eitaa logo
آشپزی خاص
97.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋يك ايده خوشمزه براي : ✍چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد. اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسایی که به خوردن صبحانه علاقه ندارن و یا بچه ها را برای خوردن صبحانه مشتاق صبحانه میکنه...‌ ‌ ‌ 🍕☕🍴‌ ‌ ‌ ابتدا نان لواش یا تافتون رو گرد برش بزنید کره را روی نانها با قلم مو بمالید و پنیر و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا را روی نیمی از نان بریزید نیمه دیگر نان را روی پنیر و جعفری بکشید و در تابه که با کره چرب کرده اید سرخ کنید و برش بزنید و در ظرف تزیین کنید . نکته🌸شما میتوانید مواد داخلی این غذا رو با توجه به ذائقه تون تغییر بدین .نوش جان🌸‌ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ کیلو گوشت چرخکرده ۲ عدد پیاز متوسط ۱۰ گرم بکینگ پودر ۴ قطره آب لیمو ۱ ق چ نمک همه ی مواد رو ده دقیقه ورز بدین سپس و داخل کیسه بریزین و شکل بدین یا اینکه با دست حالت بدین و درون فریزر بذارین تا منجمد شه و بعد در مقداری روغن داغ همراه گوجه و فلفل سرخ کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج دوپیمانه سینه مرغ نواری برش داده شده نصف عدد هویج خلالی شده چهار عدد متوسط سیب زمینی مکعبی خرد شده دو عدد متوسط پیاز خلالی خرد شده یک عدد شوید خشک یک قاشق سرپر زعفران دم کرده یک قاشق پر رب یکی دوقاشق نمک و فلفل ودارچین وروغن به میزان لازم برنج روبشورید یکی دو ساعت خیس کنید پیاز رو خلالی خرد کنید. ماهی تابه رو بزارید رو گاز کمی روغن بریزید.پیاز رو اضافه کرده سینه مرغ رو با هم اضافه کنید .درشو بزارید تا پیاز اب بندازه .هویج خلال شده هم بهش اضافه کنید درشو بزارید تا با هم بپزن وتفت بخورند زعفران.فلفل قرمز وفلفل سیاه ونمک رو اضافه وباهاش تفت بدید .سیب زمینی نیم پز ،رب،شوید،و هم اضافه کرده، همه رو با هم تفت بدید وگاز رو خاموش کنید .آب وقتی جوش اومد برنج رو اضافه کرده نمک بزنید .هر وقت برنج از کنار های قابلمه داره بالا میاد اونموقع باید آبکش کنید .ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ ووسپس مابقی ...مواد رو لابلای برنج میریزیم وقابلمه رو روی شعله متوسط گاز میزاریم وقتی بخار برنج ازش بلند شد کمی روغن روش بریزید . شعله رو ملایم کنید ودم کنی بزارید تا برنج دم بکشه از شوید تازه هم میتونید استفاده کنید میتوانید سیب زمینی رو سرخ کنید ومخلوط نماید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیپس سیب زمینیها رو نازک ورقه کنید و بشوئید تا نشاسته اضافی اونها گرفته بشه. یک کاسه را پر از آبِ یخ کنید. 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر+کمی نمکی+یک قاشق غذاخوری سرکه اضافه و هم بزنید تا در آب حل شوند. نمک رو زیاد نریزید چون چیپس رو نرم میکنه. بهتره بلافاصله بعد از سرخ شدن وقتی چیپسها رو از روغن در آوردید نمک رو به همراه ادویه دلخواه روی چیپسها بپاشید. سرکه باعث سفید شدن چیپس و تردی اون میشه و اثری در طعم اون نداره،اگه خواستید چیپس طعم سرکه بگیره مقدار بیشتری اضافه کنید بیکینگ پودر بافت چیپس رو سبک و پفکی و حباب دار میکنه مثل چیپسهای بیرون حالا سیب زمینی ها را در آب ریخته و تکه های یخ را اضافه کنید. هر چی آب یخ تر باشه بهتره و کیفیت چیپس شما بهتر میشه. یک تا دو ساعت استراحت دهید و بعد در آبکش بریزید ولی به هیچ عنوان آب روی سیب زمینیها نریزید. سیب زمینی ها رو روی دستمال آشپزخانه پهن کنید تا آب اضافی اونها گرفته بشه. حالا روغن رو در ظرف مورد نظرتون بریزید و بذارید خوب داغ بشه. دانه دانه سیب زمینی ها رو در روغن بندازید. مواظب باشید سیب زمینی ها رو ،روی هم نریزید که در اینصورت چیپس شما نرم میشه. چیپسهای سرخ شده را روی دستمال بذارید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه. اگه خواستید طعم دار کنید به هیچ عنوان ادویه رو مستقیم در روغن نریزید چون میسوزه و روغن بد بو میشه،میتونید بعد از سرخ شدن وقتی چیپسها رو روی دستمال گذاشتید کمی ادویه دلخواه اضافه کنید(مثل پودر موسیر یا پودر چیلی) برای نازک ورقه کردن سیب زمینی از رنده آلمانی استفاده کنید یا به وسیله پوست کن به راحتی سیب زمینی ها رو نازک ورقه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ۳.۵ لیوان پودر ژلاتین ۳۵ گرم (۳.۵ ق غ سر صاف) شکر ۷۰ ، ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) پودر گل محمدی ۲ ق م خامه صبحانه یا خامه قنادی ۲ تا ۳ ق غ گلاب ۲ تا ۳ ق غ پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم . روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . ۳ لیوان شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم . پودر گل محمدی ( خود گلبرگ های خشک شده رو من آسیاب کردم و بعد از صافی خیلی ریز رد کردم) داخلش ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . ژلاتین حل شده رو هم بهش اضافه کردم و یه کم هم گلاب (وانیل هم می تونین بریزین) و از حرارت برداشتم . وقتی که از دما افتاد خامه رو با چنگال کمی نرم بشه و داخلش ریختم . یکی دو قطره هم من رنگ خوراکی ریختم تا خوشرنگ تر بشه . مواد دسر رو داخل قالب (چون مواد خامه داره و خامه چربی داره نیاز به چرب کردن نیست اما برای راحتی کار می تونین قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کنین) ریختم و داخل یخچال حداقل ۶ ، ۷ ساعتی قرار دادم . وقتی دسر بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی دیدم که آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . نکات : جای پودر ژلاتین پودر ژله نمیشه . میزان شکر دل به خواهی و بسته به ذایقه داره . اگر خامه قنادی استفاده میشه چون شیرین هست این خامه به میزان شکر هم توجه بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستداران ترشى بشتابيد كه يه ترشى خوشمزه و فورى داريم راحت و سريع درست ميشه و از طعم و مزشم كه ديگه نگم براتون😋 شايد بااسم و روش هاى ديگه اين ترشى رو درست كرده باشين اما بهتون توصيه ميكنم كه حتماً اين روش هم امتحان كنيد كه عاليه و مشتری میشین 👌خب بريم سراغ مواد لازم . بادمجان ١ كيلو زردچوبه ١ قاشق چايخورى سياهدانه ١ قاشق چايخورى نمك ١ قاشق چايخورى ترخون و مرزه خشك ١ قاشق چايخورى پودر سير ١ قاشق چايخورى سركه به ميزان لازم طرز تهيه ؛ بادمجون ها رو كبابى ميكنيم اگه بتونيد اين كار و روى آتيش انجام بدين كه ديگه عاليه 👌 پوست بادمجون ها رو ميگيريم و خرد ميكنيم بعد زردچوبه و نمك و ترخون و مرزه و سياهدانه و پودر سير و اضافه ميكنيم حالا نوبت سركه ميشه كه بايد كم كم اضافه كنيم و هم بزنيم تا به غلظت ترشى آماده كه توى فيلم مشخصه برسه بعد داخل شيشه ميريزيم تو يخچال ميزاريم نكته؛ ترشى همون موقع آمادست اما اگه بزارين تو يخچال بمونه و سرد بشه عالى ميشه ، ميتونيد به جاى پودر سير يك قاشق سير له شده اضافه كنيد حتى اگه طعم سيرو دوست ندارين ميتونيد حذفش كنيد و مهمتر از همه اینکه سركه زيادی نريزيد كه اصلاً خوب نميشه 😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: برای پانزده عدد سمبوسه سه عدد سیب زمینی متوسط ( تقریبا بزرگ) پیاز دو عدد متوسط_ جعفری و تره خرد شده یک لیوان سیب زمینی ها را ابپز کرده و پوست ان را گرفته و بکوبید. پیاز ها را ریز خرد کنید و سرخ کنید . نمک و زرد چوبه و به مقدار لازم فلفل اضاف کنید . و در اخر تره و جعفری خرد شده رو اضافه کنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید. مواد را با سیب زمینی مخلوط کنید و سپس درون نان لواش پیچیده و در روغن داغ فراوان سرخ کنید. نوش جان😋😋 بهتره از نون نازک استفاده کنید. اگرم از نانوایی تهیه میکنید بگید نون برا سمبوسه میخواین خودشون یکم نون رو خمیر میپزن . برش های نون هشت در بیست سانت هست بهترین اندازه برای سمبوسه. پیچیدنش هم که دیدید خیلی راحته. حالا اگه دیدید اخرش با مشکل برمیخورید و نون رو نمیتونید تو هم قفل کنید کافیه یکم ارد و اب با هم قاطی کنید به غلظت ماست. این مواد مثل چسب عمل میکنن و و لبه های نون بهم میچسبن و دیگه از هم باز نمیشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
استانبولی واسه پخت استانبولی من از برنج دم سیاه استفاده کردم برای اینکه بوی مرغ مشخص نباشه از مقدار کمی هم دودی دم سیاه مخلوط کردم برنج دم سیاه سه لیوان دوی دم سیاه نصف لیوان مرغ چهار تکه بهتره ران باشه پیاز بزرگ یک عدد هویج دو عدد پوست کنده ونگینی خرد شده گوجه فرنگی یک کیلو پوست کنده وریز خرد شده رب یک قاشق پر چوب دارچین دو تکه ندارید از پودر دارچین استفاده کنید نمک وفلفل وزردچوبه و پود گل محمدی وزعفران وروغن به میزان لازم تکه های مرغ رو با پیاز ونمک وفلفل وزردچوبه مزه دار میکنیم وچند ساعتی میزاریم برنج رو چند ساعتی با کمی نمک خیس کنید مرغ رو با یک لیوان آب ومقداری روغن میزاریم رو شعله متوسط گاز تا نیم پز بشه اوسط پخت هویج نگینی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم درشو میزاریم تا آروم بپزه اما کامل نپزه وله نشه در قابلمه مورد رب رو با کمی روغن تفت داده گوجه فرنگی میریزیم درشو میزاریم تا گوجه فرنگی بپزه وخوب سرخ بشه مرغ رو بهش اضافه اضافه میکنیم همین طور برنج خوش عطر ایرانی کمی نمک وچوب دارچین به اندازه یک بند انگشت آب میریزیم شعله متوسط رو به بالا باشه درشو میزاریم تا آب برنج کاملا کشیده بشه گاه گاهی به آرومی هم بزنید تا ته نگیره استانبولی چون رب داره زود ته میگیره ومیسوزه. آب برنج که کشیده شد از کناره ها جدا کرده به صورت گنبدی وسط قابلمه جمع کنید.کمی زغفران دم کرده و پودر گل محمدی روش بپاشید ودرشو بزارید تا دم بکشه عزیزانی که نمیتونن از ته دیگ استانبولی بگذرن 😉 از شعله پخش کن استفاده کنید. برنج که دم کشید موقع سرو تکه های چوب دارچین ازش خارج کنید. اگه دوست داشتید موقع سرو سیب زمینی سرخ شده بریزید خیلی خوشمزه میشه. اگه بدون مرغ درست کنم سیب زمینی داخلش میریزیم به جای مرغ میتونید از گوشت تکه ای استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من‌اومدم با دستور یه ترکیه ای ب اسم سینی مرغ که خیلی خوشمزه و پرطرفداره امیدوارم که بپسندید😘 مواد مورد نیاز 2 سینه مرغ 2 ران مرغ بدون استخون 2 قطعه فلفل قرمز و سبز جعفری 3 4 عددسیر نصف فنجان روغن نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا 👇🏻 نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف لیوان آب کمی نمک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلها راتمیزشسته و داخل دل مرغ رو کامل خالی کرده کمی روغن و سویا سس باهمراه آویشن و فلفل و شوید زده و 3_4 ساعت استراحت میدهیم.سپس روی ذغال کباب میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋ یه صبح دیگه ازفصل زیبای تابستان آغازشد🍀 آرزو می‌کنم قلبتون پرباشه💙 از مهـر و محبت وشادی وصفا روحتون آروم 😇 وسفره هاتون پراز خیروبرڪت ☕️🍀 🌼🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این یک دسری ساده هست و اتفاقا خوشمزه است خیلی من برای مهمونی چند مدت قبل درست کردم اینه که نتونستم قاشق بزنم آخرش 😬😀😉. پودر ژله یک و نیم بسته (هر طعمی دوست دارید من انار استفاده کردم) آب جوش دو لیوان پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته) (این پنیر شور نیست از پنیر های خامه ای دیگه ترجیحا استفاده نشه چون توی طعم تاثیر میزاره , این پنیر مخصوصا این گونه دسرهاست و در هایپرمادکت ها موجود است) خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم(یک بسته) (من خامه قنادی استفاده کردم شکر نریختم , اگر خامه صبحانه می ریزید و یا تمایل دارید شکر بریزید) پودر ژله روبا دو لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . بعد گذاشتم توی محیط که خنک بشه . پنیر و خامه قنادی رو با همزن زدم سه چهار دقیقه و بعد ژله رو کم کم طی چن مرحله اضافه کرم و با همزن مخلوط کردم . اگر نیاز بود آخر از صافی رد کنین . داخل قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کردم . البته دسرهایی که خامه دارن به دلیل وجود خامه نیاز به چرب کردن نیست ولی برای راحتی می تونین چرب هم کنین . داخل قالب ریختم و داخل یخچال قرار دادم . من برای مهمونی درست می کردم چهار پنج ساعت یخچال بود و از قالب دراوردم عجله داشتم . هفت هشت ساعت بمونه بهتره و راحت تر از قالب جدا میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته..... دوستان شما میتونید هویج را حذف کنید یا فقط از یک نوع نخود استفاده کنید یا بجای مرغ از گوشت کنجه ای که قبلا پخته شده یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید اشپزی کاملا سلیقه ایه 😊 مواد لازم ... برنج نیم کیلو من از برنج کامفیروزی استفاده کردم مرغ نصف یه سینه متوسط هویج دوعدد متوسط نخود پخته نصف لیوان میزان دلخواهه نخود فرنگی پخته نصف لیوان میزان دلخواهه پیاز بزرگ یک عدد زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز و پودرزیره وپودرتخم گشنیز وپودر پایریکا به میزان دلخواه یا میتونید از هر ادویه ای دوست دارین استفاده کنید عصاره مرغ یا سبزیجات یک عدد طرز تهیه ...... پیاز را خلالی یا نگینی خرد توی روغن تفت داده کمی طلایی شد مرغ را اضافه با فلفل سیاه وتفت داده بعد ادویه جات را اضافه وتفت دهید هویج را اضافه وتفت دهید بعد نخود ونخودفرنگی پخته را اضافه ومخلوط کنید وعصاره را وتفت داده وتمام برنج را کمی دانه تر ابکش کنید ته قابلمه تهدیگ دلخواه را بذاربد واز برنج ومواد لابه لابذارید ودراخر کمی زعفران داده روی برنج ودم کنید نکته.... بسیار پلوی مخلوط خوشمزه ایه حتما امتحان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: هویج: ۷۵۰ گرم پیاز: ۲ عدد گوشت: ۵۰۰ گرم لپه: ۱/۲ پیمانه آلو بخارا: ۲۰ عدد رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک، شکر و آبلیموترش: به مقدار لازم طرز تهیه: هویج را خلالی ریز کرده داخل روغن مایع سرخ می کنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن مایع ریخته، پس از طلایی شدن پیازها، گوشت را اضافه می کنیم، پس از تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه و سرخ می کنیم، به ترتیب ادویه ها و لپه و آلوها را می ریزیم و تفت می دهیم و سه لیوان آبجوش به خورشت اضافه می کنیم و پس از جوش آمدن آب، هویج های سرخ شده داخل می ریزیم درب قابلمه را قرار می دهیم و با شعله کم برای دو ساعت و نیم تا سه ساعت صبر می کنیم تا خورشت جا بیفته. بعد از پخت کامل گوشت و باقی ماندن نصف لیوان آب، نمک، شکر، زعفران دمکرده و آبلیموترش را اضافه می کنیم، بعد از ده دقیقه جوشیدن مواد خورشت ما آماده هست. نوش جان 😄😍 نکات: برای این خورشت با توجه به ذائقه به جای آبلیمو می توانید از سرکه استفاده کنید و مقدار شکر را کم و زیاد کنید و اکثرا خورشت هویج ملس می پسندند. پخت کامل خورشت هویج، بستگی به پختن گوشت شما داره پس تا پخت گوشت صبر کنید بعد نمک و طعم دهنده ها را اضافه کنید. میزان آب داخل خورشت هویج کم می باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ولرم ۱۲۵ میلی (نصف لیوان) ماست ۶۰ گرم (۳ ق غ) شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ) روغن مایع ۲۰ میلی (۲ ق غ) تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) آرد سفید حدودا۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان) نمک نصف ق چ وانیل کمی بدای مواد میانی : گردو پودر شده ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان) ، ارده ۷۰ گرم (۴ ق غ) ،شکر ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان) ، کره ذوب شده ۵۰ گرم یک قاشق شکر داخل شیر ولرم ریختم ، خمیر مایه رو هم اضافه کردم و درش رو گداشتم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد به عمل بیاد . داخل یه ظرف بزرگتر تخم مرغ ،شکر ، ماست ، روغن مایع ، نمک و وانیل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم ریختم . همیشه آرد توی نون ها تقریبیه ممکنه برای شما از این کمتر و یا از این مقدار بیشتر به کار بره آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه کل خمیر قسمتی چسبنده باشه ایراد نداره . خمیر باید خوب ورز دادم . ۳ دقیقه ورز دادم و ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیدم یا ۱۰ دقیقه خوب ورز بخوره . باز تاکید می کنم آرد زیادی نریزین لطافت نون هاتون با این کار می گیرین . خمیر رو داخل ظرف تمیز که یه کم جرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم جای نسبتا گرم یکساعت استراحت قرار دادم بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۳ الی ۴ قسمت تقسم کردم و هر کدوم رو با وردنه باز کردم و یه ظرفی روش قرار دادم حدودا به قطر ۲۳ سانت و دایره برش دادم . مواد میانی رو همش رو با هم مخلوط کردم . بین لایه ها از این مواد قرار دادم و بعد برش به درازا دادم و هر برش رو دور خودش تاب و پیچ دادم . داخل یه ظرف دایره ای به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانت . کفش کاغذ روغنی انداختم و دوروار این ها رو پیچیدم . دوباره روش یه دستمال تمیز انداختم ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . و بعد رومال یه زرده تخم نرع و زعفران رو مخلوط و رومال زدم . و در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم .اخر هم یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا خوشرنگ بشه . روش هم یه کم عسل رقیق شده زدم که براق بشه . راستی ظرف حاوی آب داخل فر فراموش نشه . در فر دست ساز هم می تونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سينه مرغ چرخ شده.يك عدد نان تست.7 عدد سيب زميني يك عدد تخم مرغ1 عدد جعفري ريز خردشده.1 پيمانه شير.به ميزان لازم نمك، فلفل و ادویه کاری.به ميزان لازم سیر رنده شده 3 تا4حبه روغن سـرخ كـردني. به ميزان لازم آرد سوخاري به ميزان لازم طرز تهیه: نان‌هاي تست را در شير خيس كرده و اجازه مي‌دهيم تا نرم شود، بعد با دست فشار مي‌دهيم و شير اضافه آن را مي‌گيريم.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافیست) سينه مرغ را چرخ مي‌كنيم. سيب‌زميني پخته شده را رنده می کنیم. سپس مرغ، نان تست و سيب‌زميني و سیر را مخلوط كرده، سبزي‌ را به آنها افزوده و تخم‌مرغ‌ها را نيز اضافه می کنیم. نمك، فلفل، ادويه‌كاري را هم اضافه كرده و خوب هم مي‌زنيم از مواد به اندازه يك گردو برداشته و در آرد سوخاري مي‌غلتانيم، سپس وسط آنها را سوراخ كرده و در روغن داغ سرخ مي‌كنيم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۲ بسته ژله الورا هر بسته ژله رو با ۲ لیوان ابحوش بن ماری کردم 🌀لیوانی ک لایه اول گل محمدی داره ژله رو ریختم وقتی ژله نیم بند شد با چنگال داخل ژله حباب ایجاد کردم و گل محمدی رو داخل ژله فرو کردم بعد لایه بعد که خاکشیره بدون اب ک از قبل شسته شده رو همراه با ژله ریختم رو لایه اول چون خاکشیر ته نشین میشه وقتی نیم بند شد ژله باز دوباره ژله نیم بند شده رو هم میزنیم تا خاکشیرا تمام سطح باشن ولی چون رویهه ژله خراب میشه کمی از ژله رو میریزیم و دوباره میزاریم تا ببنده و بعد لایه اخر تخم شربتی رو به همین تربیت اجرا میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان سیمیت مواد لازم: * ۱ لیوان شیر گرم ( داغ نباشد ) * ۱ لیوان آب گرم * ۱ عدد تخم مرغ * ۲ ق غ شکر * ۲ ق غ سرکه انگور یا سیب * ۱ پاکت خمیر مایه فوری ( ۱۰ گرم ) * نصف استکان روغن مایع * ۱۰۰ گرم کره آب شده * ۱ ق م نمک * ۶/۵ لیوان آرد مخلوط شیره انگور: * نصف استکان شیره انگور * ۳ استکان آب برای روی سیمیت : * کنجد طرز تهیه: ابتدا شیر و آب را داخل ظرفی ریخته سپس خمیر مایه و شکر را اضافه کنید کمی مخلوط کنید تا شکر و خمیر مایه حل شوند. سپس روغن مایع، سرکه، تخم مرغ، و کره آب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا نمک را اضافه کرده سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید چون مقدار آرد ممکن است تغییر کند. خمیر را حداقل ۵ دقیقه ورز دهید سپس رویش را سلفون کشیده و ۱ ساعت بگذارید در دمای اتاق بماند. خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کنید. هرتکه را برداشته و روی سطح صاف مانند فیلم دراز کنید. توجه کنید! روی سطحتان اصلا آرد نریزید چون کار دراز کردن خمیر را سخت می کند. حالا هر سه نوار را باهم گرفته و مثل فیلم ببافید. اگر شکل کلاسیک سیمیت را میخواهید دو نوار را باهم گرفته و بهم بپیچید. اگر به شکل بافت درست کنید تقریبا ۵ عدد سیمیت درست می شود و اگر به شکل کلاسیک درست کنید ۸ عدد. سیمیتها را به کمک کفگیر ابتدا داخل مخلوط شیره و آب کرده و سپس داخل ظرف کنجد بگذارید تا کنجد به همه جای آن آغشته شود. سپس داخل سینی فر بچینید و در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛