eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نان همبری شکم پر برای 20عدد نان 50گرمی . مواد لازم خمیر: 500 گرم آرد(اندازه هر لیوان فرانسوی دسته دار 150گرم هست) . 50 گرم شکر (حدود 2ونیم قاشق غذاخوری) . 1 قاشق مرباخوری نمک . 25 گرم شیر خشک قنادی(حدود 3ق غ) 20 گرم خمیر مایه تر( یا 8گرم خمیر مایه خشک که با 3قاشق آب ولرم مخلوط کرده تا عمل تخمیر انجام شود) 1و1/4 لیوان آب ولرم(300میلی لیتر ) 80 گرم کره نرم شده در دمای اتاق . لازم . طرز تهیه: ابتدا دریک کاسه بزرگ آرد،،شکر،نمک و شیر خشک و خمیر مایه (خمیر مایه را با 3قاشق آب ولرم و1ق شکر مخلوط و 10دقیقه استراحت دهید تا عمل کند)ریخته و آب ولرم را کم کم وبا کنترل اضافه و ورز بدید حدود 5 دقیقه بعد 8گرم کره نرم شده را اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر از طرف جدا شود(کمی چسبندگی دارد). دستتون را چرب کنید وخمیر را جمع کنید وبزارید دریک کاسه که چرب شده و روی کاسه را سلفون بکشید و 1 تا 2 ساعت استراحت بدید. در این زمان مواد میانی را آماده کنید. مواد میانی: 300 گرم گوشت چرخ کرده فلفل دلمه رنگی 1عددپیاز (یا پیازچه) 1قاشق کنستانتره فلفل یا پوره گوجه فرنگی نمک،فلفل،پاپریکا، زنجبیل روغن زیتون در یک تابه پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت بدید سپس فلفل دلمه رنگی خرد شده را اضافه و 2دقیقه تفت بدید و گوشت چرخی را اضافه کنید تا آب گوشت کشیده وسرخ شود ودر آخر هم نمک و ادویه جات و کنستانتره فلفل ویا پوره گوجه فرنگی را اضافه ومخلوط کنید تا همه مواد خوب سرخ شده وآب نداشته باشد و به دلخواه کمی گشنیز خرد شده بریزید واز روی حرارت بردارید تا خنک شود. بعد استراحت خمیر ،روی میز کار کمی آرد بپاشید وخمیر را کمی ورز دهید تا هواگیری شود سپس به اندازه یک نارنگی (50گرم)از خمیر بردارید و خمیر را باز کنید ومقداری از مواد گوشتی بزارید وخمیر را خوب ببندید تا مواد بیرون نزند وبا فاصله بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته آید وروی سینی را بپوشانید و40 دقیقه دیگر استراحت بدهید. روی خمیرها را با زرده تخم مرغ و1قاشق غذاخوری شیر رومال کنید وکمی کنجد بپاشید وسینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه تا نانها پخته شوند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ ️بورگ کایتاز 🍔 ‌ مواد خمیر:👇 ️آب ولرم 3 لیوان خمیر مایه 1 ق م سر پر نمک 1 ق م شکر 1 ق م ️آرد به مقدار لازم‌ ‌ مواد رومال:👇 کره 100 گرم روغن ️زیتون 1,4 لیوان ‌ ‌ ️مواد داخل خمیر:👇 ‌️گوشت چرخ کرده نیم کیلو‌ پیاز رنده شده 1 عدد ‌ گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد ‌ سیر 2 حبه ‌ ️فلفل دلمه ای نگینی خرده شده 2 عدد ‌ ️رب انار نصف 1,4 لیوان روغن مایع 1,4 لیوان ️ارده 3 ق غ ️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرزتهیه:👇 اول خمیر رو درست کنید و بپوشونید در محیطی گرم قرار دهید تا حجمش چند برابر شود ، همه مواد میانی رو در ظرفی بریزید و مخلوط کنید ، برای باز کردن خمیر کره رو روی حرارت آب کنید و روغن زیتون رو هم اضافه کنید ( کره و روغن زیتون باعث میشه بورگ ترد بشه ) در ظرف بزرگی طبق فیلم مخلوط روغن و کره رو ریخته و از خمیر به اندازه ی بزرگیه گردو برداشته روی روغن کنار هم بچینید کمی روی خمیر فشار دهید گرد کنید و روی سطح مورد نظر گذاشته و خمیر رو با با دست و یا وردنه باز کنید مثل خمیر یوفکا خیلی نازک شود از دو طرف خمیر داخل شده تا یه خمیر دراز تشکیل بشه ( میتونید بعد از اینکه خمیر رو باز کردید 1 ق غ مخلوط کره و روغن رو به همه جاش با فرچه بمالید ) مثل حلزون بپیچونید و در سینی فر ورق روغنی گذاشته و در سینی فر خمیر هایی را که درست کردید بچینید و با دست وسط خمیر رو کمی فشار داده مواد داخلی رو با قاشق وسط خمیر گذاشته روش کمی با قاشق فشار دهید با دمای200 درجه در فر به مدت 50 الی1 ساعت بپزید تا روش طلایی بشه نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با این دستور 4 تا 6 عدد پیده خواهید داشت آرد 3 پیمانه(حدود 400 گرم) خمیرمایه فوری 2 قاشق چایخوری استاندارد نمک 1/2 قاشق چایخوری استاندارد شکر 1 قاشق چایخوری استاندارد روغن مایع 2 قاشق غذاخوری استاندارد 1 عدد زرده تخم مرغ+کمی کره+کمی زعفران+کنجد برای رومال آب ولرم نصف لیوان برای عمل آوری+کمی بیشتر برای خمیر شدن آرد . گوشت چرخکرده 200 تا 250 گرم پیاز نگینی شده 1 عدد درشت گوجه فرنگی ریز نگینی شده 2 عدد درشت جعفری ساطوری 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده 2 حبه یا مقداری پودر سیر فلفل دلمه ریز نگینی شده 1 عدد . خمیرمایه فوری+شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید تا عمل بیاید. آرد+نمک را با همزن دستی مخلوط و سه بار الک کنید. خمیرمایه عمل آمده+روغن مایع را به آرد اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید و کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود. روی سطح کار خیلی کم آرد بپاشید و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شود. خمیر را در کاسه چرب قرارداده و 1/5 تا 2 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. . در این فاصله مواد گوشتی را آماده کنید پیاز را خیلی ریز نگینی کرده با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود،سپس فلفل دلمه ریز نگینی شده را هم اضافه و تفت داید تا نرم شود و بعد گوشت چرخکرده را اضافه و تفت دهید. کمی زردچوبه+فلفل+نمک+سیر له شده یا پودر سیر اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی ریز نگینی شده را هم اضافه کنید و کمی که آب گوجه فرنگی کشیده شده رب گوجه را اضافه و تفت دهید. مواد گوشتی را کنار بکذارید تا خنک شود. . بعد از استراحت پف خمیر را بخوابانید و به 4 تا 6 قسمت تقسیم کنید. روی سطح کار آرد پاشیده و هر چانه خمیر را به صورت کشیده باز کنید . سپس خمیر را به کاغذ روغنی داخل سینی فر منتقل کنید. بهتره برای اطمینان از نچسبیدن پیده،کاغذ روغنی رو کمی چرب و بعد خمیر پیده را روی آن قرار دهید. روی خمیر از مایه گوشتی پهن کنید و لبه های خمیر را تا بزنید. میتوانید به دلخواه کمی پنیر پیتزا روی میده بپاشید. دور تا دور خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران(به دلخواه)+کمی کره رومال کرده و کنجد بپاشید. پیده را در فر با حرارت 200 درجه قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. در فر برقی دما 20 درجه کمتر پیده را در تابه روی گاز میتونید بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهيه دسر كنافه تركيه اي 🥘🥘🥘🥘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸یکشنبه تون زیبا 🍀و پر از انرژی مثبت 🌸از خدا میخوام 🍀روزتون بدون غم 🌸روزگارتون بدون مشکل 🍀لحظه هاتون بدون دلتنگی 🌸عمرتون بدون مریضی 🍀و زندگیتون بدون 🌸حسرت باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
200 گرم کره رو در دمای محیط بذارید تا نرم بشه و بتونیم با همزن بزنیمش. میتونید به جای کره از مارگارین یا روغن جامد استفاده کنید به خصوص اگه برای عید درست میکنید...چون ماندگاری شیرینی با روغن جامد بیشتره. در صورت استفاده از روغن جامد ،160 گرم روغن جامد استفاده کنید. در کاسه ای کره نرم شده +یک لیوان فرانسوی سرخالی پودر شکر یا پودر قند را با دور تند همزن برای 7 دقیقه بزنید تا سبک و روشن شود. سپس 1 عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده+1/4قاشق چایخوری وانیل را اضافه و دوباره برای 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود. حتما در بین کار دور تا دور کاسه را تمیز و مواد رو وسط کاسه جمع کنید تا همه جای مواد خوب همزده بشه. برای این شیرینی حدود 2/5تا 3 لیوان آرد(آرد سه صفر) الک شده احتیاج دارم...مقدار آرد کاملا تقریبیه ولی حدود 2 لیوان آرد حتما استفاده میشه. حالا مایه شیرینی سبک و روشن شده ،کم کم آرد اضافه و هم بزنید،وقتی کمی مایه شیرینی جمع شد ،3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با الک به مواد شیرینی اضافه و خوب مخلوط کنید. وقتی پودر کاکائو به خورد خمیر رفت ,اگه خمیر هنوز چسبنده بود دوباره قاشق قاشق آرد بریزید و مخلوط کنید. در نهایت خمیر کاملا لطیف شده و به دست نمیچشبه...ولی خشک و ترک خورده نیست...دقت کنید اگه زیاد آرد بریزید خمیر توی فر ترک میخوره و شیرینی سفت میشه. از خمیر گلوله های کوچکی بردارید و گرد کنید مواظب باشید هیچ ترکی نداشته باشه وگرنه توی فر ظاهر شیرینی بد میشه و ترک میخوره،بعد گوله های خمیر را در شکر بغلتانید. در آخر با هر وسیله ای یا نوک انگشت وسط خمیر را گود کنید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد برای 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. وقتی شیرینی پخته باشه راحت از کف سینی جدا میشه. سینی نیازی به چرب کردن یا انداختن کاغذ روغنی نداره. بعد از پخت صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند بعد داخل اونها رو با نوتلا یا شکلات ذوب شده پر کنید. من 100 گرم شکلات تلخ+1 قاشق کره را روی بخار کتری قرار دادم تا شکلات ذوب بشه و بعد با اون داخل شیرینی ها رو پر کردم. اگه برای عید درست کردید بهتره حتما از روغن جامد یا روغن قنادی استفاده کنید تا ماندگاری بالا بره و بعد از اینکه از فر در آوردید و شیرینیها خنک شدند در ظرف در بسته بچینید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید و چند ساعت قبل از سرو داخل اونها رو با شکلات پر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛