هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#سوهان_عسلی
سوهان عسلي درون قابلمه گودي چهل گرم عسل را با صدو بيست و پنج گرم شكر ،چهل گرم كره ،بيست گرم گلاب مخلوط كرده و بذاريد رو شعله يكسان تا كم كم شكر حل بشه ،احتياجي به هم زدن در ابتداي كار نيست ،فقط ارام ارام ظرف و حركت بدهيد تا مواد با هم مخلوط بشن ،بعد پنج دقيقه شكرو عسل از ديواره ظرف مرتب كف كرده و ظرف را دوباره چرخي بهش ميديم تا زمانيكه متوجه شدين كه رنگ عوض ميكنند ،كمي كه رنگشان طلايي شده ،يك ليوان معمولي خلال بادام بريزيد و مرتب هم بزنيد ،مواظب باشيد شعله كم باشه چون تو اين مرحله سريع مي سوزد ،وقتيكه يكدست قرمز قهوه اي شد ،يك قاشق چ اب ليمو بريزيد و بدلخواه يك قاشق چاي خوري زعفران اب كرده ،اگر از طعم زعفران تو سوهان رو دوست نداريد ،چند قطره رنگ خوراكي بريزيد ،مقداري از شيره را بريزيد تو يك ليوان محتوي اب ،اگه شيره بسته شد يعني سوهانتون اماده ست و يا هم با دماسنج دماشو اندازه بگيريد به دماي دويست و هفتاد كه رسيد يعني سوهانتون اماده ست ،،،،سريع با يك قاشق به فاصله تو سيني كه روش كاغذ روغني انداختيد قرار دهيد ،و روش خلال پسته بريزيد ،سوهان را نيم ساعت تا يك ساعت درون يخچال قرار دهيد و بعد از كاغذ جدا كرده و نوش جان كنيد
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_ده_سانتی
مواد لازم :
٣پیمانه آرد
٣عدد تخم مرغ
١ونیم پیمانه شکر
١پیمانه شیر
١پیمانه روغن
١ق م خوری بکینگ پودر
١ق چ خوری جوش شیرین
١ق چ خوری وانیل
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
آرد و ب.پ و جوش شیرین رو هم باهم الک کنید...
تخم مرغ و شکر و وانیل رو حدود شش دقیقه بزنید تا خووووب پف کنه و کشدارشه...در حال هم زدن شیری که به دمای محیط رسیدهرو اضافه کنید....و روغن رو...همزن رو خاموش کنید...حالا مخلوط آردی رو در سه مرحله اضافه کنید پره های همزن رو بگیرید دستتون...هر مرحله آرد رو با پره ها فقط در حدی که دیگه آرد توی هوای پخش نشه هم بزنید. نمیخوایم کامل مخلوط شه...آرد رو که کامل ریختید هنوز مایع یکدست نیست...حالا با همزن روشن تا ده بشمرید و هم بزنید. ... حتما قالب میان تهی باشه....داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ١٧٥گرم کردید بزارید به مدت ٣٥تا ٤٠دقیقه
اگر این طریقه ی هم زدن رو توی تمام کیکایی که تا حالا گفتم انجام بدید پف خوب و کیک مطلوب رو خواهید داشت
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
نفخ حبوبات را با خیار بگیرید👌
هنگام پخت حبوبات 1 خیار را عمودی به 2 نیم تقسیم کرده و به آب آنها اضافه کنید؛ با این روش تمام نفخ حبوبات گرفته میشود وطعم غذا تغییر نمیکند.
❤️ @ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#ترشی لیمو
ترشی مورد علاقه ترشی تند و تیز دوستان
مناسبترین لیمو برای این کار لیموهای زرد و کاملا رسیده هستن.
لیموهای زرد پوستشون نازکتره و تلخی کمتری هم دارن
این لیموها در پاییز وارد بازار میشن.
ابتدا ليموترش ها را خیلی تمیز شسته و در آبكش مي ريزيم تا آب آن برود.
برای یک شب اون رو روی پارچه ای تمیز پهن کنین تا هوا بخوره و تلخی پوستش کمتر بشه
لیمو را چهارقاچ کنین به صورتی که از هم جدا نشن.ینی یه + روی لیمو بندازین
داخل کاسه ای نمک ،فلفل قرمز و در صورت دلخواه مقدار کمی زردچوبه را قاطی کنید.
(برای یک کیلو لیمو ترش یک قاشق غذاخوری نمک نیاز داریم)
از ترکیب داخل کاسه،وسط لیموهای چهارقاچ شده بریزید و لیمو ها را به صورت خیلی فشرده داخل شیشه بچینید.به صورتی که بینشون هوا نمونه!
روی لیمو ها میتونین ابلیمو بریزین با اینکه مقدار کمی ابلیمو بریزین و یا در کل اصلا نریزین
به خاطر قرار دادن شیشه در معرض آفتاب لیمو ها تغییر رنگ میدن و کاملا زرد رنگ میشن و به اصطلاح پخته میشن و تلخیشون از بین میره .
در شیشه را بسته و شیشه را در آفتاب در هوای ازاد قرار دهید.
این ترشی نیازمند سرکه نیست
بعد از یک ماه و نیم آماده است و هر چه بیشتر بمونه غلیظ تر و خوشمزه تر میشه.
موارد مصرف این ترشی مانند ترشی و چاشنی است با غذاها...
در کنار خوراک ها انواع کوکو ،سبزی پلو با ماهی ،کله پاچه و غیره ...بسیار همخوانی داره و دلپذیره
*بعد از اینکه شیشه رو باز کردین بهتره در یخچال نگهداری کنین.
اشکال متفاوت این ترشی:
*این ترشی را میتوان به این صورت نیز درست کرد که لیمو را نصف کرده،در صورت دلخواه هسته بگیرید
هر نیمه ی لیمو را با مواد داخل کاسه اغشته کرده و داخل شیشه بچینید.
من این شکل رو به سایر اشکال این ترشی ترجیح میدم چون میشه مثل لیموی تازه ای که در فصلش کنار غذا میذاریم،همراه غذاها استفاده کنیم.
*شکل دیگر این ترشی به صورت لیموی حلقه شده هست
لیمو رو حلقه حلقه کرده و هسته هاش رو بگیرین
لایه لایه با نمک و فلفل تند در شیشه بریزین.
*از اشکال دیگر این ترشی استفاده از پوست لیمو به تنهایی هست که کار مامی مهدیس هنرمند و نازنین رو میذارم:
نکات:
-این ترشی نیاز به سرکه ندارد و میتوانید در صورت دلخواه روی لیمو ها آبلیمو بریزید.
به دلیل نداشتن سرکه میتونیم وقتی سرما خوردیم هم ازش با خیال راحت استفاده کنیم.
-میتونین در صورت دلخواه به این ترشی چند حبه سیر اضافه کنین.
-در صورت دلخواه میتوانید به جای پودر فلفل قرمز از خود فلفل قرمز چیلی و یا فلفل سبز تند تازه استفاده کنین.
-از آب این ترشی میتونین برای مزه دار کردن ماهی یا سایر مصارف آشپزی استفاده کنین.
-بیشتر لذت و مزه ی این ترشی به تند و تیز بودنشه پس در مصرف فلفل تند دست و دلباز باشین.
البته اگه به غذاهای تند علاقه ندارین کمتر بزنیدا
-جدا کردن هسته های لیمو برای جلوگیری از تلخی ترشی است.
-با قرار دادن شیشه در آفتاب تلخی لیمو کاملا از بین میره
میتونین بعد از 20 روز به شیشه سر بزنین
اگر لیمو ها کاملا زرد شده بودن و حس کردین اماده ست
در شیشه رو باز کنین و بچشین،
در صورتی که تلخ نبود اماده ست
-این ترشی رو میتونین هم به تنهایی با اب لیمو ترش تهیه کنین و یا ترکیب سرکه و لیمو ترش و یا حتی سرکه ی تنها.
البته من شخصا استفاده از اب لیمو تنها رو ترجیح میدم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ادویه_های_مختلف_برای_غذا
#ادویه_جات
🌶 #ادویه_پلو :
این ادویه برای درست کردن لوبیا پلو و کلاًپلوهای مخلوط مثل کلم پلو و هویج پلو و گاهی برای قیمه پلو هم به کار میره و بهتره که آماده از بیرون خریده بشه ولی اگه دسترسی بهش ندارین ترکیبش اینه : گل سرخ یا گل محمدی – زیره- دارچین – زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل .
🌽 #ادویه_آب_گوشت :
خیلی ها فکر میکنن آبگوشت ادویه ای نداره و بیشتر ایرانی ها آبگوشت رو با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست میکنن در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص خودشو داره و برای همینه که وقتی دیزی بیرون رو میخورین به نظر خیلی خوشمزه میاد چون اونها بهش ادویه مخصوص میزنن : زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک .
🍗 #ادویه_ترشی :
ترشی هم ادویه داره و زدن ادویه مخصوص به ترشی باعث میشه که طعم خیلی بهتری پیدا بکنه . این ادویه برای ترشی لیته و ترشی مخلوط و هفت بیجار خیلی عالی میشه : نعنا خشک – گلپر – تخم گشنیز – تخم سیاه دانه – زیره سیاه و سبز – کاری – زردچوبه .
🍆 #ادویه_ترشی_بادمجون :
گلپر – زردچوبه .
🍚 #ادویه_ماست_و_خیار :
فلفل سیاه , نعنا خشک , ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل محمدی .
🌶 #ادویه_فلافل :
زیره سبز , کاری , زنجبیل , فلفل قرمز . گشنیز و شنبلیله
🍳 #ادویه_کوکو_سبزی :
پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه . ( بجای کاری میتونین از کمی شنبلیله خشک و پودر شده استفاده کنین ) .
🍓 #ادویه_هویج_پلو_و_کلم_پلو_و_لوبیا_پلو :
ادویه پلو و مقداری دارچین اضافی .
🍤 #ادویه_مرغ_و_ماهی :
برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه
زنجبیل و پودر سیر هست !
🍘 #ادویه_کباب_تابه_ای :
فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , کمی زردچوبه و
سماق . موقع سرو هم میشه دوباره سماق استفاده کرد .
🍇#ادویه_گوشت :
برای طعم دادن به گوشت های خورشی بطور خالص , از جوز هندی استفاده میشه . ( دقت کنید هرگز بیشتر از ۴ گرم جوز هندی استفاده نکنید چون باعث فلج عضلات و توهم میشه ) .
🍗 #ادویه_مرغ :
ادویه برای خوراک های مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست و برای تهیه خوراک میخواد تهیه بشه , ادویه کورما و تیکا و گراماسالا هست . این دو ادویه نوعی کاری هستن و چون از مخلوط ۲۰ نوع ادویه با فرمول خاصی تهیه میشن بهتره که آماده خریداری بشن و توی خونه نمیشه درستشون کرد
🍥 #ادویه_سوپ :
سوپ ها ادویه های خاصی دارن که چون خیلی گسترده ست و سلیقه ای , پس بسته به ذائقه شخصی
به اونها ادویه میزنن . مثلاً به سوپ جو کمی پودر آویشن میزنن و یا در کل برای همه سوپ ها بهتره یک یا دو عدد
برگ بو اضافه کنین و ببینین چقدر خوش طعم و بو میشه که البته موقع سرو باید برشون داشت .
🍏 #ادویه_قیمه_پلو :
کمی دارچین و زیره سبز و پودر گل محمدی هست . بعضی ها بهش ادویه پلو هم میزنن که سلیقه ای هست .
🍖 #ادویه_خورش_قیمه :
ادویه خاص خورش قیمه زردچوبه و فلفل و پودر لیمو عمانی و دارچین و کمی پودر گل محمدی و هل و زعفران هست .بعضی ها بجای گل محمدی از گلاب هم استفاده میکنن که سلیقه ای هست .
🍖 #ادویه_چلوکباب
سماق قرمز و یا سماق قهوه ای . ( فرق این سماق ها اینه که سماق قرمز رنگ دهنده ست و ترشی کمی داره و سماق قهوه ای رنگ دهنده نیست ولی خیلی ترش تره پس نسبت به ذائقه خودتون یکی رو انتخاب کنید . دلیل استفاده از سماق بر روی کباب اینه که وقتی گوشت کباب میشه کمی مواد سمی در گوشت تولید میشه و سماق این سم رو از بین میبره . برای همین با کباب همیشه سماق مصرف میکردن قدیمی ها ) .
🍝 #ادویه_ایتالیایی :
این یک ادویه بسیار عالی برای درست کردن پاستا ,
پیتزا , لازانیا و ماکارونی هست که البته به مایه اونها میزنن : پونه ،
ریحان ، رُزماری , آویشن , فلفل قرمز , مرزنجوش که همه اینها باید خشک و پودر شده باشد
آشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_پفک_گردویی
موادلازم📝
زرده ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۶۰ گرم
پودر هل ۱ ق چ
گردوی ریز شده ۲۵۰ گرم
✍️طرزتهیه:
ابتدا زرده رو با پودر قندالک شده که در سه نوبت بهش اضافه کرده ایم همراه هل خوب میزنیم تا کرم رنگ و حسابی کش دارشود سپس گردوی خرد شده رو اضافه و با لیسک خوب قاطی میکنیم . سینی فر رو کاغذ انداخته و با کمک دو ق چ از مواد درسینی گذاشته ودر فر برقی از قبل گرم شده با درجه ۱۵۰ به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم وروی شیرینی رو با پودر پسته تزیین میکنیم . میتونید پودر قند رو تا ۱۴۰ گرم هم بریزد . به جای هل میتونید وانیل بریزید .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_گوشت_چرخ_کرده_بریان
موادلازم:
روغن : ۵ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده : ۲ عددگوشت چرخ کرده : ۴۵۰ گرم ماست : ۲ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل ریز خرد شده : ۱ قاشق چای خوری سیر تازه له شده : ۱ قاشق چای خوری نمک : ۱ قاشق چای خوری گرام ماسالا : ۱ قاشق چای خوری پودر ادویه مخلوط : ۱ قاشق چای خوری فلفل سبز تند تازه : ۲ عدد برگ گشنیز تازه : مقداریگوشت چرخ کرده بریان
مواد لازم جهت تزیین:
پیاز حلقه شده : ۱ عددگشنیز تازه خرد شده : مقداریلیمو ترش برش خورده : ۱ عدد
✍طرز تهیه:
روغن را درون یک ماهیتابه گرم نمایید سپس پیاز ها را بیافزایید , سرخ نموده تا به رنگ طلایی درآیندگوشت چرخ کرده را درون یک کاسه بزرگ قرار دهید . ماست , پودر فلفل , زنجبیل , سیر , نمک , گرام ماسالا و پودر ادویه را افزوده و آن ها را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند مخلوط گوشت و ادویه را به پیاز ها بیافزایید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سرخ نماییدسپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و کنار بگذاریددر همین فاصله , فلفل سبز ها و نصف گشنیز ها را داخل غذاساز خرد نموده یا با استفاده از یک چاقوی تیز خرد نمایید و کنار بگذاریدترکیب گوشت را نیز در غذاساز خوب خرد و له نمایید یا درون یک کاسه با چنگال له نماییدگوشت را با فلفل و گشنیز کاملا ترکیب نماییدترکیب را به یک ظرف نسوز کم عمق منتقل نمایید . در گریل فر که با حرارت متوسط از قبل گرم شده , ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید و با چنگال زیر و رو نمایید تا نسوزدگوشت چرخ کرده بریان را با حلقه های پیاز , برگ گشنیز و برش لیمو ترش تزیین نمایید گوشت چرخ کرده بریان در هند روی شعله آتش پخته می شود , اما در این طرز تهیه از گریل فر استفاده شده و موفقیت آمیز هم بوده است.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_ساده
رسپی خوشمزه امتحان شده 🙏🙏🙏🙏
موادلازم
ارد ۳ پ
شکر ۱ و نیم پ
تخم مرغ ۴
شیر ۱ پ
روغن ۱ پ
ماست ۴ ق غ
ب پ ۲ ق چ
وانیل ۱ ق چ
طرزتهیه
تخم مرغ + وانیل + شکر حدود ۷ دقیقه میزنیم تا کرم و کشدار شود+ ماست + شیر + روغن در اخر ارد و ب پ الک شده را اضافه کرده مخلوط میکنیم در اخر ۳۰ ثانیه با دور تند همزن میزنیم
در فر ۱۸۰ به مدت ۱ ساعت یا هروقت تستر تمیز بیرون بیاد
یه کیک فوق العاده و خوش طعم و پنبه ای مناسب خامه کشی.
نوش جان
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کرم_کاپو_چینو
دسر كرم كاپوچينو كه خيلى شبيه به دسر پاناكوتا است
كه يك دسر ايتاليايي ست به معنى خامه پخته شده
مواد لازم كه شامل
يك بسته خامه صبحانه همون پاكت صورتى يك ونيم ليوان شير كم چرب يا پر چرب به سليقه خودتون بستگى داره
دو قاشق غذا خورى پودر ژلاتين كه به صورت بن مارى آماده شده
دو بسته پودر كاپو چينو آماده
دو قاشق مرباخورى پودر قهوه فورى كه داخل آب جوش حل شده
شكر يك ليوان سر خالى ميتونيد كمتر بريزيد چون پودر كاپوچينو خودش شكر دارد
همه اينها رو داخل ظرف ريخته روى حرارت ملايم گاز مرتب هم بزنيد بهتره با يك مفتول سيمى باشه تا به نقطه جوش برسد
توجه كنيد نبايد جوش بياد چون خامه ميبره
بعد گاز رو خاموش كنيد
وقتى از حرارت افتاد داخل قالب مورد نظر ريخته به يخچال منتقل كنيد
چند ساعتى زمان ميبره تا كاملاً ببنده مثلاً شب تا صبح داخل يخچال بماند شش يا هفت ساعت زمان ميخواهد
اين دسر بسيار خوشمزه است
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#دسرتوت_فرنگی_شکلاتی😍😍
مواد لازم :
توت فرنگی (بستگی به قالبتون داره) به تعداد لازم
شکلات تخته ای (میشه از شکلات صبحانه هم استفاده کرد.) بمقدار دلخواه
طرزتهیه :
یک دسر خوشمزه و بسیار آسان و شیک . خودم که عاشقشم
تهیه این توت فرنگی شکلاتی آنقدر ساده است که نیازی به توضیح هم ندارد. برای شکلات یا کاکائوی مایع، می توانید یک کاکائوی تخته ای را داخل ظرف ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب شود.
توت فرنگی ها را بسته به اندازه ی قالبی که انتخاب کرده ایم برش داده و درون قالب قرار می دهیم.
شکلات آب شده را به آرامی روی توت فرنگی ها می ریزیم.
دسر را مدتی در یخچال قرار بدهید تا شکلات خودش رابگیرد پس از مدت زمان کمی دسر خوشمزه ی شما آماده است ترکیبی از توت فرنگی و شکلات ....
میتونید از توت فرنگی درسته هم استفاده کنید .
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#قارچ_پلو
عطر اين غذا فوق العادست👌🏻
مواد لازم:
٢پيمانه برنج
يك پيمانه پياز سرخ شده
نيم كيلو قارچ تازه خرد شده
٥٠ گرم كره
٢ ق غ روغن براي سرخ كردن
براي تزيين گوجه فرنگي ريز شده
نمك و فلفل به ميزان لازم
هل پودر شده ١/٢ ق مرباخوري
دارچين پودر شده ١/٢ ق رباخوري
ابليمو ترش ١/٢ ق مرباخوري
طرز تهيه:
قارچ را بعد از شستن و خرد كردن در تابه اي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا كاملا اب قارچ ها تبخير شود.كره را اضافه كرده و قارچ را تفت دهيد.نمك،فلفل و ابليمو را نيز اضافه كردهو وقتي كه كاملا سرخ شد ان را كنار بگذاريد.برنج را در قابلمه اي كه اب ان به جوش امده ريخته،همزمان زردچوبه و نمك را اضافه كرده و بعد از اماده شدن ابكش كنيد.در قابلمه روغن ريخته و لايه لايه از قارچ و پياز را به برنج اضافه كنيد.
رنگ اين برنج به دليل استفاده از زردچوبه بايد زرد باشد .
در اخر پودر هل و دارچين را روي برنج بپاشيدو بگذاريد برنج دم بكشد.در اخر وقتي برنج دم كشيده را در ديس ريختيد بر روي ان گوجه فرنگي هاي ريز شده را بپاشيد.
قارچ داراي ويتامين هاي B2-B1-B12-B6-CوH است كه براي محافظت از پوست و ايجاد الرژي در بدن، سلامت سيستم عصبي،سلامت پوست و...
قارچ ها از گياهاني هستند كه به طور استثناييكلروفيل ندارند و داراي مقدار سرشاري پروتئين هستند كه پروتئين انها از لحاظ مقدار نزديك به گوشت است و در نتيجه قارچ ها سبزي منحصر به فردي از اين لحاظ ميباشندكه بيشتر از سبزي به گوشت شباهت دارند.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#نان_گاتا_روسي_ارمني
مواد اولیه ی نان 🍪🍪
_خامه قنادی نصف پیمانه گرم شده دمای بدن
_خامه ترش یک پیمانه هم دمای محیط که ازشب قبل بیرون ازیخچال گذاشتید و یا در مایکرویو 30ثانیه گرم کنید
_یک عددتخم مرغ بزرگ کامل و یک عدد سفیده
_چهارقاشق غذاخوری کره
سه و نیم تا چهار پیمانه آرد.
_یک و نیم قاشق چایخوری خمیر مایع خشک
_نصف قاشق چایخوری نمک
_سه قاشق غذاخوری شکر یا سه قاشق غذاخوری عسل اگر عسل زديد حتما با خامه ترش مخلوط كنيد
براي خمير
آرد و خمير مايع فوري را خوب مخلوط كنيد بعد نمك و شكر
بعد خامه قنادي وقتي مخلوط شد خامه ترش (ميتونيد از ماست پر چرب استفاده كنيد ) و در اخر تخم مرغ و كره اب شده خمير بايد ٥ تا ٦ دقيقه خوب مخلوط بشه و بعد در يك ظرف رويش را پلاستيك بكشيد و در جاي كه گرم باشه براي ١ تا ٢ ساعت استراحت كنه
مواد میانی برای نان گاتا
شکر 130گرم تا 180گرم
که من 130گرم استفاده کردم خیلی شیرین دوست ندارم 😉
گردو 200گرم
کره به دمای محیط رسیده 200گرم
آرد سفید 100گرم
دارچین نصف قاشق غذاخوری یا یک قاشق غذاخوری
برای تهیه مواد میانی ارد و شکر و گردو و دارچین رو تو دستگاه غذا ساز یا یک دوسه میریزیم .گردوها درسته میریزیم .دستگاه روشن تا مواد باهم چرخ بشن و پودری بشه
بعد کم کم کره رو اضافه میکنیم .دقت کنید کره همدمای محیط. ونرم و تیکه های کوچیک به دستگاه درحال کار کردن اضافه میکنیم تا تمام کره اضافه بشه .مابین کار دستگاه خاموش و مواد هم میزنیم تا یکدست کره به خورد تمام مواد رفته باشه .
موادمون داخلی نان گاتا آماده شده رو حالا به دو یا سه قسمت تقسیم میکنیم .یا چهار قسمت .حتما وزن کنید اندازه ها یک اندازه باشه
اگه خمیر رو 3قسمت کردید مواد داخلی رو هم 3قسمت کنید
نکته :اول یه مقدار از خمیر رو بزارید کنار برای تزیین روی نون ها .بعد کل خمیر رو با ترازو تقسیم کنید .
طرز پيچيدن در ويديو روي درجه ١٦٥ c يا همان ٣٢٥ f براي ٤٠ تا ٤٥ دقيقه
روي نان ها را با همان زرده كه مانده با ١ ق غ خ اب مخلوط كنيد و با برس روي نان ها بكشيد قبل از پخت
حتما با چنگال حفره روي خمير بوجود بياريد
موفق باشيد ❤️
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ژله تزریقی گل رز
از دستش ندین خیلی عالیه😍
@ashpaziykhs
آشپزی خاص
#ترشی_فلفل_دلمه🌶🌶 دستورونکات تهیه ترشی فلفل پست بعدی کانال😍👇 🍎 @ashpaziykhs 🍎
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
مواد اولیه ترشی فلفل دلمه ای:
فلفل دلمه ای رنگی : ۳ عدد
فلفل سبز تند : ۱۰ عدد
گل کلم : ۱ عدد (کوچک)
خیار : ۲ عدد
سیر : ۵ حبه
ادویه ترشی : ۳ قاشق مرباخوری
برگ بو : ۳ عدد
سرکه : به میزان لازم (حدودا ۲ تا ۲ و نیم پیمانه)
نمک : به میزان لازم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای:
ابتدا فلفل دلمه ای و گل کلم را با آب و نمک خوب بشویید و اجازه دهید درون آبکش خوب خشک شوند.پس از خشک شدن آنها را به اندازه های دلخواه خرد کرده و روی پارچه ای تمیز پهن کنید و اجازه دهید یک شب روی پارچه باقی بمانند تا آب اضافی آنها کاملا خارج شود.پس از خشک شدن گل کلم و فلفل خیارها را خرد کرده و رویشان ۲ قاشق چایخوری نمک بپاشید
و ۱ ساعت صبر کنید ، پس از این مدت زمان خیارها را زیر آب سرد آبکشی نمائید.تمام سبزیجات خرد شده را درون قابلمه ای قرار دهید ، روی سبزیجات کمی آب جوشیده سرد شده بریزید و بمدت ۵ دقیقه اجازه دهید بجوشند تا نرم شوند ، سبزیجات را پس از اینکه ۵ دقیقه جوشاندید درون آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شده و سرد شوند.
🍎 @ashpaziykhs 🍎