eitaa logo
آشپزی خاص
100.2هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه🔻 من اول از همه سه تا موز را حلقه حلقه کردم وتوی زیپ کیپ ریختم وسه ساعت گذاشتم داخل فریزر تا یخ بزنه بعد موز یخ زده را توی غذا ساز ریختم یکم صبر کردم یه کوچولو نرم شه و یخیه یخی نباشه.بعد دوقاشق پودر کاکائو ریختم البته رنگ کاکائو من تیره ست شما اگه رنگ کاکائو تون روشنه هیچ اشکالی نداره هر چقد دوست دارید بریزید سلیقه ایه .حالا حدود شش قاشق مربا خوری عسل (میزان عسل دست خودتونه حدودا ۴تا ۶ ق.چ کافیه) با کمی نمک خوب میکس کنید(یادم رفت تو فیلم نمک رو نشون بدم 😣)مواد و بایو حسابی بزنید تا مخلوطتون نرم و لطیف بشه . آخرشم گفتم دیگه اگه دوست دارید چیپس شکلاتیو فندوق بریزید وکمی مخلوط کنید وحداقل چهار ساعت توی فریزر بذارید و بعد از فیریزر در بیارید و تو ظرفتون اسکوپ بزنید و میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ۴ پیمانه برنج ۴ عدد هویج درشت خلال شده ۲ عدد پیاز متوسط ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۸ ق غ زرشک ۱ ق غ رب یک ق غ کره زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین شکر یک قاشق غذاخوری ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید و مجدد درب اونها رو ببندید و بزارید کنار. بریم سراغ تهچینمون🔻 دو عدد زرده تخم مرغ و یک سفیده را با کمی نمک همزده و یک ملاقه پر ماست به همراه زعفران، کره و روغن (یک پیاله) مخلوط کنید بعد از یک دست شدن و آبکش کردن برنج نصف برنج را به مایع تهچین اضافه کنید و ته قابله بریزید . حالا مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید و در آخر الباقی برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا ۴۵ دقیقه کافی میباشد. هویج پلو تهچین آماده است نوش جان این غذا برای ۸ نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: 2 قاشق غذا خوری خامه 50-60 گرم مارگارین (در دمای اتاق) 1عددتخم مرغ نصف لیوان شکر 1 قاشق چایخوری وانیل(وانیل ایرانی نصف) بیکینگ پودریک قاشق چای خوری 3 +1/2 لیوان آرد (باید کم کم اضافه شود ) موادمیانی: شکلات آب شده یا هرنوع کرمی که دوست دارید. برای تزیین: رنگ زرد وقرمز غذایا زعفران آب کرده ویاآب چغندر 1 لیوان شکر طرز تهیه: با همزن شکر و تخم مرغ را برای 2 دقیقه مخلوط کنید. سپس، خامه و مارگارین اضافه و دوباره مخلوط و در نهایت آرد، بکینگ پودرالک شده و وانیل راریخته و ورز داده تاخمیر لطیفی بدست بیاد. وخمیررا 30 دقیقه استراحت داده وبعد ازخمیر به اندازه یک تخم مرغ بزرگ برداشته و طبق فیلم باچاقوبرش زده و در سینی فر قرار داده و برای 10 دقیقه در فربا درجه حرارت 200 درجه گذاشته تاپخته شود.کوکی ها که کمی از دما افتاد وسط آنها رابا قاشق چایخوری خالی کرده وشکلات ویاکرم دلخواه راگذاشته وروی هم گذاشته ودررنگ غذا که باآب رقیق کرده ایم(نصف زرد ونصف کوکی قرمز) زده وبعد درشکر غلطانده (میتونید از زعفران ویا آب چغندراستفاده کنید)نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 🔴روش صحیح گرفتن پوست هلو رو تو ویدئو گذاشتم. 🔴 از این روش برای شلیل شبرنگ هم میتونید استفاده کنید عالی میشه. 🔴 بهتره برای اب هلو یا رانی هلو از هلوی هایی استفاده کنیم که رسیده هستن ،همینطور رنگ هلو باید زعفرانی باشه 🔴 میزان جوهر لیمو هم دست خودتونه و به ترشیه هلو بستگی داره میتونید جوهر لیمو رو حذف کنید ( دوستانی که میگن جوهر لیمو ضرر داره باید بدونن که در انواع ژله ها پاستیل‌ها، ابمیوه‌ها ، نوشابه‌ها ، شربت‌ها ، مرباهای شرکتی و... به وفور از جوهر لیمو یا اسید سیتریک استفاده میکنن و مصرفش مجازه ولی شما میتونید حذفش کنید بجاش آبلیمو بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه جذاب مواد به کار رفته: تخم مرغ فلفل دلمه ای نان تست پنیر پیتزای ورقه ای روغن و نمک و ادویه سبزیجات و میوه جهت تزئین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"" مواد خمیر آرد 4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آب گرم به میزان لازم میزان نداره بستگی به مواد و جنس آرد داره قاشق قاشق تو خمیر اضافه میشه تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه سرکه 1 قاشق غذاخوری مواد داخل سمبوسه گوشت چرخکرده نیم کیلو متونین از مقداری سویا هم استفاده کنین پیاز بزرگ 1 عدد رنده شده ادویه جات فلفل دلمه ای و قارچ به دلخواه رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه برای مواد میانیی دوستان من فقط مقدار گوشت رو دادم که بدونین برای این مقدار خمیر چقدر مواد لازمه ولی شما مواد میانیشو به دلخواه خودتون میتونین سیب زمینی ، سبزیجات یا هر چیزی که دوست دارین بزارین مواد رو از قبل خوب سرخ کنین بزارین کنار و درضمن سعی کنین موادتون خیلی چرب و چیلی نباشه و روغن اضافی موادتونو بگیرین که تو خمیر سمبوستون پس نده حالا آرد ، تخم مرغ ، نمک ، ماست و سرکه رو مخلوط کنین و کم کم آب اضافه کنین و با دست مخلوط کنین تا کم کم خمیر منسجم و جمع شه آب رو یکدفعه اضافه نکنینا😁 فقط در حدی که خمیر لطیف و خوبی به دست بیاد ممکنه حدودا یک پیمانه یا بیشتر و یا کمتر آب ببره بستگی به جنس آرد داره حسابی ورز بدین که مواد خوب مخلوط شه و چسبنده نباشه حالا روی خمیر رو سلیفون بکشین و حوله بندازین بزارین نیم ساعت در جای گرم استراحت کنه بعد از این مدت خمیر رو به گلوله های دلخواه جدا کنین آرد پاشی کنین و با وردنه پهن کنین از مواد میانی یک لایه نازک پهن کنین روی نصف خمیر و نصفه دیگه رو روش ببندین و خمیر اضافه دورش رو با چاقو برش بدین حالا تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد ماست ۳/۴ لیوان روغن ۲/۳ لیوان وانیل۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۲ ق چ گلاب ۱ ق غ به دلخواه کشمش و گردو به میزان دلخواه طرز تهیه آرد و بکینگ پودر رو ۳ بارالک کنید تخم مرغ، وانیل و شکر رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره تا بعد از پخت کیک بوی زهم نگیره ماست، روغن و گلاب رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید قالب دلخواه رو با روغن جدا کننده چرب کنید من از قالب میان تهی به قطر ۲۷ سانت استفاده کردم ۱/۳ از مایه کیک رو داخل قالب بریزید کشمش و گردو رو با مقداری آرد مخلوط کنید و به باقیمونده مایه کیک اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه مایه کشمشی رو هم داخل قلب بریزید قالب رو در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه بزارید تا کیک بپزه با خلال دندون چو کنید اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک آماده ست از فر در بیارید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا از حرارت بیفته و بعد از قالب خارج کنید کشمش رو از قبل بشورید و روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه چون اگه از کشمش خیس استفاده کنید بخاطر سنگین بودنش ته نشین میشه روغن نیمه جامد ۵۰ گرم(میتونید بجای روغن نیمه جامد از کره همدمای محیط استفاده کنید) روغن مایع ۵۰ گرم آرد ۵۰ گرم طرز تهیه همه مواد رو با هم مخلوط کنید با چنگال با همزن مخلوط کنید تا یکدست بشه داخل شیشه در دار بریزید و تو کابینت یا یخچال نگه دارید. ماندگاری طولانی داره و برای چرب کردن قالب میتونید ازش استفاده کنید اگه از کره استفاده کردید بهتره روغن جدا کننده رو تو یخچال بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کیک لازانیا" ورق لازانیا 2 بسته مایه ماکارونی که دیگه همه بلدین 😅 برای این کیک از 500 گرم گوشت استفاده شده که شما میتونین به دلخواه از 250 گرم گوشت با 250 گرم سویای خیس کرده استفاده کنید پیاز بزرگ 1 عدد فلفل دلمه ای و قارچ و هویج هم به دلخواه خودتون میتونین استفاده کنین پنیر پیتزا به میزان دلخواه سس بشامل : شیر 3 پیمانه آرد سفید 3 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل برای تهیه ی سس بشامل ابتدا کره و ارد رو باهم تفت میدین تا خامی ارد گرفته بشه و کم کم شیر رو اضافه میکنین و مرتب همش میزنین تا خوب حل شه و شروع به غلیظ شدن کنه در انتها نمک و فلفل رو اضافه کنین غلظت سس بشامل مثل فرنیه خب حالا ورقه های لازانیارو تو آب جوش و کمی روغن بپزین و فورا زیر آب سرد آبکش کنین تا له نشه و بهم نچسبه حالا قالب کیکتون رو حسابی چرب کنین و کفش روغن بریزین مثل شکل ورقه هارو به ترتیب بچینین و سس سفید و مایه ی گوشت را مرحله به مرحله بریزین و پنیر پیتزا و ورقه لازانیا در طبقه های کیک قرار بدین وقتی طبقات کیک تکمیل شد اضافات ورقه های لازانیایی که در لبه ها چیده بودین رو برگردونین روی کیک تا خوب پیچیده شه کیکتون حالا قالب رو بزارین تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 30 تا 40 دقیقه بمونه بعد از فر درش بیارین بزارین کمی خنک شه و از قالب برش گردونین تو دیس و به دلخواه تزئینش کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته... این مقدار ارد سه تا نان متوسط و چهار تاکوچک بشما میدهد مواد لازم ..... ارد .... کیک پزی دولیوان شیر.....ولرم سه چهارم لیوان روغن مایع.....یک چهارم لیوان خمیر مایه فوری.....یک قاشق مرباخوری شکر....یک قاشق غذاخوری نمک.....یک قاشق چایخوری کنجد دلخواه طرز تهیه ...... شیر وروغن وشکر و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید ده دقیقه استراحت بدین اردونمک را مخلوط ومایع عمل امده را به ارد اضافه کرده اول با قاشق چوبی یا لیسک مخلوط کرده بعد با دست بمدت پنج دقیقه ورز داده تا خمیر نرم ولطیف وبدون چسبندگی باشه بعد زیروروی خمیر را کمی ارد زده وخمیر را 45دقیقه استراحت داده بعد خمیر را به سه تا چهار قسمت تقسیم کرده هرقسمت را چونه گرفته وخوب گرد کنید سینی را کاغذ روغتی بیندازید وچونه ها را با رعایت فاصله بچینید حالا اگر دوست دارین نان کمی حالت تخت داشته باشه با چهار انگشت کمی فشار داده که تخت بشه ولی اگر خواستید نان گنبدی بشه اینکارو نکنید بعد با روغن مایع سطح خمیر را چرب درصورت تمایل کنجد بریزید ومجددا روی کنجد را کمی چرب کنید ونیم ساعت استراحت بدین فر را از ده دقیقه قبل گرم با دمای 180درجه بمدت تقریبی ده تا پانزده دقیقه چون حرارت فرها متفاوت است ممکنه زودتر یا دیرتر زیر نان طلایی بشه تا دیدید لبه نانها طلایی شده حرارت پایین را خاموش وچند دقیقه روی نان را گریل کنید تا طلایی بشه از فر در اوردین کمی از حرارت افتاد کیسه فریزر بکشید با دستمال نخی نیم ساعت بذارید نان کاملا نرم بشه نکته..... اگر دوست داشتید که روی نان زرد رنگ وطلایی بشه میتونید بجای روغن از رومال زرده وکمی شیر وزعفران استفاده کنید یا یک قاشق ارد را با نصف لیوان اب مخلوط روی حرارت بذاربد تا غلیظ بشه وبعد رومال نان کنید وکنجد بپاشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنج‌عدد ساق ران دو عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ پنیر پینزا یک چهارم پیمانه نمک وفلفل وپودر خردل یک عدد تخم مرغ آرد سفید و و آرد سوخاری به میزان لازم مقداری پنیر برای مابین مواد ساق ران رو تفت بدید فلفل وکمی زردچوبه بزنید وباهاش تفت بدید آب ویک پیاز چهار قاچ ویکی دوحبه سیر بزنید.شعله کم تا بپزه دو عدد سیب زمینی متوسط رو اب پز کنید ران پخته ،گوشت رو از استخوان جدا کنید بوسیله همزن وبا غذا ساز چند ثانیه بزنید. سیب زمینی رو رنده کنید سیب زمینی ویک چهارم پیمانه پنیر وادویه ها به مرغ له شده اضافه کنید یا با دست مخلوط کنید وبا یک الی دو ثانیه با دستگاه توجه کنید زیادی نزنید که خمیر بشه مقداری از مواد برداشته کف دست باز میکنیم استخوان ران وسطش گذاشته مقداری پنیر دوباره مقداری مواد با دست به شکل ران مرغ شکل میدیم در آرد سفید میغلتیانیم سپس در تخم مرغی که با چنگال خوب زدیم آخر سر در آرد سوخاری تو روغنی که با حرارت ملایم داغ شده میزاریم تا همه جاش یکنواخت سرخ بشه سعی کنید روغن تا نصف ران رو بگیره. تو قابلمه کوچک ونسبتا گود سرخ کنید اینجوری روغن کمتری مصرف میشه. سرخ که شد رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه استخوان رو بیرون بکشید وبا سس نوش جان کنید. فکرنکنم با سینه خوشمزه بشه چون قبلا مواد پخته شدن همینکه اطرافش با حرارت ملایم سرخ بشه وپنیر داخلش آب بشه کافیه.درست کنید واسه دلبنداتون تا از خوردنش لذت ببرین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چند نکته مهم در پخت ته چین وجود داره که اگر رعایت کنید ته چین خوشرنگ وخوشمزه ای خواهید داشت نکته....... اولین چیز زعفران خوشرنگ وخوشبو است که با مقدار کم رنگ خوبی به ته چین بده در مصرف زعفران در ته چین دست ودل باز باشید 😄بعدش ماست نسبتا سفت وچرب باشه وبرنجتون هم زیاد شفته نشه طرز تهیه..... من یک ونیم لیوان برنج محلی را ابکش کردم بعد دوتا زرده ویه دونه تخم مرغ کامل را استفاده کردم سفیده باعث تردی تهدیگ می شه با نمک وفلفل سفید یا سیاه و زعفران مخلوط کردم بعد یک لیوان ماست وخوب مخلوط کردم ودر اخر نصف لیوان روغن مایع ومخلوط کردم وبعد برنج ابکش شده سرد باشه اگر داغ بریزید بوی تخم مرغ می گیره وخوب مخلوط کتید قالب یا ظرف مورد نظر را که بهترین ظرف واسه ته چین پیرکس است با روغن جامد یا کره چرب کنید ونصف مواد را توی ظرف بریزید وصاف وپرس کنید بعد مرغ وزرشک تفت خورده را ومجددا بقیه برنج وخوب صاف وفشرده کنید ودر فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده بمدت یک ونیم تا دوساعت تا همه جای برنج طلایی بشه مرغ..... مرغ را با پیاز وچوب دارچین وبرگ بو وزردچوبه ابپز کردم بعد تکه تکه کردم ریش نکنید خوب نمی شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به سبک رستورانی🤩 ‎1 عدد کلم بنفش ‎1 لیوان سرکه انگور 1 لیوان آب ‎یک قاشق چایخوری جوهر لیمو ‎یک قاشق چایخوری نمک ‎ اول ازهمه کلم‌بنفش را خورد کرده با نمک مخلوط میکنیم توی شیشه تمییز و خشک‌میریزیم. یک لیوان اب یک لیوان سرکه انگور اضافه کرده و در اخر جوهر لیمو بعد از ۱۰روز مصرف شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب تولد و دورهمی ها😍😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم اموزش سیب زمینی سوخاری 🎥🔝 پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید عالی و متفاوته. نکته ها: سیب زمینی ها یکدست و نه نازک و نه ضخیم خرد کنید. نیم پز شد ابکش کنید از پودر سوخاری درشت استفاده کنید بهتره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛