eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستای مهربونم معمولا بیرون در دستگاه های بخارپز صنعتی مراحل پخت قارچ و ذرت انجام میشه یا اینکه از ذرت کنسروی استفاده میکنن...ولی مراحل میکس مواد دوباره در کاسه بخارپز صنعتی انجام میشه. . من ترجیحم به بخارپز کردن ذرت و قارچ هست که اینکارو در دستگاه بخارپز انجام دادم و حدود 1 ساعت تا 1/5 ساعت بسته به مدل دستگاه ممکنه بخارپز شدن ذرت طول بکشه(باید دانه های ذرت کاملا نرم و پخته شوند) ولی به خاطر بافت لطیفی که قارچ داره خیلی زود بخارپز میشه برای همین نیم ساعت آخر بخارپز شدن ذرت اونو به ذرت اضافه میکنیم. . اگه دستگاه بخارپز در دسترس نبود میتونید در قابلمه آب بریزید و وقتی جوش اومد صافی فلزی در اون قرار بدید (آب نباید وارد صافی بشه) و بعد ذرت رو در صافی ریخته و صبر کنید بخارپز بشه. در طی مرحله بخارپز شدن باید در قابلمه بسته باشه. اگه باز براتون سخت بود میتونید ذرت رو جداگانه بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید و قارچ رو هم با کمی آبلیمو و کره تفت بدید. بقیه مراحل کاملا واضح هست. اضافه کردن پنیر پیتزا و مقدار اون به سلیقه شما بستگی داره و میتونید نریزید. برای داشتن ذرت مکزیکی خوش طعم ریختن آویشن و پودر سیر از واجباته پس فراموش نکنید. میتونید کالباس و یا چیپس هم در پایان اضافه کنید که به سلیقه شما بستگی داره...بهتره کالباس رو نواری برش زده و کمی تفت بدید بعضیا دوست دارن ذرت مکزیکی چسبنده و کشدار باشه ولی اگه دوست نداشتید یک قاشق آب گرم به مواد اضافه کنید تا سس ذرت مکزیکی روان تر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 موادلازم🔻 زردآلو ۵۰۰گرم شکر۵۰۰گرم پودرژلاتین ۱ق م گلاب ۱ق غ زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم آب لیموترش ۱ق چ طرز تهیه🔻 هسته ی زرآلوها را خارج وبه دوقسمت تقسیم کنیدداخل غذاساز بریزید وچند پالس بزنید تا پوره شود خیلی هم له نکنید.روی حرارت بزارید وشکر رو بهش اضافه کنید مارمالاد وقتی جوش اومد کف میکنه وبالا میاد سعی کنید قابلمه مناسبی انتخاب کنید که سرریز نشه.کف روشو بگیرید وزعفران را اضافه کنید حدود بیست دقیقه که با حرارت ملایم جوشید وقوام اومد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط وبنماری کنید وقتی شفاف شد داخل مارمالاد بریزید.درآخر ابلیمو را ریخته وحرارت راخاموش کنید.در دمای محیط اجازه دهید خنک شه،داخل شیشه تمیز بریزید درشو کیپ کنید وتوی یخچال نگهداری کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد میوه از سالم ترین دسرها است . برای مهمانی های مختلف می توان سالاد میوه را به عنوان دسر سرو کرد و تزیین آن را نیز به روش های ساده ای انجام داد. سالاد میوه را در فصل تابستان، زمستان، پاییز و بهار می توان با میوه های همان فصل تهیه کرد و سرو آن نیز نسبت به وعده ای که در آن سالاد میوه ارائه می شود متفاوت است. سالاد میوه را می توان در مهمانی نهار، عصرانه و شام سرو کرد و حتی می تواند در کنار چای و کیک پذیرایی عصرانه را تکمیل کند. در مهمانی ها می توان سالاد میوه را به عنوان دسر سرو کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ادویه برای غذاها👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 1 عددسینه مرغ نصف یک عدد کاهو یا(کلم) نصف از بسته پاستا(میتونید از هرنوع پاستا فرمی استفاده کنید ) 1 تا2 کاسه ماست سیر 4 قاشق غذاخوری سس مایونز نمک نعناع یا(آویشن یازعتر) دلخواه نصف فنجان روغن زیتون طرزتهیه : 1_اول از همه، آب لیمو را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید. 2_ بعد از شستن کاهو را ریز خوردکنید. 3_ماکارونی را باآب ونمک وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه. بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شددر ظرف سرو بریزید و روغن زیتون ونمک رااضافه وبا ماست سیر و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید. نوش جان پ. ن. برای پخت مرغ یک عددپیاز ویک برگ بو استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: گوشت گوسفندی ۴۰۰گرم پیاز ۳عدد لپه یک پیمانه سیب زمینی ۳عدد نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم زعفرون ابکرده به میزان کافی گردلیمو یاابلیمو به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری طرزتهیه: ابتدا پیازهاروریزکرده در روغن سرخ کرده کمی زردچوبه زده وگوشتهای تکه ای رادرداخلش تفت میدیم تاوقتیکه رنگ گوشت تغییر کنه سپس لپه شسته شده اضافه وتفت داده میشه، حالایک قاشق رب میزنیم وخوب مخلوط میکنیم اگه مایلید کمی فلفل سیاه هم بزنید خوشمزه ترمیشه.خوب چهار پیمونه اب اضافه کرده میزاریم روی شعله ملایم تاخوب بپزه.لپه وگوشت که پخت نمک وگردلیمو یاابلیمو میزنیم وشعله روکم کرده میزاریم یکساعتی تاکامل جابیفته. سیب زمینی هاهم پوست کنده وخلالی کردم وشسته وحسابی که خشک شد درماهیتابه ای که داغ شده روغن ریختم و سیب زمینی هارو سرخ کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزا با یوفکا مواد لازم: 1 عدد یوفکا مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید فلفل سبز کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) زیتون گوجه فرنگی برای سس: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید. ❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه طرز تهیه: ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم شیر عسلی نصف قوطی (من مارک والفجر استفاده کردم) بستنی وانیلی 1پیمانه پنیرماسکارپونه (خامه ایی) 200گرم خامه صبحانه 200گرم پودر ژلاتین 3ق غ پودر ژله 1بسته(باهر طعمی دلبخواه) طرز تهیه اول ژله هر طعمی که دوست دارید .من ژله توت فرنگی استفاده کردم با یه لیوان اب جوش مخلوط کنید اگر کامل حل نشد بن ماری کنید وکنار بزارید تا از حرارات بیفته .ژلاتین را هم توی نصف پیمانه حل میکنیم ومیزاریم روی حرارات غیر مستقیم تا کامل حل بشه واماده باشه . پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم با همزن برقی میزنیم تا کامل مخلوط بشه . سپس بستنی را هم افزوده ومیزنیم وقتی مخلوط شد و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم باید کامل مخلوط شه ژله را که از قبل اماده کردیم واز حرارات افتاده به مخلوط اضافه میکنیم و هم بزنید ،و در آخر ژلاتین که از قبل بن ماری کردیمرا به مواد اضافه میکنیم (من یادم رفته بود ژلاتین از اول اماده کنم .همون لحظه زود اماده کردم)وخوب میزنیم‌تا کاملا صاف ویکدست بشه😊😉 قالب را چرب میکنیم ومواد داخل قالب میریزیم و 5تا الی 6ساعت در یخچال گذاشته و سپس دراورده وبه کمک دست لبه ها را جدا میکنیم ومطمئن میشم از قالب حدا شده وروش ظرف سرو که قبلا خیس کردیم‌تا اگر توی ظرف کج بود بشه جا بجا کرد برمیگردونیم .میتونید این دسر خوشمزه راتوی قالبهای تکنفره سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۲۵۰ گرم شکلات مخلوط تلخ و شیری به صورت گرانول یا خرد شده ۲۰۰ میلی لیتر خامه ۱ فنجان شیر ۲ پاکت بیسکوییت پتی بر مغز پسته یا مانند آن روش تهیه: شیر و خامه را به همراه شکلات حرارت میدهیم تا ذوب شود و سس شکلاتی آماده گردد. بیسکوییت ها را خرد کرده با سس شکلاتی مخلوط میکنیم و به آن مغز پسته یا مانند آن اضافه میکنیم. مواد آماده شده را در کیسه پلاستیکی پیچیده در فریزر میگزاریم. بعد از خارج کردن با خامه و شیرینی یا شکلات تزئین میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید 1 پیمانه(سه صفر) نشاسته ذرت 1 پیمانه(به صورت پودر سفید هست از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید) شیر خشک 2 پیمانه(بهتره از شیر خشک نیدو استفاده کنید چون خوش طعم تر هست البته میتونید شیر خشک فله ای از لوازم قنادی تهیه کنید و حتما بچشید که شور و مخصوص سوسیس و کالباس نباشه) روغن 2پیمانه من از ترکیب روغن مایع+جامد استفاده کردم,روغن باید کم کم اضافه بشه چون بسته به جنس آرد ممکنه کمتر از این مقدار مصرف بشه) شکر 2پیمانه (من 1 پیمانه اضافه کردم که طعم شیرین ملایمی به حلوا میده) آب 1و نیم پیمانه گلاب 2 تا 3 قاشق غذاخوری زعفران سائیده مقداری . این حلوا به علت وجود شیر خشک در اون ممکنه گوله بشه...اگه تمام نکاتی که مینویسم رو رعایت کنید حلوا با بافت کاملا صاف و یکدستی خواهید داشت. . ابتدا شربت رو آماده کنید...شکر+آب را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید ،زعفران سائیده و چند قاشق گلاب اضافه و کمی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود ،وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد بلافاصله حرارت را خاموش کرده و شربت را کنار بذارید تا کاملا خنک بشه. . آرد سفید+نشاسته ذرت+شیر خشک را مخلوط و الک کنید و در قابلمه نسوز بریزید.روغن را کم کم به اون اضافه کنید. و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا طلایی و خوشرنگ بشه. حرارت ملایم باشه چون شیر خشک زود میسوزه. در ابتدا مخلوط آرد و روغن خیلی سنگینه و هم زدن اون کمی سخته ولی هر چی بیشتر مخلوط آرد روی حرارت تفت بخوره سبک تر و هم زدن اون راحت تر میشه. وقتی مخلوط آرد به رنگ طلایی دلخواهتون رسید از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کاملا خنک بشه. در زمان خنک شدن هر از گاهی اونو هم بزنید. وقتی کاملا خنک شد،شربت خنک را هم به اون اضافه کنید و حدود 10 دقیقه خوب هم بزنید تا حلوا از کف ظرف جدا و کشدار بشه. در زمان اضافه کردن شربت به حلوا ظرف حلوا روی گاز نباشه. حلوا بعد از خنک شدن خودشو میگیره و سفت تر میشه ولی همچنان کشدار و بسیار لطیفه و طعم بینظیری داره😋👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 پاکت ژله توت فرنگی 16_15 عدد توت فرنگی برای قسمت ایرمیکی: 14 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا) 1 لیتر شیر از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر شکر 1 قاشق غذاخوری کره وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) طرز تهیه: ابتدا توت فرنگی را که نصف کردید را کف قالب بریزید. ژله را طبق دستور روی پاکت درست کنید و روی توت فرنگی ها بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا ژله خوب سفت شود. برای تاتلی ایرمیکی بجز کره و وانیل تمام مواد را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید وقتی جوشید کره و وانیل را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. بعد از پخت مثل فیلم کمی که ولرم شد با کمک قاشق داخل قالب ریخته و صاف کنید. 2 ساعت داخل یخچال بذارید سپس از قالب بیرون آورده سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک فوق العاده عالی و خوشمزه و بافتی عالی . تخم مرغ ۳ عدد کره ذوب شده ۱۰۰ گرم (بهتره کره باشه هم کیک خوشمزه تره و هم نرم و لطیف ، می تونین روغن مایع هم استفاده کنین در این صورت نصف لیوان همون معادل ۱۰۰ گرم) شیر عسلی یه قوطی (۴۰۰ گرم) آرد سفید قنادی ۲۲۵ گرم معادل ۱.۵ لیوان وانیل ۱/۴ ق چ پودر دارچین ۱ ق چ پودر کاکائو ۱ ق غ( تا ۲ ق غ می تونین بریزین چون کاکائو بنده تیره هست رنگش یک قاشق ریختم دوست داشتم خیلی کیکم تیره نشه رنگش این بار)) بیکینگ پودر ۱ ق م تخم مرغ رو با همزن دستی کمی زدم تا تخم مرغ ها از لختگی در بیاد . بعد کره ذوب شده رو ریختم و بعد شیر عسلی و وانیل رو کمی هم زدم . آرد رو از قبل الک کردم . مواد خشک رو با هم مخلوط و داخل مواد تخم مرغی الک کردم و با لیسک هم زدم . خیلی زیاد بعد از اضافه کردن آرد هم نزنین پف کیک می خوابه با این کار . قالبم رو با روغن جدا کننده چرب کردم (روغن جدا کننده : ۵۰ گرم کره یا روغن جامد +۵۰ گرم روغن مایع +۵۰ گرم آرد سفید با همزن برقی ۵ تا ۶ دقیقه بزنید ، این میشه روغن جدا کننده . توی ظرف درب بسته توی یخچال نگه داری بشه هر وقت خواستین مقداری بردارین و به قالب بزنین .) مواد کیکم رو داخل قالب (قطر بین ۲۰ تا ۲۳ سانت) ریختم . فر از یه ربع قبل گرم بشه . بعد در طبقه وسط با درجه ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پلو شوشتری یه غذای خیلی خیلی خوشمزه یک عدد سینه مرغ لازم داریم که به صورت تیکه های کوچک خرد میکنیم. بعد دوتا پیاز متوسط رو خلالی کرده و به مرغ اضافه میکنیم. نمک و کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید و اجازه بدید یه پانزده دقیقه ای استراحت کنه. بعد درون تابه بدون روغن تفت دهید تا اب پیاز و مرغ کاملا تبخیر شه بعد با کمی کره سرخ کنید تا پیاز ها کاملا کاراملی و خوشرنگ شوند. و بعد خاموش کنید . و لوبیای چشم بلبلی رو که از قبل پخته شده و دو لیوان شوید تازه و ساتوری شده و سه حبه سیر خرد شده و کمی نکم و فلفل را به مرغ اضافه کنید مخلوط و کنار بگذارید. خب مواد میانی اماده کردیم بریم سراغ برنج از برنج خوش عطرمون به مقدار لازم شسته و با کمی نمک به مدت نیم ساعت خیس کنید. بعد درون اب جوش ریخته و کمی هم زرد چوبه برای خوشرنگ شدن برنج اضافه کنید. غذاهای این مدلی رو بهتره برنج رو کمی زنده ابکش کنید بعد از ابکش کردن کف قابلمه رو روغن ریختم ی لایه سیب زمینی و بعد یه لایه برنج و بعد یه لایه مواد میانی تا اخر ادمه دهید و مواد میانی رو لا به لای برنج قرار دهید. قابلمه رو روی حرارت گذاشته و اجازه دهید برنج دم بکشد . پختن لوبیا سه چهارم لیوان لوبیا رو از شب قبل پاک کردم و بعد با آب خیس کرد. صبح ابش رو دور ریختم بازم شستم و با مقداری اب و یک ق چ نمک و دو ق چ ابلیمو گذاشتم بپزه. ابلیمو بریزید تا لوبیا سیاه نشه . مواد لازمی که گفتم برای چهار نفر بود . بعد از دم کشیدن کمی روغن به برنج اضافه کردم و هم زدم و در ظرف مورد نظر ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍽️مواد لازم 🍽️ 5 کیلو نمک 7 عدد تخم مرغ 1 عدد مرغ کامل 2 عدد ران مرغ کامل مدت و زمان پخت»» 200 درجه سانتیگراد به مدت 2 ساعت نووووش جااان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام لاکچری و خوشمزه 🥟🥟🥟🥟 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛