نان کندو عسلی
مواد لازم :👇
آرد قنادی 2 پیمانه
بسته به جنس آرد ممکنه است کمی بیشتر مصرف شود
خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری پُر
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شیر ولرم 3/4 پیمانه
کره نرم یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری(40گرم)
شکر 1 قاشق غذاخوری
عسل یا شربت بار)شربت زولبیا بامیه)1 قاشق غذاخوری
میتونید 2 قاشق شکر بزنید و عسل رو حذف کنید
پنیر خامه ای یا کرمفیل وانیلی حدود 150 گرم
رومال...1 عدد زرده+1 قاشق چایخوری خامه+ صبحانه+کمی پودر قند
شربت...3/4 پیمانه شکر+1/2 پیمانه آب را روی حرارت ملایم قرار بدید تا به جوش بیاد،صبر کنید 3 تا 4 دقیقه بجوشه سپس 2 قاشق غذاخوری عسل و 1/4 قاشق چایخوری وانیل یا 1 تکه چون دارچین اضافه و حرارت را خاموش کنید تا شربت خنک شود
دستور تهیه :👇
کره نرم+شکر+عسل را مخلوط کنید
آرد+بیکینگ پودر +نمک را مخلوط و کنار بگذارید
شیر ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس خمیر مایه را افزوده و هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند.
خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط کره و شکر افزوده و آرد را به تدریج اصافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود.
در این مرحله خمیر چسبناک است، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را منتقل کرده و ورز دهید...اگر زیاد چسبنده بود کم کم آرد بریزید و 10 دقیقه مدام خمیر را ورز دهید (خمیر را چنگ نزنید) تا خمیر نهایی کاملا لطیف و کشسان شده و به دست نچسبد.
خمیر را در کاسه چرب بگذارید و رویش را بپوشانید،1 و نیم ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود.
پف خمیر را بگیرید.
ابتدا خمیر را 4 قسمت مساوی و دوباره هر قسمت را به 4 قسمت تقسیم کنید(مجموعا 16 چانه)
چانه ها را با وردنه باز کنید
از پنیر خامه ای یا کرمفیل وسط خمیر گذاشته خوب ببندید
قالب 23 یا 25 را با کره یا روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کنید و چانه ها را با کمی فاصله در قالب بچینید
روی قالب را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا خمیر حجم قالب را پر کنید.
سپس به آرامی رومال کرده
فر را از قبل با حرارت180 درجه روشن کنید تا گرم شود.1 ظرف آب جوش در فر قرار دهید.
قالب نان را در فر بگذارید 25 تا 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود.
سپس از فر در آورده و بلافاصله شربت خنک را روی نان داغ بریزید
صبر کنید تا شربت جذب شود و سرو کنید.
میتونید روی نان را با عسل رقیق شیرین کنید ولی با شربت بهتره
فر برقی دما 160 درجه
میتوتید در تابه دو طرفه یا به روش فر دستساز این نون رو بپزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک_مرغ_و_پنیر
مواد لازم
پیاز نگینی یک عدد
سینه مرغ ریز خرد کرده کمی کمتر از نصف یک عدد
فلفل دلمه ای نگینی یک عدد
سبزیجات کنسروی دو قاشق غذاخوری
سیب زمینی آبپز پوره شده یک عدد متوسط
پنیر پیتزا دو قاشق غذاخوری
سیر رنده شده یکی دو حبه
فلفل و زردچوبه و نمک به میزان لازم
.
پیاز رو با زردچوبه کمی تفت میدیم سبک که شد مرغ رو اضافه میکنیم
.
فلفل سیاه و فلفل دلمه ای و کنسرو سبزیجات و نمک رو به ترتیب اضافه میکنیم مرغ که پخته شد خاموش کنید بذارید کاملا سرد بشه
.
سیب زمینی پوره شده و سیر و پنیر و مواد مرغی رو خوب با هم ترکیب میکنیم
.
دستگاه ساندویچ ساز رو با کمی روغن مایع چرب میکنیم میذاریم داغ بشه
.
کناره های نان تست رو برش بزنید
.
روی نون اول سس قرمز بعد از مواد مرغی بریزید
روی هر نون یک عدد پنیر گودا یا مقداری پنیر پیتزا بریزید یه لایه نان دیگه بذارید و درب دستگاه رو ببندید و بذارید اسنک پخته بشه
.
اسنک رو به دلخواه با هر سسی که دوست دارید نوش جان کنید
.
اون عزیزانی که دستگاه ساندویچ ساز ندارن
میتونن همین روش رو پیش برن و نون ها رو اول در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری بزنن و در روغن تو تابه سرخ کنن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه قاشقی
مواد لازم
تخم مرغ 2عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر هل یک قاشق چایخوری
ماست دو قاشق غذاخوری
آرد چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
زعفران یک قاشق غذاخوری
مواد لازم شربت
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران يک قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف قاشق غذاخوری
گلوکز در صورت دلخواه نصف قاشق چایخوری
(قابل حذف میباشد)
.
طرز تهیه
.
تخم مرغ +وانیل +پودر هل رو باهم مخلوط میکنیم
.
بکینگ پودر رو تو ماست حل میکنیم و به مایه تخم مرغ اضافه میکنیم
.
آرد رو میریزیم و همه مواد رو خوب مخلوط میکنیم
.
تو تابه روغن میریزیم و با قاشق چایخوری از مواد میریزیم و سرخ میکنیم
.
بعد سرخ کردن دو سه دقیقه تو صافی که کاغذ روغنی گذاشتیم بمونه که هم از داغی بیفته و هم روغنش کشیده بشه، بعد خاگینه رو تو شهد سرد میریزیم دو سه دقیقه بمونه تا شیره جذبش بشه بعد میذاریم تو صافی تا شیره اضافی بریزه
نکات مهم 👇
شهد سرد یعنی همدمای محیط
خاگینه داغ باشه بذارید تو شربت خمیر میشه
شهد حتما غلیظ و قوام دار باشه وگرنه باز خاگینه نرم و خمیری میشه
میتونید با قاشق بزرگتر بریزید هم خاگینه بزرگ هم پفی تر میشه
اگر خاگینه زیادی تپل و پفی بشه شیره توش نفوذ نمیکنه
خاگینه ولرم رو به داغ شهد سرد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
رشته شعیریه ۱ بسته
شیر عسلی ۲۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲ ق.غ
زعفران دم کرده ۲ ق.غ
هل سابیده شده ۱ ق.چ
گلاب در صورت تمایل ۱ ق.غ
دارچین کمی
مغز دلخواه به میزان لازم.
طرز تهیه🔻
رشته ها رو خرد میکنیم و داخل تابه روی حرارت کم بین ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت میدیم تا خامی رشته ها گرفته شه و کمی رنگش عوض بشه.
بعد کره رو اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه تفت میدیم و حسابی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
بعد خامه،گلاب،زعفران و هل و دارچین رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
در آخر شیر عسلی رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
و به محض اینکه یکدست شد از روی شعله برمیداریم که سفت نشه.
میتونید مثل من داخل قالب بریزید و داخلش رو گردوی پودر شده بریزید.
و روش رو دوباره با رشته بپوشونید و داخل یخچال یا فریزر بذارید.
یا کف یه پیرکس کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش پهن کنید و بذارید داخل یخچال و بعدم در بیارید و برش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۳ نفر🔻
بلغور یک پیمانه (بلغور گندم ، بلغور جو هم میشه)(پیمانه پلوپز)
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۳ جبه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری ۱ تا ۲ ق غ (یا آرد گندم)
سبزی دلخواه (جعفری و پیازچه و ...) ۱ تا ۲ ق غ
رب گوجه ۱ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه🔻
بلغور رو با آب به مدت یک و نیم ساعت الی دو ساعت خیس کردم و بعد آبش رو خارج کردم و خوب فشرده کردم آبی نمونه . بلغورتون اگر درشته کمی بزارید بپزه .
سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . سیر هم دل به خواهی هست که اگر دوست دارید بریزید .
بلغور و سیب زمینی و پیاز و سیر رنده شده و پیازچه و رب گوجه و آرد سوخاری و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ ها رو با هم مخلوط کردم .
داخل تابه روغن ریختم و گرم شد سرخ کردم .
من اینجا قالب زدم قالب رو داخل روغن قرار دادم گرم شد از مواد کوکو ریختم و منسجم کردم و وقتی که کمی گرفت و به راحتی می شد از قالب خارج کرد از قالب خارج کردم و گذاشتم بپزه و سرخ بشه و بعد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای دونفر🔻
خلال بادام ۱/۳ پیمانه
کره ۳۰گرم
پیاز متوسط ۲عدد
گوشت ۳۰۰گرم
رب ۱قاشق غذاخوری
آبغوره ۱قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان زیاد🙈
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.
۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.
۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.
۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.
*از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید*
۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد.
۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود.
این غذای خوشمزه را با برنج میل نمایید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرانچی_سیبزمینی😋
مواد لازم🔻
_نیم کیلو سیب زمینی
_یک قاشق غذاخوری کره
_۷ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
_۷ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
_یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
_۵ قاشق مربا غذاخوری پنیر پارمسان _ادویه جات شامل نمک آویشن پاپریکا پودر سیر پودر پیاز
طرز تهیه🔻
ابتدا سیب زمینی های آبپز شده رو با رنده ریز یا گوشت کوب برقی کاملاً پوره و له کنید سپس کره نشاسته ذرت آرد نخودچی بیکینگ پودر پنیر پارمسان نمک آویشن پاپریکا در صورت تمایل پودر سیر یا پودر پیاز هم میتونید بزنید، خوب همه مواد را با هم ترکیب کنید.داخل قیف بریزید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
در آخر بعد پخت، کمی پودر گوجه یا پاپریکا بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لولا
گوشت قرمز-1 کیلوگرم
فیله مرغ-300 گرم
2 پیاز
چربی300 گرم
نمک ، فلفل سیاه برای طعم دادن.
----------------------- گوشت گوسفند و مرغ را خوب مخلوط کرده
پیازو نمک و فلفل ااضافه میکنیم و ورز میدیم سیخ ها را به مدت 30 دقیقه در آب قرار دهید پس از تشکیل لول ، آن را به خوبی در انتهای آن بچسبانید تا هوا نفوذ نکند و ترک ایجاد نشوداماده شده را در یک ظرف پخت ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه قرار دهید و به مدت 30 دقیقه می توانید آن را چند بار با آب خود در حین پخت بریزید. من دیگر چاشنی و گیاهان اضافه نمی کنم.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروکت سیب زمینی
سیب زمینی ۱ کیلو
نمک (نصف قاشق چایخوری)
جعفری یه دسته
1-2 حبه سیر
نمک و فلفل سیاه و ادویه جات
1 لیوان پنیر (رنده شده)
۲ عدد پیاز ! 3 تخم مرغ
پنیر رنده شده
روغن برای سرخ کردن
۲ قاشق غذاخوری نشاسته اگر نبود فنجان آرد .......
موادشون رو باهم مخلوط میکنیم و توی روغن فراوان سرخ میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه چینی با ماءالشعیر کلاسیک جوجو
برای درست کردن این جوجه چینی خوشمزه اول لازمه فیله مرغ هامون رو مزه دار کنیم👌 ما هشت تا فیله مرغ رو از وسط برش دادیم و بعد بهش نمک و آب لیمو و فلفل سیاه زدیم(میتونید زعفرون هم بهش بزنید) بعد سلفون بکشید تا یکی دو ساعت بزارید یخچال تا حسابی طعم دار بشه😍
برای درست کردن خمیر بنیه دو تا تخم مرغ رو با همزن انقدر میزنیم تا کرمی رنگ بشه و بعد یک لیوان آبجوی بدون الکل کلاسیک جوجو که هم طعمش بینظیره و هم خیلی خوب کف میکنه و باعث میشه جوجه هامون تُرد بشه رو اضافه میکنیم👌
.
یک لیوان آرد سفید(گندم) و نیم لیوان آرد ذرت نسبت آرد سفید بیشتر از آرد ذرت رو کم کم اضافه میکنیم (کم کم آرد بریزید تا غلظت خمیر دستتون بیاد ، خمیر نباید سفت باشه) و سپس یک قاشق پر چایخوری بهش بکینگ پودر میزنیم(بیشتر هم بزنید مشکلی نداره) و مواد رو مخلوط میکنیم.
زعفران دم کرده و نمک وفلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن به میزان لازم هم بهش اضافه میکنیم✌ .
تو این مرحله سینه مرغ رو از پیاز جدا کنید و به خمیر اضافه کنید تا خمیر به همه جای فیله ها بره
روغن رو گاز با شعله ملایم بزارید تا داغ بشه سینههای نواری رو از خمیر بیرون اورده و تو روغن سرخ میکنیم(شعله گاز باید متوسط باشه)
جوجه ها که سرخ شدن رو دستمال تمیز گذاشته تا روغن اضافیش گرفته بشه و با سس کچاپ یا سس پنیر نوش جان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی شربتی نارگیل و ایرمیک
پیمانه مورد استفاده استکان چای با گنجایش صدوپنجاه میلی لیتره
ایرمیک یک استکان
پودر نارگیل یک استکان
کره آب شده یک استکان
ماست یک استکان
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آرد دو و نیم استکان
رنده پوست یک عدد پرتقال و یا لیمو ترش
مواد لازم برای شربت: پیمانه مورد استفاده لیوان دسته دار فرانسه با گنجایش دویست و پنجاه
میلی لیتر
شکر دو و نیم لیوان
آب دو و نیم لیوان
یک چهارم یک عدد لیمو ترش
طرز تهیه
ابتدا شکر و آب لیمو رو تو یه قابلمه میریزیم و میذاریم روی شعله گاز وقتی جوشید یک دقیقه بعد خاموش میکنیم. شکر که آب بشه کافیه.
شربت رو بذارید کنار تا کاملا خنک بشه. همه مواد لازم برای خمیر به غیر از آرد رو تو یه ظرف میریزیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد رو با احتیاط اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد. خمیر رو به اندازه گردو برداشته وبه شکل بیضی درمیاریم وصافش میکنیم وبه شکل برگ که درش اوردیم با چاقو روش شکل میدیم . تو یه بشقاب دو سه قاشق ایرمیک میریزیم و شیرینی ها رو توش میغلطونیم و میچینیم توی سینی فر و میذاریم توی فر از قبل گرم شده با صد و نود درجه به مدت سی دقیقه.
بعد از اینکه شیرینی ها رو از فر در آوردین پنج دقیقه منتظر باشین تا داغی اولیه اش بره بعد شربت خنک رو روش بریزین و یک سینی روش برگردونید و بیست و چهار ساعت بذارید بمونه بعد با پودر نارگیل تزیین کنید و نوش جان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک بیسکویتی
موادلازم:
بیسکوییت ساقه طلایی ۲بسته
کره بادام زمینی ۲ق غ
پودرکاکائو۲ق غ
پودرقند۲ق غ
شیر ۲/۳لیوان
بیسکوییتا رو با غداسازپودرکنید،کره بادام زمینی،پودرکاکائو،پودرقند رااضافه،خوب مخلوط کنید.شیر را کم کم بریزید تا خمیری شود.ازخمیربه اندازه گردو برداشته وسطش رو گودکنیدوفندق خردشده بریزید،گرد کنید وتو شکلات آب شده بغلتونید.
برای شکلات آب شده👈۱۳۰گرم شکلات خردشده راروی بخارکتری بزاریدیک ق م روغن مایع بهش اضافه کنیدوصبر کنید روان ویکدست بشه بعد توپکها رو باهاش کاورکنید.
نکته؛توپکها رو ک داخل شکلات زدید وروی سیمی توری گذاشتی ظرف مدت پنج دقیقه میبنده دراین فاصله حتما جابجا کنید که به سیم توری نچسبه.وقبل از اینکه شکلات ببنده روش خلال پسته یا پودرپسته بریزید.آماده ک شد بهتره یک ساعت بزاریدتویخچال بعدنوش جان کنید.
بجای کره بادام زمینی میتونید ازشکلات صبحانه استفاده کنید.
از بیسکوییت پتی پور هم میشه استفاده کرد ولی من امتحان کردم با ساقه طلایی خوشمزه تر بود.
بجای فندق گردو خرد شده یا پسته میتونید جایگزین کنید .
شیر رو تا جایی اضافه کنید که مواد خمیری شود طوری ک بشه بهش شکل داد وراحت گرد بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان من از کرمفیل زعفرونی استفاده کردم شما از هر نوع کرمفیلی که دارین میتونین استفاده کنین
کرمفیل هم آماده از لوازم قنادی ها تهیه میکنم☺️☺️
#نان_کشمشی
آرد ۲۳۰ گرم
نمک ۱ گرم
شکر ۳۰ گرم
روغن ۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱۱۰ گرم
مایه خمیر ۵ گرم
مواد میانی
کرمفیل زعفرانی یا شیری یا وانیلی
کشمش
گردو
مایه خمیر و یک قاشق از شکر رو به نیمی از شیر ولرم اضافه میکنیم تا عمل بیاد
آرد و نمک و بهبود دهنده و باقی شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده مایع خمیر عمل اومده را اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و روغن رو اضافه کرده ،باقی شیر رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد ممکنه همه شیر مصرف نشه پس با احتیاط بریزین،
یک ساعت بهش استراحت میدیم ، خمیر را بعد از استراحت کمی ورز داده پهن میکنیم و روش کرمفیل میمالیم و روی کرمفیل گردو و کشمش میریزیم
بعد رول میکنیم برش میدیم و تو قالب میچینیم حتما قالب رو با روغن جداکننده چرب کنین
نیم ساعت بهش استراحت بدین
رومال تخم مرغ و زعفرون بزنین
داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میپذیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛