eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این مقدار مواد مقداری کوکوی تو فیلمه لوبیا سبز تازه وجوان ۴۰۰ گرم ریز خرد شده هویج متوسط یک عدد رنده شده تخم مرغ چهار عدد بیشتر بزنید کوکو سنگین میشه کمتر بزنید دون دون میشه سیب زمینی یک عدد ریز خرد شده وسرخ شده فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد کوچک نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم روغن برای سرخ کردن سروته لوبیا سبز رو جدا کنید وریز خرد کنید وبا نصف لیوان آب بزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم تا نرم بشه وبپزه ابش کاملا کشیده بشه سیب زمینی ریز خرد شده رو سرخ کنید وبزارید خنک بشه هویج خام رو پوست کنده و رنده کنید تخم مرغ وادویه ها رو با همزن بزنید لوبیا سبز وسیب زمینی سرخ شده و هویج خام رنده شده رو تو کاسه بزرگی بریزید وخوب قاطی کنید سپس تخم مرغ زده شده رو بهش اضافه کنید.وبا دوقاشق خوب مخلوط کنید ماهی تابه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه روغن بریزید من از همون روغنی که سیب زمینی رو باهاش سرخ کردن استفاده کردم روغن که داغ شد مواد کوکو رو بریزید وبا پشت قاشق صاف ویکدست بشه درشو بزارید با حرارت کم طرف زیرش برشته بشه سپس برگردونید تا طرف دیگه ش سرخ بشه می تونید تو همون ماهی تابه برش بزنید وبرگردونید ویا میتونید یک سینی بزارید رو ماهی تابه برگردونید دوباره کوکو رو برگردونید داخل ماهی تابه تا طرف دیگش سرخ بشه این کوکو با گوجه وخیار شور عالی میشه. عزیزان هویج اختیاریه دوست ندارید نریزید کوکو شیرین نمیشه نگران نباشید اکثر کدبانوما‌تو این کوکو گوشت چرخ کرده میریزین اونم عااالی میتونید قارچ ریز خرد شده هم بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک موزائیک مواد لازم: 250 گرم شکلات (میتوانید نصفش را از شکلات تلخ و نصف دیگر را از شکلات شیری استفاده کنید) 1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی) 1 استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم) 2 پاکت بیسکوییت پتی بور طرز تهیه: خامه و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و گرم کنید وقتیکه به اندازه ای گرم شد که بتواند شکلات را آب کند اجاق را خاموش کنید و به شکلات اضافه کنید. اگر شکلات بزرگ استفاده میکنید خرد کنید تا سریع تر آب شود و هم بزنید تا شکلات آب شود. زمانیکه شکلات به قوام سس رسید دو پاکت بیسکوییت را خرد کنید و با سس شکلاتی مخلوط کنید به دلخواه میتوانید موادی مثل فندق ، پسته ، بادام ، یا آجیل دلخواه را اضافه کنید اگر میخواهید ارتفاع کیک بلند باشد قالبی که استفاده میکنید خیلی بزرگ نباشد من قالب لوف کوچک استفاده کردم. اگر قالب ندارید میتوانید از ظرف های پلاستیکی استفاده کنید قبل از اینکه مواد را داخل قالب بریزید داخل قالب سلفون یا کیسه فریزر بندازید. مواد را داخل قالب بریزید و فشار بدید و صاف کنید تا هوا بین مواد نماند. داخل فریزر بذارید و در زمان دلخواه از فریزر بیرون آوردید و تزئین کرده سرو کنید. اگر میخواهید همان روز سرو کنید باید 3-4 ساعت داخل فریزر بذارید. روی کیک سفت شده پودر کاکائوی فراوان بپاشید و با کرم شانتی فرم داده شده(یا خامه قنادی) و ترافل های شکلاتی تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خيلي راحته حتما امتحانش كنيد من خودم امتحان كردم قبلا اصلا طعم اسفناج رو احساس نمي كنيد ودر عوض يه رنگ فوق العاده اي بهتون ميده😍 واما مواد لازم👇 دوعدد تخم مرغ رو با يك ليوان شكر با همزن مي زنيد تا كرم رنگ بشه بعد نصف ليوان روغن مايعونصف ليوان هم اسفناج ميكس شده رو بهش اضافه كنيد ومخلوط كنيد در اخر هم يك ق چ بكينگ پودر،كمي وانيل،دوليوان آرد الك شده روكم كم اضافه كنيد تا مايع كيكتون اماده بشه بعد داخل قالب مورد نظرتون بريزيد ودر دماي١٧٠درجه بپزيد ودر اخر هم شكلات رو به روش بن ماري آب كنيد وبا هر مغزي كه دوست داشتين يا خامه مخلوط كنيد وروي كاپ كيكتون بريزيد 😋 بهتره كمي داخل يخچال باشه بعد سروكنيد نوش جون😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به یکشنبه 🌺 16 شهریور ماه خوش آمدی الهی زندگیتون بی گره بافته بشه نقش آرامش طرح شادی درقالب خوشبختی به صدهـزار رنگ خوشگلتـر از گلهای باغچـه سلام صبح بخیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : گوجه یک کیلو خیار ۲ عدد هویج ۲ عدد متوسط سیب زرد یک عدد گل کلم ۳ عدد متوسط شاخه مرفس ۳ الی ۴ بوته دلمه ۲ عدد کوچک سیر ۱۰ حبه سرکه ۳ لیوان ادویه هایی که من استفاده کردم👇🏻 پودر گشنیز ، نعناع خشک ، گلپر ، موسیر فلفل تند ۳ عدد بزرگ (من فلفل ترش شده آماده داشتم ریختم توش) سیب زمینی ترشی به دلخواه چند عدد طرزه تهیه : اول از همه گوجه هارو(بدون آب)،یا نصف میکنیم یا درسته ، بهش نمک میزنیم میزاریم بپزه رو گاز تا آب بندازه و پوستش راحت کنده بشه ، من داخل فر گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حسابی پخت وپوستش کنده شد اینجا یه نکته رو دقت کنین که اصلا نباید آب بزنین بهشااااا... چون ترشی خراب میشه بعدا. حالا پوست گوجه هارو کنده رو داخل میکسر حسابی میکس میکنیم با گوشت کوب هم میتونین له کنین. بعد سرکه رو بهش اضافه و هم میزنیم با قاشق تا ترکیب بشن. بعد تمام مواد رو یک روز قبل حسابی شسته و میزاریم رو‌حوله یا پارکه خشک که خیسیش بره و‌خشک بشه بعد ریز ریز میکنیم و با آب گوجه داخل شیشه ترشی ترکیب میکنیم ، شما میتونین داخل یه ظرف هم اینکاروکنین بعد داخل شیشه وارد کنین. واسه من چون حجمش کم بود همینجوری داخل شیشه ریختم. این ترشی رو خیلی ها ادویه نمیزنن و میگن گوجه و نمک چاشنیش هست ولی من طبق ذائقمون بهش پودر گشنیز و گلپر و نعناع خشک و موسیر زدم😊 این مقدار همین یه شیشه شد که دیدین. بچه ها بهتره برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنین. در یخچال نگهداری بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این میزان برای قالب گرد 27 سانت یا مستطیل 30×20 مناسبه دستور با 6 عدد تخم مرغ هست که زرده و سفیده رو باید جدا کنید...اگه خواستید کیک کوچیک تر بشه میتونید میزان همه مواد رو نصف کنید(دقت کنید همیشه هممممه مواد رو نصف یا دوبرابر میکنیم☺🌸) پیشنهاد من این هست که همیشه طبق دستور پیش برید و چیزی رو حذف یاجایگزین نکنید ولی اگه روی مصرف جوش شیرین حساس هستید میتونید به جوش شیرین رو حذف و 2 قاشق چایخوری استاندارد بیکینگ پودر در کیک استفاده کنید. مثل همه کیکها باید همه مواد اولیه به دمای محیط برسند. برای کیک از شیر یا ماست میتونید استفاده کنید ولی اگه طبق دستور جوش شیرین میریزید بهتره از ماست استفاده کنید تا بافت کیکتون فوق العاده تر بشه برای فر برقی یا توستر دما رو بیست درجه کمتر کنید. این کیک رو در قابلمه روی گاز هم میتونید بپزید. تایم پخت برای فرهای مختلف و بسته به گرد یا مستطیل بودن قالب ممکنه کم و زیاد بشه...ولی زمانی کیک آماده ست که خلال دندان تمیز از کیک خارج بشه. راااستی من مثل همیشه کمتر از دستور شکر ریختم به جای 2 پیمانه شکر حدودا کمتر از یک و نیم پیمانه شکر استفاده کردم ....از این میزان نصفش رو به سفیده ها و نصف رو به زرده ها اضافه میکنیم و....بقیه مراحل هم که در ویدئو توضیح دادم... برای سس هم خامه صبحانه رو با کمی پودر قند مخلوط کردم و کم کم گلاب اضافه کردم تا به غلظت مناسب برای تزئین کیک برسه نگم واستون از این ترکیب جادویی با کیک دلبرمون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با این مقدار حدودا نزدیک ۳۰ تا شکلات میشه . . کره بادام زمینی ۲۵ گرم (۱ ق غ سر خالی) کره ۱۵ گرم (۱ ق م) پودر قند ۱۵ گرم (۱ ق غ سر خالی) بیسکویت ساده پودر شده ۲۰ گرم (۴ تا ۵ عدد پتی بور) شکلات تخته ای ۲۵۰ گرم مغز فندق ، گردو و ... به دلخواه کره و کره بادام زمینی رو روی حرارت قرار دادم تا آب بشه بعد بهش پودر قند اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد بیسکویت پودر شده رو ریختم و مخلوط کردم تا حالت خمیری پیدا کنه . و بعد از حرارت برداشتم . برای آب کردن شکلات به روش بن ماری . حتما ظرفی که انتخاب می کنبن شکلات رو بریزین تمیز و خشک باشه ، حا داره باشه ، کم عمق نباشه . ظرف استیل که باشه عالیه . توش اصلا اب و یا بخار اب نره ، که اگه بره شکلاتتون سفت میشه و آب نمیشه . خیلی راحت و ساده است شکلات رو خرد کردم داخل ظرفی ریختم و گذاشتم روی بخار کتری (روش بن ماری) تا وقتی که آب بشه و بعد یکی دو قاشق روغن مایع ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم . داخل قالب دلخواهم یه کم شکلات آب شده ریختم حرکت دورانی انجام دادم تا دیوار های قالب رو هم بگیره . به اندازه یک نخود از موادم گوله کردم و داخلش قرار دادم کنارش هم فندق رو نصف کردم و گذاشتم و دوباره روش شکلات آب شده ریختم و تا قالب پر بشه . داخل یخچال حدودا نیم تا یک ساعت قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم . نکات : جای کره بادام زمینی می تونین کره بریزین . مزه کره بادام زمینی توش حس میشه و به نطرم که خیلی هم عالی ترش می کنه . بیسکوییتی که می خواید استفاده کنین هر نوع میشه فقط شیرین و مزه دار نباشه ساده باشه . این قالب های ریز سیلیکونی رو می تونید از لوازم قنادی فروشی ها و پلاسکو فروشی ها بخرید . می تونید فقط داخلش مغزهای فندق و گردو و نخود و هر چی دوست دارین بزارین و از این موادی که گفتم توی دستور هم نزارین و یا بالاعکس از این مواد بزارین و مغزی نزارین دل به خواهیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
درست كردنش به شدت سادس🔻 ✅ ٢ عدد ساقه طلايي رو حسابي خورد كنيد ✅ ١٥٠ گرم كره آب شده رو بهش اضافه كنيد ✅ بعد توي يه قالب يا ظرف پيركس بريزيد و بكوبيد تا كاملا صاف و يه دست بشه بعد بره داخل فريزر به مدت ٢٠ دقيقه حالا سس شكلاتمون🔻 ✅ ٢ قاشق شير ✅ شكلات تخته اي ✅ ١ قاشق چايي خوري شكر ✅ ١ عدد نسكافه ✅ روي حرارت غير مستقيم(كتري) بزاريد تا آب بشه مايع اصلي چيز كيكمون🔻 ✅ ١ عدد موز رو له كنيد ✅ ١ قالب پنير ماسكارپونه ✅ ١ عدد خامه صورتي ✅ سس شكلات ✅ داخل ١/٣ ليوان آب داغ پودر ژلاتين رو حل كنيد و بهشون اضافه كنيد ❌ بعد مايع رو بزاريد داخل فريزر يكم خودشو بگيره❌ حالا نوبت بخش هيجان انگيزشه: مايع رو بريزيد روي ساقه طلايي ها و بره توي فريزر به مدت ٢ ساعت و بعدش آمادس. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان شکلاتی خوشمزه😋 مواد لازم🔻 نصف ليوان اب ولرم رو به گرم يه قاشق غذا خوري خمير مايه نصف قاشق غذاخوري شكر يه تخم مرغ كامل(سفيده براي داخل كروسان،زرده براي رومال) نصف قاشق چاي خوري وانيل نصف قاشق چاي خوري نمك يه قاشق شكر مقدار لازم شكلات صبحانه كره نرم براي لايها به مقدار لازم يكو نيم ليوان ارد يه قاشق شير براي رومال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه‌ی کلیپ کروسان شکلاتی😋 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه‌ی کلیپ کروسان شکلاتی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج ۲ پیمانه مرغ ۴ تیکه سیر برای هر نفر ۲ حبه سیر پیاز ۲ عدد (برای هر نفر۱) رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری سر پر زردچوبه ۱ قاشق چایخوری سرخالی زیره ۱ قاشق چایخوری سرخالی فلفل سیاه یک قاشق چایخوری نمک ب میزان لازم چوب دارچین ۲ تیکه پودر هل نصف قاشق چایخوری ۱ قاشق ماست ادویه هندی (برگ بو، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، پاپریکا، تخم گشنیز، جوز هندی، خردل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، سیاه دونه، سماق، میخک، گل محمدی، گلپر، هل، زعفران و ...) اول از همه پیاز رو نگینی کردم و سیر را حلقه کردم. پیاز و سیر و فلفل ر رو یکباره توی روغن ریختم. (فلفل رو میتونید حذف کنید آخه ادویه هندی هم ب اندازه کافی تند هست) نمیخوایم پیاز سرخ بشه فقط در حد نرم شدن کافیه. بعد چوب دارچین و پودر هل هم اضافه کردم و کمی تفت دادم تا بوی اون خارج بشه. مرغ رو اصافه کردم در حدی ک تغیر رنگ بده نمک فلفل سیاه زیره و زردچوبه رو اضافه کردم. تفت دادم تا رنگ مرغ زرد بشه و عوض بشه. رب گوجه رو اضافه کردم تفت دادم تا زمانی ک رنگ روغن نارنجی بشه و رنگ رب باز بشه و بعد ماست. برای هر نفر از ادویه هندی یک قاشق پر استفاده میکنیم (من برای دو نفر یک و نیم قاشق استفاده کردم). مواد رو ترکیب میکنیم ب اندازه دو لیوان آب جوش اضافه میکنیم و زیر حرارت رو کم میکنیم نیم ساعت زمان میدیم تا بپزه و سس غلیظی بهمون بده. برنجمون هم مث برنج ته چین زنده بر میداریم (بخاطر سسی ک مرغمون داره اگر برنج در حد برنج دمی پخته بشه، له میشه.) ی لایه برنج، یه لایه مرغ و سس مجدد برنج و ... تا لایه آخر. (فقط توجه کنید ک اصلااااا کفگیرتون رو روی قابلمه نکوبید، اگر بکوبید برنج فشرده میشه و له میشه. باید ی فضای خالی بین برنج باشه ک کاملا دم بکشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آیا شما جزو افرادی هستید که صبحانه گرم دوست دارین😉؟؟؟ اگه اینطوریه این فرنچ تست های رول شده میتونه یه گزینه جذاب باشه. شایدم ترجیح بدین به عنوان پیش غذا یا شام از این فینگر فود خوشمزه توی مهمونی هاتون استفاده کنید. هم سریع درست میشه هم مواد در دسترسی داره . مواد لازم🔻 نان تست ۶ قطعه تخم مرغ ۲ عدد شیر ۸۰ میلی لیتر نمک کمی پنیر آمریکایی( یا ورقه ای ۶ قطعه) ژامبون و سوسیس طرز تهیه🔻 اطراف نان‌ها رو برش بزنید تا قسمتهای خشکش جدا بشه .اون ها رو با وردنه کمی پهن کنید اول یه ورقه پنیر و بعد موادی که دوست دارین داخلش قرار بدین مثل سوسیس پخته شده و ژامبون . بعد اونو رول کنید . در یک ظرف تخم مرغ رو به همراه شیر و کمی نمک مخلوط کنید. رول ها رو اول در مخلوط تخم مرغ بزنید بعد در تابه ای که کمی کره داخلش ریختین و گرم شده با حرارت متوسط اونا رو سرخ کرده و با سس دلخواه میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 انجیر ۰/۵ کیلو نوع انجیر فرقی نداره ولی با انجیر سبز یا سفید مربا خوشرنگتر میشه شکر ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم میزان شکر به شیرین بودن انجیر بستگی داره آب نصف لیوان جوهر لیمو نوک ق چ پودر هل و گلاب مقداری به دلخواه طرز تهیه🔻 انجیرها رو بشورید و بزارید تو آبکش تا آب اضافه ش بره بهتره دمش رو خیلی کوتاه نکنید تا ظاهر زیباشو حفظ کنه آب و شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید وقتی جوش اومد یکی دو دور هم بزنید و صبر کنید تا شکر کاملاً حل بشه بعد جوهرلیمو رو اضافه کنید یکی دو تا قل که زد انجیر رو هم بریزید و با حرارت متوسط صبر کنید تا انجیر بپزه. حتماً در حین پخت کف روی مربا رو جمع کنید تا مربای شفافی داشته باشید. با توجه به جنس انجیر زمان پخت فرق داره اگه میخواید انجیرها بعد از پخت درسته باشن و چروک نشن به این نکته دقت کنید ◀️انجیر بعد از اینکه کاملاً پخت و نرم شد شروع میکنه به تو خالی شدن و دونه هاش ازش خارج میشه اگه دیدید انجیر کاملاً پخته ولی هنوز مربا قوام لازم رو نداره برای اینکه ظاهر انجیر حفظ بشه با کفگیر سوراخ دار انجیر رو از قابلمه خارج کنید و بزازید شهد قوام بیاد بعد دوباره انجیر رو داخل شهد برگردونید ‌◀️دقت کنید اگه انجیر به اندازه کافی نپزه خیلی زود کپک میزنه وقتی مربا تقریباً داشت قوام‌ میومد یعنی ۱۰ دقیقه آخر به دلخواه پودر هل یا گلاب رو اضافه کنید و زمانیکه اطراف قابلمه حبابهای بزرگ ایجاد شد مربا تقریباً آماده ست یک مقدار از اون رو داخل یخچال بزارید و وقتی خنک شد غلظتش رو چک کنید، اگه مناسب بود مربا آماده است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذاي خوشمزه تركيه اي😍 🍆 سه عدد بادمجان فلفل دلمه رنگي نصف هر كدام گوجه دوعدد گوشت چرخ كرده يك پياله پياز يك عدد ماست چكيده يك ليوان سير چهار حبه نمك،فلفل قرمز،زردچوبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه پیاز خوشمزه😋😋😋 ابتدا چهار تا پیاز بزرگ گرد و مثل فیلم برش داده و حدود ده دقیقه میجوشونیم بیشتر نشه چون پیازتون له میشه بعد مواد داخل دلمه هم پیاز سرخ کرده گوشت برنج رب گوجه ادویه جات و سبزی های خشک معطر داخل پیازها رو پر میکنیم بعد تو یه ماهیتابه یه پیاز کوچیک تفت داده با رب بعد دلمه ها رو می چینیم روش مقداری نمک کمی شکر و سرکه بالزامیک اضافه میکنیم و حدود یک ساعت با شعله کم بپزه بعد هم نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛