eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃سه شنبه تون زیبا و بی نظیر 🌼🍃یک روز پراز آرامش 🌸🍃یک دل آرام و بی غصه 🌼🍃یک زندگی آروم 🌸🍃و عاشقانه 🌼🍃و یک دعای خیر از 🌸🍃ته دل! 🌼🍃نصیب لحظه هاتون 🌸🍃روزتون عالی 🌼🍃و سرشار از خیر و برکت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سه صفر(همون ارد شیرینی پزی هست که سوپرمارکتها و لوازم قنادیها دارن...بهش آرد همه منظوره هم گفته میشه)حدود 400 گرم میزان آرد در تهیه انواع نان تقریبی هست و بسته به جنس آرد ممکن است کمتر یا بیشتر مصرف شود. خمیرمایه فوری 1 قاشق غذاخوری استاندارد شکر 1/3 پیمانه(برای شیرین تر شدن نان میتوانید 1/2 پیمانه شکر مصرف کنید) شیر ولرم 3/4 پیمانه کره نرم 50 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد نمک 1 پَنس(مقداری که بین انگشت اشاره و شست جا میشود) مواد رومال: 1عدد زرده تخم مرغ+کمی کره ذوب شده+چند قاشق شربت بار یا عسل گرم شده+کنجد آرد را 3 مرتبه الک و کنار بگذارید. خمیر مایه فوری+1قاشق مرباخوری از شکر+شیر ولرم را مخلوط و روی ظرف را 5 تا 7 بپوشانید تا خمیر مایه عمل بیاید. این مرحله به منظور تست سالم بودن خمیرمایه و بهبود کیفیت نان انجام میشود. در ظرف دیگری کره نرم+نمک+شکر+زرده تخم مرغ را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را به آن افزوده و بلافاصله قاشق قاشق آرد اضافه و با قاشق چوبی مخلوط کنید. آرد را تاجای اضافه کنید که خمیر در کاسه جمع و قابل ورز دادن شود. اضافه کردن مقدار زیاد آرد باعث سفت شدن خمیر و در نهایت سفت شدن نان و مانع پف خمیر میشود. روی سطح کار خیلی کم آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید. در صورتی که در حین ورز دادن خمیر زیاد چسبنده بود کم کم آرد به آن افزوده و دوباره ورز دهید ولی مواظب باشید آرد زیادی به خورد خمیر ندهید. خمیر نهایی کاملا لطیف و نرم است ولی به دست نمیچسبد. خمیر را در کاسه چرب شده قرار داده و یکدور در کاسه بچرخانید و یک +برای تشخیص زمان دو برابر شدن خمیر، روی آن ایجاد کرده سلفون بکشید و 1/5 تا 2 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به صورت مستطیل باز کنید. مقداری کره مذاب روی خمیر بمالید و برشهای اُریب روی آن بدهید (مواظب باشید برشها با لبه های خمیر فاصله داشته باشند)سپس شروع به لوله کردن خمیر کنید و بعد خمیر لوله شده را گرد کنید. قالب گرد 25 سانت را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید. خمیر را در آن قرار دهید و بپوشانید و در جای گرم برای 30 دقیقه استراحت دهید تا پف کند. بعد به آرامی رومال کرده کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا زمانی که روی نان طلایی شود بپزید. حتما قبل از قرار دادن ظرف خمیر در فر،برای جلوگیری از خشک شدن نان کف فر یک ظرف آب جوش قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ خوشمزه و مجلسی مواد لازم: سینه مرغ 1عدد آب به مقدار لازم نصف استکان روغن زیتون نصف استکان پیاز متوسط1عدد هویج متوسط1عدد قارچ300 گرم آرد2 ق غ نمک شیر1 لیوان به دلخواه موقع خوردن روی چوربا فلفل سیاه و شوید خرد شده بریرید طرز تهیه: سینه مرغ را بپزید و آب مرغ را داخل ظرفی بریزید. سینه مرغ را ریش ریش خرد کنید و کنار بذارید.روغن زیتون ، پیاز ریز خرد شده و هویج رنده شده را داخل قابلمه ای بریزید و تفت بدید. قارچ ریز خرد شده و مرغ را اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نمک و آب مرغ را بریزید و اجازه بدید بجوشد. (در فیلم مرغ بعد از جوشیدن سوپ اضافه شده ، هیچ فرقی نمیکند) وقتی سوپ جوشید حرارت را کم کنید و با در بسته نیم ساعت بپزید. در آخر شیر را اضافه کنید (شیر به دمای محیط رسیده باشد و سرد نباشد اگر نگران بریده شدن شیر هستید میتونید شیر رو گرم کنید و اضافه کنید)و هم بزنید و از روی اجاق بردارید. کمی کره آب کنید و روی سوپ بریزید(اختیاری است)، من کمی فلفل سیاه و شوید خرد شده اضافه کردم. قارچ ورقه ای سرخ شده هم برای روی سوپ خوب میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستای مهربونم معمولا بیرون در دستگاه های بخارپز صنعتی مراحل پخت قارچ و ذرت انجام میشه یا اینکه از ذرت کنسروی استفاده میکنن...ولی مراحل میکس مواد دوباره در کاسه بخارپز صنعتی انجام میشه. . من ترجیحم به بخارپز کردن ذرت و قارچ هست که اینکارو در دستگاه بخارپز انجام دادم و حدود 1 ساعت تا 1/5 ساعت بسته به مدل دستگاه ممکنه بخارپز شدن ذرت طول بکشه(باید دانه های ذرت کاملا نرم و پخته شوند) ولی به خاطر بافت لطیفی که قارچ داره خیلی زود بخارپز میشه برای همین نیم ساعت آخر بخارپز شدن ذرت اونو به ذرت اضافه میکنیم. . اگه دستگاه بخارپز در دسترس نبود میتونید در قابلمه آب بریزید و وقتی جوش اومد صافی فلزی در اون قرار بدید (آب نباید وارد صافی بشه) و بعد ذرت رو در صافی ریخته و صبر کنید بخارپز بشه. در طی مرحله بخارپز شدن باید در قابلمه بسته باشه. اگه باز براتون سخت بود میتونید ذرت رو جداگانه بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید و قارچ رو هم با کمی آبلیمو و کره تفت بدید. بقیه مراحل کاملا واضح هست. اضافه کردن پنیر پیتزا و مقدار اون به سلیقه شما بستگی داره و میتونید نریزید. برای داشتن ذرت مکزیکی خوش طعم ریختن آویشن و پودر سیر از واجباته پس فراموش نکنید. میتونید کالباس و یا چیپس هم در پایان اضافه کنید که به سلیقه شما بستگی داره...بهتره کالباس رو نواری برش زده و کمی تفت بدید بعضیا دوست دارن ذرت مکزیکی چسبنده و کشدار باشه ولی اگه دوست نداشتید یک قاشق آب گرم به مواد اضافه کنید تا سس ذرت مکزیکی روان تر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 💜یک کیلو انجیر ریز و زرد 💜800گرم شکر 💜سه عدد هل 💜سه قاشق غذاخوری زعفران 💜دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه 💜نصف قاشق چایخوری وانیل 💜دو پیمانه آب طرز تهیه🔻 ابتدا انجیر ها رو شستم ساقه هاش رو کوتاه کردم با خلال سوراخشون کردم و داخل قابلمه ریختم و شکر و گلاب روش ریختم و گذاشتم 24ساعت در یخچال بمونه فردای اون روز از یخچال درآوردم و پخت مربا رو شروع کردم ابتدا آبلیمو و هل رو ریختم و گذاشتم جوش بیاد بعد از جوش اومدن شعله رو کم کردم و گذاشتم 45دقیقه تا یکساعت بمونه و قوام بیاد در آخر بهش زعفران و وانیل اضافه کردم و گذاشتم سرد بشه و بعد داخل شیشه خشک و استریل ریختم و در یخچال نگهداری کردم. ⁦❤️⁩نکته:انجیر رو سوراخ میکنیم تا شهد مربا به داخل انجیر نفوذ کنه ⁦❤️⁩میتونید همون موقع شکر و آب رو مخلوط کردید بپزید و داخل یخچال نگذارید ولی شکر موجب سفت شدن میوه ها میشه من چون برام مهم بود انجیر ظاهر خودش رو حفظ کنه و وا نره یک روز داخل یخچال گذاشتم و بعد درست کردم ⁦❤️⁩هل زعفران وانیل اختیاریه ولی خوشمزس می‌کنه ⁦❤️⁩آبلیمو یا جوهر لیمو اجباری ⁦❤️⁩آبلیمو اول کار اضافه بشه جوهر لیمو آخر کار ⁦❤️⁩برای این مقدار دو لیوان آب کافی بود من سه لیوان ریختم و کمی زیاد بود و زمان بیشتری برد تا قوام بیاد ⁦❤️⁩اگر آب کم و اندازه بود با دره بسته بپزید آب زیاد بود با دره باز شیشه حتما خشک و استریل باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ⬅️سینه ی مرغ کامل ۱عدد ⬅️پیاز بزرگ خلالی ۱عدد ⬅️پودرگردو ۵قاشق ⬅️جعفری وگشنیز خرد شده ۲قاشق که البته (سبزی اصلیش چوچاق وخالواش هست اما چون همه جای ایران نمیشه این سبزیارو پیدا کرد بجاش جعفری وگشنیز جایگزین شده (من سبزی تازه نداشتم خشک زدم) ⬅️رب انار ملس ۲تا ۳قاشق ⬅️نمک وفلفل به میزان لازم ⬅️برا سرخ کردن هم میتونین از کره استفاده کنین هم روغن مایع و یا کباب هارو روی زغال بپزین 👈سینه رو مکعبی خرد میکنیم پیاز،گردو،رب انار،سبزی،نمک وفلفل رو روی گوشت ریخته خوب مخلوط میکنیم وسلفون کشیده وبرا چند ساعتی داخل یخچال میزارم تا گوشت مرغ طعم مواد رو جذب خودش کنه. 👈بعداز استراحت گوشتهارو به سیخ میکشیم ودر تابه روغن یا کره ریخته وسرخ میکنیم 👈دقت کنین چون گردو داره باید مدام زیرو رو بشه تا هم مغز پخت بشه هم گردوها نسوزن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
750 گرم سینه مرغ 5 قاشق غذاخوری روغن 1/5 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید نیم قاشق چای خوری آویشن نصف قاشق چای خوری پودر کاری نصف قاشق چای خوری تکه های(پرک) فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری زیره پودر سیر 1 قاشق چای خوری مواد برای سوخاری : پودر سوخاری (پانکو) نصف قاشق چای خوری نمک اضافه کردن نصف قاشق چای خوری پودر سیر 2 عددسفیده تخم مرغ طرزتهیه : سینه مرغ را چرخ کرده ویا درغذا ساز بریزید وروغن وتمام مواد گفته شده رااضافه کنیدوخوب مخلوط تا حالت چسبندگی پیداکند. دستتون راکمی خیس کنید وبه اندازه یک گردو برداشته وبه سیخ چوبی کشیده وطبق ویدئو درست کنید. سپس سیخها را درسفیده تخم مرغ زده وبعد درپودرسوخاری ودرآخر ودر روغن داغ شناور سرخ کنیدتاطلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورك گنبدي مرغ خمير باقلوا يا فيلو هشتصد گرم مواد لازم براي سس آب نصف ليوان روغن نصف ليوان سركه يك ق غ آرد يك ق غ نمك به مقدار كافي مواد لازم براي فيلينگ فيله مرغ نواري خرد شده پانصد گرم سيب زميني پخته خرد شده دو عدد رب گوجه يك ق غ نمك و فلفل پاپريكا و قرمز به مقدار كافي طرز تهيه كمي روغن و كره و يك قاشق آرد را روي حرارت گذاشته فيله را در تابه ريخته و در حد كشيده شدن آب گوشت تفت دهيد سپس رب و ادويه جات را اضافه كنيد سيب زميني را افزوده و اجازه دهيد مواد كاملا بپزند. براي تهيه سس كره را روي حرارت آب كرده و روغن را همه مواد را خوب ويسك كنيد در پايان كمي نمك اضافه كنيد. سه چهار لايه خمير مانند ويديو داخل فنجان باز كرده روي هر كدام سس ماليده و روي هم بگذاريد سپس مانند ويديو مواد را ريخته و در پايان ته بورك را با خمير بپوشانيد . بقيه سس را روي بورك ها ريخته با برس روي بورك را كاملا بپوشانيد كنجد بپاشيد و در فر گرم صد و هشتاد درجه تا طلايي شدن قرار داده و پس از پنج دقيقه كه خنك شد سرو كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر ژله دلخواه ( یک بسته) گلاب ۲ تا ۳ ق غ روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی) آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی) نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم . در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه . نشاسته گل همین نشاسته که به صورت دون دون هست رو میگن) شکر اضافه کردم . در دستورهای باسلوق همیشه تاکید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال های قبل یک بار با نشاسته پودری درست کردم و کیفیت خیلی فرق نکرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده کنین 😊 (میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده کردم هر طعم و رنگی بخواید میشه . روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم . یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم . حدودا کل زمانی که روی حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم می بره . این ۴۵ دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق . این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه . وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه . وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم . برای من ۱۵ عدد گردالی شد . می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه پیش غذا و یه غدای خوش خوراک و خوشمزه که برای بچه ها هم اتفاقا خوبه . برای مهمونی ها هم گزینه خوبیه 😊. . برای حدودا ۱۰ تا گوشت مرغ ۳۰۰گرم (من از سینه مرغ استفاده کردم می تونید مخلوط ران و سینه استفاده کنید) پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه تخم مرغ ۲ عدد پنیرپیتزا ۵۰ گرم جعفری خرد شده ۳ ق غ آرد سوخاری به میزان لازم آرد سفید به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم. . گوشت مرغ بدون استخوان رو من داخل غذاساز ریختم . می تونید داخل چرخ گوشت هم بریزید و چرخ کنید . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . سیر رو هم رنده کردم پیاز و سیر رو به سینه مرغ اضافه کردم جعفری و یک عدد تخم مرغ و پنیر پیتزا و نمک و زردجوبه و فلفل اصافه کردم و مخلوط کردم . توی یه ظرفی آرد سوخاری و ظرف دیکه آرد سفید و در دیگری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم . ازمواد مرغیم یه گوله به اندازه گردو کمی بزرگتر برداشتم و گرد کردم و اول توی آرد سفید و بعد تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری غلتوندم . یه کم مواد مرغی به دستمون می چسبه ، دستتون رو میتونین با آب خیس کنین تا نچسبه . توی یه ظرف کوچیک گود روعن ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا گرم بشه و بعد این توپک هام رو توش انداختم و سرخ کردم . بعد هم بعد از سرخ شدن توی یه آبکش یا یه پارچه بزارین تا روغنش بره و بعد هم سرو کنین . فوق العاده خوشمزه است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سیبزمینی و مرغ👨‍🍳 . مواد لازم: سیب زمینی آب پز ۱ کیلو نمک ۱ ق چ کره ۱ ق غ شیر ۱ پیمانه روغن فلفل دلمه سبز و قرمز هر کدام ۱ عدد مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم نمک ۱ ق چ فلفل سیاه فلفل چیلی پنیر پیتزا فلفل چیلی در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🎥 این هم ویدئو روش برش: طالبی يا هندوانه ای انتخاب کنید که صاف بایستد. ابتدا از پائین به بالا به ارتفاع ۸ الی ۱۰ سانت ( دلخواه) دایره ای رسم کنید. این دایره را به فاصله های ۳cm اندازه بزنید و دوتا از این اندازه ها را از چپ و راست برای دسته انتخاب کنید و مانند ویدئو برش دهید. بعد این برش را عمیق تر کنید تا قسمت بالا و پائین از هم جدا شوند. داخل آن خالی و تمیز و خشک کنید و اسکوپهای مورد نظر خود را درون آن بگذارید و نوش جان كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت تگری کهکشانی مواد لازم : گل پنیرک ۳ ق.غ خاکشیر ۱ ق.غ تخم شربتی ۱ ق.غ آب لیمو ترش تازه ۲ تا ۳ ق.غ یخ به مقدار لازم آب به مقدار لازم مواد لازم شربت زعفران: شکر یک و نیم پیمانه آب ۱ پیمانه گلاب ¼ پیمانه زعفران دم کرده ۲ ق.غ خاکشیر: جلوگیری از گرمازدگی بوی بد دهان سنگ کلیه برای چاقی و اضافه وزن مفیده سرناخوردگی و تب تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدنبسیار موثر است. تخم شربتی برای درمان بیماری های تنفسی مفید است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم ، سرفه ،سرماخوردگی ، آنفلوانزا و برونشیت موثر است. پنیرک به دلیل محتوای لعابی بالای آن، گیاهان تسکین دهنده و آرامش بخش را به ویژه برای التهاب، یا برای مجاری ادراری، گوارشی یا تنفسی، به کار برده می شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرپِ گوشت و هویج😋 مواد لازم🔻 ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۲ عدد تخم‌مرغ، ۲۰۰ گرم آرد، ۱.۵ لیوان شیر، پنیر ورقه‌ای و جعفری خردشده. برای سس🔻 ۳۳ گرم آرد، ۱ و ۱/۴ لیوان شیر، ۳۵ گرم کره. برای ترکیب گوشت🔻 ۲ عدد هویج خردشده، ۱ عدد پیاز متوسط خردشده، ۴۰۰ گرم گوشت راسته و سردست گوساله چرخ‌شده، ۲ عدد گوجه‌فرنگی ریز رنده‌شده (پوره‌ای)، ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، ۱ قاشق چایخوری برگ آویشن پودر شده، ۱.۵ قاشق چایخوری نمک ۱.۵ قاشق چایخوری فلفل سیاه. طرز تهیه🔻 1. داخل ظرف آرد، تخم‌مرغ و روغن زیتون رو بریز و هم بزن تا کمی سفت بشه. 2. کم کم شیر رو اضافه و ترکیب کن تا به بافت یکدستی برسی. 3. یه تابه‌ی نچسب رو روی شعله‌ی گاز بذار تا حسابی داغ شه و بعد به اندازه‌ی یه ملاقه‌ی پر از مایه‌ی کرپ، داخلش بریز. 4. تابه رو جا‌به‌جا کن تا مواد همه‌ی سطحش رو بپوشونه. کرپ که خودش رو گرفت برش گردون تا سمت دیگش هم حرارت ببینه. 5. برای تهیه‌ کردن مواد داخل کرپ؛ داخل یه تابه پیاز رو کمی تفت بده تا نرم بشه و بعد هویج رو هم اضافه کن. 6. گوشت رو با پیاز و هویج مخلوط کن. وقتی به مرز پختگی رسید، پوره و رب گوجه‌فرنگی رو بریز و حدود ۵-۶ دقیقه هم بزن. 7. برگ آویشن، نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کن و دوباره حدود ۵ تا ۶ دقیقه تفت بده. دیگه آمادست. 8. برو بریم سراغ درست کردن سس؛ کره رو داخل قابلمه بذار تا ذوب بشه، آرد رو بریز و بعد شیر رو آروم آروم اضافه و ترکیب کن تا سس به غلظت برسه. 9. وقتشه که بریم سراغ آماده‌سازی آخر: کرپ رو روی سطح صاف قرار بده، مقداری از ترکیب گوشت رو وسطش بذار و از اطراف ببند. 10. کرپ‌ها رو از طرف بسته داخل ظرف فر بچین. روشون رو با سسی که آماده کردی، پنیر و جعفری بپوشون و بذار حدود ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه‌ی فر بمونه. (حرارت از پایین و بالا باشه بهتره اگه از یک طرف فقط میشد هم موردی نداره.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛