#نون_خامه_ای
آب 200 میلی لیتر(1پیمانه سرخالی)
آرد 125 گرم (حدود یک پیمانه)
کره،مارگارین یا روغن جامد(دمای محیط)50 گرم
تخم مرغ(دمای محیط) 4 عدد متوسط
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری استاندارد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری استاندارد
شکر یا شربت بار 1قاشق غذاخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
.
کره+آب+شربت بار یا شکر+نمک را قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب ریز جوش بزند.
بلافاصله وقتی آب شروع به جوشیدن کرد آرد را یکباره اضافه و با قاشق چوبی سریع و مدام هم بزنید تا خمیر شود.
حدود 5 دقیقه روی حرارت مدام خمیر را باز و بسته کنید تا خمیر کمی پخته شده و صدای جیز از خمیر به گوش برسد.
مرحله داغ زدن در کیفیت نهایی نون خامه ای خیلی مهم است.
وقتی خمیر به صورت گلوله در ظرف جمع شد آنرا از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگری منتقل و پهن کنید تا خنک شود.
فر را از نیم ساعت قبل با دمای220 درجه روشن کنید.
خمیر خنک و کمی ولرم باشد.
خمیر گرم نباشد وگرنه تخم مرغها میبندند و خمیر خراب میشود.
4عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید.
خمیر خنک را در کاسه ریخته و تخم مرغ ها را در سه مرحله و به تدریج به خمیر افزوده و با همزن بزنید تا تخم مرغ کاملا جذب خمیر شود سپس قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید.
هر قسمت از تخم مرغ را که اضافه کردید حتما کاملا به خورد خمیر بروند و بعد قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید.
در پایان بیکینگ پودر و وانیل را افزوده و مخلوط کنید.
ماسوره ستاره بزرگ را در قیف قرار دهید و خمیر را در قیف بریزید.
کف سینی را چرب و کاغذ روغنی بیندازید.
از سینی سیاه داخل فر استفاده نکنید.
خمیر را با فاصله روی سینی ماسوره بزنید.
هر چقدر فشار دست بیشتر باشد شکوفه ها بزرگتر میشوند.
انگشتتان را خیس کنید و قسمتهای تیز خمیر ماسوره زده را صاف کنید تا در فر نسوزد.
سینی را در فر داغ قرار دهید و 10 دقیقه بعد از اینکه خمیر در فر 220 درجه کاملا پف کرد حرارت را روی 180 درجه قرار دهید تا نان کاملا طلایی و مغز پخت شود.
اگر فر کاملا داغ نباشد خمیر پف نکرده و تو خالی نمیشود.
پخت خمیر در فر حدود 30 تا 35 دقیقه طول میکشد.
فر را خاموش و در فر را نیمه باز بگذارید تا نانها در فر کمی خنک شوند و بعد سینی را از فر دربیارید.
کف نانها را سوراخ کرده و صبر کنید تا خنک شوند و با خامه فرم گرفته پر کنید.
اگر فر داغ نباشد و مرحله داغ زدن صحیح انجام نشود نانها پف نمیکنند.
اگر پخت کامل نشده باشد یا بلافاصله بعد از خاموش کردن فر نانها را خارج کنید پف نانها میخوابد.
با این دستور 20 تا 24 عدد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم محلبی سفید🔻
3.5 لیوان شیر (لیوان 200 میلی ، اگر از لیوان دسته دار فرانسه استفاده میکنید چهار پنجم لیوان همان 200 میلی میشود)
4 ق غ شکر
2 ق غ آرد
2 ق غ نشاسته (ذرت یا گندم)
1 ق غ کره
نصف پاکت وانیل شکری(2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای محلبی کاکائویی🔻
3.5 لیوان شیر
6_5 ق غ شکر
2 ق غ آرد
1.5 ق غ نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم)
2 ق غ پودر کاکائو
1 ق غ کره
نصف پاکت وانیل(2.5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه🔻
بجز کره و وانیل بقیه مواد هر دو محلبی را در قابلمه های جدا بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. در صورت امکان هر دو را همزمان روی اجاق بذارید و تا وقتیکه غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. بعد از اینکه پخت و غلیظ شد کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره حل شود. هر دو محلبی را از روی اجاق بردارید. با توجه به کیفیت آرد اگر محلبی خیلی غلیظ شد میتوانید خیلی کم شیر اضافه کنید. میتوانید داخل ظرف پیرکس مربع و یا داخل قالب کمربندی آماده کنید داخل ظرف پیرکس راحت تر است. کف ظرف بیسکوییت کاکائویی بچینید و مثل فیلم یک ملاقه محلبی سفید روی بیسکوییت و روی آن محلبی کاکائویی بریزید و به این ترتیب ادامه بدید. وقتی تمام محلبی تمام شد روی محلبی بیسکوییت پودر شده بریزید. وقتی به دمای اتاق رسید در یخچال بذارید وقتی سفت شدسرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی سپهسالاری
این مقدار مواد مقدار شیرینی رو سینی بدون فر هم عااالی میشه
مواد حتما با ترازوی دیجیتالی اندازه گیری بشه
این مقدار مقدار شیرینی رو سینیه
آرد سفید شیرینی پزی۲۳۰ گرم
تخم مرغ کوچک دو عدد
آرد برنج ۱۱۰ گرم
شکر۱۲۵ گرم
روغن صاف قنادی ۱۲۰ گرم لوزام قنادیا دارن لطفا جایگزین نکنید مگر در صورت لزوم پیدا نکردید از مارگارین استفاده کنید
روغن مایع ۳۵ گرم
ماست ۸۰ گرم
آب ۵۰ گرم
عسل یک قاشق مرباخوری
گلاب دو قاشق
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرخالی
هل یک دوم قاشق چایخوری
ابتدا آرد شیرینی پزی و آرد برنج الک کنید وبریزید تو کاسه همزن روغن صاف رو با قاشق بزنید تا کمی باز بشه نصف روغن مایع بریزید و دستگاه رو با سرعت کم روشن کنید تا مواد مخلوط بشه سپس سرعت رو بالا ببرید و بقیه روغن مایع بریزید حدود ۷ الی ۸ دقیقه بزنید چند دقیقه که گذشت بیکینگ پودر اضافه کنید
در این فاصله تخم مرغ ،ماست،شکر،گلاب و آب و پودر هل کیک قاشق شهد ویا عسل رو مخلوط وبا همزن دستی یک الی دو دقیقه میزنیم در حد مخلوط کردن بیشتر نزنید وگرنه روی شیرینی ترک میخوره موادی که با همزن زدیم اضافه ابتدا
با نوک انگشتان خوب مخلوط میکنیم مواد که کم کم یکدست شد یه مشت از خمیر رو برداشته دوباره برمیگردونیم تو کاسه این کار رو ادامه میدیم تا خمیر جمع بشه زیادی هم نزنید خمیر که صاف ویکدست شد کافیه غلظت خمیر به اندازه
خامه زده شده است خمیر رو با ماسوره ساده قیف میزنیم مهر رو به آرد برنج زده وبه آرومی
روی شیرینی زده وبا تخم مرغ وزعفران و یه پنس نمک که قبلا با هم زن دستی زدیم رومال کرده کمی تخم خرفه روش بپاشید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ببست الی بیست وپنج دقیقه سپس از فر دربیارید سرد که شد از کاغذ روغنی جدا کنید وبزارید ظرف در بسته اگر به مدت طولانی نگه داری کنید بزارید فریزیر این شیرینی واسه عید بسیار مناسبه
من تخم خرفه در اوسط پخت یادم اومد که نزدم بعد از پخت یه زره عسل با برس وسط شیرینی زدم وتخم خرفه روش پاشیدم وبه عسل چسپید
مهر ندارید مشکلی نیست مال منم جای مهر محو شده انگار نزدم😁مهم طعمشه حتما درست کنید.واز خوردنش لذت ببرید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه #مرغ_سوخاری به سبک kfc
قطعات مرغ با پوست - 500 گرم
نمک - 1/4 قاشق غذاخوری
سس سویا - 1/2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی - 1 قاشق غذاخوری
رب زنجبیل - 1 قاشق غذاخوری
رب سیر - 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه - 1 قاشق غذاخوری
ماسالا یا پودر کاری - 1 بسته
برای پوشش:
آرد همه منظوره - 1.5 فنجان
آرد ذرت - 1/4 لیوان
نمک - 1/2 قاشق غذاخوری
پودر سیر - 1/2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز - 1/2 قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه - 1/4 قاشق غذاخوری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_ خوشمزهههه😋
۸ عدد فیله مرغ
نمک و فلفل سیاه
یک کاسه آرد سفید
یک کاسه آرد سوخاری
۳ عدد تخم مرغ
کاهو
گوجه
پنیر موزارلا
نان تافتون یا لواش یا نان پیتا
سس مایونز سس دلخواه.
فیله های مرغ رو بصورت نازک برش.زده مزه دارکنید
نیم ساعتی استراحت دهید
سپس آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلتونیم و در روغن سرخ کرده و به نان سس مایونز و کاهو و فیله و گوجه و پنیر زده و رول میکنیم و در تابه سرخ کنید😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل قطاب 👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_هویج
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋♂️. .
یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه .
برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
.
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم .
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید .
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم #آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛