eitaa logo
آشپزی خاص
100.1هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ 👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ماکارونی مرغ" ماکارونی شکل دار 1 بسته سینه مرغ 2 عدد نگینی خرد شده فلفل دلمه ای سبز 1 عدد پیاز 1 عدد بزرگ سیر رنده شده 2 حبه فلفل دلمه ای قرمز در صورت تمایل نصف عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری روغن برای سرخ کردن نمک و فلفل جعفری تازه 1 دسته اگر دوست داشتین میتونین به دلخواه از قارچ و ذرت هم استفاده کنین ماکارونی هارو تو آب جوش و کمی نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن بریزین و بزارین حسابی بپزه سینه هارو با پیاز و روغن خوب تفت بدین وقتی کمی طلایی شد فلفل دلمه ای اضافه کنین و خوب تفت بدین سیر رو اضافه کنین و ادویه هارو اضافه کنین وقتی مواد خوب پخت رب رو اضافه کنین و با مواد سرخ کنین خوب که مواد باهم طعمدار شد کمی آب اضافه کنین و در قابلمه رو بزارین تا جا بیفته حالا ماکارونی کامل پخته شده را آبکش کنین و بگیرینش زیر آب سرد که به هم نچسبه وقتی مواد مرغ خوب پخت و جا افتاد ماکارونی رو بهش اضافه کنین و چندتا تفت بدین و حالا جعفری های خرد شده رو اضافه کنین و بعد از 10 دقیقه آماده سرو هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی مواد لازم براي خمیر پيراشكي: شکر …….8قاشق سوپخوری شیر ………1/2 پیمانه آب ولرم…….1/2 پیمانه روغن مایع …… 2قاشق غدا خوری خمیر مایع……..2قاشق غذاخوری کره ………….1/3پیمانه نمک …………خیلی کم تخم مرغ …….2عدد آرد …….درحدی که بدست نچسبه مواد لازم کرم: شکر ………1پیمانه سرخالی شیر……….1و1/2پیمانه وانیل شکری…..1قاشق چایخوری نشاسته ذرت………1/4پیمانه کره………. 2قاشق غذاخوری طرز تهيه خمیر ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و می‌گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم .بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکیها میکشیم و پودر نارگیل میریزیم. طرز تهيه کرم: شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگر فود گوشت و بادمجان" بادمجان شیرین و بدون تخم 3 تا 4 عدد بشورین ورقه ورقه کنین نمک بپاشین بزارین 15 دقیقه بمونه و زهرابش گرفته بشه بعد بشورینش و بزارین رو حوله اشپزخونه تا ابش گرفته بشه بعد مایع گوشت قلقلی رو حاضر میکنیم گوشت چرخکرده 500 گرم میتونین از مخلوط گوشت و سویای خیس کرده هم استفاده کنین پیاز بزرگ 2 عدد رنده ریز کنین و ابش رو حسابی تو توری بگیرین و خود تفاله ی پیاز رو به گوشت اضافه کنین نمک فلفل زردچوبه اضافه کنین و اگر موادتون شل بود 1 عدد تخم مرغ هم اضافه کنین که وا نره حالا مواد گوشت رو حسابی باهم مخلوط کنین ورز بدین و بزارین تو یخچال 1 ساعت استراحت کنه و جا بیفته بعد از یکساعت گوشتهارو قلقلی کنین و سرخشون کنین ورقه های بادمجان رو هم سرخ کنین حالا گوشت و بادمجان رو مثل شکل بقچه پیچ کنین و برای نگهداریش از خلال دندون یا سیخ چوبی استفاده کنین میتونین روش گوجه گیلاسی ، قارچ ، فلف دلمه ای و هرچیز دیگه ای که دوست دارین استفاده کنین اگر خواستین با برنج سروش کنین حتما سس براش تهیه کنین به اینصورت 1 تا 2 عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرین رنده کنین سرخش کنین تا ابش کشیده شه یکم رب گوجه و ادویه اضافه کنین تفتش بدین وقتی سرخ شد کمی اب اضافه کنین بزارین رو حرارت ملایم تا سس درست جا بیفته و بعد روی بقچه ها اضافه کنین و 15 دقیقه بزارینش تو فر با دمای 180 درجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید 120 گرم(حدود 1 پیمانه سرخالی) آرد نخودچی 60 گرم(کمی بیشتر از نصف پیمانه) مارگارین یا کره 70 گرم پودر قند 50 تا 60 گرم(کمتر از نصف پیمانه) پودر دارچین 1 قاشق چایخورب زنجبیل 1قاشق چایخوری میزان دارچین و زنجبیل به سلیقه شما بستگی داره میتونید کمتر بریزید. شکلات تیره 80 گرم شکلات سفید 90 گرم میزان جذب رطوبت در آردها متفاوت است بنابراین بسته به جنس آرد ممکن است میزان شکلات بیشتری مصرف شود. برای من شکلات بیشتری مصرف شد حدود 140 گرم شکلات تیره و 160 گرم شکلات سفید . ابتدا آرد سفید را در تابه الک کرده و با حرارت ملایم آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود ولی دقت کنید آرد نباید تغییر رنگ دهد. سپس تابه را خالی کنید. آرد نخودچی را در تابه الک کنید و 7 تا 8 دقیقه با حرارت ملایم کمی تفت دهید. دقت کنید حرارت ملایم باشد چون آرد نخودچی سریع میسوزد. سپس هر دو آرد را مخلوط و الک کرده و به تابه برگردانید. مارگارین یا کره نرم شده را روی حرارت ملایم به آردها اضافه و مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید . در این مرحله مواد به صورت پودری در می آیند. در انتها پور قند را الک و روی حرارت ملایم به مواد داخل تابه اضافه کرده و هم بزنید. حتما پودر قند را الک کنید وگرنه گلوله میشود. مواد را به دوقسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت دارچین و به قسمت دوم زنجبیل اضافه و مخلوط کنید. شکلات ها را روی بن ماری ذوب کرده و به هر قسمت به صورت جداگانه اضافه کنید. بعد از اضافه کردن شکلات خوب هم بزنید تا حلوا کاملا یکدست شود و هیچ گلوله ای نداشته باشد. اگر هنوز حلوا خشک بود کمی دیگر شکلات ذوب و اضافه کنید تا حلوا لطیف شود. سپس هر دو رنگ را در ظرف با هم به تدریج مخلوط و با نوک قاشق کمی هم بزنید تا مرمری شود. زیاد مخلوط نکنید چون دو رنگ با هم یکدست میشود و دیگر حالت مرمری نمیگیرد. اگر بین کار حلوا بست و شروع به سفت شدن کرد کمی آنرا روی حرارت کاملاااا ملایم بگذارید تا دوباره کمی شل شود. مواد حلوا را داخل انواع قالب سیلیکونی میتوناید بریزید که در اینصورت قالب نیازی به چرب شدن ندارد و قالب را در یخچال بگذارید تا حلوا ببندد و سپس از قالب خارج کنید. اگر قالب سیلیکونی در دسترس نداشتید کف ظرف پیرکس را نایلون انداخته و مواد حلوا را در پیرکس پهن کرده و در یخچال بگذارید تا کاملا ببنند. سپس از یخچال خارج و صبر کنید تا کمی نرم شود و بعد به سایز دلخواه برش بزنید. حدود 40 تا 50 عدد حلوای بوتیکی خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی . خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش . برای ۱۸ عدد تارت گوشت برای خمیر تارت آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان نمک به میزان لازم آویشن به میزان لازم زرده تخم مرغ ۱ عدد مواد گوشت به دلخواه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۶ عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه . داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه . در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم . خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم . داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش . پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این بیسکویت خوشمزه احتیاج داریم به حدود دومشت پر خرما را بدون هسته کنید وروی بخار اب بذارید با در بسته تا کاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یکدست بشه سه تا تخم مرغ را با کمی وانیل بزنید تا پف کنه بعد سه چهارم لیوان شکر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادی با نصف قاشق جایخوری پودر هل را اضافه ومخلوط کنید ارد میزان دقیقی تداره کم کم اضافه کنید با یک قاشق مرباخوری بیکنبک پودر ومخلوط کنید تا جایی ارد اضافه کنید که خمیری لطیف وبدست نچسبد کلا این خمیر خیلی نرم ولطیفه ونیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را کاغذ روغنی بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را کف تابه باز کنید خرما را روش باز کنید ومجددا باقی خمیر را باز کنید وکنجد بپاشید وروی حرارت متوسط روبه کم با شعله پخش کن بذارید حدود یک ساعت وقتی طلایی شد تابه را برگردونید تا روی بیسکویت هم طلایی بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید توی ظرف در دار تا یکماه توی یخجال قابل نگهداریه فقط هوا وارد ظرف نشه توی فر خواستید درست کنید 180درجه طبفه وسط بمدت تقریبی 45تا 60دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز همراهم امروز براتون دستور یه نان خوشمزه و خوش طعم آوردم امیدوارم که بپسندیدو خوشتون بیاد این ترکیب را از 4تا5 ساعت قبل برای لایه ای شدن داخل نان آماده کنید مواد لازم::::: 40گرم آرد 200گرم آب برای این ترکیب آب و آرد را در یک تابه بریزید و به هم بزنید تا کاملا آب و آرد با هم ترکیب شوند و روی گاز با حرارت کم بپزید و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود و قوام آن مانند پودینگ شود و سپس بزارید سرد شود. از آنجا که این ترکیب مانع بخار شدن آب نان در زمان پخت میشود نان شیر آماده شده نرم شده و دیرتر بیات میشود. برای خمیر:::: 600گرم آرد (هر لیوان فرانسوی یا دسته دار 150گرم آرد است) 60گرم شکر(هر ق غ10گرم شکر) 10گرم خمیر مایه خشک فوری معادل 1ق غ 1ق م نمک 1عدد تخم مرغ 50گرم کره بی نمک 300گرم شیر ولرم(یک و یک پنجم لیوان) طرز تهیه :: این نان را میتوانید با دست ورز دهید حدود20تا25دقیقه باید آن را ورز دهید.ابتدا یک ق م شکر با خمیر مایه و شیر ولرم (دمای شیر باید 42درجه باشد) یعنی نه سرد باشد و نه در حدی باشد که دست را بسوزاند.5تا6دقیقه صبر کنید(اگر از خمیر مایه معمولی استفاده میکنید حدود ده دقیقه صبر کنید ) سپس در ظرفی که میخواهید خمیر درست کنید ابتدا ترکیب آرد و آب غلیظ شده و آماده سرد شده را بریزید سپس نمک ،شکر،خمیر مایه فعال شده،کره نرم شده و تخم مرغ که در دمای اتاق است و آرد را کم کم اضافه و با هم ترکیب کنید و ورز بدید تا خمیری بدست آورید که حالت کشسانی داشته باشد.در ابتدا خمیر به دست میچسبد و چسبنده است ولی نگران نباشید.روی خمیر را با سلفون بپوشانید یک ساعت در جای گرم استراحت دهید.بعد از این زمان خمیر را به 8چانه تقسیم کنید و روی جانه ها را بپوشانید و 15دقیقه دیگر استراحت دهید و بعد از این استراحت در قالب مثل کلیپ بچینید و روی آن را سلفون کشیده و دوباره45 دقیقه استراحت بدید.بعد از استراحت سوم 1عدد زرده تخم مرغ و یک ق شیر را با هم ترکیب کنید و با فرچه روی چانه ها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بپزید.بعد از اینکه خارج کردن نان از فر روی آن با فرچه کمی آب بمالیدنان شیر لایه لایه و نرم ما آماده است. نکته:زمان پخت تو دستور اصلی گفته نشده ولی شما با توجه به دمای فرتون بین 30تا45دقیقه درنظربگیرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش مدل های مختلف شکل دادن به خمیر برای نون شیرمال یا نون ساده.👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلوای رولی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ادویه برای غذاها👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام صبح زیباتون بخیر☕ 🍁 😊 صبح پنجشنبه تون سرشاراز🍁 شادےوآرامش😇 امروزتون پراز🍁 حس خوب زندگی🥰 حس خوب عشق🧡 حس خوب یک نگاه😉 حس خوب دیدن باغ گل🌺 وحس خوب بودن درکناریک عزیزباشه🧡
بچه ها این دسر توش از دنت استفاده میشه(حالا هر طعمی) ولی من بجای دنت پوره توت فرنگی زدم. ❌نکته مهم این دسر سرعت عمل شما توی مراحل تهیش هست ، چون ژلاتین اگه زیاد در محیط بیرون بمونه میبنده سریع 🔸مواد لازم : 👇🏻 پودر ژلاتین ۲ ق غ سرخالی یک لیوان شیر ولرم یک عدد بستنی وانیلی یک بسته توت فرنگی منجمد یک بسته پنیر ماسکارپونه که اصلا شوری نداره و مخصوص دسر هست. 🔸طرز تهیه : 👇🏻 پودر ژلاتین رو با نصف شیرمون(نصف لیوان)،به روش بن‌ماری ذوب میکنیم،بعد نصف دیگه ی شیرمون رو با بستنی ترکیب میکنیم،جفت اینارو میزاریم کنار ، توت فرنگی هارو با یکم شکر(من شکر نزدم ، دلبخواهی هست) و یکم آب داخل آبمیوه گیری میکس میکنیم،داخل یه ظرف جداگانه پنیر رو با پوره توت فرنگی میکس میکنیم و با همرن برقی دو دقیقه میزنیم تا یکدست بشه مواد ، بعد مخلوط شیر و بستنی و ژلاتینمون رو اضافه و با سرعت هم‌میزنیم و با سرعت هم داخل قالب میریزیم ، دقت کنین سرعتتون بالا باشه☝🏻 قالب رو با روغن مایع چرب کنین. ۶ الی ۷ ساعت در یخچال بزارین تا ببنده. مراحل خارج کردن از قالب رو هم توی فیلم میتونید ببینید😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از اصلی ترین و در عین حال آسون ترین غذاهای ما ایرانیا کتلت هست که ماشالا همگی شما در درست کردنش استادین. شاید بضیا دلشون بخواد این غذا رو به یه روش دیگه‌ای امتحان کنن مثلا بعضیا تخم مرغ میزنن که من نزدم یا سیب زمینیشو آبپز میکنن. مواد لازم برای ۱۵ عدد کتلت🔻 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۳عدد ( ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم ) پیاز متوسط ۱ عدد آرد نخودچی یا پودر نان خشک یک قاشق غذاخوری پودر سیر، فلفل، زردچوبه ،نمک از هر کدام یک قاشق چایخوری پودر زیره یک قاشق مرباخوری (در صورت تمایل) طرز تهیه🔻 سیب زمینی (خام) و پیاز پوست گرفته شده و شسته شده رو ریز رنده کنید و آب اضافیشو بگیرید( ولی دور نریزید به عنوان ماسک صورت ازش استفاده کنید😉) بقیه مواد یعنی گوشت و نمک و ادویه ها رو بهش اضافه کنید و خوب ورز بدید تا با هم یک یکدست بشن.آرد نخودچی یا پودر نان خشک رو حتما بزنید هم خوشمزه ترش میکنه هم باعث انسجامش میشه . داخل تابه نچسب روغن بریزید بهتره کل کف تابه روغن داشته باشه .روی حرارت متوسط بذارید تا روغن داع بشه. از مواد گوشتی یه گلوله بردارید شکل بدید و در روغن بذارید سرخ بشه یک طرفش که کاملاً سرخ شد برش گردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه .میتونید کتلتا رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه . در ظرف سرو بچینید و به دلخواه تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آچما بورک گوشت مواد داخل بورک: 2 قاشق سرو(قاشق بزرگ)روغن زیتون 750 گرم گوشت چرخ کرده 2 عدد پیاز 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری رب فلفل نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه) برای خمیر: 1 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری ماست 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان روغن مایع 1 قاشق مرباخوری نمک 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 4 الی 4.5 لیوان آرد برای باز کردن خمیر: 1 کاسه نشاسته پودری(ذرت یا گندم) برای چرب کردن خمیر: 2 لیوان روغن مایع برای روی بورک: 1 عدد زرده تخم مرغ نصف قاشق غذاخوری ماست نصف قاشق غذاخوری روغن مایع طرز تهیه: روغن زیتون و گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید با حرارت زیاد تا وقتی آب گوشت کشیده شود تفت بدید.پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید.در این حین ادویه ها و نمک را اضافه کرده به تفت دادن ادامه بدید.وقتی پیاز ها نرم شدند رب را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی پیاز کاملا تفت خورد جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده هم بزنید.مواد گوشتی را از روی اجاق برداشته کنار بذارید سرد شود. برای آماده کردن خمیر شیر ،ماست ،تخم مرغ، روغن مایع ،نمک و بکینگ پودر را را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. ابتدا 4 لیوان و یا کمتر بریزید و ورز بدید و اگر نیاز بود باز اضافه کنید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.خمیر آماده شده را به 20 چانه تقسیم کنید، چانه ها را داخل ظرف در داری که کف آن آرد پاشیده اید بذارید و 20 دقیقه با در بسته استراحت بدید. چانه های استراحت کرده را بصورت 2 جفت نشاسته بپاشید و به بزرگی بشقاب سرو باز کنید، روی یکی از خمیرها نشاسته بمالید و خمیر دیگر را روی آن بذارید و باز روی خمیر نشاسته بریزید و هر دو خمیر را با هم بصورت نازک باز کنید. وقتی کاملا نازک باز کردید با روغن مایع چرب کنید، از وسط نصف کنید و مثل فیلم در قسمت کنار مقداری مواد گوشتی بذارید و رول کنید سپس در اطراف خود بگردانید شکل گل بدید.بورکها را داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. تمام چانه های دیگر را به همین شکل آماده کنید.مجموعا 20 عدد بورک میشود. روی بورکها مخلوط تخم مرغ،ماست و روغن مایع بمالید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی آنها سرخ شود بپزید و گرم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛