eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه شربت ژله‌ای🔻 برای درست کردن این شربت از هر نوع پودر ژله با طعم و رنگ دلخواهتون می تونید استفاده کنید و هر تعداد که بخواید . من از ۳ تا طعم با طعم های لیمو سبز ، زرد زعفرانی ، قرمز انار استفاده کردم . هر کدوم هم نصف بسته هستش . نصف بسته از این پودر ژله هارو داخل ظرفی ریختم و به هر کدوم نصف لیوان اب جوش ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا خوب ذراتش حل بشه . داخل یخچال قرار دادم تا نیم بند بشه . تایم نیم بند شدن رو همیشه نمیشه گفت چون به خنک کنندگی یخچال و میزان ژله ، گرمی و خنکی ژله و حجم ژله و.... بستگی داره . الان دو تا از ژله های من در مدت نیم ساعت نیم بند شد در حالی یک ژله ام که داغ تر بود چهل و پنج دقیقه طول کشید . باید خودتون چک کنید که حالت کشسانی پیدا کرد نیم بند شده . از قبل هم تخم ریحان یا تخم شربتی رو با کمی اب خیسونده بودم که لعاب بندازه .اینجا من تخم ریحان استفاده کردم که درشت تره. تخم شربتی ریزتره. داخل هر کدوم از ژله های نیم بند تخم ریحان(یا تخم شربتی) ریختم و مخلوط کردم ( در این صورت دیگه تخم ریحان یا شربتی همه جا هست و ته نشین نمیشه .) .مقداری گلاب ( یا هر نوع عرق دلخواه) و یک قاشق شکر ( میزان شکر ریختن و یا نریختنش دست خودتونه) و یک تا یکو نیم لیوان اب سرد اضافه کردم و مخلوط کردم . دو ، سه ساعتی یخچال قرار دادم . ممکنه یک کم سفت بشه که طبیعی و هم بزنید روان تر میشه و داخل جام ها ریختم . این نوشیدنی الان حالت روان داره و سفت نیست اما اگرقرار باشه که چندین ساعت و روز بمونه سفت تر میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد میانی🔻 یک سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و با سیر رنده شده و روغن زیتون و فلفل پول بی بر،فلفل سیاه نیمکوب و نمک و کمی فلفل دلمه حدود ۱۰ دقیقه تفت بدید.بعد یک پیمانه قارچ تفت داده شده و کمی جعفری خرد شده را اضافه کنید و در آخر حتماً کمی آویشن به موادتون بزنید. ♦️برای هر اشترودل متوسط ۳۰۰ گرم خمیر لازمه.کمی آرد به سطح کار بپاشید و خمیر را به ضخامت ۳ میل به صورت بیضی باز کنید. روی خمیر روغن زیتون بمالید و کمی فلفل سیاه تازه بریزید.بعد خمیر پارمیزان بپاشید. ♦️نکته اش همینه.پنیر پارمیزان بی نظیر میکنه طعمش را.پنیر پیتزا هم میشه بریزید ولی خوب مزه اش خیلی تکراری میشه. حالا از مواد مرغ و قارچ به صورت یکسان روی خمیر بریزید و دوباره پنیر پارمیزان روی مواد بریزید و مطابق ویدیو با چاقو یا پیتزابر اطراف خمیر را برش بزنید.این برش ها میتونه کمتر و اریبی هم باشه.من با فاصله های نزدیک زدم و چون فرصت نداشتم خیلی سریع و تند انجام دادم. ♦️حالا برای رومال یه زرده تخم مرغ+۱ ق خامه صبحانه+کمی زعفران را مخلوط و رومال کنید و کنجد یا سیاهدانه بپاشید. ♦️نکته مهم: اگر خمیر تازه بود بهتره قبل از رومال ۱۵ دقیقه استراحت مجدد بدید تا حجم خمیر ثابت بشه ولی اگر مثل من خمیر را از قبل داشتید دیگه استراحت دوم نمیخواد. ♦️برای پخت: در از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم بشه و بعد قالب روی طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزید و برای طلایی شدن سطحش چند دقیقه گریل بالا را بزنید. ♦️در پیش گرمایش ۱۸۰ درجه و بعد از گرم شدن قالب روی سه پابه کوتاه و با کانوکشن ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.برای طلایی شدن سطحش گریل بالا را حدود ۳ دقیقه بزنید. ♦️در از ده دقیقه قبل با دمای ۱۶۵ درجه گرم و بعد قالب طبقه وسط و با المنت زیر حدود ۱۸ دقیقه بپزید و در نهایت هم المنت بالا را برای خوشرنگ شدن چند دقیقه روشن کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان تافتون مواد لازم :👇 آرد ۳۷۵ گرم معادل سه لیوان کاملا سرخالی ◀️ من از آرد قنادی استفاده کردم همون آردی که به صورت فله ای از لوازم قنادی میخرم ولی از آردهای بسته بندی یا آرد نونوایی هم میتونید استفاده کنید بکینگ پودر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ روغن مایع ۵۰ میلی لیتر معادل ۱/۴ لیوان آب با دمای معمولی ۱۸۰ میلی لیتر معادل ۳/۴ لیوان . دستور تهیه :👇 آرد رو داخل یه کاسه بزرگ الک کنید. نمک و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید. روغن مایع رو اضافه کنید و با مواد قبلی مخلوط کنید آب رو یکباره بریزید و ابتدا با قاشق و بعد با دست خمیر رو جمع کنید، کمی ورز بدید تا یکدست و لطیف بشه. ◀️ خمیر نیاز به استراحت نداره خمیر رو به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید هر کدوم از قسمتها رو به شکل گلوله دربیارید ◀️ یه تابه نچسب رو روی حرارت بزارید تا خوب گرم بشه روی سطح کارتون کمی آرد بپاشید خمیر رو قرار بدید و روی خمیر هم کمی آرد بپاشید و با وردنه خمیر رو به ضخامت یک میلیمتر پهن کنید میتونید خمیر رو با دو تا دستتون بلند کنید و بندازید توی تابه یا برای اینکه راحتتر خمیر رو جابجا کنید دور وردنه بپیچیدش و آروم منتقل کنید داخل تابه وقتی خمیر رو انداختید تو تابه حرارت رو زیاد کنید تا روی نون حباب بزنه و بپزه ◀️ اگه موقع پخت نون حرارت کم باشه نون خشک میشه ◀️ نون خیلی زود میپزه و زیرش لکه های قهوه ای ظاهر میشه بعد نون رو برگردونید تا سمت دیگه شم بپزه به محض پخت نون رو لای دستمال نخی بزارید تا خشک نشه. به همین راحتی نون خوشمزه مون آماده شد نوش جان😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رشته پلو😌 برنج ۴ پیمانه🥣 رشته پلویی ۲۰۰ گرم🥢 دارچین،زیره،زعفران و روغن به میزان لازم🤗 برای مرغ🐓 سینه مرغ ۲ عدد🐥 خلال بادام ۵۰ گرم✌🏻 پیاز داغ ۲ ق.غ😉 خلال پوست پرتقال ۲ ق.غ🍊 زرشک ۱ ق.غ🍇 نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران😍 عرق بهار نارنج😋 کره و روغن🍯 . اول رشته رو به برنج در حال جوش اضافه میکنین و وقتی به اندازه کافی رشته و برنج پخت(حدود ۱۰ دقیقه)آبکش میکنید.🤗 برای دم انداختن برنج رو لایه لایه به قابلمه اضافه کنید و دارچین و زیره و زعفرون رو بین برنج بریزید و بذارید دم بکشه.😊 . برای مرغش هم مرغ رو داخل کره و روغن تفت بدین و ادویه ها رو اضافه کنید.🔥 کمی که تفت خورد خلال بادام و پیازداغ رو اضافه کنید و یه لیوان آب بهش اضافه کنید.🥛 تو این مرحله خلال پوست پرتقال که تلخیش گرفته شده رو اضافه کنید و بذارید بپزه.😉 وقتی مرغ پخت بهش زرشک رو اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه خاموشش کنید.🐥 . راجع به تزیین روی پلو همه چی سلیقه‌ای هست.🤗 ما خرما،خلال پست،زرشک و بادام هندی اضافه کردیم.😅 که با کمی کره و بهار نارنج تفتشون دادیم.😋 خلاصه که درست کنید و لذت ببرید.😍 در ضمن ته‌دیگ رشته پلو میتونه با ته‌دیگ ماکارونی رقابت کنه.😅 در ضمن اون قابلمه روغن نیست،اون آب روغن هست که یه قاشق روغن با یه لیوان آب و زعفرون درست شده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک گوشت بادمجان . مواد لازم: بادمجان ۴ عدد گوشت ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم خمیر یوفکا ۱ بسته پیاز ۱ عدد جعفری خرد شده یک مشت سیر میزان به دلخواه ادویه ها:فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، زردچوبه( خیلی کم) رب ۱ ق غ سرخالی پنیر پارمزان به دلخواه سس بشامل کره و‌روغن به میزان لازم طبق کلیپ اول گوشت و‌پیاز و ادویه ها و رب رو‌ تفت بدین، یادتون باشه، حتما شعله خاموش بشه و بعد جعفری رو اضافه کنید، چون نمیخواین عطر و طعمش کم بشه کف ظرفتون رو چرب کنید، چند لایه خمیر یوفکارو روی همبزاربن، مواد گوشتی و بادمجان وسس بشامل و پنیر رو اضافه کنید، دوباره چندلایه خمیر و مراحل بالا تکرار بشه. لایه اخر بیشتر خمیر بزارین، رو مال کره کنید، به دلخواه پنیر پاذمزان بریزین‌ و برش بدین. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و مدت ۴۵ دقیقه طبخ بشه، ده دقیقه اخر گریل بشه. -ی نکته خلییی مهم، برای اونایی که فر ندارن!! اینکه میتونید این مواد رو بدون سس بشامل و با پنیر پیتزا(دلخواه) رول‌کنید و‌داخل روغن سرخ‌کنید. من خمیر یوفکا دایره ای خونه داشتم. مدلش مهم نیست،چون خمیر یوفکا راحت بهم میچسبه -وقتی تو فر میزارین اولش هیچ تغییری نمیکنه ولی بعد حدودا نیم ساعت خمیر میاد بالا و اینجوری خوشگل و گنبدی میشه -برای رومال میتونید از زرده تخم مرغ استفاده کنید و‌روش کنجد بپاشین -این غذا خیلییی داغ، از فر دراومد یک ربع بهش زمان بدین و بعد سرو کنید. چون لایه های میانی یکم سرد بشن زمان میبره -هرچی این غذا بیشتر میمونه لایه ها نرم ترمیشه و غذا جذاب تر -راستی خیلیم چرب و چیلی درست نکنید، چون خود کره و سس بشامل لایه های خمیر و نرم میکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان زرافه یا نان پلنگی😍 می تونید این نون رو با هر نوع خمیر ،مثل خمیر جادویی درست کنید میزان شیرینی کم هست و براساس ذایقه می تونید بیشتر کنید😊 مواد لازم🔻 تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ولرم ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) شکر ۵۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ ) روغن مایع ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان) ماست یا خامه ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان) آرد سفید یا آرد نان فانتزی تقریبا ۳۰۰ گرم (تقریبا ۲ لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) پودر کاکائو ۱ ق غ زعفران غلیظ ۱ ق چ طرز تهیه🔻 داخل شیر ولرم ۱ ق م شکر ریختم و کمی مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه به عمل بیاد. داخل یه ظرف تخم مرغ و شکر و روغن و ماست رو با هم مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم داخلش ریختم . خمیر که هنوز چسبنده هست . به ۳ قسمت خمیر رو تقسیم کردم . هر قسمت رو جدا رنگ بندی کردم . قسمتی که ساده است کمی آرد ریختم که چسبندگی کمتر بشه و خوب ورز دادم .قسمتی رو پودر کاکایو الک شده ریختم و ورز دادم و قسمتی رو هم زعفران ریختم و چون چسبندگی خمیر داشت کمی هم ارد ریختم و ورز دادم . 👈نکته همیشگی ، آرد زیادی لطافت نون رو می گیره . جای زعفران از رنگ خوراکی و یا کاکایو کم رنگ و یا نسکافه هم می تونید استفاده کنید . در ظرف که چرب شده قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم به مدت یک ساعت محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه. بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم .هر کدوم رو به ۶ قسمت نقسیم کردم . ابتدا خمیر زعفرانی رو به شکل لوله ای در آوردم دقیقا به اندازه طول ظرفم ،خمیر کاکایویی رو هم به طول زعفرانی پهن کردم . خمیر زعفرانی رو روش قرار دادم و دورش پیچیدم .خمیر ساده رو هم به طول اون خمیر ها پهن کردم و خمیر پیچیده شده قبلی رو روش قرار دادم و پیچیدم . در هر قالب مستطیلی میشه .طول قالب من ۱۲ در ۳۰ سانت هست کفش رو کاغذ روغنی انداختم ردیف اول سه تا ، ردیف دوم دوتا و ردیف سوم یک دونه چیدم .روی قالب پارچه کشیدم و ۲۵ دقیقه استراحت دوم قرار دادم . فر از یک ربع قبل گرم کردم و ظرفی که داخلش اب هست رو داخل همون طبقه فر برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها قرار دادم . رومال یک زرده تخم مرغ و ۱ ق م ماست (یا خامه) رو روی خمیر زدم و کنجد پاشیدم . داخل فر ۱۸۰ درجه حدودا ۲۵ دقیقه قرار دادم . برای برش از چاقوی اره ای تیز استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها اینم ی روش سوسیس خونگی ک فوری اماده میشه و کلی خوشمزه اس. مواد لازم: فیله مرغ - 1 کیلوگرم 1 پیاز ژلاتین -20 گرم آب لبو -2 قاشق غذاخوری 250 میلی لیتر آبگوشت نمک ، پاپریکا ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، سیر . مرغ را با پیاز تا زمانی که پخته شود ، جوشانده ، در مخلوط کن یا در چرخ گوشت چرخ کنید و اضافه کنید ادویه جات ترشی جات ، آب لبو تازه اضافه کنید. ژلاتین را درون آبگوشت حل کنید تا کاملاً حل شود و همچنین با مخلوط مرغ را اضافه کنید و کاملاً مخلوط کرده و درون بطری های پلاستیکی ریخته... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از ما زمنیان به شما آسمان سلام مولای دلشکسته امام زمان سلام این روزها هزار و دوچندان شکسته ای حالا کجای روضه بابا نشسته ای؟ شهادت امام حسن عسکری تسلیت باد🏴🏴 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
- ناشناس.mp3
5.54M
نوحه بسیار زیبا🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبہ تون منور بہ نور الهے 🍂🍃 به اندازه نعمتهای خدا شادمانی برایتان آرزومیڪنم میدانم ڪه این شادی قرینِ سلامتی ست پس میگویم خدایا یه حالِ خوب نصیبِ دوستانم عطا فرما🍁 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۱ عدد کره یا روغن جامد ۵۰ گرم (حدودا ۲ ق غ) ماست ۵۰ گرم ( حدودا ۲ ق غ) آرد سفید تقریبا ۲۰۰ گرم ( تقریبا یک و یک سوم لیوان) بیکینگ پودر ۴ گرم ( ۱ تا ۱.۵ ق چ) شربت بار ۲۰ گرم ( ۱ تا ۲ ق غ) برای شهد : شکر ۲ لیوان آب ۱ لیوان گلاب یک چهارم لیوان، جوهر لیمو ۱/۴ ق چ( یا آب لیمو ۱ ق م) زعفران به میزان لازم گلوکز ( گلوکز در لوازم قنادی فروشی ها هست باعث شفافیت شهد و خوب قوام اومدنش میشه و همچنین باعث ترد شدن زولبیا و بامیه و گوش فیل و ... میشه) ۱ ق م برای تهیه شهد(شربت) : شکر و آب رو داخل ظرفی ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم . اصلا قاشق بهش نزدم تا شکر بجوشه و بعد بهش جوهر لیمو و گلوکز ( گلوکز بودنی خیلی خوبه اگر ندارید میشه ولی واقعا کیفیت با گلوکز یک چیز دیگه است )رو اضافه کردم . حدودا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه موند ، دیواره های قابلمه هم که شکرک می زد رو با قلمو که آغشته به اب لیمو بود پاک کردم و در اواخر بهش زعفران و گلاب رو اضافه کردم . شربت قوام کافی داشت از حرارت برداشتم. برای خمیر: مواد به دمای محیط برسه .تخم مرغ و شربت بار ( همون شربتی که اولش درست کردم)و کره نرم رو داخل طرفی ریختم . داخل ماست بیکینگ پودر ریختم و حالت کفی میشه این نشان دهنده سالم بودن بیکینگ پودر هستش و داخلش ریختم و مخلوط کردم . آرد الک شده رو هم کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هستش . خمیر نرمی به دست میاد . داخل کیسه فریزر در محیط نزدیک دو ساعت استراحت قرار دادم . بعد خمیر رو با وردنه باز کردم . قطر خمیر نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت باشه . هر طرح و شکلی می تونید برش بدبد . من به شول لوزی برش دادم . داخل ظرفی روغن ریختم و ردی حرارت ملایم قرار دادم تا داغ بشه و از خمیر داخلش انداختم و سرخ کردن کامل و خوب سرخ بشه . بعد گوش فیل ها رو که همون طور گرم هست از روغن بیرون آوردم و بلافاصله داخل شربتی که خنک هست انداختم . اینکه چه قدر توی شربت بمونه بستگی به خودتون داره چه قدر شیرین دوست داشته باشید و بعد از شربت خارج کردم . حدودا هم نزدیک ۶۰۰ ، ۷۰۰ گرم گوش فیل داریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان نوتلا سعی کنید برای پخت نان از آرد نون باگت و نان های حجیم استفاده کنید این آرد رو میتونید از نانوایی که نان های نان باگت ونان تست درست میکنن تهیه کنید.اگر هم بهش دسترسی ندارید مشکلی نیست از آرد شیرینی پزی استفاده کنید. آرد نان لواش ویا نون سنگک نمیشه. به جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسه میتونید استفاده کنید. آرد نان حدود سه پیمانه تخم مرغ یک عدد شکر دو قاشق سوپ خوری روغن ۵ قاشق سوپ خوری آب دو سوم پیمانه شاید کمی بیشتر بستگی به آب خوری آردها داره پودر خمیرمایه خشک فوری یک قاشق مرباخوری لوازم قنادیا دارن پودر شیر خشک سه قاشق ندارید نریزید تخم مرغ رو بزنید تا از لختگی در بیاد آب رو بهش اضافه کنید مخلوط آب وتخم مرغ جمعا یک پیمانه باشه در کاسه ای آرد رو بریزید وسطشو گود کنید همه مواد رو بریزید وبا دست ورز بدید.ابتدا خمیر کمی سفته آب بهش اضافه نکنید. خمیر که جمع شد انتقال بدید به تخته کار تا میتونید بلند کنید ومحکم بکوبید به تخته این کار باعث میشه خمیر موقع پخت پوک بشه. خمیر رو دوباره انتقال بدید به داخل کاسه نایلون فریزیر روش بکشید وبا پارچه بپوشونید. به مدت یک الی دوساعت بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید. از خمیر چونه ای جدا کرده با وردنه باز کنید. خمیر چند میلی باشه نوتلا بریزید یکنواخت ولایه نازکی باشه خمیر رو رول کنید به شکل حلزون جمع کنید روشو رومال کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه تا روش طلای بشه.به جای نوتلا میتونید خرما بریزید خرمای حدود بیست عدد بدون هسته ونصف لیوان اب رو میزاریم رو گاز با شعله کم تا خرما بپزه ونرم بشه یک قاشق کره ویک قاشق چایخوری دارچین اضاقه کرده با پشت قاشق خرما رو له میکنیم آب خرما که کاملا کشیده شد گاز رو خاموش میزاریم کاملا سرد بشه رو خمیر بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگر فود گوشت و بادمجان" بادمجان شیرین و بدون تخم 3 تا 4 عدد بشورین ورقه ورقه کنین نمک بپاشین بزارین 15 دقیقه بمونه و زهرابش گرفته بشه بعد بشورینش و بزارین رو حوله اشپزخونه تا ابش گرفته بشه بعد مایع گوشت قلقلی رو حاضر میکنیم گوشت چرخکرده 500 گرم میتونین از مخلوط گوشت و سویای خیس کرده هم استفاده کنین پیاز بزرگ 2 عدد رنده ریز کنین و ابش رو حسابی تو توری بگیرین و خود تفاله ی پیاز رو به گوشت اضافه کنین نمک فلفل زردچوبه اضافه کنین و اگر موادتون شل بود 1 عدد تخم مرغ هم اضافه کنین که وا نره حالا مواد گوشت رو حسابی باهم مخلوط کنین ورز بدین و بزارین تو یخچال 1 ساعت استراحت کنه و جا بیفته بعد از یکساعت گوشتهارو قلقلی کنین و سرخشون کنین ورقه های بادمجان رو هم سرخ کنین حالا گوشت و بادمجان رو مثل شکل بقچه پیچ کنین و برای نگهداریش از خلال دندون یا سیخ چوبی استفاده کنین میتونین روش گوجه گیلاسی ، قارچ ، فلف دلمه ای و هرچیز دیگه ای که دوست دارین استفاده کنین اگر خواستین با برنج سروش کنین حتما سس براش تهیه کنین به اینصورت 1 تا 2 عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرین رنده کنین سرخش کنین تا ابش کشیده شه یکم رب گوجه و ادویه اضافه کنین تفتش بدین وقتی سرخ شد کمی اب اضافه کنین بزارین رو حرارت ملایم تا سس درست جا بیفته و بعد روی بقچه ها اضافه کنین و 15 دقیقه بزارینش تو فر با دمای 180 درجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋❤️😋❤️😋❤️ مواد لازم: برنج: ۴ پیمانه باقلا تازه: ۲-۱ پیمانه سبزی پلویی یا شوید خشک : ۱/۲ پیمانه ماهیچه گوسفندی: ۱ کیلوگرم پیاز: ۶۰۰ گرم سیر: ۳ حبه برگ بو: ۲ برگ چوب دارچین: ۲ عدد زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز ها را خلالی ریز می کنیم. نصف پیاز ها را با روغن تفت داده بعد کمی سبک شدن ماهیچه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد تغییر رنگ ماهیچه ها، حبه های سیر، بقیه پیاز خلالی، برگ بو، دارچین، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم، بدون هم زدن مواد درب ماهیتابه را قرار داده و شعله را کم می کنیم، بعد از حدود سه تا چهار ساعت که ماهیچه ها پخت نمک را اضافه می کنیم. برای باقلا پلو، داخل آب جوش برنج و باقلا ریخته و بعد آبکش کردن داخل قابلمه، همراه با ته دیگ نان برنج، باقلا و سبزی پلویی را اضافه کرده، با یک لیوان آب و روغن برای یک ساعت برنج را دم می کنیم. نوش جان😄😍 نکات: برای پخت ماهیچه به این روش نیاز به اضافه کردن آب نیست، پیاز ها آب انداخته و با آب خود پیاز ماهیچه ها می پزند. مقدار پیاز را زیاد نکنید وگرنه گوشت شما طعم شیرین پیدا می کند. به ماهیچه برای ادویه زردچوبه اضافه نکنید وگرنه طعم آبگوشت خواهید داشت!! سعی کنید بجای پودردارچین چوب دارچین اضافه کنید، پودردارچین رنگ غذا رو سیاه می کنه. نمک را حتما بعد پخت گوشت اضافه کنید. پیاز و آب آن بعنوان سس در کنار این غذا سرو می شود، در صورت نیاز می توانید کمی رب گوجه را با کره و پودرسیر تفت دهید و بعنوان سس استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛