فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه سبزی روی آتش😍🔥
معروفترین و شناخته شدهترین ترکیب برای سبزی قورمه سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله است. این ترکیب را میتوان ترکیب اصلی سبزی خورشت قورمه سبزی در نظر گرفت.
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین مرغ رو تو آتیش اینجوری
درست کنید😋
با این ادویه هایی که میگم
تو نیم ساعت مرغتو مزه دار کن
و بزار تو آتیش.
بعد میدونی خوشمزه ترین غذا میشه برات.
نمک،زعفرون،سس مایونز، زرچوبه
،ادویه مرغ ،فلفل،دارچین،لیمو خشک
روغن یا کره
همه رو به مرغ بزنید و با دلمه و سیب زمینی و گوجه
و هویچ بزارید داخل فویل.
برا من که یکی از خوشمزه ترین غذای های تو طبیعت
شد😍😋
❤️ @ashpazi_rooya
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دلمه_کلم
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥗🥘🫕
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#باقالی_پلو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧁🍚🍝
پیاز روخلالی کردم، تفت دادم،کمی که کاراملی شد،گوشت رو هم اضافه و کمی که رنگش عوض شد،فلفل سیاه،زردچوبه رو بهش اضافه و کمی تفت دادم.
نصف لیوان آب جوش ریختم و با شعله خیلی کم گذاشتم سه ساعت جا بیوفته.
نیم ساعت آخر،یک قاشق رب رو جدا تفت دادم و به همراه یه چوب دارچین،نمک و کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کردم و تمام..
باقالی پلو رو هم که بعد ازینکه برنج جوش خورد،باقالی های پخته شده رو بهش اضافه کردم و آبکش کردم،
و موقعی هم که خواستم دم کنم،لابه لاش شوید
ریختم و گذاشتم دم بکشه.
بال هارو مزه دار کردم داخل زردچوبه نمک پودر سیر پاپریکا و کمی آبلیمو و گذاشتم داخل توستر با دمای ۱۸۰ بمدت چهل دقیقه تا طلایی بشن. . .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشمک خودت درست کن، پول آب شکر نده😎
بزن خنک شی 😅👆
راحت ترین دستورشو گذاشتم 👌
@ashpazi_rooya ❤️
طرز تهیه کال کباب گیلانی😋
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و ته دیگ زعفرانی 🤤😍
❤️ @ashpazi_rooya
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کباب_وزیری
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان🫔🥓🧆
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح بخیر با طبیعت زیبای شمال🥲
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه خورشت سبزی فسنجان به روش لاهیجانی😍
مواد لازم
مغز گردو ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
سبزی معطر ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
آب ۴ لیوان
رب انار ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه به مقدار کافی
❤️ @ashpazi_rooya
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ماهی_شکم_پر
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🐟🍚🥗
ماهی مورد نظرتون
پیاز ۱عدد
سیر ۱حبه
گردو خردشده ۴قاشق
سبزی معطر (گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله) ۲ ق غذاخوری
زرشک و ناردون
رب انار ، رب گوجه هر کدوم ۱قاشق
نمک، فلفل، ادویه ماهی
ماهی رو پاک کنید و حسابی با آب سرد بشورین و مرینیت کنید یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن، تخمگشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
مواد داخل شکم ماهی پیاز، سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.
سپس سبزی معطر را به آنها اضافه کنید.
حالا گردو خردشده و رب انار و ادویهجات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
کف ظرف فر رو چرب کنید ۲عدد پیاز حلقه کنید و کف فر بچینین.
ماهی را از داخل مواد مرینیت خارج کرده
داخل شکم ماهی را با مواد میانی آمادهشده پرکنید.
حالا شکم ماهی را یا با خلال دندان یا با نخ و سوزن خیلی تمیز بهم وصل کنید.
یه پیاز رو حلقه کنید وماهی را روی پیازها، داخل ظرف قرار دهید، بهصورتیکه ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد.
یک استکان آب کف ظرف بریزید.
میتوانید مواد مرینت ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۵دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰درجه قرار دهید.
بعد از ۴۵دقیقه که از پخت ماهی گذشت، فویل را از روی ظرف بردارید و یک ربع بدون فویل بگذارید ماهی پخته شود.
و ۱۰دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کباب_تابه_ای
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫔🥟🍜
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط یه ادمین حرفه ای میتونه
اینکارو بکنه 😅👆
#لواشک بخوره
#رانندگی کنه
و از همه مهتر #جواب مشتری بده
#روزمرگیهای_رویا 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی روستایی در دل طبیعت🐔
پر از آرامش🦚
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر تازه با شیر تازه🐮
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی مرغ با سبزیجات
سبزی ها هم به دلخواه هست
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر 🍗
معلومه خیلی خوشمزه هستتت😋
❤️ @ashpazi_rooya
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#آبگوشت
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫔🍕🍖
برای ۴ نفر:
نخود: ۱۲۰ گرم
لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم (گردن یا دنده یا حتی ماهیچه)
دنبه گوسفندی: ۳۰ گرم
گوجه: ۷ الی ۸ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد
ادویه مرحله اول (قبل پخت):
-زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
-سماق: نصف قاشق چایخوری
-فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
-پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
ادویه مرحله دوم (کوبیدن با دنبه)
-زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
-زیره:۱/۴قاشق چایخوری (یا بیشتر)
پودر مرزه: دو ق چ
رب : دو ق غ
سیب زمینی: ۲ عدد
نخود و لوبیا رو دوازده ساعت داخل آب قرار بدید تا کامل خیس بشه، بعد اونهارو با گوشت، دنبه، پوره گوجه و پیاز، ادویه مرحله اول و دو لیوان آب بذارید تا دو ساعت و نیم (روی حرارت نسبتا کم) بپزه.
رب رو تفت بدین و دنبه هارو خارج کنید و با ادویه مرحله دو اونهارو بکوبید و به آبگوشت اضافه کنید. سیبزمینی و حدود دو لیوان آبجوش رو اضافه کنید و اینبار یک ساعت دیگه اجازه بدید تا بپزه.
در نهایت، استخونهارو از ظرف پخت خارج کنید، آبگوشت رو داخل کاسه بریزید (یک مقدار رو نگه دارید تا گوشتکوبیده خیلی خشک نشه) و بقیه مواد رو حسابی با گوشتکوب بکوبید و نوش جان کنید.
مدت زمان پخت: سه ساعت و نیم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#قیمه_بادمجان
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍲🥟🍦
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#باقالی_پلو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧁🍚🍝
پیاز روخلالی کردم، تفت دادم،کمی که کاراملی شد،گوشت رو هم اضافه و کمی که رنگش عوض شد،فلفل سیاه،زردچوبه رو بهش اضافه و کمی تفت دادم.
نصف لیوان آب جوش ریختم و با شعله خیلی کم گذاشتم سه ساعت جا بیوفته.
نیم ساعت آخر،یک قاشق رب رو جدا تفت دادم و به همراه یه چوب دارچین،نمک و کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کردم و تمام..
باقالی پلو رو هم که بعد ازینکه برنج جوش خورد،باقالی های پخته شده رو بهش اضافه کردم و آبکش کردم،
و موقعی هم که خواستم دم کنم،لابه لاش شوید
ریختم و گذاشتم دم بکشه.
بال هارو مزه دار کردم داخل زردچوبه نمک پودر سیر پاپریکا و کمی آبلیمو و گذاشتم داخل توستر با دمای ۱۸۰ بمدت چهل دقیقه تا طلایی بشن. . .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#میز_غذا
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥪🌭🥞
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه رشتی خوشمزه و متفاوت🌲
مواد لازم
گوشت چرخشده گوسفندی کمچرب ۲۵۰ گرم
لپه ۱ پیمانه سرخالی
سیبزمینی ۱ تا ۲ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
لیموعمانی ۳ عدد
زعفران دمشده ۱ قاشق مرباخوری درصورت تمایل
فلفل، زردچوبه، دارچین و نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چکدرمه بسیار لذیذ و خوشمزه🍖🍖
خیلی خوشمزه به نظر میرسه😋
مواد اولیه مقدار مورد نیاز
برنج ۶ لیوان فرانسوی دستهدار
گوشت گوسفند ۷۰۰ گرم
آب جوش ۴ لیوان فرانسوی دستهدار
پیاز ۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه پلویی به مقدار دلخواه
روغن
👩🏻🎓مارو به دوستاتم معرفی کن👇🏻
•ٌ⊰☕️♥️⊱➠ @ashpazi_rooya