eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.5هزار دنبال‌کننده
957 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍚🍗🍞 ۲ پیمانه برنج ۱عدد تخم مرغ کامل + ۱ زرده تخم مرغ دو قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ چهار قاشق ماست(بهتره چکیده باشه) دو قاشق روغن نمک نوک قاشق سینه مرغ ۲عدد کره به مقدار لازم خلال بادام و‌ پسته به میزان لازم کنجد به میزان لازم اول تکه های سینه مرغ ریش شده رو تفت دادم و بهش نمک و زردچوبه زدم و گذاشتم کنار بعد یک پیاز کوچیک رو خرد کردم و تفت دادم طلایی بشه،با مرغ مخلوط کردم. برنج رو آبکشی درست کردم و زنده تر از وقتهای دیگه برداشتم. چون بعدش مخلوط و فشرده میشه بعد توی کاسه همه مواد یعنی ماست و زرده تخم مرغ و نمک و زعفرون و روغن رو با همزن دستی کاملا مخلوط کردم و برنج ابکش شده رو توش ریختم و کاملا مخلوط کردم بعد کف و دیواره قابلمه کاملا نچسب رو با روغن چرب کردم. نصف برنج رو توش ریختم، فشرده و روشو صاف کردم. بعد یه لایه مرغ و خلال ها و کنجد را ریخته و سعی کردم به دیواره نچسبه و نسوزه تا ظاهر تهچین خوشگل بشه.بقیه برنج رو روش ریختم و با پشت قاشق فشرده و صاف کردم. چند تا سوراخ روش ایجاد کردم و چند تکه کره ریز روش گذاشتم. دمکنی گذاشتم و شعله پخش کن و برای حدود دو ساعت گذاشتم دم بکشه. پنج دقیقه اول شعله زیرش بین متوسط و کم بود، بعد خیلی کم کردم. میتونید برای وقتایی که برنج آبکشی درست میکنید هم بدون مرغ ته قابلمه ته چین درست کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🍩🧁 ۲عدد تخم مزغ سه چهارم لیوان  شکر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر دوقاشق غذا خوری عسل وانیل  یا هل پودر شده بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری آرد به میزان لازم طرز تهیه تخم مرغ و شکر روکمی هم بزنید با وانیل ویا هل بعد روغن وشیر وعسل  بریزید هم بزنید بعدم کم کم ارد بریزیدوبکینگ پودر الک شده  تا وقتی که یه خمیر نرم بتون بده بعدم رویه کاغذ پهن کنید باوردنه کاتر بزنیدو رومال زرده و کمی شیر بزنید  برتوفره ۱۸۰ مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه این یه کلوچه ی نرمه باماندکاری یک هفته ای فریزرم میتونید بزارید ونگهداری کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
دلمه اسفناج گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد برنج خیس شده ۱ پیمانه لپه نصف پیمانه سبزی معطر خشک ۲ ق غ من ترخون وجعفری وگشنیز ومرزه زدم رب ۲ ق غ نمک فلفل و زردچوبه ۱ ق چ برای چاشنی  شکر۱ ق غ آبلیمو ۵ ق غ آب حدود ۱۰ ق غ پیاز رنده شده وگوشت چرخی رو سرخ کرده فلفل ونمک وزرچوبه و رب وسبزی معطر و لپه پخته و برنج آبکش شده را اضافه کنید وکمی تفت داده ومواد دلمه آمادس برگهای اسفناج رو داخل آبجوش گذاشته ۱۰ ثانیه و آبکش کرده آبسرد روش گرفته و دوتا برگ کنار هم گذاشته و از مواد دلمه وسط برگا بزارید و به صورت بقچه ای ببندید. ته قابلمه یه ردیف برگ اسفناج خام گذاشته و دلمه ها را چیده ویک بشقاب رو دلمه بزارید تا دلمه ها در هنگام پخت از هم باز نشه نصف لیوان اضافه کرده داخل قابلمه وبا حرارت کم بزارید نیم ساعت بپزه و۱۰ دقیقه آخر چاشنی  رو دلمه ها بریزید برنج آبکش شده یعنی برنج چند ساعت خیس کنید و توی آبجوش بریزید وقتی نرم شد آبکش کنید و به مواد دلمه اضافه کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥓🍚🍝 گوشت چرخ کرده حدود500گرم البته گوشت من قبلاچرخ شده بودویکم دنبه داخلش چرخ شده بودیه پیازمتوسط ... اندازه یه قوطی کبریت کمترهم دنبه دوباره اضافه کردم وچرخ کردم.یع دونه پیازمتوسط چرخ کردم جداابش گرفتم وباگوشت مخلوط کردم بعدهم نمک فلفل سیاه خیلی کم..وزعفرون دم کرده دستم میزدم توی زعفرون دم کرده وباهاش گوشت ورزدادم بعدهم به سیخ کشیدم جوش شیرین هم نزنین بهتره چون جمع میشه موقع پخت رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥🧆 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
《لیوان مورد نظر من لیوان دسته دار فرانسوی می باشد》 قالب کیکم قطر ۲۰ سانت است. آرد دو لیوان شکر یک لیوان تخم مرغ ۶ عدد روغن نصف لیوان شیر نصف لیوان بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری وانیل نوک قاشق چایخوری نمک یک پینس👌 آرد و بکینگ پودر و نمک سه بار الک شود. تخم مرغ از قبل در دمای محیط قرار گیرد. زرده و سفید جدا شده و سفیده با نصف شکر ابتدا با دور کند در حد یک دقیقه و بعد تا فرم گرفتن آن با دور تند هم بزنید. سفیده فرم گرفته شده را در یخچال بگذارید. زرده ، وانیل و بقیه شکر را نیز با هم زن بزنید تا کرم و کشدار شود. (حداقل ۵ دقیقه) طی مدت هم زدن زرده چند مرتبه با لیسک مخلوط را از دیواره تمیز کرده و داخل کیک بریزید . سفیده را در سه مرحله به زرده اضافه کرده و دورانی و در یک جهت هم بزنید. در مرحله آخر آرد را نیز در سه مرحله اضافه کرده و آنرا نیز به صورت دورانی در یک جهت و به آرامی هم بزنید. کف قالب را کاغذ روغنی بگذارید مایه کیک را داخل قالب بریزید دقت کنید که در هنگام ریختن مایع کیک فقط آنرا وسط قالب نریزید و در سطح کف قالب بگردانید. قالب را دو سه بار به زمین بکوبید و سپس داخل فر قرار دهید. فر با دمای ۱۸۰ از یک ربع قبل گرم شود. قالب را در طبقه وسط به مدت ۳۵ دقیقه بگذارید. قبل از سی دقیقه اصلا در کیک باز نشود. بعد از زمان گفته شده سیخ چوبی را از مرکز کیک تا انتها فرو کنید اگر چیزی از کیک به سیخ نچسبیده بود کیک آماده است و یک دقیقه گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود. و بعد از ده دقیقه که کیک در فر خاموش قرار داشت آنرا از فر در آورید. اگر روی سیخ چوبی مقداری از مایع کیک چسبیده بود درجه حرارت را ۵۰ درجه کم کنید (`۱۷۵)و پنج دقیقه دیگر در فر باقی بماند. ** اگر فر شما فن دارد درجه ۱۸۰ و اگر فن ندارد درجه ۱۷۵ مناسب است. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🌮🌯🫔 يك عصرونه سريع و خوشمزه ابتدا سيب زميني هاي خورد شده را سرخ ميكنيم و سپس با نمك و فلفل و پودرسير طعم دار ميكنيم. نون باگت رو برش ميديم و داخلشو با سيب زميني ها پر ميكنيم و همينطور كه داغ هست پنير ورقه اي رو روي كار ميگذاريم چنددقيقه اي اجازه ميديم تا پنير جذب نان و سيب زميني ها شود. احتياجي به پخت نداره و عصرونه ما آماده است . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🥪 برای پونزده تا کوکو ، یک و نیم پیمونه نخود که از شب قبل ، خیس میشه رو با یه دونه فلفل دلمه ای ، یه دونه گوجه ، یه دونه سیب زمینی خام ، یه دونه پیاز ، چند حبه سیر ، داخل غذاساز خوب میکس میکنم . بعد دو تا تخم مرغ و چهار پنج قاشق غذاخوری پودر سوخاری ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زیره ، پاپریکا رو اضافه و بعد از ورز دادن و خوب مخلوط شدن مایه کوکو ، برای حداقل نیم ساعت توی یخچال استراحت میدم و نهایتا به شکل دلخواه روی حرارت متوسط سرخ میکنم . نوش جونتون عزیزانم 😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ #کیک_کرم_دار #دسر #طعم_رنگین_کمان 🍔🍕🥯 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم  تخم مرغ ۳ عدد درشت شکر ۱/۲ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه آرد سفید ۲/۳ پیمانه آرد سمولینا یک پیمانه بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری مواد کرم: شیر ۱ پیمانه شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری ابتدا کرم را آماده کنید،همه مواد را به جز وانیل مخلوط کنید و روی حرارت کم بزاریدو مدام هم بزنید تا غلیظ بشه(مدام هم بزنید وگرنه گلوله میشه)وقتی به غلظت رسید وانیل اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید،داخل ظرف دیگری بریزید و روش سلفون بکشید یا بشقاب بزارید تا رویه نبنده و بزارید داخل یخچال تا کمی خنک شود. حالا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه،(۵تا ۷ دقیقه )همزن را روی دور کند بزارید،بعد شیررا اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید(زیاد هم نزنید)حالا آرد و بیکینگ پودر که الک کردید را اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه(این قسمت حواستون باشه زیادی هم نزنید وگرنه پف کیک میخوابه)دیگه همزن را کنار بزارید. در آخر آرد سمولینا را کم کم اضافه کنید و با لیسک و آرام و دورانی مخلوط کنید،داخل قالب پای کپسول(کاغذ مخصوص پای)بزارید و ۲/۳ از قالب را مواد کیک بریزید و کرم را هم داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را با قیچی برش بدید و آرام روی مواد کیک بریزید(من یک خط صاف و بعد ضربه در زدم) و بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه بزارید،و بعد از پخت عسل یا شربت بار رقیق شده رومال کنید داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰،طبقه وسط،به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. من وقتی پخت حرارت بالا را روشن کردم تا طلایی بشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍔🍕🥯 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم سیب زمینی متوسط چهار عدد(پخته و خنک شده و رنده ریز شده) کالباس یا ژامبون رندە شده دو لیوان(میتونید یا نریزید یا بجاش مرغ ریش شده بریزید) جعفری یا پیازچە خوردشدە دو ق غ پنیر پیتزا یک لیوان نمک و فلفل زردچوبە پاپریکا کمی .برای داخل توپکها پنیر موزارلا(قابل حذف) مواد لازم برای سوخاری: آرد سفید تخم مرغ زده شده پودر سوخاری . طرز تهیه همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و به اندازه یه گردو بردارید و داخلش پنیر موزارلا بزارید و داخل دست بهش فرم بدید من نصفی از مواد را توپی ونصف را چوبی درست کردم بعد به ترتیب داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ و پودری سوخاری(من یە بستە چیپس را پودر میکنم) بزنید و حداقل بمدت نیم ساعت در یخچال یا فریزر قرار بدید(تا موقع سرخ شدن وانرە) بعد از نیمساعت تا یکساعت توپکهارو از فریزر درمیاریم و در روغنی که به آرومی داغ شده ،با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید (دقت کنید کە زمان سرخ کردن نباید طولانی بشه وگرنه پنیرها بیرون می زن) بعد از خارج کردن از روغن روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافی کامل گرفته بشه و جذب دستمال بشه . نکتە: چون ژامبون و پنیر هر دو نمک دارند ،سعی کنید نمک رو با احتیاط بریزید. رول ژامبون یک ورق خمیر یوفکا مستطیل رو با برس روش روغن بمالید ژامبون روش بزارید و  پنیر گودا روش از بغل خمیر رو تا بزنید و شروع کنید به رول کردن خوب و منسجم رول کنید. رول ها رو بزاریدحداقل سە ساعت توی فریزر بمونە بعد مراحل سوخاری رو سریع انجام بدید  و با پودر سوخاری انجام بشە چون دونە های درشت پانکو بە رول نمیچسبە،بعد داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید . عمل  سوخاری کردن و سرخ شدن باید سریع انجام بشه تا یخ رول ها باز نشه وگرنه پنیر تو روغن میزنه بیروم. وقتی سرخ شد اجازه بدین کمی سرد بشه بعد برش بزنید. اگر داغ ببرید پنیر میزنه بیرون و حالت رول شدش معلوم نمیشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🥧🍮 ابتدا  خرما رو پوست و هسته گیری کنید و با چنگال له کنید بهش پودر هل و دارچین و گردوی ریز شده اضافه کنید کره ۱۰۰ گرم آرد ۱پیمانه پنیر خامه ای ۵۰ گرم پودر قند یک چهارم پیمانه کره و پودر قند را خوب باهمزن برقی بزنید پنیر را اظافه کنید در نهایت آرد رو قاشق قاشق اظافه کنید تا خمیر به مرحله ای برسه به دست نچسبه آرد زیادی باعث ترک خوردگی خمیر میشه هر چانه خمیر ۲۰ گرم و توپک خرما ۱۰ گرم قالب زده و با دمای ۱۸۰ درجه میزاریم داخل فر تا زیرش رنگ بگیره بعد از خنک شدن به سلیقه تزیین کنین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍯🐝 من برای این ژله فقط از ۳بسته ژله آلوورا استفاده کردم و ۱ عدد بستنی لیوانی وانیلی.... برای رنگ کردنش از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کردم😊 هر بسته ژله رو با ۱/۵ لیوان آبجوش حل کردم وقتی خنک شد بستنی اضافه کردم و ۳قسمت کردم به یک قسمت رنگ زرد زدم و به قسمت دیگه رنگ زرد و قرمز زدم تا نارنجی بشه... به سلیقه ی خودم تو هر قسمت رنگای ژله رو ریختم و بعد از الوورا بستنی ریختم گذاشتم نیم بند شد بعد هم ژله های رنگی.... رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🍛🍚 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم لپه سه چهارم لیوان پیاز متوسط سه عدد رب گوجه فرنگی لیمو عمانی . لپه خیس کرده را می گذاریم بپزد. پیاز را رنده درشت کرده تفت میدهیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم. نمک ، زردچوبه ، فلفل ، دارچین و رب را اضافه کرده مخلوط میکنیم ، لپه پخته شده را به همراه لیموعمانی که قبلا نیم ساعت خیس کرده بودیم اضافه میکنیم مقدار کمی آب روی مخلوط می ریزیم و می گذاریم تا خورشت با همان مقدار آب جا بیفتد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫓🍮🍨 ▫️نصف قوطی شیرعسلی ▫️رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە ▫️ارد یک لیوان ▫️کره دە گرم ▫️روغن مایع یک سوم لیوان ▫️پودر هل و زعفران به میزان لازم ▫️گردو خرد شده نصف پیمانه 🔸رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه مراقب باشین نسوزه چون نازکه ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن  را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید) گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
امروز خوب‌تر باش برای خودت، برای همه، برای زمینی که به خوب بودنت نیاز دارد ... سلام صبحتون به طراوات و شادابی گلها روزتون پر خیر و برکت . 💜❤️💛💚💙💜❤️💛💚💙 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ #دسر_زبرا #دسر #طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🍨 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره.. آرد سفید دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا گندم دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری شیر دو پیمونه شکر دو سوم پیمونه خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری ( میتونین از کره به همین نسبت ، جایگزین کنین ) وانیل نوک قاشق چایخوری پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری طرز تهیه : نشاسته رو با شیر سرد حل کنین تا گلوله نشه و بعد شکر و آرد سفید رو اضافه کنین . مرتب هم بزنین تا کمی غلظت بگیره . در آخر خامه هم دمای محیط رو به همراه وانیل و پودر ژلاتین بن ماری شده به مایه دسر اضافه و در حد یک دست شدن بزنین و از روی حرارت بردارین . حالا مایه دسر رو به دو نیم تقسیم کنین . به یه نیمه ، پودر کاکائو الک شده رو اضافه کنین . بعد داخل ظرف سروتون یا قالب دلخواهتون ، یه ملاقه از مایه سفید ( توی مرکز ظرف ) بریزین و روی اون یه ملاقه مایه کاکائویی ( به روش زبرا ) . به این ترتیب ادامه بدین تا مایه ها تموم بشه . نهایتا حداقل دو سه ساعتی داخل یخچال بذارین تا کاملا بسته بشه . - برای ریختن مایه ها توی ظرف سرو ، باید سرعت عمل داشته باشین . چون اگه سرد بشن ، به مشکل میخورین برای ریخته شدن مایه های دسر به‌ شکل زبرا . - ریختن مایه دسر رو از مرکز ظرف یا قالبتون انجام بدین که تعداد لایه ها هم بستگی به خودتون داره . با ملاقه بریزین یا قاشق . - داخل هر ظرف و قالبی میتونین تهیه کنین ولی حتما باید چرب شده باشه . - خامه ، هم دمای محیط باشه چون در غیر این صورت داخل مایه دسر ، میبره . - پودر کاکائو رو حتما الک کنین . - هر قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری و بعد به مایه دسر اضافه کنین . نوش جونتون عزیزانم 😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥔🍟🥫 موادلازم: نان لواش بسته ای 1بسته پاپریکا(فلفل پودری قرمز)2ق م فلفل سیاه1ق چ نمک1ق چ روغن زیتون 5الی 6ق غ پودر آویشن 2ق م سس چیپس: ماست (ماست چکیده توصیه میشود) فلفل سیاه مقداری نعنا خشک1ق چ طرز تهیه : نان ها رو برش میزنیم که من مثلثی برش زدم.بعد داخل کاسه ای ریخته و ادویجات و روغن رو روی نون ها ریخته و هم می زنیم تا کامل مخلوط بشه داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و نون ها رو ،روی کاغذ روغنی پهن کرده و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 230درجه قرارداده که حرارت فرها متفاوت هستن حتماً دائم چک کنید و با قاشق چیپس هارو هم زده زیرو رو کرده تا همگی برشته و ترد وخشک بشه.در آخر گریل رو هم روشن کرده تا کمی سرخ بشه.روی هم نیم ساعت زمان میبره فقط باید حواستون بهش باشه که نسوزه.بعد مواد سس رو هم با هم مخلوط کرده و سرو می کنید.به همین راحتی❤ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🌮🌯🫔 مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد گوجه ۲ عدد ذرت پخته ۱۰ قاشق غذاخوری نمک،فلفل،آویشن،زردچوبه،روغن به میزان لازم سس گوجه مقداری پنیر پیتزا به میزان لازم نان ترتیلا یا نان پیتا یا نان لواش ۱ بسته سس مایونز مقداری طرز تهیه: داخل تابه مقداری روغن بریزید. پیاز را خرد کرده و با روغن تفت بدید. وقتی سبک و شیشه ای شد ،گوشت چرخ شده را اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک و ادویه ها را اضافه کنید و تفت بدید. گوجه ها را نگینی خرد کنید و اضافه کنید. فلفل دلمه ریز خرد شده و ذرت پخته را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه تفت بدید تا گوشت کاملا سرخ بشه و گوجه و فلفل دلمه نرم بشه.بعد ۱۵ دقیقه ،مقداری سس گوجه بزنید و گاز را خاموش کنید. میتونید از نان پیتا یا نان ترتیلا یا نان لواش یا تافتون استفاده کنید.داخل نان ،مقداری سس مایونز بزنید.از مواد گوشتی آماده ،داخلش بریزید.روش پنیر پیتزا بریزید. نان را بپیچید .میتونید به همین صورت میل کنید یا گریل کنید. برای گریل میتونید از ساندویچ ساز استفاده کنید یا داخل تابه ای را چرب کنیدو نان ها را بچینید. روی حرارت بزارید و یه جسم سنگین روش بزارید.یه طرفش که گریل شد،برگردونید تا طرف دیگر هم گریل و برشته بشه.هر طرف را به مدت یک دقیقه ،گریل کنید. نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ #کیک_کیوی #دسر #طعم_رنگین_کمان 🥮🥠🥝 مواد لازم : پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره. تخم مرغ سه عدد شکر یک پیمانه آرد  دو پیمانه کیوی پوره شده یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی وانیل‏ یک چهارم قاشق چایخوری 🔹 چون تکه های میوه داخل کیک رو زیاد دوست ندارم ، اکثر کیکای میوه ای رو با پوره میوه ها درست میکنم . البته داخل پیج و کانالم چند نمونه کیک میوه ای موجوده . تهیه کنین و در کنار خونواده و عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید 😍. شما میتونین کیوی رو تکه و خورد کرده و با یه قاشق آرد مخلوط کنین که توی مایه کیک حین پخت ، ته نشین نشه و بعد به مایه کیک اضافه کنین. طرز تهیه : تخم مرغ ، وانیل و شکر رو حدود پنج شش دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . بعد به ترتیب ، روغن و پوره کیوی ( کیوی رو با هر وسیله ای پوره کنین ) . در آخر آرد ، بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده را اضافه و در حد مخلوط شدن ، هم بزنید . قالبتون رو یا چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بذارید ( من روغن جدا کننده میزنم ) و مایه کیک رو بریزید . نهایتا داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود پنجاه دقیقه بپزید . چون دمای فرها متفاوته ، بعد از نیم ساعت چک کنید. نوش جونتون عزیزانم 😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🐟🍚 ابتدا یدونه پیاز رو نگینی کرده با خیلی کم روغن تفت داده کمی که شیشه ای شد سیر رنده شده اضافه کرده بعداز سرخ شدن زردچوبه و ادویه قلیه ماهی و فلفل زده و سبزی که شامل گشنیز و شنبلیله بمیزان  نیم کیلو که 400 گرم گشنیز 100 گرم شنبلیله خردشده و سرخ کرده اضافه کرده و یک ق غ خ آرد نان اضافه میکنیم و یک بسته تمبرهندی که با آبجوش هل کرده و از الک رد کرده و کاملا صاف میکنیم و بهمراه کمی آب به خورش اضافه کرده و میگذاریم تا نیم ساعت پخته شود و میریم سراغ ماهی من از ماهی سنگسر استفاده کردم بعداز پاک کردن آب جوش ریختم روی پوست ماهی و بطور کامل پوستش جدا شد و اون قسمت‌های گوشتی سیاه رنگ ماهی رو جدا کردم و کاملا شسته و در کمی نمک و زعفران مزه دار کردم و سه ساعت در یخچال ماند تا ماهی طعم خیلی خوبی گرفت و بعد بصورت فیله سرخ کردم..دوستان با این روش ماهی هرگز بوی بد نمیگیره حتی اگر بصورت پخته بمونه اصلا طعم بد نمیگیره با خیال راحت درست کنید.. و بعد با حرارت کم ماهی رو سرخ کنید.. و بعداز نیم ساعت که خورشت پخته شده ماهی رو اضافه بر خورشت کنید و نیم ساعت دیگه تایم دهید برای پخت مجدد.. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍣🍥🧁 مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد آرد دو لیوان شکر یک لیوان معادل ۲۰۰ گرم بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک چهارم ق چ ماست یک لیوان روغن مایع یک دوم لیوان پودر کاکاوو تیره سه ق غ کنجد چهار ق غ پرک بادام چهار ق غ طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید . سپس تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم زن پنج شش دقیقه هم بزنید وقتی کرم رنگ و کش دار شد ماست و روغن اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید آخر هم مخلوط  الک شده آرد و بکینگ پودر و اضافه کنید و هم بزنید وقتی مواد آماده شد مواد را داخل قالب که روغن جدا کننده ( مخلوط یک ق غ کره به محیط رسیده + یک ق غ روغن مایع + یک ق غ آرد ) زدید یاکاغذ روغنی انداختید ریخته و به اندازه یک لیوان از مواد را نگه دارید و با پودر کاکاوو مخلوط کنید مواد کاکاوویی را به صورت یه خط  وسط مواد سفید بریزید خودش ته نشین میشه و دو رنگ میشه ( قالب من گالوانیزه و به ابعاد 10 در 30 و ارتفاع ده سانت هست و فقط کف قالب و یکی دو سانت از دیواره را با کاغذ روغنی پوشش دادم ) یکم صبر کنید مواد کاکاوویی ته نشین بشه بعد روی مواد را کنجد فراوان و پرک بادام ریخته و داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط دمای ۱۸۰ ( من با حرارت پایین به همراه فن تنظیم کردم ) به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بزارید  تا وقتی با تست خلال دندان یا چاقو مطمئن شوید پخته و روی کیک طلایی شده از فر خارج کنید . نوش جان 🌸 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥔🍞🥙 برای دو نفر ، دو تا سیب زمینی کوچیک رو میذارم کامل بپزه . تا سیب زمینی آماده بشه ، سس قارچ رو آماده میکنم . شش هفت تا قارچ متوسط رو شسته و برش داده و با نمک ، آبلیمو ، جدا تفت میدم . بعد یه دونه پیاز کوچیک رو ساتوری کرده و با سی گرم کره یا روغن تفت داده ، کمی که سبک شد ، دو حبه سیر رو هم ریز خرد و اضافه کرده و تفت میدم . بعد قارچ تفت داده شده رو به همراه جعفری ریز خورد شده (جعفری ، یه دسته کوچیک کافیه ) ، نمک ، فلفل و پاپریکا اضافه و خوب تفت داده میشه . در این مرحله ، نصف پیمانه خامه صبحانه و نصف پیمانه شیر رو اضافه میکنم . حالا روی حرارت متوسط میمونه تا سس غليظ بشه .  روی سیب زمینی های پخته شده رو با پشت لیوان کمی فشار میدم تا سطحش صاف و پهن بشه و بعد با همون پوستش داخل تابه ، تفت داده و کمی روغن ، نمک و پودر سیر ، روشون میپاشم . میتونین سیب زمینی پخته رو بجای سرخ ، گریل هم کنین . نهایتا سیب زمینی پخته و کبابی شده رو داخل ظرف سرو گذاشته و روی اون ، سس قارچ رو میریزم . یه پیش غذای خوشمزه ، داخل سس قارچ از پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا هم میتونین استفاده کنین و اگه داخل ادویه ، پاپریکا مصرف نکنین ، سس قارچ رنگ سفیدی داره که من بخاطر عطرش میریزم . خامه هم بسته به ذائقتون قابل حذفه ولی اگه حتی توی نسبت کم هم بریزین ، طعم عالی به سس میده . این سس قارچ برای استیک مرغ یا گوشت ، اسپاگتی و پنه هم عالی میشه . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍞🧄🥖 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
با جعفری و پنیر مواد لازم. :  آرد به میزان لازم ( به اندازه ایی که خمیر به دست نچسبد چون نوع اردها متفاوته ) خمیرمایه 1قاشق غذاخوری شکر2قاشق مرباخوری  آب سه چهارم پیمانه  تخم مرغ یک عدد ماست۲قاشق غذاخوری ( من از ماست سون استفاده کردم ) روغن زیتون ( یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری ) و کره 1 قاشق غذا خوری پر حبه سیر خردشده 4 حبه جعفری ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری نمک به اندازه نوک کارد طرز تهیه. : آب را کمی ولرم کنید، شکر و پودر خمیرمایه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی کتری یا سماور قرار بدین تا عمل بیاید و مطمئن بشین خمیرمایه تون سالم هست بعد درون کاسه یا لگنی ارد ونمک رو الک کنید نمک و آرد الک شده و تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید. کم کم خمیرمایه را اضافه کنید و بعد روغن و کره اب شده رو اضافه کنین تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد روی خمیر موشما گذاشته و پارچه یا پتو گذاشته درجای گرم قرار داده تا حجم خمیر دوبرابر شود حدود یه ساعت تا یه ساعت و نیم طول میکشد خمیر اماده شود. حالا دوباره خمیر رو یه بار ورز داده جعفری خرد شده و سیر له شده رو می ریزیم. ممکن هست خمیر کمی به دست بچسبد نگران نباشین روی سطح کار میزتون کمی ارد پاشی کرده و به هر شکلی دوست دارین نون سیر رو درست کنین من از نانها رو چونه ای کوچک گرفتم و در دستم گود کردم و وسطش رو پنیر مازارلا و پنیر گودای رنده شده ریختم و دوباره با دستم گرد کردم و در سینی فر کاغذ روغنی گذاشتم و نان ها رو کمی فاصله دادم درسینی و برای رومالی کردن نان ها دو عدد زرده تخم مرغ و کمی زغفران قاطی کردم و با شط روی نانها زدم و گذاشتم حدود 20 دقیقه تو هوای ازاد باشه بعد فر رو هم از قبل روشن کرده نان ها رو داخل فر با دمای 180 درجه طبقه وسط فر قرار میدیم تا پخته شود و طلایی شود مراقب باشین تا نان ها نسوزد نکته :  نان سیر رو می تونین به روش دیگه هم درست کنین خمیر رو به درازا به شکل نوار و به اندازه ارتفاع قالب ببرید و انها رو روی یکدیگر قرار دهید پس ان رو از پهنا به شکل مربع برش دهید و کنار هم در قالب لوف چرب شده پچینید و روی قالب رو بپوشانید به مدت نیم ساعت بعد داخل فر طبقه وسط با دمای 180 درجه قرار داده تا بپزد . نکته دوم :  اگر میخواهین تو قالب لوف بزارین باید پنیر و جعفری رو بعد اینکه خمیر رو درست کردین و عمل اومد باید قاطی کنین می تونین بجای جعفری از گشنیز هم استفاده کنین یا از سبزی دیگه اون دیگه بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد خودم چون طعم جعفری رو بیشتر دوست دارم از جعفری استفاده کردم . نکته سوم : می تونین از هر پنیری استفاده کنین .  نکته چهارم. :  حتما فرتون رو 20 دقیقه قبل روشن کنین و زمان پخت نان تو هر فری فرق دارد پس دقیق مشخص نمیشه چقدر طول میکشه تا بپزه ممکن است 20 دقیقه یا بیشتر طول بکشد تا اماده بشه . نکته پنجم :  یکی از دلایلی که برای پخت هرنانی به مشکل میخورین این است خمیرمایه فاسد شده و وقتی داخل خمیرتون ریختین خمیرتون عمل نمیاد و اگر نان ها رو بپزین نان ها پف نمیکنه و بافت نان تون سنگین هست و نرم نیست . امیدوارم این نان خوشمزه رو. برای عصرونه درست کنین و در کنار اعضای خانواده لذت ببرین . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6