eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
46.3هزار دنبال‌کننده
985 عکس
3.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی حرام است و اصلا رضایت ندارم ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥖🥯🍞 👈مواد لازم و دستور تهیه: 1.5 لیوان شیر گرم 1.5 لیوان آب گرم 1 قاشق غذاخوری خمیرمایه نصف لیوان روغن 7.5 لیوان آرد (200 میلی لیتری) 1 قاشق غذاخوری شکر گرانول 1.5 قاشق چایخوری نمک 100 گرم کره (در دمای اتاق) برای چرب کردن برای رومال: 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق چایخوری ملاس کنجد زیره سیاه برای داخل: چدار سوسیس پنیر دستور پخت: شیر گرم و آب را داخل کاسه خمیر می ریزیم و یک قاشق غذاخوری شکر گرانول و یک بسته مایه خمیر تازه روی آن اضافه می کنیم. اجازه دهید مایه به مدت 5 دقیقه حل شود. سپس مواد دیگر و آرد را اضافه می کنیم، خمیر لطیفی به دست می آید و روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم 1 ساعت تخمیر شود. بعد از اینکه خمیر تخمیر شد چند بار دیگه ورز میدیم و به 25 عدد مرنگ تقسیم میکنیم اگه تو این مدت دستتون رو روغن بزنید راحت میشه. یکی از مرنگ ها را روی پیشخوان برمی داریم و با دست کمی باز می کنیم و با کره ای که در دمای محیط صبر کرده بودیم همه جای آن را پخش می کنیم و از لبه ها تا می کنیم و با ریختن چدار و سوسیس و پنیر داخل آن می بندیم. 15-20 دقیقه صبر می کنیم تا در سینی تخمیر شود، سپس یک زرده تخم مرغ را با یک قاشق ملاس مخلوط کرده و روی آن پخش می کنیم و کنجد و زیره سیاه را می پاشیم و در فر با دمای 200 درجه می پزیم تا خوب قهوه ای شود. نوش جان😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍫🍮🍨 مواد لازم برای دنت شکلاتی شیر پر چرب ۱ پ پودر کاکائو ۲ ق غ خ نشاسته ذرت ۲ ق غ خ شکر ۲ الی ۳ ق غ خ شکلات شیری یا تلخ ۳۰ گرم خامه صبحانه ۷۰ گرم . برای دنت بیسکوییتی شیر پر چرب ۱ پ ۵ قاشق غ پودر ببسکوییت پتی بور که حتما الک شده باشه ۲ ق غ خ پودر نشاسته ذرت ۲ ق غ خ شکر خامه صبحانه ۷۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ خ ۱ ق چ خ نسکافه فوری یا ۱ ق چ خ پودر کاکائو برای خوشرنگتر شد دنت هر کدومو‌ که دوست دارید نکات مهم شعله ملایم باشه مدام هم‌بزنید دنت ته نگیره نشاسته ذرت با نشاسته گل فرق داره از لوازم قنادی تهیه کنید دنت رو در یخچال اقلا دوسه ساعتی قرار بدین شکلات دنت شکلاتی قابل حذفه و اختیاری ولی در طعم و عطر و  خوشمزه تر شدن تاثیر داره. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧇🥠🍥 مواد لازم آرد سفید ۲۵۰ گرم آرد نخودچی ۱۵۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم کره ۱۰۰ گرم روغن نیمه جامد ۱۰۰ گرم پودر هل یک قاشق غذاخوری پودر پسته ۲غذاخوری پودر گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری شکلات شیری یا تلخ ۳۰ گرم شکلات سفید ۸۰ گرم ابتدا آرد سفید رو در تابه با حرارت ملایم ۲۰ دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد برطرف شه ولی تغییر رنگ نده بعد آرد نخودچی را اضافه می کنیم ده دقیقه دیگه با آرد نخودچی تفت میدیم با حرارت ملایم آردها را از تابه خارج میکنیم الک میکنیم و دوباره به تابه برمیگردونیم روغن جامد و کره رو اضافه میکنیم ده دقیقه دیگه با حرارت ملایم با تفت میدیم و در این زمان پودر قند و پودر هل رو بهش اضافه می کنیم و حرارتو خاموش میکنیم اگر احساس کردید حلواتون خیلی خشک هست کمی روغن یا کمی کره در مرحله بهش اضافه کنید وقتی خوب مخلوط شد حلوا را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم و یک قسمت شکلات تیره بن ماری شده و به سه قسمت دیگه پودر گل سرخ زعفران و پودر پسته اضافه و مخلوط میکنیم شکلات سفید بن ماری شده بین سه قسمت لنگی تقسیم میکنیم و خوب هم میزنیم و در قالب های سیلیکونی میریزیم در فریزر به مدت یک ساعت میذاریم تا خودشو کامل بگیره و بعد از اون از فریزر بیرون میاریم به راحتی از قالب سیلیکونی جدا می کنیم و با هر چیزی که دوست داشتیم تزیین می کنیم من برای تزیین حلوا از شکلات سفید بن ماری شده و پودر گل سرخ و خلال پسته استفاده کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍕🍟🌭 آرد ۴۵۰ گرم (ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه) تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری شیرولرم ۱/۲ لیوان اب ولرم ۱/۲لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان نمک ۱ قاشق مرباخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری کالباس حدود دو لیوان خرد شده فلفل دلمه به میزان لازم و کمی جعفری خرد شده ابتداخمیر مایع رو  با آب وشکر مخلوط واجازه میدیم ده دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد. در ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن،نمک و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم و بعد خمیر مایع رو اضافه میکنیم و آرد را کم کم  میریزیم ومخلوط میکنیم و بعد کالباس وفلفل دلمه ای و جعفری رو اضافه ومخلوط کرده انقدری ارد الک میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم زیاد نریزید که خمیر سنگین بشه تا حدی که خمیر بدست نچسبه خمیر رو به مدت ۱ساعت استراحت داده تا دوبرابر شه. خمیر رو ورز داده پهن می کنیم به قطر یک سانت وبا کاتر دونات قالب می زنیم  یا اگه کاتر دونات نداشتین با کاتر گرد قالب زده وسطش هم با یه کاتر کوچیکتر قالب میزنیم تا شکل دونات شه بعد دوباره ۱۵ دقیقه استراحت میدیم روشو با حوله می پوشونیم  وبعد در روغن  داغ  حرارت رو به بالا سرخ 5میکنیم. 🌺طعم عاالی وخوشمزه ایی داره👌 🌺گزینه ی خوبی برای مراسم تولد و مهمانی های خاص ولاکچری هست. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍚 🔺️مواد لازم ⚡️سینه مرغ 300-400 گرم ⚡️200 میلی لیتر مخلوط شیر و خانه ⚡️1 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای سبک ⚡️200 گرم قارچ ⚡️پیاز 1 عدد ⚡️1 قاشق غذاخوری سس سویا ⚡️ با نمک و فلفل 🔺️طرز تهیه ابتدا سینه مرغ رو که با نمک ،فلفل سیاه ،پاپریکا ،پودر سیر و پاپریکا مزه دار کردیم  داخل تابه کمی سرخ میکنیم مرغ ها رو از تابه خارج کرده و بعد کره رو داخل تابه ذوب میکنیم  حالا پیاز رو اضافه کرده سبک که شد قارچ های اسلایس شده رو اضافه کرده کمی تفت میدیم و بعد مخلوط شیر و خامه ،حالا پنیر خامه ای رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم سپس نمک و فلفل و سس سویا  رو اضافه کرده دوباره هم میزنیم و بعد سینه مرغ  سرخ شده رو داخل سس قرار میدیم  و اجازه میدیم سس غلیظ بشه🌺 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍈🍮🍵 ژله طالبی: 1بسته، آب جوش:1 لیوان و نیم، پوره طالبی: 2 لیوان، پودر ژلاتین: 2 ق غ، آب سرد: 6 ق غ ، خامه :1 لیوان، شکر: به میزان لازم(بستگی به شیرینی‌‌‌ِ طالبی داره). ابتدا یک بسته ژله رو با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط و بن ماری کرده سپس داخل ظرفهای تکنفره ریخته،ظرفها رو به صورت مورب داخل ظرفی دیگه قرار داده و داخل یخچال میزاریم تا ژله ببنده. سپس آب سرد،روی پودر ژلاتین ریخته و ده دقیقه زمان میدیم،بعد روی حرارت کتری گذاشته تا ژلاتین کاملا حل و شفاف بشه یک طالبی متوسط رو خرد کرده، داخل مخلوط کن ریخته،یا با میکسر(اگر هیچ کدوم در دسترس نبود رنده ریز کنید)پوره کنید.خامه و شکر و ژلاتین رو اضافه کرده و باز میزنیم(من کمی سیاهدانه هم ریختم)سپس روی ژله ها میریزیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🥪 ابتدا... ۵ عدد سیب زمینی متوسط رو بذارید بپزه . بعد از پخت پوستش بگیرید و رنده کنید. از حرارت که افتاد ۳ عدد تخم‌مرغ _فلفل و زردچوبه و نمک_ من شوید و مرزه خشک هم ریختم .شما می تونید پیازچه یا جعفری و یا گشنیز بریزید یا اصن هیچی نریزید) مواد رو مخلوط کنید و کنار بذارید. . کوکوسبزی سبزی کوکو ۵۰۰ گرم (البته بستگی به حجم تابه تون داره. این مقدار سبزی برای تابه با قطر ۲۵ سانت کافیه) تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد_ آرد یک ق غذا _ زرشک و گردو( اختیاری)_ نمک و فلفل و زردچوبه ونصف ق چایخوری بکینگ پودر. همه مواد کوکو سبزی رو مخلوط کنید چند دقیقه خوب هم بزنید. کف تابه روغن ریخته و مواد رو بریزید و صاف کنید یک دقیقه اول حرارت متوسط رو به بالا باشه و در تابه رو بذارید تا پف کنه و خودش و بگیره. حالا مایه کوکوسیب زمینی رو آرام روی کوکوسبزی بریزید و صاف کنید حدود یک ق روغن روی کوکو بریزید و آرام با پشت قاشق پخش کنید. حدود ۵ دقیقه بعد در تابه رو با دمکنی بذارید تا کوکو مغز پخت بشه. اگر دوست داشتید روی کوکوسیب زمینی هم طلایی بشه ، داخل بشقاب برگردونید و دوباره به تابه منتقل کنید. _ تابه باید نچسب باشه _ دیواره های تابه رو چرب کنید . . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍡🍮🍭 ۱بسته پودر ژله با طعم دلخواه رو با ۳/۴ لیوان آب جوش حل میکنیم و روی حرارت‌ کتری یا سماور بنماری میکنیم... ✅مقدار ها حتما دقیق اضافه بشه. ✅ژله باید کاملا شفاف بشه و هیچ ذره ای باقی نمونه.... وقتی ژله یکم از داغی افتاد (سرد نشه) ۱دونه بستنی لیوانی وانیلی (معادل ۶۰گرم) رو توی دمای محیط میذاریم تا شل بشه و به ژله اضافه میکنیم... ✅سینی حتما سایزش ۲۰ ×۳۰ باشه... کف سینی رو خیس می‌کنيم نایلون ضخیم میندازیم ... روی نایلون رو چرب میکنیم ... ژله و بستنی رو توی سینی میریزیم ... ۱ساعت داخل یخچال میذاریم تا ببنده... نوک چاقو رو خیس می‌کنيم و بصورت دالبری برش میزنیم و رول میکنیم... ✅بهتره چاقو ساده باشه نه اره ای... بعد از این مرحله دوباره ۱ساعت ژله ها رو توی یخچال بذارید تا گل ها کاملا فیکس بشن.... و تمام .... رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍜🍝🥟 ژامبون ده برگ یا سینه مرغ ۲ عدد ماکارونی فرمی: یک بسته کنسرو مخلوط سبزیجات (هویج،‌نخود فرنگی، ذرت) یک عدد قارچ اسلایس شده پخته ده عدد خیارشور نگینی ده عدد سس مایونز سه قاشق غذاخوری ماست چکیده سه قاشق غذاخوری 👈برحسب سلیقه میتوانید هر کدام از این سبزیجات را حذف کنید. طرز تهیه : برای شروع درست کردن سالاد ماکارونی با مرغ ساده، سینه‌ مرغ را با کمی نمک آب‌پز و سپس ریش ریش کنید. در یک کاسه ژامبون ریز خرد شده یا مرغ ریش ریش شده، خیارشورنگینی، سبزیجات کنسروی (آبکش شده)،قارچ پخته، سس مایونز، ماست چکیده،کمی نمک و فلفل  را خوب با هم مخلوط کنید و به کناری بگذارید. ماکارونی‌های فرمی را بپزید تا نرم شوند. پس از آن،‌ماکارونی‌ها را آبکش کنید. پس از آنکه آب ماکارونی فرمی کامل رفت و خنک شد،‌ آنها را به دیگر مواد سالاد ماکارونی اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🍰🎂 تخم مرغ 6 عدد آرد ۳ پیمانه شکر ۱/۵پیمانه بکینگ پودر 1 ق مرباخوری روغن مایع ۱پیمانه مایعات ۱پیمانه(۱چهارم پیمانه شیر و بقیه پیمانه با گلاب پر شود) وانیل ۱ق چای خوری پودر هل ۱ ق غذاخوری زعفران غلیظ دم شده ۳ ق غذاخوری پر . طرز تهیه : . ابتدا تخم مرغ هارو با شکر ووانیل و هل میزنیم تا پف دارو حجمش چند برابر و کرم رنگ بشه و کاملا غلیظ شود.... بعد شیر هم دما وگلاب و زعفران و اضافه و برای چند دقیقه مخلوط میکنیم و بعدش در حد یک دور روغن...... در این قسمت آرد و بکینگ پودر الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا مفتول مخلوط میکنیم .... قالب میان تهی سایز ۳۰👉:قالب را کمی چرب و آرد پاشی و با یه ضربه آرد اضافه را خارج میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 175تا180درجه به مدت 40تا45 دقیقه قرار میدهیم... . برای قالب مستطیل فقط کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم،سایز ۲۵×۳۵ با ارتفاع ۶ سانت رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧇🥖🍞 زرده تخم مرغ  دوعدد شکر سه ق غ کره سه ق غ شیر یک لیوان پودر خمیر مایه یک ق غ آرد دو الی سه لیوان نمک یک هشتم لیوان ابتدا شیر رو جوشانده وقتی ولرم شد پودر خمیر مایه میزنیم.و شکر وکره و یه دونه از زرده ها رو خوب مخلوط میکنیم. ارد ونمک را مخلوط و سه بار الک میکنیم بعد به مواد اضافه میکنیم تا حالت چسبندگی بگیرد وخمیر نرمی حاصل شود.خمیر را چن بار بلند کرده و به ظرف بکوبید. سپس در ظرفی که چرب کردید خمیر را بگذارید و رویش رابپوشانید دو ساعت بعد خمیر را ورز دهیدو شکل دهید.سپس وقتی شکل دادید نیم ساعت استراحت دهید وبعد خمیرو توی قالب بزارید برای طلایی شدن روش اون یکی زرده را با کمی شیر و کره مخلوط کنید روی نانها  رومال کنید با 180درجه بیست الی نیم ساعت داخل فر از قبل گرم شده بزارید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
"مدیون باش" به همه آدمای زندگیت که خوباش بهترین "حسارو" بهت میدن و بَداش بهترین "درسارو" ... سلام بیکران 🪴 الهی حالتون بهتر از دیروز باشه 🪴 🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6