eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.6هزار دنبال‌کننده
962 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🎂🥮🍰 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم : آرد سفید 2 پیمانه شکر 1 پیمانه ماست 1 پیمانه روغن 1 پیمانه تخم مرغ 4 عدد هل 1 ق چ بیکینگ پودر ۱ ق غ گلاب یک چهارم پیمانه مواد لازم برای شربت آب 1 پیمانه شکر 1 پیمانه گلاب 4/1 پیمانه زعفران 1 ق چ هل ۱ق چ طرز تهیه ابتدا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا به اندازه کافی گرم شود. روغن و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط و کرم رنگ شود. تخم مرغها را به مخلوط اضافه کرده و با همزن آنرا خوب هم بزنید. تا کرمی وکشدار شود.دقت کنید که مقدار هم زدن در کیفیت کیک تأثیر بسیاری دارد. هل وگلاب ماست را به مخلوط اضافه کنید. و آنرا خیلی خوب هم بزنید. آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید. وبا لیسک زیرو رو کنید. در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نماند. درون سینی فر کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید.سینی۲۵ در ۳۵مناسب این مواد هس. مواد را توی قالب ریخته آن را به مدت 30 تا ۴۰دقیقه در فر قرار دهید . شربت را آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشد. آب و شکر و زعفران را بمدت 10 دقیقه جوشانده و سپس هل و در پایان هم گلاب را به آن اضافه کنید. برای اطمینان از پخت کیک، کاردی را در آن فرو برده و از آن بیرون آورید. اگر چاقو تمیز بیرون آمد، کیک پخته است و باید آن را از فر خارج کنید. معمولا روی کیک کاملا طلایی رنگ شود. باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد شوند ( خیلی مهم). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد. با کاردی تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید. سپس سینی را چرخانده و کیک را بطور مایل برش بزنید. شربت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک رو شربت بگیره. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🍚🥖 موادی که لازم داریم برای حدود پنج تا شش نفر: پنج تا شش عدد بادمجان متوسط شش تا هفت عدد گردو دو عدد پیاز پنج تا شش حبه سیر کشک به میزان دلخواه (مقدارش سلیقه ای هست) نعناع،زردچوبه،فلفل سیاه کمی خب اول بادمجونا رو سرخ میکنیم و میذاریم روی کاغذروغنی،تا روغن اضافیش گرفته بشه. بعد ازون، بادمجونا رو با گوشتکوب دستی، میکوبیم. پیاز رو ریز خورد میکنیم،و تفت میدیم بعد سیر خورد شده رو اضافه و کمی تفت ک خورد، نعناع و زرچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم. با شعله کم،حدود دو دقیقه کافیه،چون ممکنه نعناع بسوزه. بعدش بادمجونارو اضافه و هم میزنیم. کمی بعد، گردو و کشکی که بانیم لیوان آب،رقیق کردیم، بهش اضافه میکنیم؛ و سر قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم حدودنیم ساعت تا چهل دقیقه با شعله کم، جا بیوفته.در آخر هم مزه میکنیم اگر نمکش کم بود، کمی هم نمک بهش اضافه میکنیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍧🍨🍦 مواد لازم : شیر دو لیوان نشاسته ذرت دو ق غ سر خالی نشاسته گل دو ق غ سر خالی خامه صبحانه یک بسته شکر شش ق غ پودر کاکائو دو ق غ سر پر شکلات تخته ای 50گرم وانیل نصف ق چ طرز تهیه: ابتدا داخل شیر سرد نشاسته ذرت و نشاسته گل رو میریزیم و با قاشق هم میزنیم تا کامل نشاسته ها در شیر سرد حل بشه بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم وقتی شیر داغ شد پودر کاکائو و شکلات تخته ای را به موادمون  اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و چند جوش بزنه(که بستنی طعم نشاسته نگیره) بعد دو سه دقیقه از روی حرارت مواد رو بر میداریم وخامه و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا کاملا مواد با هم مخلوط بشه بعد داخل قالب چوب بستنی میذاریم مواد رو داخلش میریزیم و به مدت پنج الی شش ساعت یا یک شبانه روز داخل فریزر میذاریم تا سفت بشه.‌ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫔🍗🥘 فیله ی مرغ و با کره تفت بده قارچ با کره تفت بده فلفل دلمه ای با پیاز و کره تفت بده و کل مواد باهم مخلوط کن و با نمک و آویشن و فلفل سیاه باهم مخلوط کن  روش پنیر پیتزا بریز بزار آب بشه و بعد نان باگت داخلش سس بزن و مواد بریز داخلش و تووتابه کره زدم و ساندویچ ها رو چیدم داخلش و که کاملا ترد بشه نوش جانتون😋😋 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥨🧇🥠 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
نشاسته گل نصف لیوان شیر ۳چهارم لیوان آرد ۱لیوان تخم مرغ ۳عدد وانیل شکری ۱بسته نمک ۱پنس( مقداری که بین دو انگشت اشاره و شست باشد) گلاب ۱چهارم لیوان رنگ های خوراکی ژله ای در صورت تمایل از هر کدام چند قطره پودر قند تقریبا نصف استکان اول نشاسته و شیر و گلاب رو با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنین بعد یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کرده و هم میزنیم.وانیل و نمک رو اضافه میکنیم و آخر سر آرد رو اضافه و هم میزنیم و مایع به دست اومده رو از صافی رد میکنیم موادمون آمادس من موادو ۳قسمت کردم و ریختم تو کاسه ها و بهشون رنگ خوراکی اضافه کردم و با قاشق های مجزا هم زدم بعد ۳کاسه رو به کمک خواهرم  همزمان ریختم تو کاسه بزرگتر تابه کوچیکی رو انتخاب میکنیم وبه ارتفاع۲سانت توش روغن میریزیم  و میزاریم رو شعله متوسط که گرم شه(نه داغ) قالب رو ۱۰ثانیه میزاریم تو روغن که گرم شه و بعد میزنیم به مواد و میزاریم تو روغن که سرخ شه و قالبو ول کنه نکته اینکه قالب اگه سرد باشه و کم تو روغن گرم گذاشته باشیم ،مواد ۳رنگمون بهش کم میچسبه و شیرینیا نازک و شکننده میشن واگر قالبمون زیاد داغ شه تو روغن ،موقعی که قالبو میزنیم به موادمون مواد زود میپزه و از قالب جدا میشه و میریزه پس ۱۰ثانیه قالب تو روغن بمونه کافیه چندتا درست کنین قلق کار میاد دستتون😉 نکته دوم اینکه حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنین شیرینی ها چند ثانیه ای میپزن، زیاد سرخ نکنین که رنگشون قهوه ای شه🥴 نکته سوم اینکه وسطای کار یه بار موادو با قاشق هم بزنین که ته نشین نشه مواد. بعد از پخت هم شیرینی هارو به صورت برعکس رو دستمال بزارین که روغنشو بکشه سعی کنین رو هم دیگه نچینینشون آخر سر هم به مقدار دلخواه روشون پودر قند الک کنین نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍛🍚 مواد لازم ته چین برنج    3 الی 4 پیمانه زرده تخم مرغ     ۲ عدد  من یه کامل و یه زرده استفاده کردم ماست سفت و شیرین وبدون اب    یک لیوان فرانسه دسته دار زعفرون دم کرده غلیظ    نمک  وفلفل  وزردچوبه   به میزان لازم سینه مرغ     پخته و ریش شده زرشک    نصف لیوان پیاز متوسط     2 عدد سرخ شده کره پاستوریزه  طرز تهیه اول سینه مرغ رو به تیکه های کوچک خرد کنید سپس با کمی روغن ونوک قاشق چای خوری زردچوبه نمک کمی فلفل ویه دونه پیاز تفت بدین و بعد یک لیوان اب بریزید وزعفرون هم کمی بریزید بزارین بپزد اب که تقریبا تمام شد زیرش رو خاموش کنید کمی زرشک هم بریزید وبزارین از حرارت بیفته بعد در ظرفی ماست سفت رو با نصف زعفرون وکمی فلفل سیاه خوب بزنید تا صاف بشه وبعد برنج رو دراب جوش بریزید وقتی جوشید باید کمی زودتر از برنج معمولی که درست میکنین بردارین وابکش میکنیم سپس برنج رو با مخلوط ماست مخلوط میکنیم و داخل قابلمه کمی روغن وکره ریخته و برنج رو میریزیم وبعد با پشت قاشق کمی فشار میدهیم تا فشرده بشه وبه هم بچسبه بعد مرغهارو روی برنج میریزیم وبقیه برنج رو روش ریخته وباقی مانده کره و کمی روغن رو روش میدهیم وروی حرارت میگذاریم تا دم بکشه باید زیر حرارت خیلی ملایم باشه  من تو قالب مخصوص ته چین ریختم و در فر گذاشتم وبه مدت 40 الی 45 دقیقه زمان میبره تا دم بکشه وبعد از دم کشیدن برنج به شکل دلخواه تزیین کنید نکته حتما از برنج ایرانی استفاده کنین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6