eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
46.2هزار دنبال‌کننده
989 عکس
3.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی حرام است و اصلا رضایت ندارم ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍫🍨 مواد لازم: شیر 2 پیمانه خامه صبحانه 1/4 پیمانه پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری شکر 6 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری وانیل 1/8 قاشق چایخوری شکلات 20 گرم روش تهیه: پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک می ریزیم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل که شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود. این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و یا به صورت تک نفره آماده کنید. بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین، برای خارج کردن دسر از ظرف لبه های دسر رو به با چاقو از ظرف جدا کنید بعد راحت خارج میشه. برای تزیین میتونید از شکلات تخته ای که روی حرارت غیر مستقیم کاملا ذوب و روان شده استفاده کنید. البته نباید داغ روی پاناکوتا بریزید که پاناکوتا از حالت خارج نشه. نیم ساعت هم برای سفت شدن شکلات داخل یخچال بزارید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🍲🥗 من اول ساقه های کرفس رو به اندازه دلخواه خرد میکنم برگای تازشم جدا ریز خرد میکنم با مقدار کمی جعفری/نعنا… بعد پیاز گوشت تفت میدم ادویه هارو میزنم حالا برگ های ساقه های کرفس+جعفری نعنا رو اضافه میکنیم رنگش که کامل برگشت ساقه های کرفس رو هم اضافه میکنم تفت میدم بوی خامیش بره..بعد لوبیا چیتی که نیم پخته رو اضافه میکنم ۲/۳لیوان آب اضافه میکنم میزارم جا افتاده بشه…نیم ساعت قبل سرو،کمی نعنا داغ به خورشت اضافه میکنم بوی عطر خاصی میگیره یه کمم آبغوره برا چاشنی و تمام🤤🍃 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍓🥮🍰 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
مواد لازم:👇 بیسکوئیت ساده: دویست و پنجاه گرم کره آب شده :صد و بیست و پنج گرم پودر نارگیل : پنجاه گرم مواد میانی:👇 پنیر خامه ای  دویست گرم شکر پنجاه گرم پودر ژلاتین یک ق س سر پر آب سرد نصف لیوان خامه فرم گرفته  سیصد گرم توت فرنگی نگینی خرد شده دویست و پنجاه گرم مواد رویه:👇 پودر ژله توت فرنگی دو بسته آب جوش دو و نیم لیوان طرزتهیه👇 بیسکویت خرد شده را با پودر نارگیل و کره آب شده مخلوط کنید. و کف و اطراف قالب بیست در سی را با نایلون بپوشانید و مواد را داخل قالب بریزید و فشرده کنید و در یخچال قرار بدین. خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیره و کنار بزارید سپس پنیر خامه ای را همراه شکر با همزن یک دقیقه بزنید تا نرم بشه ، ژلاتین را روی اب سرد بریزید بعد از اینکه حالت اسفنجی شد روی بخار کتری قرار بدین تا کاملا ذراتش اب بشه و بعد از خنک شدن به پنیر خامه ای اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید خامه فرم گرفته را هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه و در اخر توت فرنگی را اضافه کرده و با بقیه مواد کمی مخلوط کنید و مواد اماده را روی بیسکوئیت بریزید و صاف کنید و در یخچال قرار بدین تا بسته بشه . پودر ژله را هم با آب جوش مخلوط کنید و کنار بزارید تا خنک بشه ولی مواظب باشید نبنده. سپس روی موادی قبلی بریزید و برای سه چهار ساعت در یخچال قرار بدین تا کاملا بسته بشه. بعد از این زمان با کمک نایلون که از اطراف قالب بیرون هست ، دسر را از قالب خارج کنید و برای اینکه برش ها تمیز در بیاد چاقو را داخل اب داغ بزنید بعد خشک کنید و به ابعاد دلخواه برش بزنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥐🌮 فیله مرغ.....۱۰ عدد پیاز.....۱عدد نمک.....۱قاشق چای خوری پاپریکا.....۱قاشق چای خوری فلفل سیاه.....۱قاشق چای خوری پودر سیر......۱قاشق چای خوری فلفل قرمز......نصف قاشق چای خوری تخم گشنیز......۱قاشق چای خوری ارد.....۱پیمانه بکین پودر......۱قاشق چای خوری اب یخ طرز تهیه: ابتدا همه ادویه ها را با هم مخلوط کنید.اگه فیله های مرغ بزرگ هست می تونید از وسط نصف کنید،پیاز خلالی کنید به فیله ها اضافه کنید.ادویه ها رو به فیله اضافه کنید.در ظرف را گذاشته بزارید چند ساعت استراحت کند و خوب مزه دار شود.در صورت دلخواه کمی لیمو تازه به فیله اضافه کنید.بکین پودر به ارد اضافه کنید.فیله ها را ابتدا در ارد بعد اب یخ بزنید.این کار را حدود ۳ بار انجام بدید.تا خوب پولکی بشه.بعد داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.می تونید قارچ یا پیاز حلقه شده هم در همین مخلوط بزنید و سرخ کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫔🥙🫓 مواد لازم: گوشت چرخکرده آماده 250 گرم سیب زمینی پخته  4 عدد سبزیجات تازه : تره, جعفری, پیازچه, ترخان یا مرزه از هر کدوم یک دسته پودر آویشن, نمک, فلفل  به میزان لازم (درجریانید که فلفلش باید بیشتر باشه) روغن مایع  2 ق.غ طرزتهیه: ابتدا سبزیجات را شسته, خرد کرده و مخلوط کنید, به اندازه 10 ق.غ از این مخلوط را با 2 ق.غ روغن درون تابه کمی تفت دهید, سپس به ترتیب, گوشت چرخکرده, سیب زمینی پوره شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید, در آخر کار هم پودر آویشن, فلفل و نمک را اضافه کنید, وقتی مواد از حرارت افتاد, نان لواش تازه را از وسط دونیم کرده و از مواد به اندازه 2-3 ق.غ لایه نون گذاشته و بصورت مثلثی بپیچید, چهار دو بپیچید کافیه. بعد سمبوسه ها رو درون روغن به اندازه ایی سرخ کنید که فقط تغییر رنگ دهد. بعد روی دستمال پهن کرده تا روغن اضافیش رو جذب کنه. نوش جان🌷🌷🌷 پ.ن: سبزی ها رو خیلی تفت ندید, تا سبزینگی و عطرشون حفظ بمونه. پ.ن: حتما از نان لواش تازه استفاده شود, ترجیحا تا نون گرمه سمبوسه ها رو بپیچید, در غیر اینصورت خشک شده و ریز میشود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍚🥗 مرغ درسته به دوقسمت مساوی تقسیم کنید بشورید وخشک کنید . روهمه قسمت ها مرغ نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وزعفرون ریخته وبا دست همه جای مرغ رو ماساژ بدید .نمک کم نزنید مرغ بی نمک جالب نمیشه .بعدکه همه جای مرغ آغشته به مواد شد آب یک لیموترش تازه  رو روی مرغ ها بریزید وتو یه ظرف که سلفون کشیدید ۲۴ ساعت استراحت بدید .بعد داخل تابه ۱۰۰گرم کره رو آب کنید ویک پیمانه روغن مایع  هم اضافه کنید .مرغ ها رو ۳ دقیقه با حرارت تند بزارید سرخ بشه بعد شعله کم ودرب تابه رو بزارید واسه یکساعت ونیم بمونه . تو این فاصله هر نیم ساعت مرغ رو زیرورو کنید تا هم جای مرغ خوب سرخ بشه . درنهایت بعد یکساع ونیم  دوتا ۳ قاشق رب انار رو تو روغن کم تفت دادم وبه تابه اضافه کردم بعد ۱۰‌ دقیقه زیر تابه رو خاموش کردم وسرو کردم .خیلی عالی وخوب مغز پخت شده بود ❤️ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🍨🥧 موادلازم تخم مرغ ۱عدد کره یا روغن صاف ۷۵ گرم پودرشکر ۵۰ گرم (۱/۳)لیوان آرد ۱۵۰ گرم (۱لیوان) پودنشاسته ۲قاشق غ بکینگ پودر۱/۲قاشق چایخوری وانیل۱/۴قاشق چایخوری شکلات بنماری شده به اندازه لازم ابتدار کره به دما محیط رسیده رو همراه نشاسته .پودرشکر.وانیل وبکینگ پودر داخل کاسه ای ریخته خوب مخلوط میکنیم وآرد رو کم کم اضافه میکنیم .آرد بیشتر از داخل دستور اضافه نکنید .خمیره نرم ولطیفی بدست میاد اگه دیدین موقع کاتر زدن برداشتن خمیر براتون سخته یک ربع خمیر رو بزارین یخچال بعد باهاش کار کنین . خمیررو روی نایلون باز کنین به قطر نیم سانت بعد با کاتر گرد کاتر زده وبا یه کاتر کوچکتر قلب یا گل مثل عکس از داخل خمیرها درآورده با کمک نایلون خمیر رو آروم برداشته درسینی که کاغذ گذاشتین بچینید درفر که ۱۵ ربع قبل با درجه ۱۷۰ گرم کردید ۲۰ دقیقه بپزید ‌.وقتی از فر دآوردین بزارین سرد بشه بعد بیسکوئیت ها رو آزاد کنید از رو کاغذ ولی همونجا بزارید باشه با قیف وسطشون رو با شکلات بنماری شده پر کنید یه تکون کوچلو بدید شکلات صاف بشه وسط شیرینی بزارین یخچال شکلات خودش رو گرفت تو ظرف درب بسته بزارین یخچال. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🍛🍱 رسپی: گوشت رو با یدونه پیاز کامل تفت میدیم نمک و زرد چوبه میزنیم لپه هارم یه کوچولو باهاش تفت میدیم و بعد ۴لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت و لپه کاملا پخته بشه بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو با یکم روغن سرخ میکنیم و بهش اضافه میکنیم من لیمو رو جدا میپزم و میزارم نیم ساعت توی خورش بپزه بعد جدا میکنم که خورش تلخ نشه و در آخر شعله رو خاموش میکنم و نصف استکان زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنم سیب زمینی رو هم سرخ میکنیم بسته به میل خودتون هم میتونید روی خورش بریزین هم داخلش بندازین و هم بزنین🌸 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥧🥠 موادلازم: تخم مرغ_۴عدد شکر_۱۷۵ گرم (۱پیمانه) روغن مایع_۱۰۰ گرم(۱/۲ پیمانه) شیر_۸۵ گرم (۱/۲ پیمانه) آرد_ ۲۰۰ گرم(۲پیمانه) وانیل_۱/۳ ق چ طرزتهیه: سفیده رو از زرده جدا کنید سفیده رو در ظرفی ریخته وبا همزن میزنیم تا کف کنه بعد ۱/۳ شکر رو کم کم به سفیده اضافه میکنیم وهمچنان هم میزنیم میذاریم داخل یخچال تا پفش نخوابه. زرده را با مابقی شکر و وانیل خووووب زده تا کرم رنگ و کشدار بشه روغن وبهش اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم شیر ولرم را اضافه کرده بعد نیمی آرد وبکینگ پودر الک شده وبه این تناوب درسه مرحله به زرده اضافه کنید وبا دورکند همزن بزنید حالا سفیده روبهش اضافه کنید وبالیسک بصورت دورانی فولد کنید کف قالب وچرب کنید وآرد پاشی بعد مایع کیک وبریزید داخلش وبذارید داخل فری که از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰ برای پخت حرارت ۱۷۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه پخت کنه. من برای گاناش روش از شکلات سفید وکمی شکلاتی بنماری کردم وریختم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🍛🥗 وقتی جذابتر میشه که بادمجون و گوجه ش روی آتیش،کبابی بشه👌🏼😍 . خب اول گوجه و بادمجونهای کباب شده مون رو  ساطوری میکنیم. چند حبه سیر رو خرد میکنیم و داخل یه ماهیتابه کمی تفت میدیم و بعد کمی زردچوبه و نمک و فلفل سیاه میزنیم و بعد هم گوجه هارو اضافه و اجازه میدیم کامل رنگ باز کنند و کمی آبشون کشیده بشه. بعد هم بادمجونارو اضافه و اجازه میدیم حدود بیست دقیقه با شعله کم،همه مواد باهم بپزند و به خورد هم برند. بعد ازین مدت،دو تا تخم مرغ رو اضافه و کامل هم میزنیم و اجازه میدیم با شعله خیلی کم، تخم مرغ کامل ببنده و تمام. من برای عطرش کمی دارچین هم زدم👌🏼😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🧆🍚 بادمجون ۳عدد گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم پیاز درشت یک عدد ارد سوخاری ۵قاشق غ جعفری ۵قاشق غ نمک فلفل زردچوبه پودرسیر و آویشن به میزان لازم بادمجون رو کبابی و پوستشو میگیریم و ساتوری میکنیم پیاز رو رنده و ابشو میگیریم داخل ظرف گوشت چرخکرده به همراه پیاز و بادمجون و ارد سوخاری و جعفری ساتوری شده و ادویه ها مخلوط و ورز میدیم یک ساعت میزاریم داخل یخچال بعد به شکل دلخواه داخل روغن سرخ میکنیم این مرحله دوست داشتید مثل من سس درست کنید پوره گوجه رو به همراه کره تفت و بهش رب گوجه و اب بهمراه نمک و ابغوره یا اب نارنج اصافه جوش ک خورد کتلت ها رو اضافه کنید سس ک غلیظ شد با پلو نوش جان کنید🤩🤩 البتههه این کتلت خودش هم ب تنهایی با سبزی و نون سنگک غوغاااا میکنه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌