eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.5هزار دنبال‌کننده
959 عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🥘 مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز متوسط ۱ عدد جعفری تازه ریز خرد شده ۱پیاله ماست خوری نان تست ۴ عدد شیر ۱ لیوان نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن،پودر سیر،روغن به میزان لازم تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری ۵ قاشق غذاخوری برای داخل خمیر آرد سوخاری به میزان لازم برای سرخ کردن کتلت طرز تهیه: ابتدا شیر را روی نان تست ریخته و یک ربع صبر میکنیم تا نان نرم شود.میتونید بجای نان تست،از یک عدد نان باگت کوچک هم استفاده کنید. وقتی نان تست نرم شد،شیر اضافه را خارج کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.جعفری تازه ریز خرد شده بریزید.پیاز را نگینی ریز،خرد کنید.تفاوت این کتلت با کتلت های دیگه بخاطر خرد کردن پیازه.پیاز را رنده نکنید.پیاز خرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. نمک و ادویه ها را بریزید.تخم مرغ بزنید و کاملا مخلوط کنید. برای انسجام بیشتر خمیر،پنج قاشق غذاخوری آرد سوخاری بریزید.کاملا ورز بدید تا خمیر یکدستی بدست بیاد. داخل تابه روغن بریزید. خمیر را در دستتان گرد کنید .سپس پهن کنید و داخل آرد سوخاری بغلتانید. با حرارت ملایم ،دو طرف کتلت ها را سرخ کنید. نووش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ و 🍹🥧🍨 به ازای هر لیوان شیر یه قاشق پر پودر کاستر و دو یا سه قاشق شکر به اندازه ای که دوس دارین شیرین باشه . شیر و پودر کاستر رو مخلوط میکنین و با شکر میزارین رو حرارت و هم میزنین تا غلیظ بشه بعد سرد شد میریزین تو ظرف بعد کمی گرف روش ژله که اماده کردین و  سرد شده رو میریزین من از ژله زعفرونی استفاده کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
. _____________ سلام رفقا😘❤❤ عزیزان دستوری که میدم خودم دقیقا از آون دستور استفاده کردم کم وزیادش نکنید برای داشتن خیار شور ترد وخوشمزه حتماااا از خیار محلی استفاده کنید خیار گلخانه نمیشه ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلوی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن این اندازه تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره چند عدد فلفل تند تندی خیار شور ذایقه آیه چند حبه سیر آب ده لیوان دسته دار فرانسه نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان( سرکه انگور) آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید بقیه کارو رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو هوای اتاق بمونه جاش تاریک باشه بهتره بعد از ده روز بزارید یخچال یا جای خنک بعد از یک هفته حتما جای خنک بزارید حتماااا آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه بعضی خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن من سوراخ نکردم همیشه اینجوری میزارم خیلی هم ترد وخوشمزه س . 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
اگه انبه و نارگيل دوست دارى حتما بايد امتحانش كنى كه تركيبشون محشر ميشه😋😋 انبه ١عدد (يخ زده) شيرنارگيل نصف ليوان وانيل ١/٨ ق چ پودر نارگيل به مقدار دلخواه همين همه ى مواد رو ميكس كنين و بريزين تو قالب بعد يكى دو ساعت فريزشون كنين به همين سادگى به همين خوشمزگى😋 ممنون از همراهى تك به تكتون🙏❤️ 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🕯تسلیت واژه کوچکیست در برابر غــــــــــم بزرگ ما 🖤 ‌ 🏴 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
کذاب یا توپک های پنیری با نان تست 👌😍 ❌بدون خمير و بدون نياز به استراحت نکات مهم🧑‍🍳 ۱- نان باید تازه باشه ، اگر تازه نباشه خوب گرد نمیشه ۲- نان ها رو که داخل شیر زدید ، با نوک انگشت همه نان رو فشار بدید که شیر اضافی نان گرفته بشه .. ۳-لبه های نان رو کاملا بهم بچسبونید که موقع سرخ شدن از هم باز نشن ..این مرحله خیلی مهمه ۴- روغن رو ابتدا بزارید داغ بشه بعد حرارت رو متوسط بزارید ..اگر روغن داغ نباشه تو پکها سریع پف نمیکنه و گرد نمیشه ، و روغن جذب میکنه .. ۵- باید داخل روغن غوطه ور سرخ بشن … ۶-به ارامی و با حرکت اهسته زیر رو کنید که لبه های نان از هم باز نشن و دو طرف نان کاملا سرخ بشه .. ۷- بزارید کاملا سرد بشن بعد عسل یا شیره بریزید ، اگر سرد نشده باشن نرم میشن.. ۸- پنیر خامه ای کیبی استفاده کردم .. 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۹۰ گرم آرد ۲ تخم مرغ ۳۰ گرم شکر ۱۵ میلی‌لیتر عسل نصف ق.چ بیکینیگ پودر نصف ق.چ جوش شیرین ۱۰ میلی‌لیتر آب عصاره وانیل 🔻تزئین: نوتلا یا کرم پروتئینی فندق تخم مرغ‌ها را با شکر ، عصاره وانیل و عسل در یک کاسه مخلوط کنید. سپس آرد، جوشیده‌کننده و پودر شیرین‌کننده را اضافه کنید و سپس آب را به آن اضافه کنید. به خمیر اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت کند. در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط کم پخت کنید. 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🔴اسفناج سرتا پا را درمان میکند: 🔻بمب ویتامینA👈برای چشم 🔻معدن آهن👈رفع کمخونی 🔻منبع ویتامین C👈 دشمن سرماخوردگی 🔻فیبر خالص👈 ضدیبوست 🔻بمب کلسیم👈دندان واستخوانساز 🔻معدن ویتامینB3👈تب بر وضدتشنج 🔴هیچ وقت اسفناج را دوبار گرم نکنید چون اسفناج از مواد غذاییه که با دوبار گرم شدن هم سرطانزا میشه و هم عامل سنگ کلیه! 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول دارچین☺️ مواد لازم : سیب ۲ عدد عسل ½ لیوان خمیر هزارلا ۱ بسته پودر دارچین ۱ ق چ دارچین ۲ ق چ کره ۵۰ گرم 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلااام 🙌🏻🥰 حالتون چطوره عزیزان خوب اینم با بافتی بینظیر تقدیم نگاهتون❤️ 🔺مواد لازم :🧑‍🍳 آرد ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه سر خالی وانیل کمی بیکینگ پودر دو ق چ یا یک بسته هل و زنجبیل هر کدوم یک ق چ گردو (اختیاری )نصف لیوان 🔺طرز تهیه :🧑‍🍳 اول از همه کدو رو با پوست با مقدار خیلی کم اب بزارین بپزه و ابش کشیده شه از پوستش جدا کنید و با پشت قاشق له کنید بعد بزارین توی ابکش تا اب اضافیش هم بره مثل همه کیکها اول شکر و تخم مرغ و وانیل رو هم میزنیم تا کرمرنگ و کشدار شه بعد روغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم و و بعد پوره کدو حلوایی رو اضافه کرده دوباره در حد مخلوط شدن هم میزنیم و بعد مخلوط ارد و بیکینگ پودر که قبلا دو بار الک کردیم کم کم اضافه کرده با لیسک هم میزنیم و قالب رو به روغن جدا کننده اغشته کرده مایه کیک رو داخلش میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه ۴۰ الی ۴۵ دقیقه میپزیم 🔺نکته اگر خواستید گردو اضافه کنید بعد از اینکه ارد هم به مواد اضافه شد گردو را اضافه کنید. این کیک برای کسانی که طعم کدو را دوست ندارن عالیه چون اصلا طعم کدو نداره پس به خاطر خاصیت بینظیری که داره حتما این کیک بهترین گزینه است. روی هشتگ زیر بزنید و پستی مربوط به کیک که ویدیو داره رو ببینید👇🏻 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
همسرم با دلبری هاش دیوونه ام کرده🤤 ❤️هر روز کلی برام میریزه😍 💫خونه از تمیزی ✨ میزنه🥰 🔥❤️زن نیستی اگه تو 40 سالگی هم مثل دخترای 20 ساله نباشی🤤 https://eitaa.com/joinchat/295633207Cebe0a3f1db تو هم میخوای اینجوری دل همسرت رو ببری؟؟؟ 😏 بیا بهت یاد بدم☝️☝️ 🔥دوره های نظم و هدف‌گذاری شون که غوغا کرده🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای دانشجویی😎 مواد لازم : آرد ۱ ق غ پیازچه ۶ ق غ سوسیس ۵ عدد ماست خامه‌ای ۱ ق غ گوجه گیلاسی ۱۰ عدد تخم مرغ ۵ عدد نمک، فلفل سیاه پنیر پیتزا 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب مصری شبیه جوجه ترش خودمونه😍یکم جینگیلش کردن😎 چیا میخوایم؟ فیله مرغ مرینیت شده🐓 گردو ساطوری رب انار فلفل دلمه🫑 ❤️فیله مرغهارو‌توی سیر و رب انار و آبلیمو و روغن زیتون و‌نمک و فلفل مزه دار کردم که تو پستای قبلی کامل توضیح دادم❤️ گرو ساطوری و رب انارو بذارین وسط فیله مرغای کوبیده شده و‌بزنین به سیخ هر طرفشون ۴-۵ دقیقه بپزه و سرخ بشه کافیه😍 . 💥آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی بازاری🌽 مواد لازم : کره ۱ ق غ سس مایونز ۱ ق غ ذرت کنسروی ۱ لیوان قارچ ۳ عدد پنیر پیتزا 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک🍰 مواد لازم : کره ۱۰۰ گرم بیسکوئیت ۱ بسته پنیر خامه‌ای ۱ عدد خامه صبحانه ¾ بسته پودر ژلاتین ۲ ق غ ژله پرتقال ۱ بسته پودر قند ۱ ق غ 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش رشته مجلسی🍜 تو این هوای سرد بد میچسبه😍 مواد لازم : سبزی آشی نعنا خشک عدس نخود لوبیا پیاز سیر رشته 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ مدل سالاد کاربردی تو یک پست🥗 ایده عالی برای میز مهمونیاتون مواد اولیه : ◈ سالاد سیب زمینی مایونز، ماست پرچرب، نمک و فلفل سیاه ◈ سالاد فتوش رب انار ۳ ق غ، سماق ۱ ق چ، ۱ حبه سیر آب ۱ لیموی تازه، ۱ ق چ نعناع خشک ۲ ق غ سرکه و ۳ تا ۴ ق غ روغن زیتون‌ ◈ سالاد مرغ و کرفس مایونز، ۱ ق غ خردل، نمک فلفل سیاه و آب لیمو تازه 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. زرشک‌پلو ناااب نواب🍗🍗🍚🍚🥕 تقدیم به همه طرفدارای زرشک پلو »»برای درست کردن مرغ روغن مایع: ۳ قاشق عذاخوری پیاز: ۴ عدد سیر: ۴ جبه مرغ: ۱ عدد که به ۸ قسمت تقسیم شده فلفل دلمه: ۲ عدد (رنده شده) نمک فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری فلفل سفید: ۱ قاشق چایخوری پور سیر: ۱ قاشق چایخوری زردچوبه: قاشق چایخوری زعفران دم شده: ۴ قاشق غذاخوری ۲۵ دقیقه باید یه طرف مرغ تفت داده بشه، بعد مرغ هارو برگردونید و سس رو به اون اضافه کنید »»برای سس مرغ✔ روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذا خوری آب: ۱ فنجان ۲ دقیقه باید بجوشه بعد از اضافه کردن سس، ۳۰ دقیقه بعد مرغ آماده میشه. »»زرشک روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری زرشک: هرچی بیشتر🤤 بهتر شکر: ۱ قاشق عذاخوری زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری زرشک رو به مدت ۲ دقیق با حرارت کم تفت بدید، بعد از اینکه خاموش کردید شعله رو، یه کفگیر پلو به اون اضافه کنید. من یه مقدار هویج رو جدا آبپز کردم، با دارچین و عصاره مرغ...👌👌👌 هایلایت زرشک پلو رو ببینید تا حرفه‌ای تر شید. تقدیم به همه شما، امیدوارم که درست کنید، لذتش رو ببرید.. ‌ 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6