✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_وانیلی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥘🥙🍚
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم برای درست کردن کیک وانیل لقمه ای
آرد 2پیمانه
بکینگ پودر 2قاشق چایخوری
تخممرغ 4عدد
وانیل 1قاشق چایخوری
شکر 1لیوان
شیر 2سوم لیوان
روغن 2سوم لیوان
پودر نارگیل چرب 1دوم لیوان
برای درست کردن سس شکلاتی
1بسته خامه ی صبحانه ی 200گرمی
80گرم شکلات تلخ سکه ای
پودر نارگیل خشک به مقدار لازم
طرز تهیه
درابتدا تخممرغ و وانیل و شکررا با همزن برقی به مدت 5دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه، بعد شیر و روغن رو اضاف میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، بعد پودر نارگیل چرب رو اضاف میکنیم و هم میزنیم، و در آخر مواد خشک آرد با بکینگ پودر مخلوط میکنیم واز قبل سه بار الک میکنیم و به موادمون اضاف میکنیم و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم میزنیم،
من از قالب 25در35 مستطیلی استفاده کردم، کف قالب کاغذ روغنی پهن میکنیم و موادمون رو داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت 1ساعت میگذاریم
برای درست کردن سس شکلاتی خامه ی صبحانه رو داخل ظرف ریخته روی شعله کم میگذاریم و گاهی هم میزنیم تا خامه شُل بشه، وقتی روی خامه جوش ریز ریز زد زیر گاز خاموش کنید و شکلات سکه ای تلخ رو بهش اضاف کنید و هم بزنید
قالب کیک که از فر بیرون آوردید خنک که شد از قالب جدا کنید و با کارد و خط کش کیک رو به قسمتهای مربعی برش بزنید دور تا دور قالبهای کیک رو در سس شکلاتی بزنید و بعد در پودر نارگیل خشک بغلتونید، قالبهای کیک رو توی ظرف سِرو بچنید و نایلون روش بکشید تا خشک نشه و ربع ساعتی داخل یخچال بگذارید تا سس شکلاتی خودشو بگیره و سفت بشه، بعد به عنوان عصرانه میل کنید، امیدوارم که درست کنید و نوش جان کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#آش_گوجه
#آش
#طعم_رنگین_کمان 🍝🍜🍲
یکی از خوشمزه های محلی شهر ( همدان)😊
#آش_گوجه اس که بیشتر توی منطقه رزن طبخ میشه طعم ترش و لذیذی داره که به شدت پیشنهادش میکنم
هم خیلی خوشمزه اس هم سریع و آسون😋
اول از همه دوتا پیاز متوسط رو نگینی کرده و نیمه سرخ میکنیم،زردچوبه،نمک،فلفل سیاه رو با دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و تفت میدیم
150 گرم برنج و 150 گرم لپه شسته شده ارو به همراه 2 لیوان آب جوش و 1/5 لیوان آبغوره ارو هم به مواد بالا اضافه و حرارت رو زیاد میکنیم تا آش به جوش بیاد ، بعد حرارت رو کم میکنیم تا آش شروع به پختن کنه
500 گرم سبزی (جعفری،نعنا،تره) رو به همراه 700 گرم گوجه فرنگی که از قبل پوست گرفته شده و نگینی خرد شده ارو اضافه میکنیم
البته از پخته شدن کامل برنج و لپه مطمین بشین
من چندتا از گوجه هارو نگینی کردم که موقع خوردن زیر دندون بیاد و مابقی رو رنده زدم
بعد از حدود 30 دقیقه آش حاضره و میتونین با هر نوع نونی میل کنین
پ.ن: بیشتر آب این آش رو آبغوره تشكیل میده که در صورت تمایل میتونین مقدار آبغوره ارو زیاد کنین و همینطور به جای آبغوره میتونین از گرد غوره استفاده کنین
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ته_چین_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍚🍛
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#ته_چین_مرغ
مواد لازم :
زرده تخم مرغ هر اندازه که پیمونه برنجتون هست یه دونه بیشتر
من برای دو پیمانه برنج سه عدد زرده ریختم .
ماست چکیده به ازای هر پیمانه برنج دو ق غ من شش ق غ ریختم
برنج دو پیمانه
زرشک چهار ق غ
زعفران یک فنجان دم کرده
خلال بادام و پسته مقداری به دلخواه
پیاز یک عدد
سینه و ران مرغ به میزان لازم
نمک فلفل به میزان لازم
پودرهل نصف ق چ
گلاب سه ق غ
روغن یا کره پنجاه گرم
مرغ را با کمی نمک، زرچوبه، زعفران، فلفل سیاه و پیاز خام بپزید.
زرده ها را با ماست چکیده و زعفران آب کرده هل و گلاب نمک، فلفل روغن یا کره مخلوط می کنیم برنج آب کش شده (کمی دون برمیداریم) را اضافه میکنیم.
(این غذا با زعفران زیاد خوشمزه میشه پس تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید ) بعد برنج و آروم هم میزنیم تا برنج به مواد آغشته بشه فقط آغشته بشه کافیه .
داخل قالب مورد نظر را با کره چرب میکنیم ( قالب و پنج شش دقیقه داخل فریزر بزارید) برنج مخلوط را داخلش میریزیم و کمی با قاشق سطحش رو فشار میدیم تا یکنواخت مواد داخل قالب پخش و کمی منسجم بشه(دقت کنید دقیقا نصف برنج باشه که مواد ته چین وسط قرار بگیره) حالا تکه های مرغ را میچینیم و زرشک را روش میریزیم (دقت کنین مواد از دور قالب فاصله داشته باشه تا مواد به دیواره نچسبه چون موقع برگردوندن از همونجا میشکنه یا مواد که با دیواره تماس دارن میسوزه یا دیده میشه و نازیبا میشه ) حالا بقیه برنج و روی بقیه مواد میریزیم و بازهم کمی فشار میدیم. (دقت کنین فشار کم باشه اگر زیاد فشرده بشه چون دون برداشته شده جا برای دم کشیدن نداره و تهچین سفت میشه )
روی قالب را فویل میکشیم و با چاقو چندین سوراخ روش میزنیم طوری که چاقو تا نزدیکه ته قالب داخل برنج بره تا منفذ هوا براش باز بشه و خوب دم بکشه .
قالب را ۴۵ دقیقه داخل فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدیم. (این غذا زمان پخت بالایی داره) بعداز این مدت فویل رو برمیداریم دور قالب روغن یا کره میریزیم و بدون فویل نیم ساعت دیگه داخل فر قرارمیدیم تا ته دیگش برشته بشه بعد از اون غذا آماده است .
نکته : میتونید ته چین را مثل کوکو داخل تابه با در بسته روی گاز هم درست کنید فقط دیگه روش برشته نمیشه ولی کاملا میپزه .
قالب من مدل فانوسی تک نفره بود اول مواد برنجی و داخلش ریختم وقتی پخت اون قسمت توخالی و با مرغ و زرشک پر کردم .
نوش جان🌸
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_گردویی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥧🍰
شکر یک لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱ق چ
روغن مایع ۱/۲ لیوان
شیر ۱لیوان
آرد ۲لیوان
بیکینگ پودر ۱ق غ
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن می رنیم تا کرم رنگ بشه بعد بهش روغن مایع و شیر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم می زنیم.آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با ویسک هم زده و در قالب چرب شده (اگه می خواهید کیک هاتون قلفتی در بیاد حتما با ارده چرب کنید وگرنه حتما می چسبه ) می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#یتیمچه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍆🥔🫑
۳تا بادمجان متوسط رو پوست گرفته و مکعبی خورد میکنیم نمک میزنیم نیم ساعت میذاریم کنار بعد خوب میشوریم و آبکش میکنیم.حالا داخل قابلمه یه دونه پیاز بزرگ و دو سه حبه سیر رو ریز خورد کرده روغن ریخته خوب تفت میدیم زردچوبه و پودرفلفل سیاه هم اضافه میکنیم یه هم میزنیم بادمجونهای خورد شده رو اضافه کرده تفت میدیم در قابلمه رو دو سه دقیقه میبندیم تا بادمجونا کمی آب بندازن.حالا سه چهار تا گوجه خورد شده رو روی بادمجونها ریخته در قابلمه رو میبندیم بازم گوجه ها اب میندازن و باعث میشه همه خوب بپزن.نیم پز که شدن 1 قاشق غذاخوری رب گوجه رو با نصف لیوان آب رقیق کرده داخل مواد میریزیم و میزاریم یتیمچه بپزه و جابیفته میتونید بزارین اینقدر بپزه تا له بشه . در عین سادگی خیلی خوشمزست .در طی پخت حرارت خیلی کم باشه وگرنه میسوزه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_دبل_چاکلت
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍫🍩🥮
مواد لازم :👇
تخم مرغ ۳ عدد
آرد قنادی ۲ لیوان
شیر ولرم یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری
شکلات خرد شده ۱۵۰ گرم
.
طرز تهیه :👇
ابتدا شکلات رو به صورت بن ماری ذوب میکنیم
آرد بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم
شکر و تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا پف و کشدار شود بعد شیر وروغن و شکلات ذوب شده اضافه میکنیم وهم میزنیم وبعد مواد خشک رو در طی سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک آروم مخلوط میکنیم کف قالب کاغذ روغنی گذاشته مواد کیک در قالب میریزیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای 180 به مدت به مدت یک ساعت قرار میدیم.
بعد از پخت میذاریم کیک خنک شود از وسط نصف میکنیم و روی یک لایه کیک گاناش میریزیم و لایه بعدی کیک روش میذاریم و دوباره باقیمانده سس روی کیک میریزیم و تزیین میکنیم.
.
تهیه گاناش :🔻
۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو به روش بن ماری گرم میکنیم و بعد ۲۰۰ شکلات خرد شده بهش اضافه میکنیم وهم میزنیم تا شکلات و خامه با هم ترکیب شود و یه سس شکلاتی خوشمزه و یه دستی درست بشه.
نوش جان🌹
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#آلبالو_پلو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍒🍛🍚
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#آلبالو_پلو
اولین کاری که کردم فیله مرغ نواری رو داخل زعفرون و نمک و فلفل و یه پیاز خلالی خرد شده گذاشتم تو یخچال تا فردا که حسابی مزه بگیره و هرزگاهی هم زیرو روش کردم
هسته ۳۰۰ گرم آلبالو رو گرفتم با ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم شکر(بستگی به شیرینی یا ترشی آلبالو داره) روی شعله ملایم حدود ۱۵ دقیقه گذاشتم که بجوشه نمیخوام مربا بشه برای همین کمتر میذارم بجوشه در ضمن نمیخوام که آلبالوهام شکل خودشونو از دست بدن هایلایت ها رو حتما ببینین من چون دوست دارم ملس باشه شکرشو ۱۰۰ گرم ریختم شما اگه خواستین شیرین تر باشه بیشتر بریزین بستگی به ذائقتون داره آلبالوها که آماده شد یه قاشق کره بهش میزنم که آلبالوها خوشمزه تر بشه و شعله رو خاموش میکنم و کنار میذارم
برنج رو که از قبل با یک بند انگشت آب خیس کردم با یه کم روغن و نمک روی حرارت میذارم تا آبش تموم بشه(قبلا هم گفتم من هیچ وقت برنجمو آبکش نمیکنم) اما برای این غذا که ترکیبی هست برنجو از همیشه یه کم زنده تر برمیدارم و داخل قابلمه یه کم روغن میریزم و لابه لا برنج و آلبالو میریزم و در آخر شربت آلبالو ها رو روش میدم میذارم تا خوب دم بکشه
برنج زعفرونی رو هم برای تزیین جدا درست میکنم ینی علاوه برنج سفید یه پیمونه برنج رو جدا خیس میکنم و با نمک و روغن و زعفرون دم کرده میذارم بجوشه آبش که تموم شد دمش میکنم
فیله ها رو هم که از قبل توی مواد خوابونده بودم به شکل حلزونی پیچیدم و توی کره با حرارت متوسط سرخشون کردم اینجوری آب میان بافتی مرغ حفظ میشه و دیگه فیله هاتون سفت نمیشه پس حتما با حرارت متوسط هر دو طرفش رو سرخ کنین برای هر طرف ۷ تا ۸ دقیقه کافیه و در نهایت رفت برای سرو
امیدوارم درست کنین و لذت ببرید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کنافه
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍨🍮🥧
رشته کنافه 350 گرم
کره آب شده 200 گرم
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزایا پنیر لبنە 250 گرم
پودر گردو نصف لیوان
شهدکنافه
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
عسل دو قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده کمی
آب و شکر بزارید روی حرارت متوسط شکر که حل شد عسل و زعفران دم کرده بریزید و یه پرلیمو و یه پنج شش دقیقه روی حرارت قل بزنه کمی غلیظ بشه كافيه حرارت خاموش کنید گلاب یا عرق هل خواستید اضافه کنید آخر بریزید عطرش نپره. رشته های کادایف تازه رو با غذا ساز یا با یه چاقو تیز کمی خورد کنید ریز ریز نکنید فقط در حد اینکه راحت با کره مخلوط بشن و جایی از رشته ها خشک و غیر چرب نمونه، ته یه قالب 23 سانتی رو با کره خوب چرب کنید بزارید یخچال،رشته های کادایف با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا حسابی چرب بشن، دو قسمت کنیدیه قسمت بریزید توی قالب چرب شده پهن کنید ته قالب و با دست حسابی یا زیر لیوان فشرده کنید هرچی منسجم تر بعد پخت بهتره، پنیر موزارلا بریزید روی رشته ها فقط مراقب باشید نزدیک دیواره قالب نباشن موقع پخت ذوب میشن و میسوزن از دور قالب یه سانتی کمتر پنیر پهن کنید وکمی پودر گردو بریزید حالا نیمه دیگر رشته ها رو بریزید رو پنیر ها و باز با کف دست خوب منسجم کنید بزارید فر گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت تقریبی 40_50 دقیقه، وقتی درآوردید شهد سرد شدە رو کنافه داغ بریزید و بعد دو سه دقیقه قالب توی دیس سرو برگردونید با پسته یا هرچی دوست دارید تزیین کنید. تا گرمە سرو
بشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کاسترد
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍸🍹🍮
به ازای هر لیوان شیر یه قاشق پر پودر کاستر و دو یا سه قاشق شکر به اندازه ای که دوس دارین شیرین باشه .
شیر و پودر کاستر رو مخلوط میکنین و با شکر میزارین رو حرارت و هم میزنین تا غلیظ بشه بعد سرد شد میریزین تو ظرف بعد کمی گرف (من روش موز رو قالب زدم چیدم ) روش ژله که اماده کردین و سرد شده رو میریزین
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💐ســــــــلام دوستان
💗صبحتون بخیر و شادی
💐به حق خالق صبح
💗وجودتون سرشاراز سلامتی
💐زندگیتون روبه پیشرفت
💗دلتون خانه محبت و
💐سفره تون پر برکت باشه
💐در پناه خدای مهربان
┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#چیز_کیک_لیمو
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍋🥮🧁
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#چیز_کیک_لیمو
برای کیک:
۴ تخم مرغ بزرگ،همدمای اتاق(وگرنه ۵ تا متوسط)
۲۵۰ گرم یا یک و یک چهارم پیمانه، شکر
۲۰۰ میلی لیتر یا دو قاشق کمتر از یک پیمانه، روغن مایع
۲۲۰ میلی لیتر یا دو قاشق کمتر از یک پیمانه، شیر ولرم
۴۰۰ گرم آرد
وانیل
آب یک عدد لیمو ترش زرد(بزرگ)
زست یک عدد لیمو(ریز پوستشو رنده کنین)
-
برای فیلینگ پنیری:
۳۰۰ گرم پنیر خامه ای مثل ویلی یا ماسکارپونه یا ترکیبی از هردو
۱۵۰ گرم پنیر کوآرک یا ماسکارپونه
۸۰ میلی لیتر خامه صبحانه
۱۲۰ گرم شکر
۱ زرده تخم مرغ
۲۰ گرم نشاسته ذرت
۱۰ گرم آرد
وانیل
۴ قاشق چایخوری آبلیمو
طبیعی
مقداری زست لیمو
-
برای سس:
آبلیمو و پودر قند
-
برای فیلینگ، همه موادو با همزن دستی هم بزنین تا ترکیب شن، زیاد هم نزنین.
برای کیک، تخم مرغها، وانیل و شکر رو هم بزنین تا سفید و کشدار شه بعد شیر، روغن و آبلیمو رو اضافه و مخلوط کنید بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین و سه بار الک کنید و اضافه کنین و با دور کند همزن خیلیی کم هم بزنین تا فقط ترکیب شن .بعد زست لیمو رو اضافه کنین وبا لیسک زیرورو کنید و داخل قالب ترجیحا توخالی ۲۴-۲۵ سانتیمتری با ارتفاع ۱۲ سانتیمتر، که قشنگ با کره چرب کردین و آردپاشی کردین ، بریزین و فیلینگ رو روش بدین طوریکه دیواره ها نخوره و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه، ۴۵ دقیقه با حرارت از بالا و پایین و سپس ۱۵-۲۰ دقیقه با حرارت از پایین بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز دربیاد.
برای سس، داخل مقداری آبلیمو طبیعی، اونقدر پودر قند الک کنین و مخلوط کنین تا مثل سس شه.
زست لیمو یا پرتقال یعنی پوستشونو با رنده ریز، رنده کنین طوریکه سفیدی نداشته باشن تا تلخ نشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ماست_خونگی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥛🍶🥡
ابتدا شیرو می جوشونیم، بعد میزاریم کنار تا یه کم از دما بیفته، تا جایی که بتونید انگشتتونو توش نگه دارید نه بسوزونه، نه سرد باشه ،
حالا داخل کاسه دوقاشق غذاخوری ماست بریزیدبعد دوقاشق غذاخوری هم شیرخشک قنادی شیرین بریزید با ماست قاطی کنید تا یکم روان بشه اگه دیدین سفت هس یه کوچولو شیر بهش بزنید تا ماست از حالت لختگی دربیاد حالا این ماست رو به شیرتون اضافه کنید و کمی هم بزنید ارام هم بزنید، رو درش رو باپارچه بپیچید که وقتی عرق میکنه آب نندازه، و دورشو با حوله یا پتو مسافرتی بپیچونید که جاش گرم باشه تقریبا 4یا5ساعت دیگه روشو باز کنید بزارید یخچال تا صبح بمونه
واقعا طعمش محشره
نکته:
شیرخشک رو حتما از لوازم قنادی بخرید که دونوع شیرخشک هس یکی یکم شوره یکی شیرین
حتما شیرخشک شیرین بخرید
(شیرخشک بچه نمیشه)
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_غنچه
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥯🍞🥐
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#نان_غنچه
مواد لازم👇
۱ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان آب لرم
۱ ق غ پودر خمیر مایه خشک
۱ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۴-۵ لیوان آرد (کم کم و کنترل شده اضافه کنید چون هر آرد کیفیتش متفاوت است)
.
مواد رومال👇
یک فنجان چایخوری شیر (معادل نصف لیوان فرانسوی)
۲ ق غ آب
.
طرز تهیه👇
شیر ولرم و شکر و پودر خمیر مایه را داخل ظرف گودی بریزید و کمی مخلوط کنید و در ظرف را ببندید و ده دقیقه کنار بگذارید تا سطحش حباب حباب شود و فعال شود و بعد آب ولرم و نمک را اضافه کنید و هم بزنید و بعد آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آید.
روی خمیر را بپوشانید و در محیط حدود یک ساعت استراحت دهید تا عمل آید
از خمیر عمل آمده چانه هایی به بزرگی داخل عکس جدا کرده و گرد کنید و چانه ها را روی میز کار آردپاشی شده و یا وردنه و به اندازه بشقاب میوه خوری به شکل گرد باز کنید و با چاقو از یک طرف تا وسطش یک برش بزنید و از یک طرف برش به سمت داخل بپیچید یا رول کنید تا شکل غنچه شود
و به شکل ایستاده همانطور که در عکس مشخص است داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و به همین شکل داخل سینی به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه درمحیط استراحت ثانویه دهید تا بیشتر پف کند و بعد رویشان مخلوط شیر و آب با فرچه بمالید و کف فر داخل ظرف پیرکسی یک لیوان آب بریزید قرار دهید و فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و نان خا را تا موقعی که سطحشان طلایی شود بپزید (حدود ۳۵-۴۰ دقیقه)
برای صبحانه بسیار عالی میشود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورش_بامیه_با_سبزی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🥙🍚
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#خورش_بامیه_با_سبزی
موادلازم برای 5 تا 7 نفر :
بامیه نیم کیلو
گوشت گوسفندی یا گوساله 400 تا 500 گرم
سبزی نعناء جعفری سرخ شده 400 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
لیمو عمانی 3 تا 5 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، روغن
طرز تهیه :
ابتدا دم بامیه ها را جدا کنید، دقت کنید که با چند میلیمتر فاصله از انتها جدا کنید که مواد لیز داخل بامیه وارد خورش نشوند. بامیه ها را شسته و آبکش کنید.
مقداری روغن در تابه بریزید و بامیه ها را برای حدود 10 دقیقه با شعله متوسط رو به بالا تفت دهید.
پیاز نگینی خرد شده و سیر رنده شده را در کمی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس گوشت را به همراه پیاز کاملا تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و پیازها طلایی شوند.
زردچوبه را نیز اضافه کرده و همراه با گوشت تفت کوتاهی دهید. فلفل قرمز و سیاه و مقداری زنجبیل نیز اضافه کنید تا گوشت طعم بگیرد.
دو کاسه آبگوشتی آب داغ یا ولرم اضافه کنید و اجازه دهید به نقطه جوش برسد سپس سبزی نعناء جعفری سرخ شده را نیز اضافه کنید و زمان دهید تا خورش با شعله ملایم برای چند ساعت بپزد.
بعد از پخت گوشت و سبزی، بامیه ها را اضافه کنید و حدود یک ساعت زمان دهید تا با شعله ملایم و درب بسته بپزند.
لیمو عمانی و نمک خورش را نیز اضافه کنید و بعد از پخت لیمو و جا افتادن خورش شعله را خاموش کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید.
پ.ن: بجای نعناع جعفری میتوانید از سبزی قورمه استفاده کنید و 2 قاشق نعناع خشک نیز به خورش اضافه کنید.
پ.ن: برای چاشنی خورش به جز لیمو عمانی میتوانید از گرد لیمو یا آبلیمو نیز استفاده کنید.
پ.ن: از همان شروع کار، روی لیمو عمانی را با چنگال یا چاقو چند سوراخ بزنید و در کاسه ای آب قرار دهید و یک لیوان آب را روی لیموها قرار دهید و در فاصله ای که خورش میپزد چند بار آب لیموها را عوض کنید که تلخی آنها گرفته شود و خورش را تلخ نکنند.
پ.ن: بریدن ته بامیه و پخت بیش از حد بامیه و هم زدن زیاد خورش باعث له شدن بامیه ها و لیز شدن خورش میشود
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#تیرامیسو_شات
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍨☕️
شیر 1 لیتر
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1 زرده تخم مرغ
200 گرم پنیر خامه ای لبنه
1 بسته بیسکویت
یک فنجان قهوه برای مرطوب کردن بسکویت
پودر کاکائو مقداری
طرز تهیه؛
همه مواد رو باهم مخلوط کنید،سپس روی حرارت بزارید ،با حرارت ملایم تا ده دقیقه اجازه بدید تا مواد قوام بیاد و حالت فرنی به خودش بگیره،سپس حرارت و خاموش کنید واجازه بدید کمی از حرارت بیوفته ،سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یک دست بشه و به مواد اضافه کنید و میکس کنید تا موادتون یکدست بشه،سپس بسکویت ها رو با قهوه مرطوب کنید و لایه لایه داخل ظروف مورد نظر از مواد کاستار و بسکوییت بریزید،سپس با پودر کاکائو
تزئین کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#قیمه_کورگ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥦🧆🥙
غذای محلی کردستان(سنندج)
قیمه وکورگ(گوشت چرخ کرده باتره)
پیازداغ درست کرده گوشت چرخ کرده بهش اضافه کرده نمک وزردچوبه فلفل سیاه پودرسیراضافه کرده تفت داده بعد تره های شسته وخوردشده روهم اضافه میکنیم ومخلوط کرده میذاریم آب تره کشیده بشه تفت بخوره (البته زیادخشک نشه)من اکثر اوقات این غذارو نصفشو اسفناج میریزم یعنی نصف تره نصف اسفناج خیلی خوشمزه تر میشه 😋 .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بادمجان_پلو_قزوینی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍆🥩🍚
مواد لازم برای بادمجان پلو قزوینی :
برنج 5 پیمانه/ بادمجان حلقه شده 1 کیلوگرم/ پیاز سرخ شده 1 پیمانه/ گوشت چرخ کرده 500 گرم/ گوجه فرنگی حلقه شده5 عدد/رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری/روغن نصف پیمانه/نمک و فلفل به میزان لازم/ دارچین و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی :
ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.
سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پیراشکی_کرمدار_بازاری
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍩🍨🧁
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مراحل تهیه پیراشکی
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6