eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.6هزار دنبال‌کننده
960 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
این بادمجون شکم پر برای هوای پاییزی عالیه 😃 یک طبع متعادل و عالی داره 😋 ❤️ @ashpazi_rooya
لیته بادمجان کبابی از اون ترشیاست که یکبار بخوری دیگه نمیتونی نخوری 🤤 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه هویج پلو با مرغ 😋 مواد لازم برنج ۴ پیمانه پیاز ۲ عدد سینه مرغ ۱ تکه هویج ۲ عدد بزرگ کره ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و دارچین به مقدار کافی آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری ❤️ @ashpazi_rooya
17.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه تو بودی باقالی پلو رو با گوشت ، مرغ یا بلدرچین درست میکردی؟؟🍗🥩. . این باقالی پلو با بلدرچین پیشنهاد من بود که خوبم بود بنظرم. . . باقالی رو بعد از تمیز کردن نیم ساعت بزارید بپزه و کف روی باقالی رو جمع کنید. پیاز داغ بگیرید و باقالی ها رو اضافه کنید یه تفت کوچیک کمی زردچوبه و در اخرم شوید تازه (البته من شوید که خرد کردم سه ساعتی گذاشتم جلوی افتاب تا کمی خشک بشه )✅✅. . بلدرچین هم که مثل ویدیو بزارید بپزه( ادویه ها :نمک ،فلفل سیاه ، اویشن ،) با روغن حسابی سرخش کنید . . و در اخرم یه لایه برنج یه لایه باقالی تا اخر و بعدم بلدرچین بزارید روی برنج تا دم بکشه 🤤🤤🤤. . نکته ی مهمش اینه که حتما حتما باید بلدچین پخته شده باشه که بو نده وگرنه برنج بو میگیره 😖😖. . ❤️ @ashpazi_rooya
18.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ننه اینجا بهت یاد داد زمستون چی بدی به بچه که تبش بیاد پایین ✅✅✅ ازش غافل نشو و حتما درستش کن ، ، . روش تهیه کمپوت🍐🍎🍇: . میوه ها رو بشورید وقتی خشک شد بریزید داخل شیشه و حدودا ۳-۴ تا قاشق شکر بریزید روی میوها و اب جوش به شیشه اضافه کنید. . در شیشه ها محکم بسته بشه و شیشه ها رو نیم ساعت بزارید داخل اب تا بجوشه . . در اخر هم ۲۴ ساعت شیشه ها رو برعکس بزارید تا هوای شیشه گرفته بشه و کمپوت خراب نشه .🫐🍍🍑. . حالا شما یه کمپوت خوشمزه دارید نوش جونتون باشه . ❤️ @ashpazi_rooya
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته مرغ تا حالا درست کردی 😅 مواد لازم گوشت مرغ ۵۰۰ گرم ترکیبی از ران و سینه بهتره برنج پخته ½ لیوان لپه پخته ½ لیوان سبزی کوفته ۲۰۰ گرم پیاز آب گرفته دو عدد سیر چند حبه پودر سوخاری یک قاشق زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری زرشک ½ پیمانه پیاز داغ ½ پیمانه رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری پیاز ۲ عدد بزرگ نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه، فلفل قرمز و روغن به مقدار کافی مواد داخل کوفته که در فیلم مشخص است ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من خودمو و خانواده ام عاشق این برنج و کبابیم به شما هم پیشنهاد میکنم درست کنید 😍 ❤️ @ashpazi_rooya
فکر کن توی همچین ویویی صبحونه بخوری 🥺 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ایده ساده و خوشمزه برای درست کردن پیتزا 👌 مواد هرچی دلتون بخواد میشه باشه یا همین مواد داخل فیلم و با سس قرمز و خردل خمیر مزه دار شد 😉 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مربای چاقاله گردو 😋😍 مواد لازم چاقاله گردو :نیم کیلو شکر : 1 کیلوگرم میخک :2 عدد جوهر لیمو :1/4 قاشق غذاخوری دانه هل :1 قاشق غذاخوری برای درست کردن مربا چاقاله گردو اول پوست چاقاله ها را به وسیله چاقو جدا کنید و چند سوراخ به وسیله سوزن روی چاقاله ها ایجاد کنید. مرحله دوم سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و داخل آن آب بریزید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد و سپس چاقاله ها را اضافه کنید و اجازه دهید پنج دقیقه بجوشد و سپس آن را آبکش کنید و چاقاله ها را کنار بگذارید .این کار را به دفعات باید تکرار کنید تا تلخی چاقاله ها از بین برود و آبی که در هنگام جوشیدن چاقاله ها می ماند تلخ نباشد (حداقل 10 بار این مرحله باید انجام شود). وقتی چاقاله ها به خوبی مغز پخت شد آنها را درون آب سرد ریخته و هر ساعت آب آن را عوض کنید ( 6 دفعه تعویض آب انجام شود). بقیه مراحل را طبق فیلم جلو برید وقتی احساس کردید مربا به قوام مناسب رسیده جوهر لیمو را با مقداری آب حل کنید و به مربا اضافه کنید و بعد از 2 الی 3 دقیقه جوشیدن، شعله را خاموش کنید و وقتی مربا سرد شد آن را درون ظروف شیشه ای ریخته و استفاده کنید. ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کتلت مرغ پنیر پیتزا 😍 مواد لازم سینه مرغ 1 عدد پودر سوخاری 1 لیوان + 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا 100 گرم تخم مرغ 1 عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی ❤️ @ashpazi_rooya
17.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کیک پرتقالی با فر دست ساز😍 مواد لازم آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد آب پرتقال ⅔ لیوان روغن مایع ½ لیوان وانیل نوک قاشق چایخوری پوست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از مراحل پخت نان ندیدم خوش تر 😇 وای بعدشم بوی نون تازه و خوردن نون تازه که محشره 👌 ❤️ @ashpazi_rooya
16.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فصل کدو حلوایی که میشه من عاشق انواع دسر های کدو حلوایی میشم ، اینم امتحان کنید که عالیه 😋 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراک فوری و خوشمزه برای فست فود پسندها 😍 مواد لازم سیب زمینی فارچ سوسيس کره پنیر گودا نمک فلفل سیاه کنجد شير ❤️ @ashpazi_rooya
16.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توی هوای سرد اولین غذایی که به ذهنت میرسه بخوری آش هست 🤤 مواد لازم سبزی آش پیاز سير زرد چوبه فلفل سیاه نمک اب بلغور گندم نخود لوبيا نیم دانه نعناع کشک ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مربای سیب 🍎 😋 مواد لازم سیب ۱ کیلوگرم شکر ۱ کیلوگرم زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری هل ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کشمش پلوی مازندرانی😍 مواد لازم گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم برنج 4 پیمانه پیاز ۲ عدد کشمش ۱ پیمانه کره به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و ادویه کاری به مقدار لازم ❤️ @ashpazi_rooya
24.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ جو مجلسی 😍 تو این شب‌های سرد زمستونی هیچی بیشتر از یه سوپ گرم و خوشمزه حال آدمو خوب نمیکنه مخصوصا اگه بارون بباره... سوپ جو یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین سوپ‌هاست و تا زمستون تموم نشده تو هم درستش کن و ازش لذت ببر 😋 🔴مواد لازم برای ۶ نفر: ۱ لیوان جو پوست کنده نصف لیوان بلغور گندم ۲ عدد سینه مرغ کوچک ۱ عدد قلم گوسفندی کوچک ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد هویج ۲۰ گرم جعفری ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه نمک،فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه . ❤️ @ashpazi_rooya
17.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خيار شور ترد 🥒 مواد لازم : خیار بوته ای تازه و سفت به ازای هر ۱۸ لیوان آب یک لیوان سرکه سفید و یک لیوان نمک ترکیب کنید . حتما آب باید جوشیده سرد باشه . چند حبه سیر چند عدد فلفل تند سبزی : چند شاخه شوید و چند شاخه ترخون . برای ترد شدن چند سوراخ در اطراف خیار ها ایجاد کنید . میتوانید کمی نخود خام هم اضافه کنید برای ترد شدن و گاز دار نشدن . بعد از دو هفته قابل مصرف است . در جای خنک و تاریک قرار دهید و درب آب حتما محکم باشه تا هوا نکشد . در بطری نوشابه هم میتوانید بریزید . ❤️ @ashpazi_rooya
19.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مطمئنم دی جونی این ویدیو رو بیشتر از همه ی ویدیو های این صفحه دوست داره چرااااا؟؟ چونکه دی جونی این آهنگو و این تصاویر رو دوست داره 😍 بخشی از کارهای روزمره دی جونی ♥️ الهی همه مادرا سلامت باشن روح مادرای آسمانی هم شاد☘ ❤️ @ashpazi_rooya
17.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جاتون سبز دیروز رفتیم تو دل جنگل کنار چشمه یه مرغ شکم‌پر آتیشی با رب انار خونگی درست کردیم😍 اول با زردچوبه،فلفل،نمک و زعفرون و لیمو ترش مرغ رو کامل مزه دار کردیم بعدش گذاشتیم نیم ساعت استراحت کنه در این زمان مواد لازم داخل مرغ رو آماده میکنیم👇🏻 سبزی معطر(جعفری، چوچاق، تره سیری،) پیاز آلو گردو‌چرخ کرده، تخم انار رب انار ملس ادویه(فلفل،نمک،زردچوبه) تمام مواد رو باهم مخلوط کنید و خوب تفت بدید سپس مرغ تون‌رو تو روغن داغ سرخ کنید بعد که مواد سرد شد ، شکم مرغتون‌رو‌پر کنید و‌ بدوزید بعد که مرغ رو داخل قابلمه گذاشتید به اندازه نصف استکان آب بریزید و رب انار ملس همراه با آب رو ‌روی مرغ بریزید حتما روی قابلمه دم کنی بزارید که خوب بخار پز شه حدودا یک ساعت و نیم زمان میبره که خوب مرغ بپزه نوش جونتون😋 ❤️ @ashpazi_rooya