#کیک_بدون_فر
#کیک_بدون_همزن
دوستانی که فر در دسترس ندارین ویا اینکه دوست دارین تنوع داشته باشین وکیکهاتون رو بدون کمک فر وهمزن درست کنیدحتما با این روش به نتیجه دلخواه میرسین😍
کیکی بسیار لطیف با بافتی عالی و اسفنجی عطر بی نظیرش کل خونه رو پر کرده😍😋
این #کیک راحت درست کنید اونم بدون فروهمزن😳🤗اسلاید ورق بزنید عکس مراحل کار ببینید❤
#کیک_تابه_ای
✅این مواد نیاز داریم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲٫۵پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر ۱پیمانه سرخالی
شیر ۱پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
❤من توکیکم از هل و دارچین وموزو کمی شکلات چیپسی استفاده کردم که شما می تونید ساده درست کنید.
✅ابتدا تخم مرغ٬شکر و وانیل با همزن دستی ۴دقیقه مخلوط کنید تا کرمی رنگ بشه.
✅بعد شیر وروغن را اضافهکنید و کمی هم بزنید
✅آرد و بکینگ پودر را دوبار الک کنید و تو چند مرحله به مایع اضافه کنید و با لیسک دورانی یعنی به یک جهت هم بزنید تا مخلوط بشند.
✅این قسمت دوملاقه پر از مواد داخل ظرفی ریختم یک قاشق غذاخوری پودر دارچین و هل اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه.
✅کف تابه را کمی چرب کنید مواد بریزیدداخلش
✅سپس مایع کیک دارچینی بریزید روی کیک با خلال کمی هم بزنید موزها خرد شده بچینید روی کیک (من کمی شکلات چیپسی هم پاشیدم روی کیک )
✅بزارید روی گاز حرارت روشن کنید شعله پخش کن بزاریدو شعله را ملایم کنید.
نیم ساعت زمان بدید تا خوب بپزه بعد اگه پخته بود خاموش کنید تا از داغی بیوفته برش بدید نوش جان😍
🔺نکته حتما واشر پلاستیکی دور تابه ۲طرفه دربیارید تا کیکتون هنگام پخت عرق نکنه خمیری نشه.
🔺نکته اگه از تابه معمولی استفاده کردید روی درش دم کش بزارید حتما.
🔺نکته شعله پخش کن فراموش نشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#فسنجان
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍚🥘
مواد لازم برای ۶ تا ۷ نفر
گردوی میکس شده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
مرغ تیکه شده به تعداد لازم
رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری
رب سرد ۴ لیوان
نمک و فلفل سیاه و زعفران
طرز تهیه؛
ابتدا پیاز و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه،بعد گردویی که خوب میکسش کردیم و کاملا له شده رو اضافه میکنیم،اولین ترفند روغن انداختن فسنجون همینه، یعنی گردو کاملا له و خمیری شده باشه،من با دستگاه مولینکس میکش کردم، با حرارت خیلی ملایم گردو و پیاز و کمی تفت بدین،حالا اب سرد اضافه کرده و حرارت بالا باشه تا گردو بالا بیاد ،اینجا مواظب باشید که خورشت سر نره ،حالا حرارت و کم کنید تا خورشت اروم اروم بجوشه یک ساعت که گذشت مرغامون و با کمی نمک و زعفران تفت میدیم هر دو طرفش که تفت خورد به خورشت اضافه کنید، دو ساعت که از پخت خورشت بگذره،روغن خوبی پس میده ،حالا رب انار اضافه کنید،چون رب انار من غلیظ بود با کمی اب رقیقش کردم و با نمک و فلفل به خورشت اضافه کردم،اضافه کردن رب گوجه و شکر کاملا سلیقه ای هستش،که شما تو این مرحله میتونید اضافه کنید که من اینکارو نمیکنم.
دیگه از این به بعد خورشت کاری نداره و باید با حرارت خیلی ملایم و در نیمه باز قابلمه جا بیوفته.
اگه همه این مراحل و خوب انجام بدین اصلا به تیکه های یخ نیازی نیست.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#روکر_موز
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🥧🍮🥠
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#روکر_موز
مواد لازم
شیر ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت ۳ق غ
وانیل نوک ق چ
تخم مرغ ۱عدد
پودر ژلاتین ۳ ق غ
خامه قنادی ۲۰۰گرم
پنیر خامه ای ۱۵۰گرم
گردو ۱۵۰گرم
موز ۳عدد
بيسکوئيت پتی بور نصف بسته
طرز تهیه:
شیر ، شکر ، وانیل، نشاسته ذرت و پودر ژلاتین رو توی قابلمه میریزیم و ۱۰ دقیقه اجازه میدیم تا ژلاتین اسفنجی بشه...
بعد روی حرارت ملایم میذاریم تا موادمون غلیظ بشه مثل فرنی...
✅اینجا مواد رو مدام باید هم بزنید تا ته نگیره.
حرارت رو خاموش کنید و تخم مرغ رو توی یه ظرف دیگه بزنید و به مواد اضافه کنید..
خامه و پنیر خامه ای رو با هم توی یه کاسه بریزید و بنماری کنید...
پنیر و خامه رو به مواد بالا اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکنواخت بشه...
بيسکوئيت ها رو خرد کنید به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا مواد روکر یکم از دما بیفته...
موز و گردو رو خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید ...
۲بسته ژله موز رو با ۲لیوان آب جوش حل و بنماری کنید...
✅برای پررنگ تر شدن میتونید ۲قطره رنگ زرد به ژله اضافه کنید...
✅تا ژله داغ هست باید رنگ رو بریزید وگرنه رنگ حالت تیکه تیکه توی ژله میمونه.
قالبتون رو چرب کنید و یک ربع داخل فریزر بذارید...
ژله رو داخل قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه...
بعد مواد روکر رو خیلی آروم روی ژله بریزید تا قالب پره پر بشه...
✅ برای قشنگ تر شدن دسرتون قالب رو تا جایی که جا داره پر کنید.
✅مواد رو خیلی آروم روی ژله پخش بریزید چون ژله نیمبنده احتمال پاره شدنش هست... کم کم اضافه کنید...
قالب رو ۶ساعت داخل یخچال بذارید.
✅ بعد بدون استفاده از آب جوش و چاقو فقط با انگشت هاتون دسر رو از دیواره جدا کنید و توی ظرف مورد نظرتون برگردونید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دلمه_برگ_مو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍇🫔🥙
برنج یک پیمانه
لپه یک پیمانه
سبزی معطر نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
پیاز یک عدد
برگ مو به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
اول برنج و لپه خیس شده را جداگانه بپزید و بعد از پخت آبکش کنید، برنج باید حالت وارفتگی داشته باشد.
بعد پیاز رنده شده را با کمی روغن تف داده و گوشت چرخکرده و نمک و ادویه های مورد نظر را بهش اضافه کنید و بگذارید سر تف بخورد .
سبزی شسته شده را هم خرد کنید، از سبزی معطر مثل مرزه و ریحون میتونید استفاده کنید.
بعد برنج و لپه و گوشت و سبزی را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
برگهای دلمه را شسته و در آب جوش به مدت پنج دقیقه بجوشانید و آبکش کنید و سپس با آب سرد آبکشی کنید .
از مواد به اندازه یک قاشق روی برگ دلمه گذاشته و دلمه را به شکل بقچه ای یا سیگاری ببندید.
کف قابلمه را با دو لایه برگ بپوشانید و دلمه ها را کنار هم قرار دهید و یک بشقاب روی دلمه بگذارید و یک شی سنگین روی بشقاب بذارید که هنگام جوشیدن دلمه ها تکان نخورند و شکلشون بهم نریزد .
آب جوش را در قابلمه بریزید تا جاییکه روی دلمه ها پوشیده شود و سپس گوجه سبز یا پوره غوره اضافه کنید و بگذارید تانیم ساعت آب دلمه کشیده بشود و سپس سرو کنید.
برای تزئین به مقداری سس مایونز رنگ خوراکی قرمز و زرد و نارنجی اضافه کردم و با یک مسواک تمیز روی بشقاب سس ها را پاشیدم .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هرچیزی در زمان
خودش رخ میدهد
باغبان حتی اگر باغش
را غرق آب کند،
درختان خارج از فصل
خود میوه نمیدهند...
سلام به همگی🌺🍃
الهی حال دلتون خوب باشه🌺🍃
❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙💜
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شربت_سه_رنگ
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍷🍹🧋
لایه اول شربت زعفران غلیظ لایه دوم تخم شربتی که باید خیس بشه وشسته بشه به اندازه دوسه قاشق غذاخوری لایه سوم یک قاشق پنیرک باآب سرد مخلوط کنید بزارید یکساعت بمونه تا این رنگ ابی وبنفش خوشگل نمایان بشه بعدبه ارومی روی لایه های بعدی بریزید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کراکت_سیب_زمینی
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥔🍟🥫
مواد لازم
یک کیلو سیب زمینی آبپز شده
1عددتخم مرغ
نمک وفلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز وپودر پاپریکا و کمی پودر اویشن به میزان لازم
پنیر پیتزا یه کاسه ماست خوری کوچک
مواد برای سوخاری کردن
آرد سوخاری
2 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
سیب زمینی های آبپزشده رو رنده کردم، بعد یک تخم مرغ و نمک وادويه جات وپنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم وخوب چنگ زدم تا مخلوط شوند.
مقداری از مواد را برداشتم و به صورت استوانه ای در اوردم تمام مواد را به همین شکل آماده کردم و کنار گذاشتم
آرد سوخاری و تخم مرغ را جداگانه در دو ظرف ریختم وبه ترتیب کراکت ها را اول در تخم مرغ زدم وبعد در پودر سوخاری.
توی یک قابلمه کوچیک روغن سرخ کردنی ریختم وگذاشتم خوب داغ بشه با حرارت ملایم. بعد کراکت ها رو یکی یکی در روغن گذاشتم تا به آرومی سرخ شوند.
بعد کراکت ها رو توی ظرفی که در ان دستمال کاغذی گذاشته ایم میگذاریم تا روغن اضافه گرفته شود.
نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#تاس_کباب
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🫓
حالا چی لازم داریم
جونم بگه براتون ک برای کوفته ها
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز رنده شده
جعفری و گشنیز ی دسته کوچیک ریز خرد شده
نمک طبق ذائقه
میتونید ۱ ق آرد سوخاری یا خمیر نون باگت خیس شده استفاده کنید
من گاهی ب کوفته ها میزنم و گاهی هم نمیزنم فقط نکته ش اینه ک وقتی نزدی حسابی ورز بدی ک مواد ب روغن بیفتن و بعد ی نیم توی یخچال یا فریزر استراحت بدی حواست باشه یخ نزنه.
برای بقیه ی مواد
۴_۵عدد سیب زمینی
۲_۳عدد هویج
۴_۵عدد گوجه
برا سس هم
۱قاشق رب رو توی روغن خوب تفت بدید رنگش ک در اومد یکم آب بهش اضافه کنید با فلفل سیاه و نمک حواستون ب غلظتش باشه.
کوفته ها رو ک درست کردی ب شکل بیضی یا گرد بیرون بیار توی ظرف فر یا دیگرون هویج و سیب زمینی و گوجه ها رو خرد کن و بریز داخلش کوفته ها رو هم ک فرم دادی بزار داخلش و سس رو روش بریز بزار یا توی فر اگه نداری بزار روی گاز تا بپزه و جا بیفته فقط خوشگلا حواستون باشه روی گاز باید آب سستون بیشتر باشه ک ته نگیره و نسوزه😍🤩😋
با پلو یا بعنوان خوراک سرو کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_توت_فرنگی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🍮🍧
:مواد لازم
توت فرنگی تازه : 300 گرم
شیر۲ نیم لیوان
خامه صبحانه_۲۰۰ گرم
شکر : سه چهارم لیوان
ژلاتین :۳ونیم ق غ
پودر ژله یک بسته(پودر ژله رو بریزین توی ظرف نصف لیوان آب جوش بریزین مخلوط کنید بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید یه قالب کوچکتر از قالب اصلی بردارین توش نایلون پهن کنید بعد ژله رو بریزین توش بزارین توی فریزر ۳ ساعت بمونه بعد که ژله آماده شد برین قسمت بیرونی دسر رو درست کنید
(اندازه قالب برای ژله قالب ۱۵ سانتی هست )
:طرز تهیه
اول از همه ژلاتین رو بانصف لیوان شیر سرد بنماری میکنیم بعد توت فرنگی ها رو شسته، برگ ها رو جدا کرده و بعد خرد میکنیم و به همراه شکر داخل مخلوط کن میریزیم، بعد شیر، خامه رو اضافه و چند پالس. میزنیم.، حالا برای اینکه
دونه های توت فرنگی موقع خوردن احساس نشه اونا؛ رو از صافی رد کرده و در اخر ژلاتین بنماری شده و کاملا سرد شده رو اضافه میکنیم
قالب مورد نظر رو کمی چرب کرده و نصف مواد و میریزیم توی ظرف
40 دقیقه میزاریم داخل فریزر تا نیم بند بشه بعد ژله توت فرنگی یخ بعد4 ساعت زده رو میزاریم روی دسر
بقیه ی مایع رو میریزیم روی ژله بعد میزاریم داخل یخچال تا کاملا خودشو بگیره
اندازه قالب دسر ( قالب 18 سانتی هست )
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_کاتمر_ترکیه
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥖🥯🍞
👈مواد لازم و دستور تهیه:
1.5 لیوان شیر گرم
1.5 لیوان آب گرم
1 قاشق غذاخوری خمیرمایه
نصف لیوان روغن
7.5 لیوان آرد (200 میلی لیتری)
1 قاشق غذاخوری شکر گرانول
1.5 قاشق چایخوری نمک
100 گرم کره (در دمای اتاق) برای چرب کردن
برای رومال:
1 زرده تخم مرغ
1 قاشق چایخوری ملاس
کنجد
زیره سیاه
برای داخل:
چدار
سوسیس
پنیر
دستور پخت:
شیر گرم و آب را داخل کاسه خمیر می ریزیم و یک قاشق غذاخوری شکر گرانول و یک بسته مایه خمیر تازه روی آن اضافه می کنیم.
اجازه دهید مایه به مدت 5 دقیقه حل شود.
سپس مواد دیگر و آرد را اضافه می کنیم، خمیر لطیفی به دست می آید و روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم 1 ساعت تخمیر شود.
بعد از اینکه خمیر تخمیر شد چند بار دیگه ورز میدیم و به 25 عدد مرنگ تقسیم میکنیم اگه تو این مدت دستتون رو روغن بزنید راحت میشه.
یکی از مرنگ ها را روی پیشخوان برمی داریم و با دست کمی باز می کنیم و با کره ای که در دمای محیط صبر کرده بودیم همه جای آن را پخش می کنیم و از لبه ها تا می کنیم و با ریختن چدار و سوسیس و پنیر داخل آن می بندیم.
15-20 دقیقه صبر می کنیم تا در سینی تخمیر شود، سپس یک زرده تخم مرغ را با یک قاشق ملاس مخلوط کرده و روی آن پخش می کنیم و کنجد و زیره سیاه را می پاشیم و در فر با دمای 200 درجه می پزیم تا خوب قهوه ای شود.
نوش جان😍
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6