eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.7هزار دنبال‌کننده
959 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🥮🍨 تیرامیسو را میشه فقط با لیدی فینگر درست کرد یا با کیک. همه جورش خوشمزه هست. در اینجا من هم از کیک استفاده کردم و هم از لیدی فینگر. اول یک‌ کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی در یک پیرکس یا قالب مستطیل ۲۳ در ۳۲ سانتی درست کنید. من به مواد‌ کیک مقدار ۲ تا ۳ ق غ قهوه اکسپرسو غلیظ اضافه کردم. وقتی کیک‌خنک شد. ۲۰۰ گرم خامه، ۱/۴ لیوان شکر، ۲ ق مرباخوری پودر کاکائو و 2 ق غ قهوه غلیظ را خوب زده تا خودش را بگیرد. سپس ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپون به این مواد اضافه کرده و با نصف این مواد یک لایه روی کیک پخش کنید. لیدی فینگر ها را در قهوه زده و مثل عکس و با فاصله روی لایه خامه قرار دهید و با بقیه مواد خامه ایی روی آنها را بپوشانید. کیک را پلاستیک کشیده و در یخچال تمام شب قرار دهید. سپس روی آن را به طور دلخواه تزیین کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍚 ابتدا مرغ رو نمک و زعفرون زدم گذاشتم یخچال بعد دوساعتی تو قابلمه کمی کره ریختم و دو طرف مرغ رو سرخ کردم با شعله رو به بالا که آب نندازه بعد یه پیاز بزرگ رو حلقه کردم و یه هویج هم تیکه کردم و چند حبه سیر کمی پودر زنجبیل پاپریکا و ادویه مرغ زدم وبا نصف لیوان آب و شعله کم گذاشتم بپزه در  آخر هم یه تیکه کره اضافه کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🥧 کیک خرمای بدون آرد و شکر مواد لازم؛ خرمای بدون دانه ۱۶۰ گرم شیر ۲۰۰ گرم جوی دوسر ۲۵۰ گرم روغن مایع ۸۰ گرم تخم مرغ دو عدد بکینگ پودر ۲ ق م وانیل چند قطره دارچین نصف تا یک قاشق  م برای روی کیک؛ گردو ،بادام ،،خرمای نگینی شده ، جو دو سر به میزان لازم و .... طرز تهیه ؛ برای تهیه کیک خرمای بدون آرد ابتدا جو دوسر پرک رو با غذاساز کاملاً آردش کنید و کنار بگذارید. دانه های خرما رو جدا کنید در صورتی که دوست داشتین پوستش هم بگیرید و بعد شیر داغ رو بهش اضافه کنید ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و با بلندر میکس کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید از این مرحله به بعد تخم مرغ و وانیل رو به میکس بالا اضافه کنید یک دقیقه دستی هم بزنید و روغن مایع را اضافه کنید یکدست کنید و در آخر پودر دارچین، بکینگ پودر و آرد جو رو اضافه کنید دستی هم بزنید داخل قالب ۲۵ سانت کاغذ روغنی دار خمیر کیک رو بریزید روی کیک را با انواع آجیل میتونی تزیین کنید حتماً با دست کمی فشار بدید و بعد در فر از قبل گرم شده بگذارید پس از اینکه کیک خنک شد به راحتی آن را از قالب جدا کنید و کاغذ روغنی و ازش جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید. *پیشنهاد میکنم کارامل  روی کیک بریزید و سرو کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥧🎂🍰 ارد ۳۰۰گرم شکر ۲۰۰گرم تخم مرغ ۶عدد ب پ ۲ق چ سرخالی وانیل ۱/4ق چ آب ۱/3پیمانه روغن ۱/3پیمانه پودر کاکائو ۲/۵ق غ فرراروشن و روی دمای ۱۸۰درجه قرارداده تا گرم شود. کف یک قالب ۲۵سانتی یا دوقالب ۱۸سانت را با کاغذ روغنی بپوشانید. ابتدا در ظرف کاملا تمیزی زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا و سفیده راهم با دور تند همزن بزنید تا حالت پفکی پیدا کند. سپس شکررا بصورت بارشی اضافه و آنقدر میزنیم تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد. دور همزن را کند کنید و زرده هارا به همراه وانیل یکی یکی به سفیده ها اضافه و بزنید. درظرفی آرد،بکینگ پودر و پودر کاکائو رو اضافه و الک کنید. روغن و آب رو اضافه و ترکیب کنید.. ودرآخر مواد خشک رو کم کم اضافه و با دور کند همزن بزنید تا ترکیب شوند. مایه را داخل قالبها بریزید و داخل فر بمدت ۴۵ دقیقه بپزید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍫🍨 مواد لازم: شیر 2 پیمانه خامه صبحانه 1/4 پیمانه پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری شکر 6 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری وانیل 1/8 قاشق چایخوری شکلات 20 گرم روش تهیه: پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک می ریزیم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل که شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود. این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و یا به صورت تک نفره آماده کنید. بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین، برای خارج کردن دسر از ظرف لبه های دسر رو به با چاقو از ظرف جدا کنید بعد راحت خارج میشه. برای تزیین میتونید از شکلات تخته ای که روی حرارت غیر مستقیم کاملا ذوب و روان شده استفاده کنید. البته نباید داغ روی پاناکوتا بریزید که پاناکوتا از حالت خارج نشه. نیم ساعت هم برای سفت شدن شکلات داخل یخچال بزارید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🍲🥖 موادی که لازم داریم برای حدود پنج تا شش نفر: پنج تا شش عدد بادمجان متوسط شش تا هفت عدد گردو دو عدد پیاز پنج تا شش حبه سیر کشک به میزان دلخواه (مقدارش سلیقه ای هست) نعناع،زردچوبه،فلفل سیاه کمی خب اول بادمجونا رو سرخ میکنیم و میذاریم روی کاغذروغنی،تا روغن اضافیش گرفته بشه. بعد ازون، بادمجونا رو با گوشتکوب دستی، میکوبیم. پیاز رو ریز خورد میکنیم،و تفت میدیم بعد سیر خورد شده رو اضافه و کمی تفت ک خورد، نعناع و زرچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم. با شعله کم،حدود دو دقیقه کافیه،چون ممکنه نعناع بسوزه. بعدش بادمجونارو اضافه و هم میزنیم. کمی بعد، گردو و کشکی که بانیم لیوان آب،رقیق کردیم، بهش اضافه میکنیم؛ و سر قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم حدودنیم ساعت تا چهل دقیقه با شعله کم، جا بیوفته.در آخر هم مزه میکنیم اگر نمکش کم بود، کمی هم نمک بهش اضافه میکنیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍨🍹 بیسکویت پتی بور شکلاتی یا کیک شکلاتی یک بسته پنیر ماسکار پونه یک بسته خامه صبحانه پاکتی یک بسته  پودر قند به مقدار دلخواه پودر کرم کارامل نصف بسته  شیر نصف لیوان  نسکافه ۱ق غ  اول بیسکویتها رو داخل غذا ساز خرد کنید وبه اندازه یک قاشق سر پر ته لیوان مورد نظرتون بریزید. پنیر وخامه وپودر قند رو با همزن بزنید تا حسابی مخلوط بشه.نصف بسته پودر کرم کارامل رو با نصف لیوان شیر بجوشونید و بزاریدخنک بشه وبه مایع پنیری اضافه کنید  ی ق غ نسکافه رو هم با آب باز کنید و اضاف کنید روی بیسکویتها از مواد پنیری بریزید و بزارید یخچال تا ببنده. روی مواد پنیری میتونید نوتلا یا شکلات ابشده  بریزید و در یخچال بزارید و نوش جان کنید. 🌸حتما از پنیر ماسکارپونه توی دسر ها استفاده کنید چون پنیر های دیگه بخاطر نمکی که دارن قطعا طعم اصلی دسر رو تغییر میدن. 🌸با این مقدار مواد همین چهار لیوان دسر رو میتونید داشته باشید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🌮🌯🫔 سینه مرغ…..۱عدد سیر….۲حبه کره…..۲۵ گرم نمک….۱قاشق چای خوری فلفل سیاه….نصف قاشق چای خوری ادویه پولبیبر…..نصف قاشق چای خوری پودر گوجه…..۱قاشق چای خوری پودر پیاز……۱قاشق چای خوری زردچوبه…..ا قاشق چای خوری سس فرانسوی،فلفل دلمه ای،پیاز قرمز،فیله گوجه…..به مقدار لازم نان لواش طرز تهیه: ابتدا کره داخل تابه بریزد.بزارید کامل گرم بشه.بعد سبنه مرغ خرد شده را اضافه کنید.کمی تفت بدید تا تغییر رنگ بده.سیر خرد شده را اضافه کنید تا عطر سیر بلند بشه.بعد ادویه ها را اضافه کنید.حدود یک دقیقه ادویه ها را تفت بدید.مواد را از روی حرارت بردارید.روی نان لواش کمی سس دلخواه بزنید.مواد ساندویج روش بزارید.دو طرف نون جمع کنید و رول کنید.بهتون پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸یک سـلام گرم از تــه دل 🩷 به شما که عشق تو‌ دلاتونه مهربونی تو چشاتونه وخـنـده رو لباتـونـه ســـ🥰✋ــــلام 🩷 صبح زیبای پنجشنبه تون بخیر ┈••✾•🌱🌻🌱•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥪🥞🥮 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍧🍫🍮 موادلازم شیر۳ پیمانه شکر۵قاشق غذاخوری پودرکاکائو تیره ۲تا قاشق غذاخوری آردبرنج ۳تا قاشق سرپر غذاخوری وانیل ۱/۴قاشق چایخوری گلاب به دلخواه ۲تا قاشق غ من چند تیکه شکلات تلخ هم ریختم توش😉 اول آردبرنج وپودرکاکائو رو مخلوط کنید توی یه کاسه . شیر را داخل قابلمه ریخته ومخلوط آردبرنج وپودر کاکائو رو به شیر سرد اضاف کرده وخوب مخلوط کنید وقابلمه رو روی حرارت قرار داده ومرتب هم میزنیم .شکر رو اضاف کنید ومرتب هم زده تا خوب مخلوط بشه وفرنی به غلظت مناسب برسه .۵ دقیقه آخر گلاب و وانیل رو اضافه کنید وبعد ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید وداخل ظرف سرو بریزید وتزیین کنید .نوش جونتون نکته .باید مرتب هم زد تا به غلظت مناسب برسه ازش غافل نشید چون گلوله گلوله میشه . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🎂🍰🧁 سایز قالب بیست سانتی هست سه عدد تخم مرغ یک پیمانه شکر آرد دو پیمانه روغن نصف پیمانه شیر نصف پیمانه وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر دو ق م آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک میکنم فر رو روی صدو هشتاد درجه روشن میکنم تخم مرغ +وانیل+ شکر رو با همزن میزنم تا حجیم و کشدار بشه بعد بهش روغن و شیر رو اضافه میکنم و چند ثانیه میزنم تا یکدست بشه در اخر آرد رو اضافه میکنم و با همون پره ی همزن هم میزنم تا خوب مخلوط بشه و در اخر میریزم توی قالب و میزارم تو فر همیشه دوسوم از قالبتون رو‌ مواد پرکنید . میتونید طبق همین دستور به هر مدل در بیارید پودر کاکائو بزنید (از آرد اصلی کم میشه) ،هر نوع آبمیوه ای بزنید، حتی نسکافه ، گلاب زعفرون ،رنده ی هویج ، سیب، و........ هر چیزی میشه من کمی تمشک و توی ارد غلتوندم و با مایه کیک مخلوط کردم ریختم تو قالب...برای سس هم تمشک و شکر و کمی اب لبو و یه قاشق نشاسته مخلوط کردم گذاشتم روی حرارت تا غلیظ شد بعد از خنک شدن کیک سس ولرم ریختم روش رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6‌