eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.7هزار دنبال‌کننده
967 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد:٤/٥ تا ٥ پيمانه نمك : يك دوم ق چ شكر: يك دوم پيمانه بهبود دهنده :٣ گرم يا يك ق چ تخم مرغ : به دماى محيط رسيده يك عدد آب : حدود ٣٠٠ ميلي ليتر (يك پيمانه معادل ٢٤٠ ميلي ليتر ) كره: به دماى محيط رسيده ٣٢ گرم يا معادل ٣ ق غ مخمر: یک قاشق غذاخوری هل:به دلخواه نوك ق چ مواد رو مال: يك عدد تخم مرغ كامل كه به دماى محيط رسيده و يك ق چ خامه و يه كوچولو زعفران و يه كوچولو وانيل يا هل ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزم زده تا تخم مرغ از لختگی در بیاد. آرد بهبود دهنده و هل را الک کرده.  مخمر را با یک قاشق  شکر و یک پیمانه آب ولرم( مقداری از آب  دستور رو بردارین یعنی ۲۴۰ میلی لیتر) به عمل بیارین. و بعد به آرد اضافه کرده و مواد تخم مرغتون رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .اگه دیدید احتیاج به آب داره کمی دیگر آب اضافه کنید.حواستون باشه کره هم باید اضافه کنید.پس بیش از حد آب اضافه نکنید که شل بشه و با اضافه شدن کره هم‌شل تر بشه...کره را اضافه کرده و خوب ورز بدید تا خمیر یکدستی بدست بیاد.ده دقیقه خوب ورز بدید .و ده دقیقه استراحت بدید. و بعد چونه گیری کنید و دوباره ده دقیقه استراحت دهید.و بعد  خمیر را به اشکال گوناگون در بیاورین و در ورق نسوز بگذارین روی سینی فرتون‌.و یک نایلون که چرب کردین بزارین روی خمیر ها تا استراحت کند یک ساعت...برای رمالش هم یک عدد تخم مرغ و کمی خامه وانیل و زعفرون  استفاده کردم.خوب مخلوط کردم و با قلمو روی خمیر آرام کشیدم.البته بعد از یک ساعت استراحت.بعد در فر از قبل گرم شده به مدت یک ربع تا بیست دقیقه  بزارین.عالی میشه.میتونید توی خمیرتون هم کشمش بزنید.نان شیرمال کشمشی درست کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🍚🍲 🔺چیا میخوایم: گوشت چرخشده : ۲۰۰ گرم پیاز : ۱ دونه متوسط 🔺آب پیاز رو حتما بگیرین و بعد به گوشت اضافه کنین🔺 سیر: دو حبه سبزی معطر : چوچاق و گشنیز (من چوچاق نداشتم، جعفری و گشنیز اضافه کردم) 🔺ادویه ها: نمک فلفل زردچوبه و سماق 🔺برای سس: رب گوجه :  ۱ ق غذاخوری آب نارنج آب: نصف لیوان نمک و فلفل رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍧🍨🍦
شیرپرچرب یک لیتر(یایک کیلو)چهار لیوان ،شکر 300گرم، ثعلب 5 گرم یایک قاشق مرباخوری ،گلاب یک چهارم لیوان ،وانیل یک هشتم قاشق چایخوری، زعفران بمیزان دلخواه،خامه ۱۰۰گرم،خلال پسته مقداری،ابتداخامه راخوب هم زده داخل ظرفی نایلون گذاشته خامه راروش میریزیم صاف میکنیم میزاریم فریزرتاسفت بشه، شیر رارو گاز بزارید تا بجوشه شکر وثعلب رو خوب با هم قاطی کنید وقتی شیر بجوش اومدبا دست راست همزن با دست چپ کم کم شکر وثعلب رو اضافه کنید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه گلاب وانیل اضافه میکنیم وقتی دوباره به جوش اومد .میخواید وانیلی و کاکائو ی درست کنید نصفشو خالی کنید وبه نصف دیگه زعفران دم کرده بزتید ،زعفران یکم بیشتربزنیدچون بستنی بعداکمرنگ ترمیشه.گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد بشه ،داخل کاسه تکه های یخ ریخته وظرف بستنی رارویخ گذاشته پنج دقیقه باهمزن هم میزنیم،. و میزاریم  فریزیر مواد نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ ببنده بیرون بیارید‌با همزن دستی یا قاشق چوبی خوب بزنید( حدود چهارالی پنج دقیقه ) ودو باره بزارید فریزیر  این کار رو پنج الی شش دفعه تکرار میکنیم تا بستنی کشدار وبدون یخ زدگی باشه بستنی نباید ببنده وگرنه تکه های یخ توش بوجود میاد که موقع خوردن زیاد لذت بخش نیست هر مرحله حدود۴۵تایک ساعت طول میکشه تو فریزیر باشه، وقتی بستنی اماده شد بریزید ظرف دربسته یک شب تو فریزر باشه وبعد آمادس نوش جان 😍هر مرحله زدن  4 الی 5 دقیقه میخواد کمتر از این بشه تکه های یخ توشه هروقت بستنی درست کردید چه با دستگاه چه با دستی حتما باید یک شب تو فریزیر بمونه که سفت وکشدار بشه  عزیزان بستنی اگر بیش از حد شیرین باشه تو دمای محیط زود آب میشه بهتره تو ظرف استیل باشه،شکرنبایدخیلی زیادباشه باعث میشه بستنی خوب نبنده،ثعلب بیشترباشه بستنی بیشترکش میادولی نه خیلی زیادازحد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧈🥞🥐 مواد لازم : شیر ولرم یک لیوان دسته دار فرانسوی آب ولرم نصف لیوان یه ق غ خ شکر یه ق غ خ پودر خمیر مایه یک چهارم لیوان روغن مایه یه ق چ خ نمک تقریبا ۵ لیوان آرد الک شده پنجاه گرم کره ی آب شده یا کمی روغن برای بین خمیر مواد برای رومال یه زرده ی تخم مرغ نصف ق غ خ خامه همه ی مواد باهم غیر از ارد باهم مخلوط میکنیم آرد کم کم به مواد الک میکنیم و اول با همزن دستی بعد هم با کمک دست موادو باهم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد خمیر توی ظرف چرب شده میزلریم روش میپوشونیم تو جای گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت میدیم بعد پف خمیر با کمی ورز دادن میگیریم و به چونه هایی کمی کوچکتر از نارنگی تقسیم میکنیم تو کلیپ مشخصه بعد خمیر پهن میکنیم روش کره ی آب شده یا روغن مایع فرچه میکنی خمیر تا زده دوباره روش کره میزنیم و دوباره مثل کلیپ تا میکنیم یک ربع استراحت میدیم بعد روش با زرده ی تخم مرغ و خامه رومال میکنیم روش کنجد میپاچیم بعد داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت میزاریم.موقع سرو هم داخلش هر چیزی دوست داشتین بزارین من مخلوط پنیر خامه ای و سس بین یکی از لایه ها زدم بعد کاهو. ژانبون گوجه و خیار گذاشتم. امیدوارم شماهم درست کنین و خوشتون بیاد😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🧁🍰 تخم مرغ ۴ عدد شکر یک پیمانه معادل ۱۷۵ گرم روغن مایع ۱/۲ پیمانه معادل ۱۰۰ گرم شیر ۱/۲پیمانه معادل ۸۵ گرم آرد ۲ پیمانه معادل ۲۰۰ گرم بکینگ پودر یک ق چ سرپُر وانیل ۱/۳ ق چ پودر کاکائو به میزان لازم سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید . سفیده را همراه نیمی از شکر با همزن برقی بزنید تا حجیم شود و پف کند تا زمانی که از ظرف بیرون نریزد و سپس درون یخچال قرار دهید تا پفش نخوابد. سپس زرده ها را با مابقی شکر و وانیل به مدت پنج دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس روغن مایع را به زرده اضافه کنید و دو دور با همزن برقی بزنید .شیر ولرم را هم اضافه کنید و یک دور دیگر با همزن بزنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر  سه بار الک شده و سفیده تخم مرغ را به تناوب و در سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را به صورت دورانی و در یک جهت مخلوط کنید. یک سوم از مایه کیک را درون قالب چرب شده بریزید و  سپس روی آن یک لایه پودر کاکائو الک کنید به صورتیکه تمام سطح مایه کیک پوشانده شود . سپس یک سوم دیگر از مایه کیک را بر روی لایه کاکائویی بریزید و دوباره یک لایه دیگر پودر کاکائو الک کنید و سپس مابقی مایه کیک را بریزید. قالب را در فر یک ربع از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
صبحتون به درخشش آفتاب🌞 و روزتان سرشار از رویش مهر🌞 طلوعی دیگر و امیدی دیگر و نگاهی دیگر به خورشید آفرینش🌞 ســــــــلام امروزتون پر از اتفاقات خوب صبح پنجشنبه تون بخیر🌷 ┈••✾•🪴💐🪴•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥞🧇🥖 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم آرد الک شده        ۱ پیمانه بیکینگ پودر         ۱/۲ قاشق غذا خوری شکر         ۲قاشق سوپخوری شیر گرم        ۱ پیمانه کره ذوب شده         ۱/۳پیمانه تخم مرغ (زرده)          1عدد وانیل‏          ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و آب شود سپس در کاسه ای جادار و  بزرگ آرد سفید را می ریزیم و در ادامه نمک ، شکر و بکینگ پودر را به آن می افزاییم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم. تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کره ذوب شده را می افزاییم و هم می زنیم تا منسجم شوند. مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. (زیاد هم زدن باعث سفت شدن پن کیک ها می شود) سپس در تابه ای که مخصوص پنکیک باشد و گرد باشد یا تابه ای که در دسترس داریم را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن در آن اسپری می کنیم و صبر می کنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خود مایه پخش می شود و به صورت دایره می شود. بالای سر پن کیک می مانیم چون خیلی سریع سرخ می شود. مایه را که ریختیم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن حفره های مانند سوزن سوزن هایی ایجاد می شود این یعنی در حال سرخ شدن است.کمی لبه آن را بر می گردانیم اگر به رنگ کاراملی یا قهوه ای در آمده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود.پنکیک خیلی راحت بلند می شود و اصلا به تابه نمی چسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار می دهیم و باقی مواد را نیز به همین صورت آماده می کنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا نوش جان کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍚🍛🥩 مخلوط سینه مرغ وران چرخ کرده ۵۰۰گرم زرده تخم مرغ یک عدد کره نرم شده تودمای محیط ۲۵ گرم زعفران غلیظ یک دوم قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه به میزان لازم پیاز ۱عدد مرغ رو همراه با پیاز چرخ کنید .اگه دوست داشتین میتونید یه حبه سیر هم بزنید.بهش زرده تخم مرغ وزعفران .نمک وفلفل.کره نرم شده روبزنید خوب مخلوط کنید ونیم ساعت بزارین یخچال بمونه . بین یک نایلون باز شده رو میز که مرطوب کردید یک قاشق پر از مواد بریزید نایلون رو برگردونید وبا دست بهش شکل بدید ودر تابه چرب شده سرخ کنید .نوش جونتون❤️ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍎🥮🧁 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ لیوان ماست شیرین ۱ لیوان وانیل  مقداری آرد الک شده ۱ لیوان روغن  نصف لیوان کمتر بکینگ پودر 1 ق غ خلال بادام  مقداری سیب  2 عدد مارمالاد  زردالو یا هر مارمالادی که دوست دارید مقداری برای روی کیک قالب من ارتفاعش 3/5 سانت و طول قالب 30 و عرضش 20 سانت و جنسشم آلومینیومی بود کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشته و دیواره های قالب رو با برس چرب کنید من کاغذ روغنی رو دورتا دور گذاشته بودم تخم مرغ وانیل را با همزن میزنیم بعد شکر را بهش اضافه میکنیم بمدت 7 دقیقه هم بزنید تا رنگش کرم و کشدار بشه بعد روغن را ریخته و در حد مخلوط شدن میزنیم بعدم ماست رو بهش اضافه میکنیم کمی هم زده تا مواد با هم ترکیب بشن و در اینجا دیگه از همزن برقی استفاده نمیکنیم چون میخوایم آرد و بکینگ پودری که 3 بار قبلا الک کردیم رو توی 3 مرحله به مایه کیک اضافه کنید البته بصورت دورانی هم بزنید تا پف مایه کم نشه انوقت کیکتون خوب پف نمیکنه حالا 2 عدد سیب را پوست بکنید و بصورت حلقه که وسطش رو سوراخ کردید کنار بگذارید برای روی کیک حالا مایه کیک را توی قالب بریزید و سیبهای حلقه شده را روش بچینید و مقداری هم خلال بادام توش بپاشید فر را که از 15 دقیقه قبل  روشن کردید قالب کیک را داخل فر بگذارید بمدت 45  دقیقه البته دمای فرها با هم فرق میکنه بعد 40 دقیقه خودتان چک کنید اگر نپخته بود بهش بازم زمان بدید تا بپزد و در آخر وقتی کیک از داغی افتاد روی کیک را با برس مارمالاد زده تا خوشرنگ و براق بشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍤🍝🥫 پاستا با سس پنیر،میگو اسپایسی،اسفناج و قارچ . مواد لازم: 100_200 گرم پاستا سس پنیر👇 1/2 لیوان پنیر خامه ای 1/4 لیوان شیر 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر نمک و فلفل طبق ذائقه 10_15 عدد میگو 100 گرم اسفناج 200 گرم قارچ پودر فلفل قرمز پودر پاپریکا پودر سیر آویشن یا اورگانو 2 قاشق غذاخوری روغن و هر ادویه دلخواه جهت مرینیت میگو طرز تهیه: برای آماده کردن سس پنیر ابتدا در یک کاسه یا مخلوط کن پنیر خامه ای،شیر،پودر سیر،نمک و فلفل گذاشته و کامل با هم مخلوط کنید،و سس آماده را روی پاستا پخته شده بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند میگو ها را با پودر سیر و پاپریکا و فلفل قرمز،ادویه های دلخواه و در صورت تمایل یک کم آب لیمو مرینیت کنید و در ماهیتابه نچسب با روغن خیلی کم سرخ کنید،از تابه در اورده،سپس در همان ماهیتابه قارچ ها را روی حرارت متوسط تفت دهید ،نمک و فلفل،پودر سیر،اویشن یا اورگانو زده،و مرتب هم بزنید تا آب قارچ کشیده شود و کاراملی شوند،از ماهیتابه در آورده و اسفناج ها را اضافه کنید،نمک بزنید مقداری تفت دهید تا اسفناج ها نرم شوند،همه مواد را کنار هم در بشقاب سرو کنید،نوش جان🤗 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥖🍝 قارچ 350 گرم فيله مرغ 250 گرم شيریک و نیم پيمانه پاستا پنه 250 گرم خامه 100 گرم اسفناج 150 گرم کره 50 گرم سير 4 حبه پنير پارمزان 100 گرم نمک و فلفل به اندزه کافى اول قارچ ها رو باکمى کره تفت ميديم و از تابه خارج ميکنيم و تو همون تابه با مقدارى کره و سير فيله هاى مزه دار شده رو یک ربع تفت ميديم تا فيله ها پخته بشن و بعد از تابه خارج ميکنیم. بعد از فيله ها ما بقى سير رو با باقى کره در همون تابه تفت ميديم واسفناج رو ميريزيم و صبر ميکنيم تا اسفناج ها بپزن اسفناج هاکه پختن شير رو اضافه ميكنيم وقتى شير گرم شد خامه که به دماى محيط رسيده رو اضافه ميكنيم وقتى خامه داخل شير حل شد پنير پارمزان رو اضافه کرده و هم ميزنيم تا سس مون يکدست بشه بعد هم مرغ و قارچ رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم تا بجوشه و در آخر پاستامون که در ابجوش و نمک پخته شده رو اضافه ميكنيم و بعد از 10 دقيقه خاموش ميکنيم و تمام🥰 این یه غذای فوق العاده خوشمزه و راحته با پروتین بالا و رژیمیه که درست میکنم و گفتم اینجا برای شما هم بزارم که اگه رژیم دارید و دوست دارید یه غذای سالم و پروتینی داشته باشید از دستش ندید😍 فیله مرغ مزه دار شده (حتما چهارساعت فیله رو مزه دار کنید) رو با بیفتک کوب باز کردم و روی فیله ها پنیر فتا و اسفناج نیم پز شده گذاشتم و رول کردم و داخل فر به مدت نیم ساعت پخته شد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥞🥓🌭 کره ۵۰ گرم ذوب شده شیر ۱ پیمانه تخم مرغ ۲عدد آرد سفید ۱ پیمانه پول بیبر ۲ق چ فلفل قرمز ۱/۲ق چ نمک ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ چ سرپر ژامبون مرغ نگینی یا چرخ درشت شده ۲۰۰گرم فلفل دلمه رنگی به دلخواه(من ازهررنگ ۱/۳فلفل رو ریختم) در کاسه ای بزرگ آرد نمک و بکینگ پودر را ۳بار الک میکنیم. سفیده تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم میزنیم تا کاملا پف کنه.زرده رو با پول بیبر فلفل قرمز باشیر  هم می زنیم و بعد کره ذوب شده را می ریزیم و مواد باهم مخلوط میکنیم.  حالا آرد ،فلفل دلمه و ژامبون رو اضافه کرده مخلوط می کنیم،دراخرم سفیده رو میریزیم  تا یکدست شوند.خیلی هم نمی زنیم که پف سفیده نخوابه دستگاه یا تابه راداغ میکنیم حالا مایه پنکیک رو میریزیم کمی پخش میکنیم . مایه را که ریختم معمولا بعد از ۱ دقیقه  روی آن حفره های مانند سوزن سوزن هایی ایجاد می شود این یعنی اینکه کارمون درست بوده پنکیک  در حال سرخ شدن است.حالا بر می گردانیم تاطرف بعدی هم خوش رو بگیره. نکته استفاده از شیر علاوه بر اینکه باعث می شود پنکیک  طعم بهتری داشته باشه باعث می شود پنکیک تا مدت زیادی نرم بماند. اگر طعم کره رو دوست ندارید۳ق س روغن مایع اضافه کنید. من توی دستگاه پن کیک ساز ریختم  هرپنکیک حدودا۴دقیقه طول کشید درست بشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🫕🥙 موادی که لازم داریم برای حدود پنج تا شش نفر: پنج تا شش عدد بادمجان متوسط شش تا هفت عدد گردو دو عدد پیاز پنج تا شش حبه سیر کشک به میزان دلخواه (مقدارش سلیقه ای هست) نعناع،زردچوبه،فلفل سیاه کمی خب اول بادمجونا رو سرخ میکنیم و میذاریم روی کاغذروغنی،تا روغن اضافیش گرفته بشه. بعد ازون، بادمجونا رو با گوشتکوب دستی، میکوبیم. پیاز رو ریز خورد میکنیم،و تفت میدیم بعد سیر خورد شده رو اضافه و کمی تفت ک خورد، نعناع و زرچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم. با شعله کم،حدود دو دقیقه کافیه،چون ممکنه نعناع بسوزه. بعدش بادمجونارو اضافه و هم میزنیم. کمی بعد، گردو و کشکی که بانیم لیوان آب،رقیق کردیم، بهش اضافه میکنیم؛ و سر قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم حدودنیم ساعت تا چهل دقیقه با شعله کم، جا بیوفته.در آخر هم مزه میکنیم اگر نمکش کم بود، کمی هم نمک بهش اضافه میکنیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍚🥘🍲 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
. : گوشت قرمز ۵۰۰ گرم، خلال بادام 200 گرم، زرشک سیاه یک پیمانه،رب سه قاشق غذا خوری سر پر، پیاز یک عدد درشت ادویه جات به میزان لازم(زردچوبه،فلفل سیاه،نمک،چوب دارچین) برای این خورش خوشمزه من از شب قبل خلال بادامم رو گذاشتم داخل آب خیس بخوره و دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده هم ریختم داخلش،روز بعد حدود دو ساعت جدا گذاشتم بپزه بعد رفتم سراغ گوشتها که ریز خردشون کرده بودم (باید ریز تر از خورش های دیگه باشه)با یه مقدار آب گذاشتمش رو شعله گاز حدود پنج دقیقه بعد اون آب رو ریختم تاضایعات گوشت از بین بره و رنگ خورشتم شفاف بشه،بعدگوشت رو کنار گذاشتم و داخل همون قابلمه یک عدد پیاز درشت رو بصورت نگینی ریز کردم و با یه مقدار روغن تفت دادم تا جایی که پیازها سبک و شیشه ای شدن بعد گوشت رو اضافه کردم و به میزان لازم زردچوبه و فلفل اضافه کردم و تفت دادم سه قاشق سر پر رب بهش اضافه کردم بعد که حسابی تفت خوردن و رب هم کاملا رنگ باز کرد در نهایت تا نصفه قابلمه بهش آب جوشیده اضافه کردم و ۴ عدد لیمو و ۲ تکه بزرگ چوب دارچین هم انداختم داخلش و در قابلمه رو گذاشتم ده دقیقه بعد هم خلال بادام رو که جدا گذاشته بودم بپزه رو بهش اضافه کردم و چند ساعتی گذاشتم خورشم بپزه تا موقعی که گوشت ها حسابی ترد و نرم بشن در اواخر پخت هم سه قاشق زعفران دم کرده و دو قاشق گلاب و نمک هم به خورشت اضافه کردم و ده دقیقه آخر هم قبل از اینکه بخوام شعله رو خاموش کنم زرشک سیاه رو با یه مقدار روغن حیوانی تفت دادم و به خورش اضافه کردم. نکته:خلال بادام هرچقدر هم بپزه له یا شکسته نمیشه به همین دلیل من به خاطر اینکه سفتیش زیاد زیر دندون احساس نشه به صورت جدا هم یه مقدار میزارم بپزه و در همون ابتدای کار به خورشتم اضافه میکنم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
سلام صبح بهاریتون بخیر امروزتون تون پراز گـل از خدا می خواهم هرآنچه بهترین هست برایتان رقم بزند روزی فراوان دلی خوش و شادیهای بی پایان صبحتون شاد و پراز طراوت ❤️  ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┈••✾•🦚🌹🦚•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍳🥖🌭 داخلِ نون باگت و خالی میکنیم. بعد یه تخم مرغ هم زده میریزیم داخلش ،روش هم کمی سوسیس یا بیکن اضافه میکنیم.  در اخر فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا و جعفری خرد شده اضافه میکنیم. ( میتونید مواد دلخواهتون رو به این ترکیب اضافه کنید،اما این ترکیب عالیه 😍) خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کن. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🍰🥧 کیک خرما بدون آرد و بدون شکر مواد لازم؛ خرمای بدون دانه ۱۶۰ گرم شیر ۲۰۰ گرم جوی دوسر ۲۵۰ گرم روغن مایع ۸۰ گرم تخم مرغ دو عدد بکینگ پودر ۲ ق م وانیل چند قطره دارچین نصف تا یک قاشق  م برای روی کیک؛ گردو ،بادام ،،خرمای نگینی شده ، جو دو سر به میزان لازم و .... طرز تهیه ؛ برای تهیه کیک خرمای بدون آرد ابتدا جو دوسر پرک رو با غذاساز کاملاً آردش کنید و کنار بگذارید. دانه های خرما رو جدا کنید در صورتی که دوست داشتین پوستش هم بگیرید و بعد شیر داغ رو بهش اضافه کنید ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و با بلندر میکس کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید از این مرحله به بعد تخم مرغ و وانیل رو به میکس بالا اضافه کنید یک دقیقه دستی هم بزنید و روغن مایع را اضافه کنید یکدست کنید و در آخر پودر دارچین، بکینگ پودر و آرد جو رو اضافه کنید دستی هم بزنید داخل قالب ۲۵ سانت کاغذ روغنی دار خمیر کیک رو بریزید روی کیک را با انواع آجیل میتونی تزیین کنید حتماً با دست کمی فشار بدید و بعد در فر از قبل گرم شده بگذارید پس از اینکه کیک خنک شد به راحتی آن را از قالب جدا کنید و کاغذ روغنی و ازش جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید. *پیشنهاد میکنم کارامل  روی کیک بریزید و سرو کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥧🍗🥗 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
تخم مرغ  سه عدد آرد دو و یک چهارم پیمانه بکینگ پودر سه ق مربا خوری پر ماست یک و نیم پیمانه روغن مایع سه چهارم پیمانه اسفناج صد گرم پیازچه خرد شده صد گرم ذرت پخته شده ۵۰ گرم سینه مرغ پخته شده یک پیمانه نمک و فلفل و آویشن  به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم مرغ را ابتدا با پیاز و نمک و فلفل و برگ بو بپزید و بعد از پخت آن را خرد کنید . اسفناج را بعد از شستشو درون قابلمه بدون آب بپزید تا نرم شود و بعد با چاقو ساطوری کنید. پیازچه را بعد از شستشو با قیچی ریز کنید و ذرت هم آب پز باشد . برای خمیر تخم مرغها را درون ظرفی شکسته و با همزن برقی  کمی بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و کمی حجیم شود . سپس ماست و روغن مایع را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر  را روی مواد الک کنید تا مواد حالت خمیری پیدا کند و از آخر نمک و فلفل آویشن را به مواد اضافه کنید. سپس مواد را به سه قسمت جداگانه تقسیم کنید.به یک قسمت اسفناج پخته شده و به یک قسمت پیازچه خرد شده و به یک قسمت ذرت پخته شده اضافه کنید . می توانید مرغ خرد شده  را به مواد مافین اضافه کنید و یا اینکه مرغ را مابین خمیر قرار دهید . کمی از مواد را داخل کپسولها بریزید و مرغ را روی خمیر بریزید و دوباره مواد خمیری را بریزید تا سه چهارم قالب پر شود و داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت  بیست دقیقه قرار دهید. با یک خلال امتحان کنید اگر مواد به خلال نچسبید آماده هست.  بیش از اندازه داخل فر قرار ندهید تا باعث خشک شدن  مافین شود. بعد از پخت کمی پنیر پیتزا روی مافین بریزید و دوباره درون فر قرار دهید و شعله گریل فر را روشن کنید تا پنیر طلایی شود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍨🧁 بیسکویت پتی بور شکلاتی یا کیک شکلاتی یک بسته پنیر ماسکار پونه یک بسته خامه صبحانه پاکتی یک بسته  پودر قند به مقدار دلخواه پودر کرم کارامل نصف بسته  شیر نصف لیوان  نسکافه ۱ق غ  اول بیسکویتها رو داخل غذا ساز خرد کنید وبه اندازه یک قاشق سر پر ته لیوان مورد نظرتون بریزید. پنیر وخامه وپودر قند رو با همزن بزنید تا حسابی مخلوط بشه.نصف بسته پودر کرم کارامل رو با نصف لیوان شیر بجوشونید و بزاریدخنک بشه وبه مایع پنیری اضافه کنید  ی ق غ نسکافه رو هم با آب باز کنید و اضاف کنید روی بیسکویتها از مواد پنیری بریزید و بزارید یخچال تا ببنده. روی مواد پنیری میتونید نوتلا یا شکلات ابشده  بریزید و در یخچال بزارید و نوش جان کنید. 🌸حتما از پنیر ماسکارپونه توی دسر ها استفاده کنید چون پنیر های دیگه بخاطر نمکی که دارن قطعا طعم اصلی دسر رو تغییر میدن. 🌸با این مقدار مواد همین چهار لیوان دسر رو میتونید داشته باشید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🍮🥠 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
*مواد لازم برای شربت شکر ۲/۵لیوان آب ۱/۵ لیوان هل چند عدد چوب دارچین ۱ شاخه زعفران به میزان لازم آب لیمو ترش ۱ قاشق غذا خوری در صورت نبودن لیمو ترش تازه یک قاشق مربا خوری آبلیمو گلاب ۱/۴ لیوان تمام مواد بجز آب لیمو را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود.۵ الی ۶ دقیقه اجازه دهید تا جوش بخورد و در آخر آب لیمو را اضافه کرده و از حرارت بردارید تا خنک شود. *مواد میانی قطایف شیر ۱پیمانه شکر۲ قاشق غذا خوری خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری آرد سفید   ۱ قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری پر پودر نارگیل  ۱ قاشق غذا خوری پر گلاب ۱ قاشق غذا خوری تمام مواد جز گلاب را باهم مخلوط و یکست کنید.روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه مثل فرنی.بعد از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگه انتقال بدید و سلفون بکشید یا ظرف درب دار و داخل یخچال بره تا سفت بشه. *مواد لازم برای خمیر (پنکیک) شیر ولرم ۲ لیوان آب ولرم ۲ پیمانه شکر ۳ قاشق غذا خوری آرد سفید ۲ پیمانه ایرمیک ۱ پیمانه(اگه نداشتید همون آرد سفید استفاده کنید ) مایه خمیر فوری ۱ قاشق غذا خوری جوش شیرین ۱قاشق چایخوری نمک ۱/۴ قاشق چایخوری تمام مواد را داخل مخلوط کن بریزید و ۵ دقیقه خوب مخلوط کنید.سپس مایه را داخل ظرف دیگری بریزید و روشو سلفون کشیده و نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدید.روشو فقط سلفون بکشید نپوشانید و جای خیلی گرم هم نذارید. تابه را روی حرارت داغ کنید نیاز به چرب کردن نیست به اندازه ی یک ملاقه از مواد داخل تابه بریزید. صبر کنید حباب بزنه و روش خشک بشه زیرش رنگ گرفت وسطش خشک شد بردارید.بیشتر نمونه منظورم از خشک شدن پخت کامل نیست فقط حالت خیسی اولیه را نداشته باشه ولی کامل هم نبنده یکم مات میشه.فقط یک طرف باید بپزه نیازی نیست بر گردونید.پنکیک ها را که آماده کردید بلافاصله داخل پارچه ی تمیزی بذارید که خشک نشن.بعداز آماده شدن تمام پنکیک ها یکی یکی از لای پارچه بردارید و از مواد میانی به اندازه ی یک قاشق غذا خوری وسطش گذاشته و بپیچید.یعنی از وسط تا میکنید و با دوتا انگشت لبه ها ره بهم بچسبونید برای اینکه قسمت داخلی کامل نپخته بود چسبنده هست داخل خمیر.دقت کنید قسمتی که کامل پخته به سمت بیرون باشه و داخل قسمت چسبنده مواد را بذارید.بعد از آماده شدن و پر کردن پنکیک ها حالا داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم.حدودا ۵ دقیقه بعد بلافاصله داخل شربتی که قبلا درست کردیم و خنک شده میندازیم.۸ الی ۱۰ دقیقه داخل شربت بمونه تا شربت جذبش بشه.داخل صافی بذارید تا شربت اضافه کشیده بشه.قطابها اول ترد هستند بعد از اینکه از شربت خارج کردید تو ظرف دردار بذارید یک ساعت بعد نرم میشن.اگه ظرفتون در نداشت سلفون بکشید.نگهداریش هم داخل یخچال یا دمای محیط فرق نمیکنه بستگی به سلیقه ی خودتون داره خنک یا هم دمای محیط میل کنید.میتونید مواد را نصف کنید. راستی یه پیشنهاد دیگه اینکه به جای مواد میانی میتونید از پنیر خامه ای و گردو هم استفاده کنید من یه تعداد را با پنیر خامه ای و گردو پر کردم که برش زدش داخل عکس مشخصه. درست کنید و لذت ببرید و نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🌽🧀🧈 روش پخت ذرت هم سلیقه ایه میتونید ذرت ها رو با ترکیب کره آویشن نمک و فلفل با فرچه رومال کنید روش فویل بکشید تقریبا ۱۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید بعد با سس دلخواهتون نوش جان کنید یا ذرت هارو بخار پز کنید یا اینکه ذرت رو با یه لیوان شیر و ۲۵ گرم کره نمک و فلفل آویشن بپزید بعد از پخت با سس قارچ یا هرسسی که دوست داشتید سرو کنید یا حتی می تونید ذرت رو کباب کنید کلا واسه پختنشون دستتون بازه😊 من برای سس ذرت ۲۵ گرم کره رو روی حرارت کم گذاشتم سه تا قارچ رو ورقه کردم به کره اضافه کردم و کمی تفت دادم نمک و فلفل آویشن اضافه کردم بعد دوقاشق سس مایونز اضافه کردم بعد از اینکه ترکیب شدن یه فنجون پنیر پیتزا اضافه کردم وقتی پنیر کش اومد سس آمادست نوش جان❤ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🍩🥜 ✅مواد لازم كوكي شرت برد پسته و بادام كره به دماي محيط رسيده 1 پيمانه (227گرم) شكر يك دوم پيمانه نشاسته ذرت 1/4 پيمانه (جايگزينش ارد كنيد) آرد 2 پيمانه نمك يه پنس پسته يك پيمانه گلاب 1/4 ق چ بادام پرك يك پيمانه وانيل 1/4 ق چ يك عدد سفيده تخم مرغ رو مال مطابق فيلم؛ شكر و كره رو زده تا مخلوط بشه ارد،نمك،نشاسته ذرت رو مخلوط كنيد و كم كم به كره اضافه كنيد . خمير اماده شده رو دو قسمت كنيد. يك قسمت رو نصف گردو و وانيل بزنيد. قسمت ديگه رو نصف پسته خرد شده و گلاب و يك ق چ پودر گل رز (مگه ميشه پسته باشه گلاب نباشه 🥰) روي سلفون خمير رو بصورت استوانه رول كنيد و مثل سوسيس وبا پسته و گردو کاور کنید و بذاريد شب تا صبح داخل فریزر بمونه استراحت كنه . کوکی هارو بعده یک شب موندن درفریزر خارج کنید وبا چاقوی تیز برش بزنید وبچینید داخل فری که ازقبل گرم شده بادرجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ دقیقه پخت کنه تازمانی که اطرافش کمی طلایی بشه ✅دومدل کوکی رو بالا بهتون گفتم ✳دومدل دیگه👇 میتونید مواد بالارو ۲برابر کنید وبه چهار قسمت خمیرو تقسیم کنید 🔷️دومدلشو بالا گفتم چیا میتونید قاطی کنید واما دومدل دیگه به یه قسمت میتونید فندق خرد شده اضافه کنید طبق کوکی های قبل ویه قسمت دیگه خمیرو میتونید پرک و وانیل اضافه کنید. پس میتونید با این مدل خمیر ۴نوع کوکی لذیذ درست کنید🥰 میتونید برای تزیین روش از پرک،بادام،گردو،گل رز استفاده کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🍚🥗 برای تهیه کباب تابه ای گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته ترکیب کردم بهش نمک فلفل پودرسیر کمی سماق وادویه اضافه کردم و ورز دادم اگه انسجام نداشت گوشتتون کمی آرد سوخاری یا آرد نخودچی بهش اضافه کنید گوشت رو دوساعت داخل یخچال استراحت دادم تا گوشت خوب با ادویه ها مزه دار بشه بعد از دوساعت داخل تابه سرخ کردم و با فرچه آغشته شده به زعفران و کره کبابها رو رومال کردم برای تهیه کته ربی یه پیاز رو نگینی خرد کردم و  تفت دادم وقتی خوب سبک شد بهش زردچوبه نمک و فلفل اضافه کردم و دوقاشق رب گوجه اضافه کردم و خوب تفت دادم بعد به قابلمه آب اضافه کردم و برنج رو اضافه کردم وقتی آب کته کشیده شد کته رو دم گذاشتم و با کباب تابه ای سرو کردم نوش جان❤ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6