✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوبیده_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍚🍛🥩
مخلوط سینه مرغ وران چرخ کرده ۵۰۰گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
کره نرم شده تودمای محیط ۲۵ گرم
زعفران غلیظ یک دوم قاشق چایخوری
نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
پیاز ۱عدد
مرغ رو همراه با پیاز چرخ کنید .اگه دوست داشتین میتونید یه حبه سیر هم بزنید.بهش زرده تخم مرغ وزعفران .نمک وفلفل.کره نرم شده روبزنید خوب مخلوط کنید ونیم ساعت بزارین یخچال بمونه .
بین یک نایلون باز شده رو میز که مرطوب کردید یک قاشق پر از مواد بریزید نایلون رو برگردونید وبا دست بهش شکل بدید ودر تابه چرب شده سرخ کنید .نوش جونتون❤️
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_سیب
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍎🥮🧁
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کیک_سیب
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
ماست شیرین ۱ لیوان
وانیل مقداری
آرد الک شده ۱ لیوان
روغن نصف لیوان کمتر
بکینگ پودر 1 ق غ
خلال بادام مقداری
سیب 2 عدد
مارمالاد زردالو یا هر مارمالادی که دوست دارید
مقداری برای روی کیک
قالب من ارتفاعش 3/5 سانت و طول قالب 30 و عرضش 20 سانت و جنسشم آلومینیومی بود
کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشته و دیواره های قالب رو با برس چرب کنید من کاغذ روغنی رو دورتا دور گذاشته بودم
تخم مرغ وانیل را با همزن میزنیم بعد شکر را بهش اضافه میکنیم بمدت 7 دقیقه هم بزنید تا رنگش کرم و کشدار بشه بعد روغن را ریخته و در حد مخلوط شدن میزنیم بعدم ماست رو بهش اضافه میکنیم کمی هم زده تا مواد با هم ترکیب بشن
و در اینجا دیگه از همزن برقی استفاده نمیکنیم
چون میخوایم آرد و بکینگ پودری که 3 بار قبلا الک کردیم رو توی 3 مرحله به مایه کیک اضافه کنید البته بصورت دورانی هم بزنید تا پف مایه کم نشه انوقت کیکتون خوب پف نمیکنه
حالا 2 عدد سیب را پوست بکنید و بصورت حلقه که وسطش رو سوراخ کردید کنار بگذارید برای روی کیک
حالا مایه کیک را توی قالب بریزید و سیبهای حلقه شده را روش بچینید و مقداری هم خلال بادام توش بپاشید
فر را که از 15 دقیقه قبل روشن کردید قالب کیک را داخل فر بگذارید بمدت 45 دقیقه البته
دمای فرها با هم فرق میکنه بعد 40 دقیقه خودتان چک کنید اگر نپخته بود بهش بازم زمان بدید تا بپزد
و در آخر وقتی کیک از داغی افتاد روی کیک را با برس مارمالاد زده تا خوشرنگ و براق بشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پاستا
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍤🍝🥫
پاستا با سس پنیر،میگو اسپایسی،اسفناج و قارچ
.
مواد لازم:
100_200 گرم پاستا
سس پنیر👇
1/2 لیوان پنیر خامه ای
1/4 لیوان شیر
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل طبق ذائقه
10_15 عدد میگو
100 گرم اسفناج
200 گرم قارچ
پودر فلفل قرمز
پودر پاپریکا
پودر سیر
آویشن یا اورگانو
2 قاشق غذاخوری روغن
و هر ادویه دلخواه جهت مرینیت میگو
طرز تهیه:
برای آماده کردن سس پنیر ابتدا در یک کاسه یا مخلوط کن پنیر خامه ای،شیر،پودر سیر،نمک و فلفل گذاشته و کامل با هم مخلوط کنید،و سس آماده را روی پاستا پخته شده بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند میگو ها را با پودر سیر و پاپریکا و فلفل قرمز،ادویه های دلخواه و در صورت تمایل یک کم آب لیمو مرینیت کنید و در ماهیتابه نچسب با روغن خیلی کم سرخ کنید،از تابه در اورده،سپس در همان ماهیتابه قارچ ها را روی حرارت متوسط تفت دهید ،نمک و فلفل،پودر سیر،اویشن یا اورگانو زده،و مرتب هم بزنید تا آب قارچ کشیده شود و کاراملی شوند،از ماهیتابه در آورده و اسفناج ها را اضافه کنید،نمک بزنید مقداری تفت دهید تا اسفناج ها نرم شوند،همه مواد را کنار هم در بشقاب سرو کنید،نوش جان🤗
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پاستا
#فیله_مرغ_سوخاری
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥖🍝
#پاستا
قارچ 350 گرم
فيله مرغ 250 گرم
شيریک و نیم پيمانه
پاستا پنه 250 گرم
خامه 100 گرم
اسفناج 150 گرم
کره 50 گرم
سير 4 حبه
پنير پارمزان 100 گرم
نمک و فلفل به اندزه کافى
اول قارچ ها رو باکمى کره تفت ميديم و از تابه خارج ميکنيم و تو همون تابه با مقدارى کره و سير فيله هاى مزه دار شده رو یک ربع تفت ميديم تا فيله ها پخته بشن و بعد از تابه خارج ميکنیم.
بعد از فيله ها ما بقى سير رو با باقى کره در همون تابه تفت ميديم واسفناج رو ميريزيم و صبر ميکنيم تا اسفناج ها بپزن اسفناج هاکه پختن شير رو اضافه ميكنيم وقتى شير گرم شد خامه که به دماى محيط رسيده رو اضافه ميكنيم وقتى خامه داخل شير حل شد پنير پارمزان رو اضافه کرده و هم ميزنيم تا سس مون يکدست بشه بعد هم مرغ و قارچ رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم تا بجوشه و در آخر پاستامون که در ابجوش و نمک پخته شده رو اضافه ميكنيم و بعد از 10 دقيقه خاموش ميکنيم و تمام🥰
#فیله_مرغ_رولی
این یه غذای فوق العاده خوشمزه و راحته با پروتین بالا و رژیمیه که درست میکنم و گفتم اینجا برای شما هم بزارم که اگه رژیم دارید و دوست دارید یه غذای سالم و پروتینی داشته باشید از دستش ندید😍
فیله مرغ مزه دار شده (حتما چهارساعت فیله رو مزه دار کنید) رو با بیفتک کوب باز کردم و روی فیله ها پنیر فتا و اسفناج نیم پز شده گذاشتم و رول کردم و داخل فر به مدت نیم ساعت پخته شد.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پنکیک_ژامبون
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥞🥓🌭
کره ۵۰ گرم ذوب شده
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
پول بیبر ۲ق چ
فلفل قرمز ۱/۲ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ چ سرپر
ژامبون مرغ نگینی یا چرخ درشت شده ۲۰۰گرم
فلفل دلمه رنگی به دلخواه(من ازهررنگ ۱/۳فلفل رو ریختم)
در کاسه ای بزرگ آرد نمک و بکینگ پودر را ۳بار الک میکنیم.
سفیده تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم میزنیم تا کاملا پف کنه.زرده رو با پول بیبر فلفل قرمز باشیر هم می زنیم و بعد کره ذوب شده را می ریزیم و مواد باهم مخلوط میکنیم. حالا آرد ،فلفل دلمه و ژامبون رو اضافه کرده مخلوط می کنیم،دراخرم سفیده رو میریزیم تا یکدست شوند.خیلی هم نمی زنیم که پف سفیده نخوابه دستگاه یا تابه راداغ میکنیم حالا مایه پنکیک رو میریزیم کمی پخش میکنیم .
مایه را که ریختم معمولا بعد از ۱ دقیقه روی آن حفره های مانند سوزن سوزن هایی ایجاد می شود این یعنی اینکه کارمون درست بوده پنکیک در حال سرخ شدن است.حالا بر می گردانیم تاطرف بعدی هم خوش رو بگیره.
نکته
استفاده از شیر علاوه بر اینکه باعث می شود پنکیک طعم بهتری داشته باشه باعث می شود پنکیک تا مدت زیادی نرم بماند.
اگر طعم کره رو دوست ندارید۳ق س روغن مایع اضافه کنید.
من توی دستگاه پن کیک ساز ریختم هرپنکیک حدودا۴دقیقه طول کشید درست بشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کشک_بادمجان
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍆🫕🥙
موادی که لازم داریم برای حدود پنج تا شش نفر:
پنج تا شش عدد بادمجان متوسط
شش تا هفت عدد گردو
دو عدد پیاز
پنج تا شش حبه سیر
کشک به میزان دلخواه (مقدارش سلیقه ای هست)
نعناع،زردچوبه،فلفل سیاه کمی
خب اول بادمجونا رو سرخ میکنیم و میذاریم روی کاغذروغنی،تا روغن اضافیش گرفته بشه.
بعد ازون،
بادمجونا رو با گوشتکوب دستی،
میکوبیم.
پیاز رو ریز خورد میکنیم،و تفت میدیم
بعد سیر خورد شده رو اضافه و کمی تفت ک خورد،
نعناع و زرچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم.
با شعله کم،حدود دو دقیقه کافیه،چون ممکنه نعناع بسوزه.
بعدش بادمجونارو اضافه و هم میزنیم.
کمی بعد،
گردو و کشکی که بانیم لیوان آب،رقیق کردیم،
بهش اضافه میکنیم؛
و سر قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم حدودنیم ساعت تا چهل دقیقه با شعله کم،
جا بیوفته.در آخر هم مزه میکنیم اگر نمکش کم بود،
کمی هم نمک بهش اضافه میکنیم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورش_خلال_کرمانشاهی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍚🥘🍲
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
.
#خورش_خلال_کرمانشاهی:
گوشت قرمز ۵۰۰ گرم، خلال بادام 200 گرم، زرشک سیاه یک پیمانه،رب سه قاشق غذا خوری سر پر، پیاز یک عدد درشت
ادویه جات به میزان لازم(زردچوبه،فلفل سیاه،نمک،چوب دارچین)
برای این خورش خوشمزه من از شب قبل خلال بادامم رو گذاشتم داخل آب خیس بخوره و دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده هم ریختم داخلش،روز بعد حدود دو ساعت جدا گذاشتم بپزه بعد رفتم سراغ گوشتها که ریز خردشون کرده بودم (باید ریز تر از خورش های دیگه باشه)با یه مقدار آب گذاشتمش رو شعله گاز حدود پنج دقیقه بعد اون آب رو ریختم تاضایعات گوشت از بین بره و رنگ خورشتم شفاف بشه،بعدگوشت رو کنار گذاشتم و داخل همون قابلمه یک عدد پیاز درشت رو بصورت نگینی ریز کردم و با یه مقدار روغن تفت دادم تا جایی که پیازها سبک و شیشه ای شدن بعد گوشت رو اضافه کردم و به میزان لازم زردچوبه و فلفل اضافه کردم و تفت دادم سه قاشق سر پر رب بهش اضافه کردم بعد که حسابی تفت خوردن و رب هم کاملا رنگ باز کرد در نهایت تا نصفه قابلمه بهش آب جوشیده اضافه کردم و ۴ عدد لیمو و ۲ تکه بزرگ چوب دارچین هم انداختم داخلش و در قابلمه رو گذاشتم ده دقیقه بعد هم خلال بادام رو که جدا گذاشته بودم بپزه رو بهش اضافه کردم و چند ساعتی گذاشتم خورشم بپزه تا موقعی که گوشت ها حسابی ترد و نرم بشن در اواخر پخت هم سه قاشق زعفران دم کرده و دو قاشق گلاب و نمک هم به خورشت اضافه کردم و ده دقیقه آخر هم قبل از اینکه بخوام شعله رو خاموش کنم زرشک سیاه رو با یه مقدار روغن حیوانی تفت دادم و به خورش اضافه کردم.
نکته:خلال بادام هرچقدر هم بپزه له یا شکسته نمیشه به همین دلیل من به خاطر اینکه سفتیش زیاد زیر دندون احساس نشه به صورت جدا هم یه مقدار میزارم بپزه و در همون ابتدای کار به خورشتم اضافه میکنم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
سلام صبح بهاریتون بخیر
امروزتون تون پراز گـل
از خدا می خواهم
هرآنچه بهترین
هست برایتان رقم بزند
روزی فراوان
دلی خوش
و شادیهای بی پایان
صبحتون شاد و پراز طراوت ❤️
┈••✾•🦚🌹🦚•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_صبحانه
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍳🥖🌭
داخلِ نون باگت و خالی میکنیم. بعد یه تخم مرغ هم زده میریزیم داخلش ،روش هم کمی سوسیس یا بیکن اضافه میکنیم. در اخر فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا و جعفری خرد شده اضافه میکنیم. ( میتونید مواد دلخواهتون رو به این ترکیب اضافه کنید،اما این ترکیب عالیه 😍)
خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کن.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_خرما
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🍰🥧
کیک خرما بدون آرد و بدون شکر
مواد لازم؛
خرمای بدون دانه ۱۶۰ گرم
شیر ۲۰۰ گرم
جوی دوسر ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
تخم مرغ دو عدد
بکینگ پودر ۲ ق م
وانیل چند قطره
دارچین نصف تا یک قاشق م
برای روی کیک؛
گردو ،بادام ،،خرمای نگینی شده ،
جو دو سر به میزان لازم و ....
طرز تهیه ؛
برای تهیه کیک خرمای بدون آرد ابتدا جو دوسر پرک رو با غذاساز کاملاً آردش کنید و کنار بگذارید. دانه های خرما رو جدا کنید در صورتی که دوست داشتین پوستش هم بگیرید و بعد شیر داغ رو بهش اضافه کنید ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و با بلندر میکس کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید از این مرحله به بعد تخم مرغ و وانیل رو به میکس بالا اضافه کنید یک دقیقه دستی هم بزنید و روغن مایع را اضافه کنید یکدست کنید و در آخر پودر دارچین، بکینگ پودر و آرد جو رو اضافه کنید دستی هم بزنید داخل قالب ۲۵ سانت کاغذ روغنی دار خمیر کیک رو بریزید روی کیک را با انواع آجیل میتونی تزیین کنید حتماً با دست کمی فشار بدید و بعد در فر از قبل گرم شده بگذارید پس از اینکه کیک خنک شد به راحتی آن را از قالب جدا کنید و کاغذ روغنی و ازش جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید. *پیشنهاد میکنم کارامل روی کیک بریزید و سرو کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مافین_مرغ
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥧🍗🥗
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#مافین_مرغ_اسفناج
#مافین_مرغ_پیازچه
#مافین_مرغ_ذرت
تخم مرغ سه عدد
آرد دو و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر سه ق مربا خوری پر
ماست یک و نیم پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
اسفناج صد گرم
پیازچه خرد شده صد گرم
ذرت پخته شده ۵۰ گرم
سینه مرغ پخته شده یک پیمانه
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
مرغ را ابتدا با پیاز و نمک و فلفل و برگ بو بپزید و بعد از پخت آن را خرد کنید .
اسفناج را بعد از شستشو درون قابلمه بدون آب بپزید تا نرم شود و بعد با چاقو ساطوری کنید.
پیازچه را بعد از شستشو با قیچی ریز کنید و ذرت هم آب پز باشد .
برای خمیر تخم مرغها را درون ظرفی شکسته و با همزن برقی کمی بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و کمی حجیم شود .
سپس ماست و روغن مایع را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کنید تا مواد حالت خمیری پیدا کند و از آخر نمک و فلفل آویشن را به مواد اضافه کنید.
سپس مواد را به سه قسمت جداگانه تقسیم کنید.به یک قسمت اسفناج پخته شده و به یک قسمت پیازچه خرد شده و به یک قسمت ذرت پخته شده اضافه کنید .
می توانید مرغ خرد شده را به مواد مافین اضافه کنید و یا اینکه مرغ را مابین خمیر قرار دهید .
کمی از مواد را داخل کپسولها بریزید و مرغ را روی خمیر بریزید و دوباره مواد خمیری را بریزید تا سه چهارم قالب پر شود و داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت بیست دقیقه قرار دهید. با یک خلال امتحان کنید اگر مواد به خلال نچسبید آماده هست. بیش از اندازه داخل فر قرار ندهید تا باعث خشک شدن مافین شود.
بعد از پخت کمی پنیر پیتزا روی مافین بریزید و دوباره درون فر قرار دهید و شعله گریل فر را روشن کنید تا پنیر طلایی شود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#چیز_کیک_کارامل
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍨🧁
بیسکویت پتی بور شکلاتی یا کیک شکلاتی یک بسته
پنیر ماسکار پونه یک بسته
خامه صبحانه پاکتی یک بسته
پودر قند به مقدار دلخواه
پودر کرم کارامل نصف بسته
شیر نصف لیوان
نسکافه ۱ق غ
اول بیسکویتها رو داخل غذا ساز خرد کنید وبه اندازه یک قاشق سر پر ته لیوان مورد نظرتون بریزید.
پنیر وخامه وپودر قند رو با همزن بزنید تا حسابی مخلوط بشه.نصف بسته پودر کرم کارامل رو با نصف لیوان شیر بجوشونید و بزاریدخنک بشه وبه مایع پنیری اضافه کنید
ی ق غ نسکافه رو هم با آب باز کنید و اضاف کنید
روی بیسکویتها از مواد پنیری بریزید و بزارید یخچال تا ببنده.
روی مواد پنیری میتونید نوتلا یا شکلات ابشده بریزید و در یخچال بزارید و نوش جان کنید.
🌸حتما از پنیر ماسکارپونه توی دسر ها استفاده کنید چون پنیر های دیگه بخاطر نمکی که دارن قطعا طعم اصلی دسر رو تغییر میدن.
🌸با این مقدار مواد همین چهار لیوان دسر رو میتونید داشته باشید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#قطایف_عربی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍪🍮🥠
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#قطایف_عربی
*مواد لازم برای شربت
شکر ۲/۵لیوان
آب ۱/۵ لیوان
هل چند عدد
چوب دارچین ۱ شاخه
زعفران به میزان لازم
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذا خوری در صورت نبودن لیمو ترش تازه یک قاشق مربا خوری آبلیمو
گلاب ۱/۴ لیوان
تمام مواد بجز آب لیمو را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود.۵ الی ۶ دقیقه اجازه دهید تا جوش بخورد و در آخر آب لیمو را اضافه کرده و از حرارت بردارید تا خنک شود.
*مواد میانی قطایف
شیر ۱پیمانه
شکر۲ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری پر
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری پر
پودر نارگیل ۱ قاشق غذا خوری پر
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
تمام مواد جز گلاب را باهم مخلوط و یکست کنید.روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه مثل فرنی.بعد از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگه انتقال بدید و سلفون بکشید یا ظرف درب دار و داخل یخچال بره تا سفت بشه.
*مواد لازم برای خمیر (پنکیک)
شیر ولرم ۲ لیوان
آب ولرم ۲ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۲ پیمانه
ایرمیک ۱ پیمانه(اگه نداشتید همون آرد سفید استفاده کنید )
مایه خمیر فوری ۱ قاشق غذا خوری
جوش شیرین ۱قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
تمام مواد را داخل مخلوط کن بریزید و ۵ دقیقه خوب مخلوط کنید.سپس مایه را داخل ظرف دیگری بریزید و روشو سلفون کشیده و نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدید.روشو فقط سلفون بکشید نپوشانید و جای خیلی گرم هم نذارید.
تابه را روی حرارت داغ کنید نیاز به چرب کردن نیست به اندازه ی یک ملاقه از مواد داخل تابه بریزید.
صبر کنید حباب بزنه و روش خشک بشه زیرش رنگ گرفت وسطش خشک شد بردارید.بیشتر نمونه منظورم از خشک شدن پخت کامل نیست فقط حالت خیسی اولیه را نداشته باشه ولی کامل هم نبنده یکم مات میشه.فقط یک طرف باید بپزه نیازی نیست بر گردونید.پنکیک ها را که آماده کردید بلافاصله داخل پارچه ی تمیزی بذارید که خشک نشن.بعداز آماده شدن تمام پنکیک ها یکی یکی از لای پارچه بردارید و از مواد میانی به اندازه ی یک قاشق غذا خوری وسطش گذاشته و بپیچید.یعنی از وسط تا میکنید و با دوتا انگشت لبه ها ره بهم بچسبونید برای اینکه قسمت داخلی کامل نپخته بود چسبنده هست داخل خمیر.دقت کنید قسمتی که کامل پخته به سمت بیرون باشه و داخل قسمت چسبنده مواد را بذارید.بعد از آماده شدن و پر کردن پنکیک ها حالا داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم.حدودا ۵ دقیقه
بعد بلافاصله داخل شربتی که قبلا درست کردیم و خنک شده میندازیم.۸ الی ۱۰ دقیقه داخل شربت بمونه تا شربت جذبش بشه.داخل صافی بذارید تا شربت اضافه کشیده بشه.قطابها اول ترد هستند بعد از اینکه از شربت خارج کردید تو ظرف دردار بذارید یک ساعت بعد نرم میشن.اگه ظرفتون در نداشت سلفون بکشید.نگهداریش هم داخل یخچال یا دمای محیط فرق نمیکنه بستگی به سلیقه ی خودتون داره خنک یا هم دمای محیط میل کنید.میتونید مواد را نصف کنید.
راستی یه پیشنهاد دیگه اینکه به جای مواد میانی میتونید از پنیر خامه ای و گردو هم استفاده کنید من یه تعداد را با پنیر خامه ای و گردو پر کردم که برش زدش داخل عکس مشخصه.
درست کنید و لذت ببرید و نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ذرت_مکزیکی
#فینگر_فود
#طعم_رنگین_کمان 🌽🧀🧈
روش پخت ذرت هم سلیقه ایه میتونید ذرت ها رو با ترکیب کره آویشن نمک و فلفل با فرچه رومال کنید روش فویل بکشید تقریبا ۱۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید بعد با سس دلخواهتون نوش جان کنید یا ذرت هارو بخار پز کنید یا اینکه ذرت رو با یه لیوان شیر و ۲۵ گرم کره نمک و فلفل آویشن بپزید بعد از پخت با سس قارچ یا هرسسی که دوست داشتید سرو کنید یا حتی می تونید ذرت رو کباب کنید کلا واسه پختنشون دستتون بازه😊 من برای سس ذرت ۲۵ گرم کره رو روی حرارت کم گذاشتم سه تا قارچ رو ورقه کردم به کره اضافه کردم و کمی تفت دادم نمک و فلفل آویشن اضافه کردم بعد دوقاشق سس مایونز اضافه کردم بعد از اینکه ترکیب شدن یه فنجون پنیر پیتزا اضافه کردم وقتی پنیر کش اومد سس آمادست نوش جان❤
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکی_پسته_بادام
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🍪🍩🥜
✅مواد لازم كوكي شرت برد پسته و بادام
كره به دماي محيط رسيده 1 پيمانه (227گرم)
شكر يك دوم پيمانه
نشاسته ذرت 1/4 پيمانه (جايگزينش ارد كنيد)
آرد 2 پيمانه
نمك يه پنس
پسته يك پيمانه
گلاب 1/4 ق چ
بادام پرك يك پيمانه
وانيل 1/4 ق چ
يك عدد سفيده تخم مرغ رو مال
مطابق فيلم؛
شكر و كره رو زده تا مخلوط بشه
ارد،نمك،نشاسته ذرت رو مخلوط كنيد و كم كم به كره اضافه كنيد .
خمير اماده شده رو دو قسمت كنيد.
يك قسمت رو نصف گردو و وانيل بزنيد.
قسمت ديگه رو نصف پسته خرد شده و گلاب و يك ق چ پودر گل رز (مگه ميشه پسته باشه گلاب نباشه 🥰)
روي سلفون خمير رو بصورت استوانه رول كنيد و مثل سوسيس وبا پسته و گردو کاور کنید و بذاريد شب تا صبح داخل فریزر بمونه استراحت كنه .
کوکی هارو بعده یک شب موندن درفریزر خارج کنید وبا چاقوی تیز برش بزنید
وبچینید داخل فری که ازقبل گرم شده
بادرجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ دقیقه پخت کنه تازمانی که اطرافش کمی طلایی بشه
✅دومدل کوکی رو بالا بهتون گفتم
✳دومدل دیگه👇
میتونید مواد بالارو ۲برابر کنید وبه چهار قسمت خمیرو تقسیم کنید
🔷️دومدلشو بالا گفتم چیا میتونید قاطی کنید واما دومدل دیگه
به یه قسمت میتونید فندق خرد شده اضافه کنید طبق کوکی های قبل
ویه قسمت دیگه خمیرو میتونید پرک و وانیل اضافه کنید.
پس میتونید با این مدل خمیر ۴نوع کوکی لذیذ درست کنید🥰
میتونید برای تزیین روش از پرک،بادام،گردو،گل رز استفاده کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کباب_تابه_ای
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🍚🥗
برای تهیه کباب تابه ای گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته ترکیب کردم بهش نمک فلفل پودرسیر کمی سماق وادویه اضافه کردم و ورز دادم اگه انسجام نداشت گوشتتون کمی آرد سوخاری یا آرد نخودچی بهش اضافه کنید گوشت رو دوساعت داخل یخچال استراحت دادم تا گوشت خوب با ادویه ها مزه دار بشه بعد از دوساعت داخل تابه سرخ کردم و با فرچه آغشته شده به زعفران و کره کبابها رو رومال کردم برای تهیه کته ربی یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم وقتی خوب سبک شد بهش زردچوبه نمک و فلفل اضافه کردم و دوقاشق رب گوجه اضافه کردم و خوب تفت دادم بعد به قابلمه آب اضافه کردم و برنج رو اضافه کردم وقتی آب کته کشیده شد کته رو دم گذاشتم و با کباب تابه ای سرو کردم نوش جان❤
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پاناکوتا_قهوه
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮☕️🥧
موادلازم:
شیر: 2/5 پیمانه
خامه: 200 گرم
شکر: 1/2 پیمانه
قهوه: 1 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین: 2/5 قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چای خوری
طرزتهیه:
ابتداپودر ژلاتین را درنصف فنجان آب سرد بنماری کرده ,سپس قهوه و شکر را در شیر ریخته و روی حرارت گذاشته تا ولرم شود و شکر در آن حل شود.
بعد وانیل و ژلاتین بنماری شده را افزوده و حرارت را خاموش کنید.
حالا خامه را اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کرده تا خامه حل شود من از مخلوط کن استفاده کردم.
مواد را درون قالب ریخته و در یخچال گذاشته تا ببندد.
این دسر فوق العاده خوشمزه است.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#گشنیز_پلو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍛🍤🥙
#خوراک_میگو
مواد لازم برای چهار نفر :
گشنیز تازه و خرد شده ۴۰۰ گرم
برنج چهار پیمانه
میگو پاک شده ۶۰۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی یک قاشق چایخوری
سیر یک حبه
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا برنج را که از قبل با آب و نمک خیس کرده ایم را طبق روش همیشگی آب کش میکنیم با این تفاوت که آخرای جوش برنج گشنیز خرد شده را اضافه میکنیم و برنج را آبکش میکنیم چون سبزی تازه است و آب داره برنج را کمی زنده تر بردارید سپس ته دیگ دلخواه و میزاریم من ته دیگ سیب زمینی گذاشتم که زیر هر برش سیب زمینی یه ساقه کوچیک گشنیز گذاشتم برا خوشگلی بعد برنج و روی سیب زمینی ها ریخته و آب و روغن داده و دم میزاریم تا دم کشیدن برنج خوراک میگو را آماده میکنیم 👇
پیاز را خرد کرده به همراه روغن تفت میدهیم تا سبک و طلایی بشه سیر رنده شده را اضافه میکنیم و یه تفت میدهیم و میگو را اضافه میکنیم با حرارت بالا و به مدت پنج شش دقیقه تفت بخوره کافیه چون سفت میشه در این فاصله و حین تفت خوردن میگوها به ترتیب زردچوبه ، رب گوجه فرنگی ، پودر لیمو عمانی و نمک را هم اضافه کرده .
سپس برنج را به همراه خوراک سرو کرده.
نوش جان 🌸
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_بامیه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍛🍚🥘
اول از همه پیاز رو کمی تفت بدید بهش دو حبه سیر خرد شده اضافه کنید و بعد گوشت تفت بدید گوشت بهتره با استخوان باشه که خورش چرب و چیلی بشه بعد نوبت اضافه کردن لپه است کمی تفت میدم همراه زردچوبه و فلفل و ادویه خورش آب جوش بهش اضافه میکنم و میگذارم دوساعت تا کامل بپزه بعد رب رو تفت دادم و بهش اضافه کردم
حالا توی تابه بامیه ها رو همراه کمی روغن و نمک و آبلیمو تفت بده و به خورش اضافه کن
یکساعت بمونه کافیه و خورشت ما آماده است
همین قدر لذیذ و خوشمزه
نکته☺️ساقه ی بامیه رو از ته نگیرید که لزج نشه
نکته😊بامیه رو حتما تفت بدید با آبلیمو هم بوی بد اون از بین میره هم باعث میشه بامیه ها توی خورش سالم بمونه و ظاهرش رو از دست نده
پ.ن ما خودمون بامیه رو بدون لپه میپزیم ولی این سبک مال مردم جنوب کشور و خوبیش اینه که بچه ها بامیه دوست نداشتن لپه ها رو خوردن
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
صبحتون گلباران💐
سبدسبد گل مهر
تقدیم حضورسبزتان 💚
یه دنیا عشق و وفا
نثار همراهی پرفروغتان 💜
دعای خیر
بدرقه راه زندگیتان 🧡
🌸روزتون پر از نگاه پر مهر خدا🌸
┈••✾•🕊🌱🕊•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_موز_قهوه
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🧁🍨
شیر…..۳لیوان
موز…..۲عدد
ژلاتین …..۲ قاشق غذا خوری
شکر…..۴قاشق غذا خوری
قهوه فوری…..۱بسته
اب سرد…..نصف پیمانه
اب گرم…..نصف پیمانه
خامه…..۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
قهوه را با اب گرم مخلوط کنید.خوب هم برنید تا کامل حل بشه.ژلاتین را روی اب سرد بریزد.روی بخار کتری بزارید.تا صاف و یکدست بشه.شیر و موز، خامه ،شکر و قهوه خنک شده را، با هم مخلوط کنید خوب میکس کنید بعد ژلاتین حل شده را اضافه کنید.قالب را خیلی کم چرب کنید.مواد داخلش بریزد.داخل یخچال حدود ۴تا ۵ ساعت قرار دهید.تا کامل سفت بشه.بعد داخل ظرف مورد نظر برگردونید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پیراشکی_گوشت
#سالاد_سزار
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥙🥐🌮
برای تهیه خمیر پیراشکی از همون دستور خمیر همیشگی استفاده کردم و برای مواد میانی پیراشکی از گوشت چرخ کرده فلفل دلمه ای و قارچ و پنیر پیتزا استفاده کردم (همون مواد ماکارونی خودمون😁)به شکلی که دوست داشتید خمیر رو بپیچید و پانزده دقیقه استراحت بدید با زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید و کنجد بپاشید داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید پنچ دقیقه نهایی گریل رو روشن کنید تا روی پیراشکی ها طلایی بشن سالاد سزار هم که ترکیب کاهو و زیتون و سینه مرغ مزه دارشده و گریل شده و پنیر پارمسان و سس سزار هست نوش جان❤
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دلمه_شکم_پر
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🫑🥙🧆
فلفل دلمه ای……۲عدد
سینه مرغ…..۲۵۰ گرم
پیاز…..۱عدد
سیر…..۳حبه
پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا…..به مقدار لازم
نمک و فلفل و پودر گوجه
قارچ…..۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کباب_دنده
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍖🍗🥩
اینم از دنده کباب که هم میشه تو تابه و هم رو زغال کباب کرد.
من امروز داخل تابه کباب کردم
دنده هارو داخل آب پیاز پودر سیر فلفل سیاه کمی پودر تخم گیشنیز و مقداری زعفرون و نمک بمدت چند ساعت گذاشتم بمونه و بعد داخل تابه سرخ کردم و در آخر از محلول کرده و زعفرون ریختم رو کبابا.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کرانچی_مرغ_کنجدی
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥗🥖
برای دو نفر صد و پنجاه گرم سینه مرغ رو باریک و خلالی برش میدم و با نمک ، فلفل ، زعفرون ، پودر پاپریکا ، کمی آبلیمو ، کمی خامه یا ماست و پودر سیر مخلوط و حداقل یکی دو ساعت توی یخچال استراحت میدم تا خوب مزه مواد به خورد هم برن . بعد تکه های مزه دار شده مرغ رو اول توی آرد سفید و بعد تخم مرغ زده شده و نهایت کنجد غلطونده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنم تا مغز پخت و سرخ بشن . برای مزه دار کردن مرغ از سس سویا یا سس باربیکیو هم میتونین استفاده کنین که عالیه ولی حواستون باشه که سس سویا ، شوری خاص خودش رو داره .
نوش جونتون عزیزانم 😍
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6