✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ناگت_مرغ
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥐🥖
مرغ چرخ کرده نیم کیلو
پنیر پیتزا 150گرم
پیاز نصفی
نمک فلفل به مقدار کافی
پفک نصف پیمانه
پودر سوخاری به مقدارلازم
تخم مرغ دوعدد
مرغ چرخکرده پنیر پیتزا رنده شده وپیاز رنده شده ونمک وفلفل را یا خوب چنگ بزنید یا در غذا ساز دو دقیقه بزنید تا مواد حسابی مخلوط شوند.
مواد چسبناکی بدست میاد سپس برای ده دقیقه در یخچال قرار بدید.
بعد از ده دقیقه از یخچال خارج کنین .با دست به اندازه ی گردو بردارید و هر شکلی دوست دارید درست کنید .
اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری و پودر پفک برنید و در روغن فراوون داغ سرخ کنید .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_مرغ_کرفس
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥦🍗🥗
سینه مرغ پخته شده یک عدد
کرفس یک ساقه
قارچ سیصد گرم
گردو ریز شده یک دوم پیمانه
سیب زمینی پخته یک پیمانه
سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل
قارچ را نگینی خرد کرده و در کمی کره تف می دهیم و میگذاریم سرد شود.
سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش کنید .
سیب زمینی را بپزید و سپس پوست آن را جدا کرده و رنده ی درشت کنید .
برای کرفس از ساقه های نازک استفاده شود و بعد از شستشو آن را خام، ریز ریز خرد کنید .
سپس در ظرفی قارچ و سینه مرغ و سیب زمینی و کرفس خام و گردو ی ریز شده و سس مایونز و نمک وفلفل را مخلوط کرده و چند ساعت درون یخچال میگذاریم.
میزان نمک سالاد را لطفا ملاحظه بفرمائید چون ترد نمکی شور هست .
میزان سس را هم زیاد نریزید تا مواد شل شود، باید کمی سفت تر باشد تا بین دو عدد بیسکویت قرار بگیرد .
سپس از مواد به اندازه ی یک ق غذا خوری پر بین دو بیسکویت ترد نمکی قرار دهید .
اگر این فینگر فود را بیست دقیقه اول میل فرمائید ، بیسکویت ترد هست وگرنه بیسکویت ها بعد از این مدت نرم می شود ولی در هر دو صورت خیلی خوشمزه هست .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌺ســلام صبحتون بخیر
🌾امروزتان به نیکی و
🌺پراز عطر دعا
🌾روزتان را به شکرانه
🌺هرآنچه خدا داده آغاز کنید
🌾الهی
🌺حـال دلتـون خـوب
🌾لحظه های عمرتون شیرین
🌺کارتون پررونق و سایه
🌾زندگیتون خوشبختی باشی
┈••✾•🌾🌺🌾•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پاناکوتا_شکلاتی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍫🍨
مواد لازم:
شیر 2 پیمانه
خامه صبحانه 1/4 پیمانه
پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری
شکر 6 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
شکلات 20 گرم
روش تهیه:
پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک می ریزیم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل که شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.
این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و یا به صورت تک نفره آماده کنید.
بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین، برای خارج کردن دسر از ظرف لبه های دسر رو به با چاقو از ظرف جدا کنید بعد راحت خارج میشه.
برای تزیین میتونید از شکلات تخته ای که روی حرارت غیر مستقیم کاملا ذوب و روان شده استفاده کنید. البته نباید داغ روی پاناکوتا بریزید که پاناکوتا از حالت خارج نشه. نیم ساعت هم برای سفت شدن شکلات داخل یخچال بزارید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_کرفس
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🍲🥗
من اول ساقه های کرفس رو به اندازه دلخواه خرد میکنم برگای تازشم جدا ریز خرد میکنم با مقدار کمی جعفری/نعنا…
بعد پیاز گوشت تفت میدم ادویه هارو میزنم حالا برگ های ساقه های کرفس+جعفری نعنا رو اضافه میکنیم رنگش که کامل برگشت ساقه های کرفس رو هم اضافه میکنم تفت میدم بوی خامیش بره..بعد لوبیا چیتی که نیم پخته رو اضافه میکنم ۲/۳لیوان آب اضافه میکنم میزارم جا افتاده بشه…نیم ساعت قبل سرو،کمی نعنا داغ به خورشت اضافه میکنم بوی عطر خاصی میگیره یه کمم آبغوره برا چاشنی و تمام🤤🍃
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#اسلایس_کیک_ژله
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🥮🍰
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#اسلایس_کیک_ژله
مواد لازم:👇
بیسکوئیت ساده: دویست و پنجاه گرم
کره آب شده :صد و بیست و پنج گرم
پودر نارگیل : پنجاه گرم
مواد میانی:👇
پنیر خامه ای دویست گرم
شکر پنجاه گرم
پودر ژلاتین یک ق س سر پر
آب سرد نصف لیوان
خامه فرم گرفته سیصد گرم
توت فرنگی نگینی خرد شده دویست و پنجاه گرم
مواد رویه:👇
پودر ژله توت فرنگی دو بسته
آب جوش دو و نیم لیوان
طرزتهیه👇
بیسکویت خرد شده را با پودر نارگیل و کره آب شده مخلوط کنید.
و کف و اطراف قالب بیست در سی را با نایلون بپوشانید و مواد را داخل قالب بریزید و فشرده کنید و در یخچال قرار بدین.
خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیره و کنار بزارید سپس پنیر خامه ای را همراه شکر با همزن یک دقیقه بزنید تا نرم بشه ، ژلاتین را روی اب سرد بریزید بعد از اینکه حالت اسفنجی شد روی بخار کتری قرار بدین تا کاملا ذراتش اب بشه و بعد از خنک شدن به پنیر خامه ای اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید خامه فرم گرفته را هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه و در اخر توت فرنگی را اضافه کرده و با بقیه مواد کمی مخلوط کنید و مواد اماده را روی بیسکوئیت بریزید و صاف کنید و در یخچال قرار بدین تا بسته بشه .
پودر ژله را هم با آب جوش مخلوط کنید و کنار بزارید تا خنک بشه ولی مواظب باشید نبنده.
سپس روی موادی قبلی بریزید و برای سه چهار ساعت در یخچال قرار بدین تا کاملا بسته بشه.
بعد از این زمان با کمک نایلون که از اطراف قالب بیرون هست ، دسر را از قالب خارج کنید و برای اینکه برش ها تمیز در بیاد چاقو را داخل اب داغ بزنید بعد خشک کنید و به ابعاد دلخواه برش بزنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#فیله_استریپسی
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥐🌮
فیله مرغ.....۱۰ عدد
پیاز.....۱عدد
نمک.....۱قاشق چای خوری
پاپریکا.....۱قاشق چای خوری
فلفل سیاه.....۱قاشق چای خوری
پودر سیر......۱قاشق چای خوری
فلفل قرمز......نصف قاشق چای خوری
تخم گشنیز......۱قاشق چای خوری
ارد.....۱پیمانه
بکین پودر......۱قاشق چای خوری
اب یخ
طرز تهیه:
ابتدا همه ادویه ها را با هم مخلوط کنید.اگه فیله های مرغ بزرگ هست می تونید از وسط نصف کنید،پیاز خلالی کنید به فیله ها اضافه کنید.ادویه ها رو به فیله اضافه کنید.در ظرف را گذاشته بزارید چند ساعت استراحت کند و خوب مزه دار شود.در صورت دلخواه کمی لیمو تازه به فیله اضافه کنید.بکین پودر به ارد اضافه کنید.فیله ها را ابتدا در ارد بعد اب یخ بزنید.این کار را حدود ۳ بار انجام بدید.تا خوب پولکی بشه.بعد داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.می تونید قارچ یا پیاز حلقه شده هم در همین مخلوط بزنید و سرخ کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سمبوسه
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🫔🥙🫓
مواد لازم:
گوشت چرخکرده آماده 250 گرم
سیب زمینی پخته 4 عدد
سبزیجات تازه :
تره, جعفری, پیازچه, ترخان یا مرزه از هر کدوم یک دسته
پودر آویشن, نمک, فلفل به میزان لازم
(درجریانید که فلفلش باید بیشتر باشه)
روغن مایع 2 ق.غ
طرزتهیه:
ابتدا سبزیجات را شسته, خرد کرده و مخلوط کنید, به اندازه 10 ق.غ از این مخلوط را با 2 ق.غ روغن درون تابه کمی تفت دهید,
سپس به ترتیب, گوشت چرخکرده, سیب زمینی پوره شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید,
در آخر کار هم پودر آویشن, فلفل و نمک را اضافه کنید,
وقتی مواد از حرارت افتاد, نان لواش تازه را از وسط دونیم کرده و از مواد به اندازه 2-3 ق.غ لایه نون گذاشته و بصورت مثلثی بپیچید, چهار دو بپیچید کافیه.
بعد سمبوسه ها رو درون روغن به اندازه ایی سرخ کنید که فقط تغییر رنگ دهد.
بعد روی دستمال پهن کرده تا روغن اضافیش رو جذب کنه.
نوش جان🌷🌷🌷
پ.ن: سبزی ها رو خیلی تفت ندید, تا سبزینگی و عطرشون حفظ بمونه.
پ.ن: حتما از نان لواش تازه استفاده شود,
ترجیحا تا نون گرمه سمبوسه ها رو بپیچید,
در غیر اینصورت خشک شده و ریز میشود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#اکبر_جوجه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍚🥗
مرغ درسته به دوقسمت مساوی تقسیم کنید بشورید وخشک کنید .
روهمه قسمت ها مرغ نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وزعفرون ریخته وبا دست همه جای مرغ رو ماساژ بدید .نمک کم نزنید مرغ بی نمک جالب نمیشه .بعدکه همه جای مرغ آغشته به مواد شد آب یک لیموترش تازه رو روی مرغ ها بریزید وتو یه ظرف که سلفون کشیدید ۲۴ ساعت استراحت بدید .بعد داخل تابه ۱۰۰گرم کره رو آب کنید ویک پیمانه روغن مایع هم اضافه کنید .مرغ ها رو ۳ دقیقه با حرارت تند بزارید سرخ بشه بعد شعله کم ودرب تابه رو بزارید واسه یکساعت ونیم بمونه . تو این فاصله هر نیم ساعت مرغ رو زیرورو کنید تا هم جای مرغ خوب سرخ بشه . درنهایت بعد یکساع ونیم دوتا ۳ قاشق رب انار رو تو روغن کم تفت دادم وبه تابه اضافه کردم بعد ۱۰ دقیقه زیر تابه رو خاموش کردم وسرو کردم .خیلی عالی وخوب مغز پخت شده بود ❤️
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#تارت_شکلاتی
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🍪🍨🥧
موادلازم
تخم مرغ ۱عدد
کره یا روغن صاف ۷۵ گرم
پودرشکر ۵۰ گرم (۱/۳)لیوان
آرد ۱۵۰ گرم (۱لیوان)
پودنشاسته ۲قاشق غ
بکینگ پودر۱/۲قاشق چایخوری
وانیل۱/۴قاشق چایخوری
شکلات بنماری شده به اندازه لازم
ابتدار کره به دما محیط رسیده رو همراه نشاسته .پودرشکر.وانیل وبکینگ پودر داخل کاسه ای ریخته خوب مخلوط میکنیم وآرد رو کم کم اضافه میکنیم .آرد بیشتر از داخل دستور اضافه نکنید .خمیره نرم ولطیفی بدست میاد اگه دیدین موقع کاتر زدن برداشتن خمیر براتون سخته یک ربع خمیر رو بزارین یخچال بعد باهاش کار کنین .
خمیررو روی نایلون باز کنین به قطر نیم سانت بعد با کاتر گرد کاتر زده وبا یه کاتر کوچکتر قلب یا گل مثل عکس از داخل خمیرها درآورده با کمک نایلون خمیر رو آروم برداشته درسینی که کاغذ گذاشتین بچینید درفر که ۱۵ ربع قبل با درجه ۱۷۰ گرم کردید ۲۰ دقیقه بپزید .وقتی از فر دآوردین بزارین سرد بشه بعد بیسکوئیت ها رو آزاد کنید از رو کاغذ ولی همونجا بزارید باشه با قیف وسطشون رو با شکلات بنماری شده پر کنید یه تکون کوچلو بدید شکلات صاف بشه وسط شیرینی بزارین یخچال شکلات خودش رو گرفت تو ظرف درب بسته بزارین یخچال.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_قیمه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🍛🍱
رسپی:
گوشت رو با یدونه پیاز کامل تفت میدیم نمک و زرد چوبه میزنیم لپه هارم یه کوچولو باهاش تفت میدیم و بعد ۴لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت و لپه کاملا پخته بشه بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو با یکم روغن سرخ میکنیم و بهش اضافه میکنیم من لیمو رو جدا میپزم و میزارم نیم ساعت توی خورش بپزه بعد جدا میکنم که خورش تلخ نشه و در آخر شعله رو خاموش میکنم و نصف استکان زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنم سیب زمینی رو هم سرخ میکنیم بسته به میل خودتون هم میتونید روی خورش بریزین هم داخلش بندازین و هم بزنین🌸
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_انگلیسی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥧🥠
موادلازم:
تخم مرغ_۴عدد
شکر_۱۷۵ گرم (۱پیمانه)
روغن مایع_۱۰۰ گرم(۱/۲ پیمانه)
شیر_۸۵ گرم (۱/۲ پیمانه)
آرد_ ۲۰۰ گرم(۲پیمانه)
وانیل_۱/۳ ق چ
طرزتهیه:
سفیده رو از زرده جدا کنید
سفیده رو در ظرفی ریخته وبا همزن میزنیم تا کف کنه بعد ۱/۳ شکر رو کم کم به سفیده اضافه میکنیم وهمچنان هم میزنیم میذاریم داخل یخچال تا پفش نخوابه.
زرده را با مابقی شکر و وانیل خووووب زده تا کرم رنگ و کشدار بشه
روغن وبهش اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم
شیر ولرم را اضافه کرده بعد نیمی آرد وبکینگ پودر الک شده وبه این تناوب درسه مرحله به زرده اضافه کنید وبا دورکند همزن بزنید
حالا سفیده روبهش اضافه کنید وبالیسک بصورت دورانی فولد کنید
کف قالب وچرب کنید وآرد پاشی بعد مایع کیک وبریزید داخلش
وبذارید داخل فری که از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰
برای پخت حرارت ۱۷۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه پخت کنه.
من برای گاناش روش از شکلات سفید وکمی شکلاتی بنماری کردم وریختم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#میرزا_قاسمی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍆🍛🥗
وقتی جذابتر میشه که بادمجون و گوجه ش روی آتیش،کبابی بشه👌🏼😍
.
خب اول گوجه و بادمجونهای کباب شده مون رو ساطوری میکنیم.
چند حبه سیر رو خرد میکنیم و داخل یه ماهیتابه کمی تفت میدیم و بعد کمی زردچوبه و نمک و فلفل سیاه میزنیم و بعد هم گوجه هارو اضافه و اجازه میدیم کامل رنگ باز کنند و کمی آبشون کشیده بشه.
بعد هم بادمجونارو اضافه و اجازه میدیم حدود بیست دقیقه با شعله کم،همه مواد باهم بپزند و به خورد هم برند.
بعد ازین مدت،دو تا تخم مرغ رو اضافه و کامل هم میزنیم و اجازه میدیم با شعله خیلی کم،
تخم مرغ کامل ببنده و تمام.
من برای عطرش کمی دارچین هم زدم👌🏼😍
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کتلت_بادمجان
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍆🧆🍚
بادمجون ۳عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم
پیاز درشت یک عدد
ارد سوخاری ۵قاشق غ
جعفری ۵قاشق غ
نمک فلفل زردچوبه پودرسیر و آویشن به میزان لازم
بادمجون رو کبابی و پوستشو میگیریم و ساتوری میکنیم
پیاز رو رنده و ابشو میگیریم
داخل ظرف گوشت چرخکرده به همراه پیاز و بادمجون و ارد سوخاری و جعفری ساتوری شده و ادویه ها مخلوط و ورز میدیم
یک ساعت میزاریم داخل یخچال بعد به شکل دلخواه داخل روغن سرخ میکنیم
این مرحله دوست داشتید مثل من سس درست کنید
پوره گوجه رو به همراه کره تفت و بهش رب گوجه و اب بهمراه نمک و ابغوره یا اب نارنج اصافه جوش ک خورد کتلت ها رو اضافه کنید
سس ک غلیظ شد با پلو نوش جان کنید🤩🤩
البتههه این کتلت خودش هم ب تنهایی با سبزی و نون سنگک غوغاااا میکنه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
زمان برای آنان که انتظار می کشند
بسیار کند می گذرد ...!
برای آنان که می ترسند
بسیار سریع می گذرد ...!
برای آنان که غمگین هستند
بسیار طولانی است ...!
و برای آنان که شادی می کنند
بسیار کوتاه است ...!
اما برای آنان که عشق می ورزند
تا ابد ادامه دارد …
💝 ســلام
🌈صبح قشنگتون با طراوت
🌈روزتون پربار
🌈زندگی تون پر از آرامش و سعادت
🌈 سه شنبه تون عالی
┈••✾•🦋🌞🦋•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#فرنی_با_کادایف
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🧁🍨
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#دسر
#فرنی_با_کادایف
150 گرم رشته کادایف
50 گرم کره
4 ق س شکر
2 ق س آرد
4 ق س نشاسته ذرت
2 /1 پیمانه شکر
200 گرم خامه صبحانه
2 /1 ق چ پودر هل
1 عدد تخم مرغ
3 پیمانه شیر
2 /1 پیمانه گلاب
1. کره را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. رشته ها را با دست به صورت تکه های 3-2 سانتی خرد کنید و همراه شکر داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته ها به کره آغشته شده ،تفت داده شوند. رنگ رشته ها که طلایی شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
2. برای تهیه فرنی در یک ظرف آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را داخل یک قابلمه الک کنید. شیر را کم کم به آنها اضافه کرده، با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در یک کاسه شکسته و آن را با چنگال بزنید، سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. شکر، پودر هل، خامه و گلاب را هم به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
3. حالا باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد داخل آن را مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند. غلظت مواد باید به غلظت ماست برسد. در این صورت فرنی آماده است. فرنی را کنار بگذارید تا خنک شود. هر از گاهی فرنی را هم بزنید تا رویه نبندد. روی فرنی را هم می توانید نایلون بکشید.
4. یک ظرف پیرکس یا یک قالب کمربندی انتخاب کنید. نیمی از رشته های سرخ شده را داخل ظرف قرار دهید. اکنون فرنی را روی رشته ها بریزید. مابقی رشته ها را هم روی فرنی ریخته و با قاشق آنها را داخل ظرف پخش کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا فرنی خنک شود. دسر را داخل چند ظرف یک نفره هم می توانید بریزید.
5. دسر را با خلال پسته تزیین کنید. اگر از قالب کمربندی استفاده کردید، با چاقو دور تا دور دسر را از قالب جدا کرده، کمربند قالب را باز کرده و با همان کفه قالب در ظرف قرار دهید
🍩نوش جون🍩
من توی این دسر از خامه قنادی همراه موز حلقه شده وگردو نگینی و کره شکیلی استفاده کردم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مرغ_با_سس_قارچ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥘🍛
سینه مرغ ….۲ عدد
ارد….۲قاشق غذاخوری
پیاز……۱عدد
قارچ….۲۵۰ گرم
شیر….۱پیمانه
خامه
نمک و فلفل و جوز
پنیر پیتزا
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را از وسط برش بدید.به ارد ادویه دلخواه اضافه کنید.بعد سبنه مرغ داخل ارد بغلطونید.بعد داخل تابه سرخ کنید.
داخل همان تابه پیاز نگینی را اضافه کنید.
بعد قارچ ورقه شده را به همراه لیمو اضافه کنید،تا ابش کشیده بشه.
حدود یک قاشق ارد بریزد بعد شیر و نمک و فلفل و جوز اضافه کنید.کمی خامه بریزد.وقتی سس غلیظ شد،روی سینه مرغ بریزد.روشم پنیر پیتزا بریزد.داخل فر حدود نیم ساعت قرار بدید بعد گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_مگنولیا
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🍮🍰
شیر چهارلیوان
شکر یک لیوان
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف ق چ خ
خامه سه قاشق غذاخوری
ارد سه قاشق غ خ
نشاسته ذرت پنج قاشق غ خ
بیسکوییت پتی بور آسیاب شده دولیوان
شیر و نشاسته رو ترکیب کرده وبعد شکر رو با زرده تخم مرغ ووانیل ترکیب کرده وبه همراه آرد الک شده به شیر اضافه می کنیم روی حرارت می زاریم و مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد حرارت رو خاموش می کنیم از داغی که افتاد بعد خامه رو اضافه کرده و هم می زنیم بعد داخل ظرف سرو یه مقدار بیسکوییت و یه مقدار از مواد می ریزیم می تونید مثل من دورتا دور شات توت فرنگی ورقه شده بچینید و مجددا یه لایه بیسکوییت و یه لایه کرم بریزید تا ظرف موردنظرتون پربشه میتونید لابه لای دسر گردو و موز بریزید خوشمزه تر میشه بعد دسر رو یک شب یا چهار ساعت داخل یخچال استراحت می دیم و بعد سرو می کنیم نوش جان❤️
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوبیده_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🍗🍚
من این دفعه ران مرغ چرخ شده و سینه مرغ چرخ شده رو باهم استفاده کردم که لطیف تر شد.
ولی اگه خواستید فقط سینه مرغ استفاده کنید،می تونید کمی دنبه که هنوز یخ هست داخلش رنده کنید که لطیف تر بشه.
برای عطر بیشتر غذا می تونید کمی جعفری خرد شده هم بهش اضافه کنید.
سینه مرغ چرخ شده ۵۰۰گرم
پیاز متوسط یک عدد رنده شده
فلفل،زردچوبه،نمک،پودرسیر
فلفل دلمه رنده شده یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
ابتدا سینه مرغ چرخ شده را داخل ظرفی میزاریم و زعفران دم کرده رو بهش اضافه می کنیم و پنج دقیقه استراحت میدیم تا زعفران به خرد مرغ بره.پیاز رو رنده می کنیم و کاملا آبشو میگیریم و به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم و ادویه،فلفل و زردچوبه و پودرسیر به مقدار کم اضافه میکنیم و نمک هم اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم،حالا فلفل دلمه رنده شده روهم اضافه میکنیم،میتونین حذف کنین،اما به نظر من طعم و عطرغذا رو بیشتر میکنه😋همه مواد بالا رو کاملا ورز میدیم و روی ظرف رو میپوشونیم و به مدت چندساعت میزاریم تو یخچال.سپس داخل تابه رژیمی کمی روغن میریزیم و مواد کوبیده رو داخل تابه کاملا پهن میکنیم،این مقدار موادی که گفتم اندازه یک تابه رژیمی میشه.تابه رو روی حرارت متوسط قرار میدیم،وقتی آب انداخت،زیرشو کم میکنیم تا هم پخته بشه،و هم سرخ بشه.من دوباره روش زعفران هم ریختم و برش های مستطیلی زدم....نوش جان🌺
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پیتزا_کالزونه
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍕🍟🍔
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#پیتزا_کالزونه
کالزونه یک غذای ایتالیایی مشابه #پیتزا هست که نحوه ی شکل دادن خمیرش مانند #پیراشکی هست و در اصل نوعی #پیتزا_لقمه_ای محسوب میشود .😍
شیر نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
آب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه نصف ق غ
روغن مایع نصف لیوان
آرد حدود سه لیوان
شکر نصف ق غ
نمک یک ق چ
مواد میانی فلفل دلمه، قارچ ، سوسیس و کالباس، ،پنیر پیتزا
مواد به دمای محیط رسانده شود .
ابتدا شکر و آب ولرم و خمیر مایه را درون ظرفی بریزید و یک دور هم بزنید و روی آن درپوش گذاشته و ده دقیقه زمان بدهید تا خمیر مایه پف کند و عمل آید .
در ظرفی دیگر تخم مرغ و نمک و روغن مایع و شیر را با هم مخلوط کنید و مایع خمیر عمل آمده را اضافه کنید و حدود سه لیوان آرد به تدریج به آن اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به شما بدهد و خمیر به دستتان نچسبد.(زیاد آرد اضافه نکنید که بعد از پخت خمیر سفت شود)
خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روی آن دوباره درپوش گذاشته و یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا خمیر استراحت کنید و حجیم شود.
سپس پف خمیر را با ورز دادن بگیرید و از خمیر به اندازه ی یک پرتقال بزرگ جدا و روی کاغذ روغنی چرب شده به شکل دایره خمیر را باز کنید.
نصف خمیر دایره ای را سس کچاب بزنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و سوسیس و کالباس خرد شده و فلفل دلمه ای ریز شده و قارچ بلانچ شده را بریزید و دوباره پنیر پیتزا بریزید و با کمک کاغذ روغنی خمیر را روی مواد میانی برگردانید .
دور تا دور خمیر را به کمک چنگال یا با دست بهم بچسبانید و با چنگال روی خمیر را سوراخ کنید و با یک عدد زرده تخممرغ و یک ق شیر و یک ق م زعفران دمکرده مخلوط شده رومال بزنید و کمی از مواد میانی را روی سطح خمیر شکل داده شده بریزید و پنیر پیتزا بریزید و داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید. می توانید گریل را برای خوش رنگتر شدن چند دقیقه ای روشن کنید.
داخل فر حتما یک ظرف آب برای لطافت خمیر قرار دهید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پاناکوتا_زعفرانی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🍨
مواد لازم
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- پودر ژلاتین رو بانصف پیمانه شیر سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)
۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.
۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.
۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.
۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!
۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در يخچال مى گذاريم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6