eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.7هزار دنبال‌کننده
959 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥧🍰 مواد لازم: ۳ عدد سفیده تخم مرغ ۲/۳ لیوان شیر یا ماست ۱٫۲ پیمانه روغن مایع ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۲ پیمانه آرد یک پیمانه شکر طرزتهیه: ابتدا سفیده ها را کمی با همزن زدم تا پف کرد بعد وانیل و همچنین شکر را کم کم در چند مرحله اضافه کردم و با همزن زدم تا کاملا پفکی شد و فرم گرفت در این مرحله روغن مایع را کم کم اضافه کردم و هم زدم سپس شیر یا ماست (من شیر که به دمای محیط رسیده بود و ریختم سرد یخچالی نباشه بهتر) میریزیم و مواد را خوب با دور کند هم میزنیم و در آخر مخلوط الک شده آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله اضافه و با لیسک خوب فولد کردم . مواد کیک را داخل قالب ۲۰ در ۳۰ که کاغذ روغنی انداخته بودم ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه گذاشتم تا کاملا پخت. ۵۰ گرم شکلات سکه ای را رو حرارت غیر مستقیم آب کردم بعد بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کردم هم زدم تا مخلوط شوند. بعد که کیک خنک شد برش زدم و ابتدا داخل مواد شکلاتی زدم و با پودر نارگیل کاور کردم و داخل کپسولی گذاشتم. از طعم و بافت سبک این کیک نگم براتون خودتون امتحان کنید 😍😋 نوش جان 🌸 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🥪🥗 موادلازم: بادمجان کبابی مکعب خردشده  ۵۰۰گرم پنیرخامه ای ..............۱۰۰گرم گوشت چرخ شده.................۱۰۰گرم پیاز ...........یک عدد نمک فلفل زرچوبه سیر یکی دو حبه پودرژلاتین یک ق غ خوری روغن مقداری نان تست به میزان لازم طرزتهیه: ژلاتین را با مقداری آب گذاشته تابه حالت بن ماری ژلاتین حل شود بادمجان کبابی شده را خرد کرده با پیازداغ بعد گوشت تفت داده شده با پیاز و زردچوبه ونمک وفلفل را نیز به همراه سیر اضافه کرده و موادرا تفت میدهیم پنیر خامه ای را به همراه ژلاتین بن ماری شده اضافه کرده و هم  زده وبه مواد بادمجان وگوشت اضلفه کرده بعداز کمی خنک شدن روی نانها قالب زده ریخته وبا پالت صاف کرده وبه دلخواه تزئین کرده رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🥧🍨 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
این دسر از سه بخش موس نسکافه ای ،مغزی شکلاتی و کیک کاپوچینو تشکیل شده،دستور کیک کاپوچینو تو دو پست قبلتر هست،شما میتونید با نصف مواد کیکشو بپزید و کیکو به ضخامت یکسانت برش بزنید بعد با کاتر گرد به اندازه قالب دسرتون قالب بزنید. دسر بوتیکی نسکافه و شکلات مواد لازم برای مغزی شکلاتی: شیر ۱ پیمانه خامه صبحانه ۲ قاشق غ شکر ۳ قاشق غ پودرکاکائو ۱ قاشق چ پودر ژلاتین ۲ قاشق غ سرخالی آب سرد ۱/۴ پیمانه شکلات تخته ای ۲۰ گرم قالب نیم دایره کوچیک طرز تهیه مغزی شکلاتی: اول روی ژلاتین آب سرد میریزیم و روی سماور بن ماری میکنیم،شیر،شکر و پودرکاکائو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا گرم بشه و شکر در شیر حل شود بعد از حل شدن شکر شکلاتو اضافه میکنیم و حرارتو خاموش میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شکلات در شیر حل شود بعد ژلاتینو به مواد شکلاتی اضافه میکنیم و میذاریم خنک بشه بعد از خنک شدن چند قاشقشو روی خامه میریزیم و خامه رو باهاش یکنواخت میکنیم و بعد همه مواد رو با هم قاطی میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکنواخت شود سپس قالب نیم دایره کوچیکو چرب میکنیم و موادمونو توش میریزیم و حداقل ۵ ساعت تو یخچال میذاریم تا ببندد. موس نسکافه مواد لازم: خامه قنادی ۲۵۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری شکر ۸۰ گرم نسکافه فوری یا کاپوچینو ۲ قاشق غ سرپر وانیل نصف قاشق چ آب سرد کمتر از نصف پیمانه آب جوش نصف فنجان طرز تهیه: ژلاتین را با آب سرد اسفنجی میکنیم سپس روی سماور در حال جوش بن ماری میکنیم تا شفاف شود،خامه صبحانه ،وانیل و شکر را درقابلمه ای میذاریم و روی حرارت مرتب هم میزنیم تا شکر در خامه حل شود،وقتی از کناره ها ریز جوش زد از روی حرارت برمیداریم نسکافه فوری را در نصف فنجان آب جوش حل میکنیم،ژلاتین شفاف و نسکافه حل شده را به مخلوط خامه و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم. خامه قنادی را کمی فرم میدیم و پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنیم ودوباره کمی با همزن میزنیم،مواد نسکافه ای رو که خنک شده کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده و با همزن دستی خوب میزنیم تا یکنواخت شود،قالب اصلیمونو که به شکل نیمدایره هست چرب میکنیم و تا یک سوم قالب مواد نسکافه ای رو توش میریزیم وداخل هر کدوم یدونه مغزی شکلاتی میذاریم. بعد از گذاشتن مغزی دوباره موس نسکافه میریزیم و کیک کاپوچینوی برش زده روش میزاریم و کمی فشار میدیم و داخل یخچال میزاریم تا کامل ببنده. بعد از قالب خارج میکنیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
‍سلامے گرم درطلوعی🌸🍃 زیبـا تقدیم شما مهربانان سلامے بہ زیبایے عشق🌸🍃 بہ لطافت دل مهربونتون آرزومیڪنم پنجرہ دلتـون هـمیشہ رو 🌸🍃 بـہ خوشبختے باز بشه ودلتون سرشار ازشادے باشه🌸🍃 صبح یکشنبه تون بخیر و خوشے 🌸 ┈••✾•🍀🌼🍀•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍹🍸🍓 شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری ◀نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید پودر کاکائو 1/4 پیمانه نمک 1 پنس شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم) شکلات تخته ای 50 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه . ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید. پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید. وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید. 1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید. روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید. لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید. ◀به جای بیسکوییت از کیک تکه تکه میتوانید استفاده کنید. ◀به جای توت فرنگی از موز یا آناناس میتوان استفاده کرد البته در نظر داشته باشید که موز بین دسر سریع سیاه و لزج میشه و باید زودتر مصرف بشه. ◀◀◀این میزان برای 4 عدد لیوان پایه دار مناسب هست. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🍚🍗 ابتدا گوشتمو با يك عدد پياز خرد شده خوب تفت دادم و طلايي شد و بعد ادويه نمك فلفل زردچوبه زدم و كمي تفت دادم و با يك ليتر اب پختم و بعد دوپيمانه مغز گردو ريختم داخلش و رب انار هم اضافه كردم با پنج ق غ شكر،حالتي كه ملس بشه و بعد نصف استكان زرشك اضافه كردم و كمي زعفران اب شده ريختم و گذاشتم با حرارت كم بپزه و جابيوفته❤️🌹 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🌼🌸🌺 مواد لازم شکر یک فنجان گلاب یا عرق بهار نارنج 2 تا 3 قاشق غذا خوری رنگ دلخواه یا زعفران به مقدار لازم طرز تهیه گلاب یا عرق بهار نارنج و قاشق قاشق به شکر اضافه میکنیم تا مثل ماسه بشه و بعد رنگ یا زعفران رو اضافه میکنیم روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم و با قالب های ریز و دلخواه اونا رو قالب میزنیم و توی سینی میچینیم مدت یه شب تا صبح بذارین تو همون سینی بمونه تا مثل قند سفت و محکم بشه . برای دور قندون کار قشنگیه . عطر و بوی بهار نارنج توی این قند ها ماندگار است. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍚🍲🍛   .برنج........ سه پیمانه( پیمانه ی برنج ) سینه ی مرغ .......1عدد کامل پیاز .......دوعدد متوسط فلفل دلمه ای رنگی......1عدد قارچ...... 400_500 گرم نخود فرنگی پخته ......یک لیوان ذرت پخته....... یک لیوان سرخالی روغن یا کره....... به مقدار لازم طرز تهیه: فلفل دلمه ای های رنگی رو نگینی خرد میکنیم و کنار میذاریم ... نخود فرنگی رو میپزیم و کنار میذاریم ... سینه ی مرغ و قیمه ای خرد میکنیم ( اگر از قسمت ران مرغ استفاده کردین ، کاملا بپزین و گوشت پخته رو ریش ریش کنین و حین پخت اضافه کنین و آب حاصل و برای داخل غذا استفاده کنین ) قارچ ها رو  ورقه ای خرد میکنیم و  سرخ میکنیم و کنار میذاریم ... پیاز و نگینی خرد میکنیم و با کمی کره یا روغن داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا پیازها نرم و سبک بشه بعد سینه ی مرغ  قیمه ای رو اضافه میکنیم ( کم کم بریزین آب نندازه ) و با پیاز تفت میدیم و دو قاشق غ زعفران دم کرده اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های نگینی رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه هم تفت میدیم و نخود و ذرت و هم اضافه میکنیم و قارچ های سرخ شده رو و موادو کاملا مخلوط میکنیم و یه کفگیر از مواد و برمیداریم و کنار میذاریم.برنج رو آبکش می کنیم.از مواد لابه لای برنج می دهیم.می زاریم خوب دم بکشه.داخل دیس می کشیم.یه قسمت از مواد و سبزیجات و که کنار گذاشته بودیم ، میریزیم روی غذا و سرو میکنیم . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥦🥙🍲 خوب بریم سراغ مواد من چون چشمی ریختم مقدار رو دقیق نمیگم اول اسفناج رو درسته بخار پز کردم چون اسفناج من بیبی بود اگه برای شما درشت بود خیلی کم خرد کنید وابشو کامل بگیرید ماست یونانی رو با اسفناج قاطی کنید مثل بورانی اسفناج وکمی پودر سیر (خووم درست کرده بودم) ریختم اگه سیر خام له شده هم بزنید عالی میشه نمک وفلفل سیاه هم بریزید 😉خوب تا اینجا که همون بورانی اسفناج بود حالا یه هویج فرنگی رو رنده ریز کنید وتو مواد بریزید ویه مقدار گرده رو نگینی خرد کنید وبه مواد اضافه کنید کمی فلفل قرمز پاپریکا بریزید وپیاز خلال خشک یه مقدار بریزید (پیاز خشک خلال رو تو دستگاه قبلا خشک کرده بودم ) یه مقدار پنیر تبریز رو له کردم وتو دیپ ریختم بعد همه مواد رو با هم قاطی کردم ویه  روز گذاشتم موند ومزه ها به خورد هم رفت پیشنهاد میکنم حتما درست کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥦🥘🍛 ساقه ریواس پوست گرفته 500 گرم سینه مرغ بدون استخوان 300 گرم پیاز بزرگ 3 عدد جعفری 100 گرم نعنا 100 گرم زردچوبه 1/2 قاشق مرباخوری سیر 1 حبه روغن  به میزان لازم نمک به میزان لازم آبغوره 1/2 قاشق غذاخوری آبلیمو 1/2 قاشق غذاخوری طرز تهیه خورش ریواس با مرغ پیاز ها را پوست گرفته و سرخ کنید، یک حبه سیر له کنید و روی پیاز تفت دهید تا طلایی شود. اگر تمایل به استفاده از پودر سیر دارید، به جای یک حبه سیر از 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید. سینه مرغ را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده، سپس مرغ را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. حالا نوبت اضافه کردن ادویه و زردچوبه و سبزی های تفت داده شده س  و بعد هم سه لیوان اب ریخته و در قابلمه رو میذاریم و با حرارت متوسط صبر میکنیم تا به روغن بیفته و خورشتمون جا بیفته کامل حالا ریواس را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. ریواس تفت داده شده به مرغ اضافه کنید. بعد از حدود پنج تا ده دقیقه خورش پخته شده و آماده سرو است، در پایان نصف قاشق غذاخوری آبغوره، و نصف قاشق غذاخوری آبلیمو به خورش اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید. خورش را در ظرف مناسب بکشید و با برنج نوش جان کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🌮🫓 ۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم حتما درست کنید و لذتش رو ببرید 👌 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6