✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مرغ_لواشکی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍒🍚
۱-ابتدا در ماهی تابه ای دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه سپس نصف استکان آب اضافه کنید دوباره تفت بدید آب پیازها که کشیده شد دوباره کمی آب اضافه کنید و باز تفت بدید تا پیازها کاملا کاراملی و خوشرنگ بشن.
۲- قطعات مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و نصف استکان زعفران دم شده به پیازهای کاراملی شده اضافه کنید و حدود نیم ساعتی زمان بدید تا دو طرف تکه های مرغ با شعله ی کم خوب طلایی و مغزپخت بشن.
۳- چند تکه لواشک ملس(بنا به ذائقه چند دانه آلو هم میتونید اضافه کنید)رو کنار مرغهای سرخ شده قرار بدید ، یک قاشق غذاخوری رب انار ، یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی ، دو قاشق آب نارنج یا آب لیموی تازه و بنا به ذائقه کمی شکر رو به همراه نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و ۲۰ دقیقه ی دیگه زمان بدید تا مرغها طعمدار و کم آب بشن و به روغن بیفتن مرغ لواشکی ملس شما آماده اس نوش جان🥲
پ. ن : من از لواشک آلو سیاه با طعم ملس که چند پست قبل طرز تهیه اش رو گذاشتم استفاده کردم شما میتونید از ترکیب چند طعم لواشک استفاده کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_شیر_عسلی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🍨
مواد لازم📝
شير عسلي الفجر نصف قوطي
شكر نصف پيمانه
شير ٤پيمانه
خامه صبحانه صورتي يك بسته
پودر ژلاتين سه ق.غ
نشاسته ذرت ٣ق.غ
زرده تخم مرغ دو عدد
وانيل نصف ق.چ
آب يك چهارم پيمانه
✍طرز تهیه:
ابتدا شير و شكر و شيرعسلي و نشاسته ذرت و با هم مخلوط كنيد،بذاريد رو شعله ملايم تا شير گرم بشه و شكر حل بشه،بعد دوتا زرده رو با همزن دستي بزنيد و بهش اضافه كنيد .
انقدر رو شعله بمونه و هم بزنيد تا كمي غليظ بشه.
بعد بذاريد خنك بشه.
پودر ژلاتين و با يك چهارم پيمانه آب بن ماري كنيد.
به موادتون اضافه كنيد.
موادتون كه از داغي افتاد كمي ازش برداريد و به خامه اضافه كنيد و باهاش مخلوط كنيد ،بعد به كل مواد اضافه كنيد. يهو كل خامه رو به كل مخلوطتون اضافه نكنيد.
بريزيد تو قالب،به مدت شش ساعت داخل يخچال تا ببنده.i
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوفته_برنجی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🍚🍛
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کوفته_برنجی
مواد لازم برای ۶ نفر:
برنج دو پیمانه پلوپز
زعفران دم کرده یک قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده کم چربی ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده یک عدد
سبزی کوفته پاک کرده و ریز خرد شده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم(شامل:تره،جعفری،کمی شوید، کمی ترخون و مرزه)
تخممرغ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز داغ نگینی ۳ قاشق غذاخوری
آلوبخارا ۱۵ عدد(در صورت دلخواه)
قرص عصاره سوپ ۱ عدد یا استاک مرغ به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را پاک کرده، شسته و با ۳ لیوان آب به مدت یک ساعت خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا با شعله ملایم بپزد، در حین پخت زعفران دم کرده را هم اضافه کنید تا برنج زعفرانی و خوشرنگ شود. بعد از نیم پز شدن برنج و کشیده شدن آبش آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. در کاسه بزرگی برنج نیم پز، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شدع، سبزی خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل و ادویه ها را بریزید و مخلوط کنید، کمی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند
مواد را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید(تقریبا ۱۰۰ گرمی) و با دست مرطوب کوفته ها را در دست گرد کنید و در سینی بچینید. کوفته ها را برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید و در این فاصله سس کوفته را آماده کنید. در قابلمه بزرگی متناسب با تعداد کوفته ها سه قاشق روغن بریزید، رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید حدود یک و نیم لیتر آب اضافه کنید، قرص سوپ را هم پودر کرده و در آب بریزید. پیاز داغ و کمی فلفل سیاه هم اضافه کنید.
سس که به جوش آمد حرارت را کم کنید و کوفته ها را دانه دانه اضافه کنید و اجازه دهید سس مجددا به جوش آید، حرارت را کم کنید تا سس ریز جوش بزند در قابلمه را به هیچ عنوان نگذارید چون باعث از هم پاشیدن کوفته ها میشود. آلوبخارا را شسته و برای نیم ساعت خیس کنید. نیم ساعت که از پخت کوفته ها گذشت به آرامی کوفته ها را در سس بچرخانید تا نیمه دیگر کوفته ها هم بپزد. یک ربع آخر پخت، آلوبخارا را هم اضافه کنید و اجازه دهید بپزد و سس غلیظ شود.
کوفته های آماده را در دیس کشیده و با نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید.
پیشنهاد: شما میتوانید از سبزی دلمه، کوکو یا پلویی هم برای پخت این کوفته استفاده کنید. اگر دوست دارید سس کوفته طعم ملسی پیدا کند دو قاشق چایخوری شکر و آب ۱ عدد لیموی تازه را در سس بریزید.
من مایه کوفته را به ۸ قسمت ۱۵۰ گرمی تقسیم کردم تا کوفته های بزرگتری داشته باشم که هر کوفته برای یک نفر کافی باشه، شما میتونید کوفته های کوچکتری درست کنید زمان پختشم کمتره، فقط به میزان سس کوفته توجه کنید که کوفته ها در حال پخت در سس فرو برن یا حداقل دو سوم کوفته داخل سس باشه و خوب مغزپخت بشن
در صورت اضافه کردن قرص سوپ به سس کوفته، دیگه لازم نیست نمک اضافه کنید.
اضافه کردن زعفران به برنج دلخواه است.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سالاد_ایتالیایی
#سالاد
#طعم_رنگین_کمان 🥙🥗🍞
موادلازم :
سينه ي مرغ ١ عدد
ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم
پاستافرمي ١/٢ بسته
پيازداغ ١ ق غذاخوري
١/٢ پيمانه ذرت پخته شده
١/٢ پيمانه خيارشورخردشده
٢عددهويج
٢ق غذاخوري جعفري خردشده
٢ق غذاخوري شويدتازه
نعناخشك به مقدارلازم
اب يك عددليموترش تازه
فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف
ادويه هاي لازم : ١ ق پورپاپريكا
١ ق پودراويشن
نمك وفلفل به مقدارلازم
طرزتهيه:
مرغ روخردكرده وباپياز تفت بدين ،نمك وفلفل بزنين وهويج روخردواضافه كنين وباكمي اب بذارين بپزه .
درظرفي ديگرپاستاروبااب ونمك ويك ق روغن مايع بپزين وابكش كنين
مابقي سبزيجات روتميزوخردكنين وبذارين كنار.
درظرفي سس مايونزوليموترش ونمك وادويه هارومخلوط كنين وبعدپاستاروبريزين ومخلوط وبقيه موادروهم اضافه كنين .
ظرف محتوي سالادروچندساعت داخل يخچال بذارين وبعدنوش جان كنين .
️نكته : هويج روميتونين خام رنده كنين
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پای_سیب
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍎🥮🍏
#کیک_سیب_دارچین_و_گردو
#کیک_سیب
مواد لازم
برای وسط کیک:
سیب دو عدد
شکر یکی دوقاشق غ
دارچین به مقدار لازم
🌸موادلازم برای کیک:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ پیمانه و نیم
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شیر یا ماست ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱ ق چ
گردو خوردشده به میزان دلخواه
ته قالبمو کاغذروغنی انداختم خوب چرب کردم دوروبرقالبمو با روغن جداکننده آردپاشی کردم
سیبهارو تقریبا نازک قاچ کردم چیدم روتوتابه که با مقداری کره چرب کردم وگذاشتم روحرارت که دوطرفش تفت بخوره ونرم بشه.
بعدرفتم سراغ کیک...
تخم مرغو شکر ووانیل رو با همزن زدم تاکرم رنگ وکشداربشه
ماست وروغن را اضافه کرده وهمزدم
آرد و بکینگ پودر را که قبلاً الککردم به مخلوط اضافه کردم، کمی هم زدم درحدمخلوط شدن
نصف بیشتر موادو ریختم توقالب بعد سیبهارو چیدم روی مواد وشکرودارچین ریختم روی سیبها اگر خواستید گردو بریزید هم میتونید بامواد کیک مخلوط کنید هم میتونید مثل من اینجا بریزید رو سیب ودارچین بعدبقیه موادو ریختم وروشوصاف کردم که روی سیبهاپوشیده بشه
وطبق معمول همیشه گذاشتم توی قابلمه روگاز یاهمون فردستسازخونگی تایکساعت آماده شد.
🌸برای داخل فرهم ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید.
🌸میتونید توی قالبهای کوچک بریزید .
من قالب پای سیب نداشتم واین قالب بزرگو(نسبت به موادم) انتخاب کردم که ارتفاع کیکم زیادنشه وبیشترشبیه پای سیب بشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸صبحتان با گل خورشید
🌱هم آغوش باد
🌸درد و غم از دل و
🌱از سینه فراموش باد
🌸صبح امید
🌱بخندد به گل روی کسی
🌸که او به شادی کسی
🌱یکسره در جوش باد
┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#گلت_توت_فرنگی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🥞🍯
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#گلت یه دسر فرانسویه که هم خانواده #تارت و #پای هست و داخلش رو با هر چیزی که دوست دارین میتونید پرکنید
#گلت_توت_فرنگی
آرد شیرینی پزی ۲ پیمانه
کره حبه ای خرد شده ۱۰۰ گرم
شکر ۲ ق غ(ترجیحاقهوه ای)
نمک یک هشتم ق چ
وانیل نصف ق چ
تخم مرغ متوسط ۱ عدد
آب یخ ۲ ق غ
برای رومال
زرده تخم مرغ/ کمی وانیل / شکر / پرک یا خلال بادام
ابتدا آرد و کره و شکر و نمک و وانیل رو مخلوط میکنیم و با نوک انگشتان دست ورز میدیم تا کره با آرد مخلوط بشه و حالت شنی پیدا کنه دقت کنید که فقط با انگشتان دست اینکارو انجام بدیم که گرمای دستتون به کره منتقل نشه که خمیرتون خراب بشه
بعد تخم مرغ و آب یخ رو به آردمون اضافه میکنیم و با انگشتان دستمون تا حدی ورز میدیم که فقط خمیرمون جمع بشه این خمیر نیاز به ورز نداره ورز زیاد باعث خراب شدن خمیرتون میشه.
سپس خمیر رو داخل نایلون فریزر پهن میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم به مدت ۴۵ دقیقه که خمیر استراحت کنه و کره سفت بشه.
بعد این مدت خمیر رو روی کاغذ روغنی به شکل گرد پهن میکنیم و از سس توت فرنگی که از قبل آماده کردیم و سرد شده وسط خمیرمون به فاصله ۲ سانت از لبه میریزیم
لبه های خمیر رو روی سس به حالت پلیسه (چین دار)برمیگردونیم
و با زرده تخم مرغ و وانیل روی خمیر رو رومال میکنیم کمی شکر روی خمیر میریزیم و کمی پرک یا خلال بادوم روش میریزیم و دوباره به مدت نیم ساعت داخل یخچال برای استراحت دوم قرار میدیم
در آخر گلت رو داخل فری که از قبل با درجه ۱۸۰ گرم کردیم به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار میدیم.
#سس_توت_فرنگی
توت فرنگی ۴۰۰ گرم
کره ۱۵ گرم
شکر ۳ ق غ
وانیل نصف ق چ
نشاسته ذرت ۲ ق چ
توت فرنگی کره و شکر نشاسته رو داخل تابه بریزید و دو دقیقه با حرارت بالا هم بزنید وانیل رو اضافه کنید دو دقیقه هم بزنید و خاموش کنید، تا سرد بشه.
🌸 خمیر کره ای رو فقط با نوک انگشت ماساژ بدین تا کره به خورد آرد بره، مواظب باشین گرمای دستتون کره رو آب نکنه
🌸مواد میوه ای گلت کاملا سرد باشه بعد روی خمیر بریزید وگرنه کره خمیر و آب میکنه.
🌸گلت با سیب یا گلابی یا خرمالو، انجیر، زرد آلو یا مارمالاد و...هم عالی میشه فقط به شرطی که شیرینی میوه ای ومارمالادی دوست داشته باشین
🌸خمیر و نازک باز کنید.فر از قبل گرم شده باشه و سینی رو طبقه وسط قرار بدین
🌸میتونید شکر خمیر رو کم کنید و با مواد غذایی پر کنیدو بعنوان غذا یا پیش غذا یه گلت غذایی داشته باشید.
🌸این دسرمعمولابابستنی سرو میشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#رولت_بدون_فر
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🍪🥧🧁
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#رولت_بدون_فر 😋😋
دوستان طرز تهیه رولت بدون فر رو براتون میزارم لطفا کامل بخونید چون من طرز تهیه رو مو ب مو میزارم ک جای هیییییچ سوالی باقی نمونه😊
مواد لازم برای چهارده عدد رولت: تخم مرغ سه عدد_ شکر سه ق غ سر پر_ ارد سفید سه ق ع سر پر که تقریبا نصف پیمانه شد_ بکینگ پورد نصف ق چ_ وانیل نوک ق چ_ گلاب یک ق غ_ روغن مایع یک ق غ
ابتدا تخم مرغ ها رو با وانیل با دور تند دو دقیقه بزن_ بعد شکر رو اضافه کن و چهار دقیقه با دور تند بزن_ بعد گلاب رو اضافه کن و ده ثانیه بزن و بعد هم روغن و پنج ثانیه بزن . و در اخر ارد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو طی دو مرحله هر مرحله شش ثانیه با دور کند هم بزن و تماممممم . شعله پخش کن رو از ربع ساعت زودتر بزار روی شعله بزرگ گاز با حرارت کم . تابه رو در بیارید و کف تابه رو کاغذ روغنی پهن کن با برس کف کاغذ رو یکممممم ارده یا کره اب شده بزن البته این کارا رو باید از قبل انجام بدین و اماده باشه. مواد رو بریز کف تابه مواد رو با پشت قاشق اروم صاف و یکدست کن واشر قرمز دور تابه هم در بیار . درب تابه رو ببند بزار رو حرارت و بعد از بیست دقیقه چک کن اگه روی کیک سفت شده و خمیری نیست تابه رو برگردون و یه هفت دقیقه ای اجازه بده که اونطرفش هم یکممممم فقط یکم طلایی شه . اگه زیاد طلایی شه رولت خسک میشه و موقع رول میشکنه. خمیر رولت باید نرم و سبک باشه پس نزارید خشک شه. بعد رولت رو بزار روی ی پنجره فلزی و کاغذش رو جدا کن و ده دقیقه اجازه بده از گرما بیوفته. دوباره رولت رو بزار روی همون کاغذ که جدا کردی و ی لایه نازک پودر قند روی کیک بپاش خیلی کممممم. و به همراه کاغذ رول کن. یعنی کاغذ هم بینش رول بشه. بعد بزارش توی یه پلاستیک و بزار گوشه یخچال تا شکل بگیره . این کار برا اینه که خمیر حالت لوله ای به خودش بگیره. بعد از نیم ساعت رول رو باز کن و خامه کشی کن و بعد دوباره رولش کن البته بدون کاغذ. 😊 رول کنید و دوباره بزارید توی یه پلاستیک تا شکل خودش رو حفظ کنه و باز نشه . دو ساعتی بزارید یخچال تا خودشو بگیره و بعد برش دهید و میل کنید. میتونید روی نون هم با خامه یا شکلات تزیین کنید. یا اینکه بین رولت از تیکه های کوچک موز یا گردو استفاده کنید. سایز تابه رژیمی من بیست و پنج در سی و هفت هست . توی تابه معمولی هم میتونید درست کنید . حتما روی کاغذ رو چرب کنید وگرنه رولت بهش میچسبه. حتما حتما کاغذ روغنی لازمه بدون کاغذ نمیشه. خامه حتما باید فرم گرفته باشه (خامه قنادی) من اماده میخرم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکو_ماکارونی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥟🌮
ماکارونی فرمی دویست و پنجاه گرم
سینه مرغ. آبپز شده نصف یک عدد
قارچ 200 گرم
پیاز دوعدد
پنیر پیتزا دو مشت
ذرت نصف یک قوطی کنسرو(من فریز شده داشتم دو مشت استفاده کردم)
فلفل دلمه ای کمی
سوسیس یک عدد
تخم مرغ سه عدد
رب و نمک و فلفل و آویشن .
.
پیازها رو سرخ میکنیم و قارچها رو بهش اضافه میکنیم بعد از اینکه آبشون رو کشیدن سوسیس رو هم که نگینی خرد کردیم اضافه میکنیم که کمی سرخ بشن. سینه مرغ ریش شده و فلفل دلمه و ذرت رو هم اضافه میکنیم. در آخر به موادمون رب و نمک و فلفل و آویشن اضافه میکنیم. بعد از خاموش کردن شعله دو مشت پنیر پیتزا به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. موادمون رو میذاریم کنار تا خنک بشه. ماکارونی رو طبق دستور بسته آبکش میکنین وقتی آبشون رفت با موادمون خوب مخلوط میکنیم سه عدد تخم مرغ رو تو یه ظرف دیگه خوب هم میزنیم و به ماکارونی اضافه میکنیم. تو یه تابه بزرگ روغن میریزیم تا خوووب داغ بشه. روغن باید خوب داغ بشه که هم کوکو به تابه نچسبه و هم اطراف کوکوتون ترد بشه. مایه کوکو رو تو تابه میریزیم و روشو صاف میکنیم بعد از اینکه یک طرفش سرخ شد طرف دیگه اش رو هم سرخ میکنیم و سرو میکنیم.
پ.ن: من چون دوست داشتم کوکوم نازک باشه توی دو تا تابه درست کردم. به نظر من نازکش خوشمزه تره. و یا اگه تعدادتون کمه با نصف مواد درست کنید که بشه یه تابه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6