eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.5هزار دنبال‌کننده
965 عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🍮🧁 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍣🥙🍟 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥪🧇🍛 گوشت رو با یدونه پیاز کامل تفت میدیم نمک و زرد چوبه میزنیم لپه هارم یه کوچولو باهاش تفت میدیم و بعد ۴لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت و لپه کاملا پخته بشه بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو با یکم روغن سرخ میکنیم و بهش اضافه میکنیم من لیمو رو جدا میپزم و میزارم نیم ساعت توی خورش بپزه بعد جدا میکنم که خورش تلخ نشه و در آخر شعله رو خاموش میکنم و نصف استکان زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنم سیب زمینی رو هم سرخ میکنیم بسته به میل خودتون هم میتونید روی خورش بریزین هم داخلش بندازین و هم بزنین🌸 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍨🥗🌮 گوشت گوسفندی 300 گرم برنج پیاز داغ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری خلال  پسته خلال بادام خلال پرتقال شیرین شده زرشک زعفران گلاب هل و دارچین نمک و فلفل و زرچوبه طرز تهیه : اول گوشتو کمی تفت میدیم و با پیاز داغ زیاد و فلفل و زردچوبه و رب گوجه و مقداری آب جوش میذاریم کامل بپره. خلال پرتقال رو در ظرف دبگری با مقدار کمی آب روی شعله میذاریم، وقتی ۲-۳دقیقه جوشید داخل آبکش میریزیم و دوباره میریزیم داخل اب تا بجوشه، این کارو سه بار تکرار میکنیم تا تلخیش گرفته بشه. بعد ازینکه گوشت کامل پخت و آب خورش اندازه شد مقدار کمی از خلال پرتقال و نمک و هل و دارچین و گلاب و زعفرانو اضافه میکنیم و زیرش رو کم میکنیم و درب قابلمه رو یه طرفه میذاریم تا خورش به روغن بیوفته. 📌خلالیجات: ✔️خلال بادام و پسته رو کمی تو گلاب خیس میکنیم و بعد با کره تفت میدیم. ✔️خلال پرتقال رو هم که از قبل شیرین کردیم با کره تفت میدیم. ✔️ زرشک شسته شده خیس خورده رو هم با کره تفت میدیم(میشه کمی شکر به زرشک اضافه کرد که ترش نباشه) ✔️بعد مقداری برنجو با زعفران ترکیب میکنیم و برنج زعفرانی رو هم اماده میکنیم. . مدل سرو کردنش به این صورته که اول مقداری برنج سفید داخل دیس بکشید و بعد قیمه رو بریزید و دوباره روش برنج سفید بریزید و در اخرم روشو با برنج زعفرانی و گوشت و زرشک و خلال پسته و بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید و نوش جان کنید 😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥙🍲🍗 مواد لازم : سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،برگ سير تازه.پونه ۴۰۰ گرم پياز رنده شده متوسط ۱ عدد گردو پودر شده  ۱۰۰ گرم رب انار ۱ قاشق سوپخوری نمك و ادويه به ميزان دلخواه فلفل قرمز به میزان دلخواه تخم انار ۲ق غ زرشک ۲ق غ آلوچه جنگلی خشک ۱۰تا دونه . . مرغ رو از چند ساعت قبل با پیاز خلال شده نمک و ادویه پاپریکا پودرسیر کمی زعفران میزنیم و میزاریم تو یخچال بهتره از شب قبل مرغ و‌تو مواد بخوابونیم بعد خلال های پیاز و کاملا جدا می‌کنیم پياز رنده شده را تفت می دهيم تا كمی طلايی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، آلوچه و دونه انار ترش و زرشک را اضافه كرده نمک و فلفل و ادويه را اضافه می كنيم، رب انار را اضافه مي كنيم و بعد گردو را اضافه می كنيم، تمامی مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با اين مواد پر كرده و با خلال فیکس می‌کنیم یا با نخ و سوزن میدوزیم مرغ را درون روغن سرخ كرده و نصف لیوان آب میریزیم و روی حرارت ملایم تا خوب پخته شود آبش که خشک شد دوباره نصف لیوان آب میریزیم  تا مرغ کاملا پخته بشه (اگر یهو مقدار زیادی آب بریزیم طعم مرغ اصلا خوب نمیشه) رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده خونگی 👌😋 گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰گرم پیاز یک عدد گوجه فرنگی یک عدد فلفل شیرین یک عدد یک حبه سیر جعفری خورد شده نمک و آرد 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موز 😍👌 آرد یک لیوان سر پر تخم مرغ دو عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن یک چهارم لیوان کمی کمتر دو قاشق پودر کاکائو موز دو عدد پکینگ پودر یک ق م وانیل پودری نصف بسته کره ۱۰ الی ۱۵ گرم 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون سرماخوردگی 🤧🤒 شیر ۲ پیمانه زردچوبه ½ ق م چوب دارچین زنجبیل خشک نبات یا عسل هل کوبیده شده فلفل سیاه 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍤🍚🥖 طرز تهیه پلو میگو با زرشک و گردو ‎مقدار زیادی پیاز داغ درست کنید . میگوها رو که پاک کردید و شستید کم کم سرخ کنید؛ همه میگوها رو باهم به مقدار زیاد نریزید چون آب می‌ندازه خب وقتی که میگو رو یک یا دو دقیقه تفت دادید بزارید کنار . اول پیاز فراوان خرد شده رو تفت بدید و بعد زرشک، گردو و زعفران رو اضافه و بعد سرخ کنید، البته می‌تونید زرشک و گردوی نگینی رو هم جداگانه سرخ کنید و بعد به پیاز اضافه کنید . در انتها میگو، زرشک و گردو رو باهم مخلوط کنید و نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه رو هم اضافه کرده و کمی باهم تفت بدید . برنجی رو که دم کردید در ظرف کشیده و مخلوط میگو را لابه‌لای پلو بریزید .../ نووش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکبر جوجه🍖 مواد لازم : جوجه ۱ عدد آب ۲ لیوان شیر ۲ لیوان نمک، فلفل کره ۱۰۰ گرم آب ۱.۵ لیوان مواد سس : شکر ۱ ق غ رب انار ½ لیوان گردو خرد شده ۲ ق نمک ½ ق چ 💥آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله سوخاری🥙 مواد لازم : فیله مرغ تخم مرغ نمک، فلفل آرد سفید آویشن سوخاری پنیر مدادی تست سوخاری : روغن زیتون پودر آویشن نان تست پودر سیر مواد سس : زرده ۲ عدد سرکه ۱ ق غ آبلیمو ۱ ق غ خردل ۱ ق غ پنیر پارمسان سیر ۱ حبه 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ😍 مواد لازم : پیاز ۱ عدد سینه مرغ ۱ عدد خیارشور ۱۰ عدد گردو ۱۰ عدد پیازچه ۱ دسته جعفری ۱ دسته مواد سس : ماست ۱ پ مایونز ½ پ پنیر خامه‌ای ½ پ چیپس ۱ بسته نمک، فلفل 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله یلدایی😍 مواد لازم : خلال پسته ژله انار ۱ بسته ژله آلوئه ورا ۲ بسته آبجوش شیر انار 💥آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشقاب داغ🥵 مواد لازم : فلفل دلمه پنیر پیتزا ژامبون چیپس آویشن قارچ 💥آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود😍 مواد لازم : شوید سس کچاپ فلفل دلمه‌ای ¼ سوسیس ۲ عدد خمیر هزارلا ۱ عدد پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم پودر آویشن پودر سیر پولبیبر 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🥘 مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز متوسط ۱ عدد جعفری تازه ریز خرد شده ۱پیاله ماست خوری نان تست ۴ عدد شیر ۱ لیوان نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن،پودر سیر،روغن به میزان لازم تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری ۵ قاشق غذاخوری برای داخل خمیر آرد سوخاری به میزان لازم برای سرخ کردن کتلت طرز تهیه: ابتدا شیر را روی نان تست ریخته و یک ربع صبر میکنیم تا نان نرم شود.میتونید بجای نان تست،از یک عدد نان باگت کوچک هم استفاده کنید. وقتی نان تست نرم شد،شیر اضافه را خارج کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.جعفری تازه ریز خرد شده بریزید.پیاز را نگینی ریز،خرد کنید.تفاوت این کتلت با کتلت های دیگه بخاطر خرد کردن پیازه.پیاز را رنده نکنید.پیاز خرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. نمک و ادویه ها را بریزید.تخم مرغ بزنید و کاملا مخلوط کنید. برای انسجام بیشتر خمیر،پنج قاشق غذاخوری آرد سوخاری بریزید.کاملا ورز بدید تا خمیر یکدستی بدست بیاد. داخل تابه روغن بریزید. خمیر را در دستتان گرد کنید .سپس پهن کنید و داخل آرد سوخاری بغلتانید. با حرارت ملایم ،دو طرف کتلت ها را سرخ کنید. نووش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ و 🍹🥧🍨 به ازای هر لیوان شیر یه قاشق پر پودر کاستر و دو یا سه قاشق شکر به اندازه ای که دوس دارین شیرین باشه . شیر و پودر کاستر رو مخلوط میکنین و با شکر میزارین رو حرارت و هم میزنین تا غلیظ بشه بعد سرد شد میریزین تو ظرف بعد کمی گرف روش ژله که اماده کردین و  سرد شده رو میریزین من از ژله زعفرونی استفاده کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
. _____________ سلام رفقا😘❤❤ عزیزان دستوری که میدم خودم دقیقا از آون دستور استفاده کردم کم وزیادش نکنید برای داشتن خیار شور ترد وخوشمزه حتماااا از خیار محلی استفاده کنید خیار گلخانه نمیشه ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلوی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن این اندازه تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره چند عدد فلفل تند تندی خیار شور ذایقه آیه چند حبه سیر آب ده لیوان دسته دار فرانسه نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان( سرکه انگور) آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید بقیه کارو رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو هوای اتاق بمونه جاش تاریک باشه بهتره بعد از ده روز بزارید یخچال یا جای خنک بعد از یک هفته حتما جای خنک بزارید حتماااا آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه بعضی خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن من سوراخ نکردم همیشه اینجوری میزارم خیلی هم ترد وخوشمزه س . 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
اگه انبه و نارگيل دوست دارى حتما بايد امتحانش كنى كه تركيبشون محشر ميشه😋😋 انبه ١عدد (يخ زده) شيرنارگيل نصف ليوان وانيل ١/٨ ق چ پودر نارگيل به مقدار دلخواه همين همه ى مواد رو ميكس كنين و بريزين تو قالب بعد يكى دو ساعت فريزشون كنين به همين سادگى به همين خوشمزگى😋 ممنون از همراهى تك به تكتون🙏❤️ 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🕯تسلیت واژه کوچکیست در برابر غــــــــــم بزرگ ما 🖤 ‌ 🏴 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6