eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
23.2هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.5هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍥تزيين به کدبانوها فروارد کن❤️ 🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇 @ashpazibanoo 👩‍🍳
ابتدا گوشت گوسفندی رو با پیاز ریز خرد شده و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل تفت میدیم و کمی آب میریزیم و میزاریم بپزه.برای سبزی خورشت از نعنا و جعفری و مقداری از برگهای تازه و جوان کرفس استفاده میکنیم و سبزی ها را سرخ میکنیم نسبت نعنا به جعفری بایستی کمتر باشه چون اگه نعناش زیاد باشه تلخ میشه ساقه های ترد کرفس خرد کرده و در کمی کره یا هر روغنی که دوست دارین تفت بدین و در اواسط پخت به خورشت اضافه میکنیم .چون اگر از ابتدا اضافه کنیم ساقه های کرفس له میشن و شکل جالبی پیدا نمیکنن. در نهایت نمک خورشت رو میزنم و برای چاشنی خورشت از چند تا پر لیمو خشک پاک شده و آبلیمو یا آبغوره استفاده میکنم . من اصلا رب نمیزنم ولی از زعفرون استفاده میکنم که خیلی خوشرنگ و عااااالی میشه. برای به روغن افتادن خورشت هاتون هم اول اینکه تنگاب بگیرید خورشت هاتون رو یعنی از اول آب زیادی نریزید و با شعله سوزنی و ریز جوش بزارید سر صبر بپزه.دوم اینکه خورشت هاتون رو هم نزنید بلکه با قاشق به صورت ضربه ای هم بزنید که روغنی که پس داده دوباره جذب نشه. 🍥🍡 @ashpazibanoo 👩‍🍳
👆🏻کتلت نخود که نگم از طعمش😍 گوشت چرخ کرده : 250 گرم نخود : 1 فنجان لپه : 1 فنجان تخم مرغ : 3 عدد پیاز رنده شده : 1 عدد آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم مراحل پخت ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید. در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم. @ashpazibanoo 👩‍🍳
مواد لازم🔻 1 فنجان شیر گرم؛ 2 عدد تخم مرغ؛ 1 فنجان پنیر ت خرد شده؛ 1/2 فنجان جعفری ، خرد شده؛ پیازچه های فنجان ، خرد شده؛ نمک ، فلفل ، را برای طعم دادن؛ 3 ½ فنجان آرد؛ 2 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ. طرز تهیه🔻 تمام مواد ذکر شده را ترکیب کنید تا خمیر صاف و کمی چسبنده شود. سطح کار را با ارد پر کنید ، خمیر را ورز دهید ، آن را به نصف بریزید و هر یک از آن ها را درون مربع ضخیم 2 سانتی متر تشکیل دهید هر مربع را به 9 قطعه کرده و آنها را برای 5-6 دقیقه از هر دو طرف سرخ کنید ، یا تا زمانی که طلایی ، پف کرده و پخته شوند ، سرخ کنید. @ashpazibanoo 👩‍🍳
مواد لازم🔻 ۴ پیمانه برنج ۴ عدد هویج درشت خلال شده ۲ عدد پیاز متوسط ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۸ ق غ زرشک ۱ ق غ رب یک ق غ کره زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین شکر یک قاشق غذاخوری ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید و مجدد درب اونها رو ببندید و بزارید کنار بریم سراغ تهچینمون🔻 دو عدد زرده تخم مرغ و یک سفیده را با کمی نمک همزده و یک ملاقه پر ماست به همراه زعفران، کره و روغن (یک پیاله) مخلوط کنید بعد از یک دست شدن و آبکش کردن برنج نصف برنج را به مایع تهچین اضافه کنید و ته قابله بریزید . حالا مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید و در آخر الباقی برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا ۴۵ دقیقه کافی میباشد هویج پلو تهچین آماده است نوش جان این غذا برای ۸ نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید. @ashpazibanoo 👩‍🍳
مواد لازم🔻 سیب زمینی پخته : ۴ عدد تخم مرغ آب پز :  ۲عدد خیار شور :  300 گرم نخود سبز یا ذرت :نصف قوطی کنسرو آب لیمو :  4 الی 5 قاشق سینه مرغ :1 عدد روغن زیتون :2 الی 3 قاشق هویج نیم پز ۱ عدد سس مایونز  : ب اندازه دلخواه(بهتره زیاد نباشه چون الویه خیلی سنگین میشه،و زیادم باشه خوب قالبی در نمیاد) نمک و فلفل :به میزان لازم هویج ، شویدو جعفری برای تزیین مواد لازم🔻 دوستان مقدار موادش دست خودتونه میتونید هر کدوم رو کم و زیاد کنید، سیب زمینی و تخم مرغ ابپز و هویج نیم پز رو رنده ریز کنید، مرغ پخته شده،خیار شور رو هم ریز خرد کنید، میتونیدهمه موادو شب قبل اماده و رنده کنید ولی قاطی نکنید ،بعد فردا همه رو مخلوط کنید سس رو با ابلیمو روغن زیتون نمک و فلفل و کمی اویشن مخلوط کنید،من یکی دو قاشق ماستم میزنم، ادویه ها و نمک بهتره با سس مخلوط شن اینجوری بهتر ب خورد مواد میرن. نون تست رو اندازه و شکل دلخواه با کاتر برش بزنید روش مواد اولویه رو ریخته و طبق کلیپ قالبی در بیارید. میتونید روشم ی نون تست دیگه بذارید یا اینکه فقط زیرش یه نون باشه با گل هویج (متاسفانه کلیپ گل هویج پاک شده) و کمی شوید و جعفری تزیین کنید روشم با سس هر طرحی دوس داشتید در بیارید. @ashpazibanoo 👩‍🍳