سالاد مرغ
مواد لازم
سینه مرغ مکعبی خرد شده 1 عدد
پاپریکا 1 ق چایخوری
پودر سیر نصف ق چایخوری
آویشن نصف ق چایخوری
فلفل سیاه و نمک بمقدار لازم
روغن مایع دو ق غذاخوری (یا 1 ق کره)
.
هویج کوچک دو عدد (رنده درشت)
ذرت مکزیکی کنسروی 1 لیوان
کاهو خرد شده 1 عدد
(مواد لازم برای سس)
ماست 1 لیوان
سس مایونز 2 ق غذاخوری
آبلیمو 2 ق غذاخوری
خیارشور نگینی خرد شده سه چهارم لیوان
نمک و فلفل بمقدار لازم
میتونید سینه های مرغ رو بعد از برش با پوره سیر و نمک و فلفل طعمدار کنید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه و بعد با کمی کره سرخ کنید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥هندونه آرایی ویژه شب یلدا 🍉🍉🍉
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
برای درست کردن این پیتزای خوشمزه باید:
شیر گرم 1 پیمانه(فقط گرمای اون با دست حس بشه و دستو نسوزونه)
خمیر مایه 1 ق غ خ
روغن مایع یا کره آب شده 1/4 پیمانه
باهم مخلوط کنیم و 10 دقیقه کنار میزاریم.
آرد 2و نیم لیوان و نمک 1 ق چ
الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه .و به دست نچسبه.
بعد از 10 دقیقه ورز دادن ظرفمونو چرب میکنیم یه کم روی خمیرو میپوشونیم و جای تقریبا گرم میزاریم.
به مدت 1 ساعت استراحت کنه.(حجمش دو برابر میشه)
بعد از 1 ساعت پف خمیرو میگیریم ،سطح کارو ارد میپاشیم و خمیرو باز میکنیم، از موادی که دوست داریم داخش میریزیم و اروم اروم رول میکنیم، و سر تاسرشو برش میزنیم.
کف ظرفمونو یا چرب میکنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و حلقه هارو کنارهم میزاریم.
به قسمت های خمیری پیتزامون زرده تخم مرغ میمالیم و داخل فر ،توستر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه میزاریم تا روشون طلایی بشه.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#چیز کیک :
مواد لازم
کره 65 گرم
بیسکویت دایجستیو شکلاتی و یا کیک خشک شده شکلاتی120 گرم پودر شده
شیر نصف پیمانه
پودر ژلاتین 2.5 ق غ
پنیر خامه ای 400 گرم
400گرم خامه قنادی
پودر قند 2 ق غ
اسانس وانیل به میزان لازم
ژله انار نصف بسته
طرز تهیه :
کره رو روی حرارت باز کنید ( داغ نشه) بیسکویت پودر شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید
خمیر که شد کف قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق صافش کنید و بزارید یخچال تا سفت بشه .
پودر ژلاتین رو روی شیر بپاشید و صبر کنید تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنه و بعد ظرف رو روی بخار کتری یا ماکروفر قرار بدید تا ژلاتین در شیر حل شود.
سپس از روی حرارت بردارید و وانیل رو در مخلوط شیر و ژلاتین بریزید.
خامه قنادی رو بزنید تا فرم بگیره و پنیر خامه ای و پودر قند رو بهش اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
سپس مخلوط شیر و ژلاتین را هم اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.
این مواد را در قالب روی کراست بیسکوئیت بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ببندد.
من از قالب مونوپورشن استفاده کردم و چیز کیک تک نفره درست کردم
برای قسمت آخر نصف بسته پودر ژله انار رو با سه چهارم لیوان آب بنماری کنید و بریزید روی لایه قبلی و نیم ساعت توی یخچال بزارید تا سفت بشه
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
شکم_پاره دوستش دارم خیلی زیاد .....اخه چه دلبریم شده😋
سلام دوستان و نازنینای گل🙆
انشالله که روز خوبی رودرپیش روداشته باشین..اینم یه شکم پاره خوشمزه 😉جای همگی خالی❤❤❤ #بادمجون_شکم_پاره
در ابتدا بادمجونای یک دست و قلمی رو پوست کنده و از شب قبل نمک زده و بعد که سرخشون کردیم میزاریم تو صافی تا حسابی روغن اضافیش کشیده شود ....یه پیاز کوچولو تفت داده و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل زردچوبه و پودر دارچین و قوره و هر ادویه ای که دوست دارین بریزین به اضافه یه ق غ رب گوجه و داخل شکم بادمجونا رو پر کنید ....حالا میریم سراغ سس شکم پاره....داخل تابه یه ق از همون روغنی که بادمجونا رو سرخ کردیم بایه لیوان پوره گوجه و چند تایی گوجه گیلاسی ریخته و دو لیوان اب با عصاره گوشت ریخته و بادمجونا رو داخل سس بچینید و بزارین به مدت یک ساعت تا سس حسابی به خوردش بره و نوش جان کنید ....
راستی گذاشتن فلفل دلمه اختیاریه😊 این مدل بادمجون هم با نان سرو میشه و هم با پلو ....اینم اختیاریه😊
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو