8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پرتقالی
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
شیرینی پرتقالی @ashpazibanoo 👩🍳#آشپزی_کدبانو
#شیرینی_پرتقالی
#شیرینی_عید
شیرینی خیلی خوشمزه با بافتی عالی و تقریبا نرم ، با طعم و بوی بسیااار عالی 😍.
کره یا روغن صاف ( یا روغن جامد) 35 گرم ( حدودا 2 ق غ)
روغن مایع 30 گرم (حدودا 4 ق غ)
پودر قند 40 گرم (تقریبا 2 ق غ)
آرد سفید 150 گرم (یک لیوان)
آب پرتقال 2 ق غ
رنده پوست پرتقال 1 ق چ
زرده تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر 1 ق چ
مواد به دمای محیط برسه .
آرد و پودر قند الک بشه .
کره و پودر قند رو با همزن خوب زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و بعد روعن مایع رو ریختم و مخلوط کردم . قسمت رویه و نارنجی پرتقال رو رنده کردم و داخلش ریختم و اب پرتقال رو هم اصافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و کم کم داخلش ریختم و خمیر رو با نوک انگشت جمع کردم .
میزان آرد تقریبی هست تا جایی که خمیر به دست نچسله حواستون باشه ارد زیادی هم لطافت خمیر رو می گیره و شیرینی سفت می کنه پس لطفا آرد رو کم کم بریزین و به اینکه توجه بشه .😊
بعد خمیر رو در محیط خنک نیم تا یک ساعت استراحت قرار دادم .
بعد خمیر رو بین دو تا کیسه به قطر 3 ، 4 میلی باز کردم و قالب دلخواه زدم . هر طور بخواید می تونین طرح بدین دست خودتونه 😊 .
بعد داخل سینی چیدم . رومال زرده تخم مرغ و زعفران رو مخلوط کردم و زدم و روش کمی پودر پسته پاشیدم .
داخل فر 170 درجه که از یک ربع قبل گرم شده طبقه وسط به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دادم .
نکات :
در مورد تعداد شیرینی بسته به اینکه چه سایزی باشه و چه طرحی فرق می کنه . برای من به این شکل متوسط ده تا شد .
بدون فر توی فر دست ساز و یا تابه دو طرفه هم می تونید درست کنید .
ماندگاری این شیرینی هم خوبه و تا دو هفته و شاید بیشتر هم بمونه ،در محیط خنک در طرف درب بسته نگه داری کنید .
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
کتلت @ashpazibanoo 👩🍳#آشپزی_کدبانو
#کتلت
🔶نکته.... دوستای گلم من همیشه یه دونه گوجه سفت را رنده وابشو میگیرم هم کتلت را خوشرنگ هم خوش طعم می شه دیدین یه وقتهایی به فلافل هم گوجه رنده شده میزنن به همین دلیل است بریم برای مقدار مواد......
گوشت چرخ کرده....200تا250گرم
سیب زمینی.. متوسط دوعدد
پیاز....متوسط یک عدد
زردچوبه وفلفل سیاه و پودرلیمو عمانی روشن باشه اگرسیاه بریزید رنگ کتلت تیره می شه و پودرزیره که ادویه اصلی است از هرکدوم یک قاشق چایخوری پر درصورت تمایل پودرسیر نصف قاشق چایخوری
اردنخودچی ...یک تا دوقاشق غذاخوری
اگر در دسترس نبود ارد گندم را کمی تفت دهید تا بوی خامی نده وبه کتلت اضافه کنید
نمک...به مقدار لازم
طرز تهیه .....
سیب زمینی وپیاز وگوجه سفت را رنده ریز کنید وابشو بگیرید بعد ادویه جات وگوشت را اضافه کنید وخوب ورز داده تا گوشت حالت چسبندگی بخودش بگیره بهتره حداقل یکساعت بهش زمان بدین تا طعم دار بشه ✖من به کتلت هیچوقت تخم مرغ نمیزنم اصلا هم وا نمیره ✖
از مواد کتلت اندازه یه نارنگی کوچک بردارید وتوی دست بشکل گرد یا بیضی فرم بدین کتلت را زیاد کلفت نگیرید که وسطش خام بمونه وتوی روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنیدتا مغز پخت بشه به این روش درست کنید وکیف کنید
✖هیچوقت موقع سرخ کردن کتلت سر تابه را نذارید وگرنه کتلتی خمیری دارین حتی اگر خواستید مجددا گرم کنید توی تابه بدون گذاشتن سر تابه گرمش کنید مثل روز اول ترد میشه✖
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
پیراشکی سیب زمینی @ashpazibanoo 👩🍳#آشپزی_کدبانو
پیراشکی سیب زمینی
مواد لازم: اندازه لیوان 200 میلی لیتر
مواد خمیر👇
1 لیوان آب گرم
1قاشق غذاخوری خمیر مایه
2 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
2 سفیده تخم مرغ
1 لیوان ماست
1 لیوان روغن مایع
1 قاشق چایخوری نمک
5.5 تا 6 لیوان آرد
مواد میانی👇
5 سیب زمینی متوسط
2 پیاز
5_6 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
طرز تهیه:
مانند فیلم،ابتدا در یک کاسه آب،خمیر مایه،شکر و 3 قاشق غذاخوری آرد را با هم مخلوط کرده ،روی ظرف را بپوشانید برای مدت 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاید، سپس تمام مواد دیگر را اضافه کرده ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف بدست آورید، روی خمیر را بپوشانید و برای حدود 40 دقیقه تا یک ساعت استراحت دهید،در این فاصله، در یک ماهیتابه پیاز را با روغن تفت دهید بعد رب گوجه فرنگی و ادویه بزنید و در آخر سیب زمینی آبپز شده را اضافه کرده،پوره کنید و کنار بگذارید، روی سطح کار آرد بپاشید خمیر استراحت شده را کمی ورز دهید تا پف آن گرفته شود،سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با وردنه پهن کنید و به 10 قسمت مثلثی تقسیم کنید،مواد میانی را لبه خمیر گذاشته و نوک مثلث را با کاتر دو برش بزنید و خمیر را رول کرده و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید و چرب کردید با فاصله بچینید و با زرده تخم مرغ رومال کنید،سپس روی پیراشکی ها را با پارچه نخی بپوشانید و برای حدود 15 دقیقه دیگر استراحت دهید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا روی پیراشکی ها طلایی و برشته شود،نوش جان🤗
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
تهچین مرغ @ashpazibanoo 👩🍳#آشپزی_کدبانو
#ته_چین_مرغ
برای 3 نفر
سینه مرغ یا ران مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
برنج 3 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
ماست سون کاله نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
برنج را از قبل خیس کردم .
مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم.
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم .
برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم .
برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم .
روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم .
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه قرار دادم .
بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم .
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#کشک_و_بادمجان_دودی
بادمجان ها رو شسته و روی باربیکیو یا حتی شعله های گاز کبابی کنید پوست کنده ساطوری یا بکوبید بزارید کنار حالا پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم افزوده بادمجان ها رو اضافه میکنیم نصف فنجان اب تایم بیست دقیقه ای میدم تا بپزه گردو ی خرد شده و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم بنا بر ذائقه ی خانواده و کشک .
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#سالاد_ماکارونی
مواد لازم
ماکارونی فرم دار دو لیوان
نخودفرنگی نصف لیوان
کالباس خرد کرده یک لیوان
کنسرو ذرت نصف لیوان
سس مایونز یک لیوان
ماست یک لیوان
خیارشور خرد کرده نصف لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور غذا
آب و دو قاشق نمک را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید. دو لیوان ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود ده دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم.
یک لیوان سس و یک لیوان ماست و در صورت دلخواه کمی فلفل را در یک ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصف لیوان خیارشور خرد کرده، نصف لیوان کنسرو ذرت، نصف لیوان کنسرو نخودفرنگی و یک لیوان کالباس خرد کرده را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ماکارونی آبکش شده را نیز اضافه کرده، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود.
سالاد را دو الی سه ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده، آماده پذیرایی شود
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو