eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
22.7هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.7هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آوردم واستون خوش رنگ و خوشمزه ✌️ @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-خونگی   من از میوه زردآلو،آلبالو،هلو،سیب،الو،والوچه که اکثرشون داخل یخچال داشتن خراب میشدن.استفاده کردم . میوه ها رو شستم هسته هاشو در آوردم. میتونید هسته رو در نیارید ولی موقعی که از صافی رد میکنید هسته ها بیاد زیر دستتون زیاد خوشایند نیست.همه رو بریزید تو قابلمه نسبتا بزرگ وبزارید رو گاز اگر میوه رسیده باشه، احتیاج به اب نداره اگر میوه هاتون سعتن یک استکان اب بریزید. و بزارید رو گاز با شعله متوسط  جای که له شن با پشت قاشق مدام له شون کنید وسپس از صافی رد کنید فشار دهید تا فقط پوستشون باقی بمونه سپس دوباره برگردونید به قابلمه وبزارید رو شعله با حرارت بالا کمی نمک بزنید. آگه دوست دارید ملس باشه کمی شکر بزنید وبزارید کمی غلیظ شه گاز رو خاموش کنید وقتی سرد شه بریزید رو سینی که نایلون  گذاشتید همه جا یکدست ویک سطح باشه من مقداری  زردالو رو هم گذاشتم رو گاز تا له بشه از صافی رد کردم واسه خطوط ازش استفاده کردم تا خشک شد خطوط هم کم رنگ ومحو شده😩وبزارید جلو آفتاب تا خشک شه  جلو پنکه هم میتونید خشک کنید مخلوط کردن میوه ها دلبخواهیه هر میوه ای که دوست دارید میتونید استفاده کنید @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی سالاد مشهدی @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
گوجه یک کیلو خیار ۲ عدد هویج ۲ عدد متوسط سیب زرد یک عدد گل کلم ۳ عدد متوسط شاخه مرفس ۳ الی ۴ بوته دلمه ۲ عدد کوچک سیر ۱۰ حبه سرکه ۳ لیوان ادویه هایی که من استفاده کردم پودر گشنیز ، نعناع خشک ، گلپر ، موسیر فلفل تند ۳ عدد بزرگ (من فلفل ترش شده آماده داشتم ریختم توش) سیب زمینی ترشی به دلخواه چند عدد اول از همه گوجه هارو(بدون آب)،یا نصف میکنیم یا درسته ، بهش نمک میزنیم میزاریم بپزه رو گاز تا آب بندازه و پوستش راحت کنده بشه ، من داخل فر گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حسابی پخت وپوستش کنده شد اینجا یه نکته رو دقت کنین که اصلا نباید آب بزنین بهشااااا... چون ترشی خراب میشه بعدا. حالا پوست گوجه هارو کنده رو داخل میکسر حسابی میکس میکنیم با گوشت کوب هم میتونین له کنین. بعد سرکه رو بهش اضافه و هم میزنیم با قاشق تا ترکیب بشن. بعد تمام مواد رو یک روز قبل حسابی شسته و میزاریم رو‌حوله یا پارکه خشک که خیسیش بره و‌خشک بشه بعد ریز ریز میکنیم و با آب گوجه داخل شیشه ترشی ترکیب میکنیم ، شما میتونین داخل یه ظرف هم اینکاروکنین بعد داخل شیشه وارد کنین. واسه من چون حجمش کم بود همینجوری داخل شیشه ریختم. این ترشی رو خیلی ها ادویه نمیزنن و میگن گوجه و نمک چاشنیش هست ولی من طبق ذائقمون بهش پودر گشنیز و گلپر و نعناع خشک و موسیر زدم😊 این مقدار همین یه شیشه شد که دیدین. بچه ها بهتره برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنین. در یخچال نگهداری بشه @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
38.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تسبیحی @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
یه کباب خوشمزه و جذاب که کنار میز غذا و سفره تون حسابی جلوه خاصی میده 😍☺️😋 حسااابی خوش خوراک و جذابه 😍 برای ۳ تا ۴ نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم سینه مرغ ۱ عدد (۲۵۰ گرم) پیاز ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم آرد نخودچی یکی ، دو قاشق یک عدو پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط کردم و ورز دادم ، من به گوشتم آرد و تخم مرغ اضافه نکردم ، سینه مرغ رو چرخ کردم و یک عدد پیاز رو رنده و آبش رو گرفتم و با زردچوبه و نمک و فلفل مخلوط کردم ، چون گوشت مرغ کمی نرم بود ، کمی آرد نخودچی بهش اصافه کردم و کمی ورز دادم . (تخم مرغ نزدم) از هر کدوم از گوشت ها به اندازه یک گردو برداشتم و کوفته درست کردم و گذاشتم کوفته ها کمی توی یخچال بمونن و بگیرن ، بعد سیخ چوبی ها رو شستم و یکی در میون به سیخ کشیدم و بعد توی تابه با روغن کم و حرارت ملایم سرخشون کردم ، کمی هم کره ریختم . می تونید در فر هم بزارید حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه ، دمای ۱۸۰ درجه ، هر از چند گاهی جا به جا کنید. گوجه هم کبابی کردم و کنارش قرار دادم . @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
18.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ_با_سس_سبزیجات @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
این بار مرغ رو به این شکل درست کن 😍🤗 یه خوراک فول خوشمزه ، متنوع و لذیذ ، که می تونید در کنارش از پوره سیب زمینی ، پاستا ، برنج و ... هم استفاده کنید ‌☺️😋 برای ۴ عدد گوشت مرغ ۳۵۰ گرم روغن زیتون ۲ تا ۳ ق غ نمک ، فلفل ، پاپریکا ، زنجبیل ، آویشن به میزان لازم سیر ۱ حبه (یا پودر سیر) پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد قارچ ۵ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد رب گوجه ۱ ق غ آرد ۱ ق غ شیر ۱ لیوان پنیر پیتزا به میزان لازم گوشت مرغ ( من از سینه مرغ استفاده کردم ، نصف سینه مرغ رو به ۴ قسمت برش نازک دادم ) رو به صورت نازک برش دادم . من نصف سینه مرغ رو به ۴ برش تقسیم کردم . برای مزه دار کردن ، نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، زنجبیل ، روغن زیتون ، سیر له شده یا پودر سیر استفاده کردم و گوشت مرغ رو به این مواد آغشته کردم و روش رو پوشوندم ، یکی دو ساعت یخچال بمونه . بعد در تابه کمی روغن ریختم و روی حرارت ملایم دو طرفش رو سرخ کردم و کنار گذاشتم . توی همون تابه پیاز خلالی شده رو تفت دادم ، فلفل دلمه ای نگینی شده و قارچ ورقه ای شده هم اضافه کردم و تفت دادم . گوجه فرنگی رنده شده و پوره شده رو هم ریختم . نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و رب گوجه هم اضافه کردم ، آرد اضافه کردم و تفت دادم . شیر گرم رو هم ریختم و مرتب هم زدم تا به غلظت برسه و بعد از حرارت برداشتم . توی ظرفی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشه ، مرغ ها رو چیدم و روش از این سس سبزیجات ریختم و روش پنیر پیتزا قرار دادم . در فر ۱۷۰ درجه ،حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . بدون فر هم می تونید داخل تابه روی حرارت گاز بزارید حرارت کم باشه و در تابه رو بزارید و اجازه بدید تا پنیر آب بشه . @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک_یزدی @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
شاید بشه گفت یکی از پرطرفدارترین و پر مصرف ترین کیک های سنتی و ایرونی که توی انواع مراسم و مناسبت ها پر کاربرده ، همین کیک یزدی هستش 😉😍 کافیه که چند تا نکته ی مهم داره رعایت کنی و یک کیک یزدی خوشمزه و خوش طعم و خوشگل داشته باشی 😋☺️ تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان) ماست ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) شکر ۱۴۰گرم (حدود ۲/۳ لیوان) آرد سفید ۲۰۰ گرم (حدود ۱ و ۱/۳ لیوان) بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ) جوش شیرین حدودا ۱/۴ ق چ ( یا نمک میوه) پودر هل ۱ ق چ گلاب ۱ ق غ( درصورت تمایل) عسل ۱ ق غ ( در صورت تمایل) تخم مرغ و شکر رو با همزن حدود ۵ دقیقه خوب زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه ، می تونید یک قاشق عسل هم اینجا اضافه کنید بابت خوش رنگ شدن کیک یزدی هستش . روغن مایع و بعد ماست رو هم اضافه کردم و هم زدم . اگر دوست دارید این موقع می تونید یک قاشق غذاخوری گلاب داخلش بریزید . آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین (یا نمک میوه) و هل رو با هم سه بار الک کردم .مواد آردی رو کم کم ریختم و مخلوط کردم . داخل قالب های کیک یزدی کپسول انداختم و توی سینی چیدم .از موادم داخل این کپسول ها تا دوسوم ریختم . (از هر نوع قالب کاپ کیک و مافین و ... هم می تونید استفاده کنید) روی موادم رو با یک کارد که روغن زدم ، علامت + روش کشیدم ، تا روش حالت گنبدی بشه .کنجد هم پاشیدم. فر رو از یک ربع قبل (فر برقی ۱۹۰ درجه ، فرگازی ۲۰۰ درجه) روشن کردم . سینی رو در طبقه وسط فر قرار دادم .یک ربع گذاشتم (فر برقی ۱۹۰ درجه ، فرگازی ۲۰۰ درجه) بمونه و بعد از این زمان دما رو به (فر برقی ۱۷۰ درجه ، فرگازی ۱۸۰ درجه) رسوندم و گذاشتم یک ربع دیگه هم با این زمان بپزه . یعنی یک ربع اول با دمای ۱۹۰ فر برقی ، ۲۰۰ فر گازی ، یک ربع دوم با دمای ۱۷۰ فر برقی ، ۱۸۰ فر گازی درجه . در کل نیم ساعت . 🛑باز هم میگم دمای فرها متفاوته ، خودتون باز چک کنید . در مورد دستگاه ها دیگه اطلاع ندارم . 🛑برای من ۱۴ عدد کیک یزدی شد . @@ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
از سری حلواهای لطیف و نرم ، عالی برای پذیرایی در انواع مراسم ها 😋😍 این حلوا حسابی لذیذ و خوش طعم هستش . آرد نانوایی یا آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شکر ۲۲۰ گرم (۱ لیوان) کره ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (یک پاکت کوچک) روغن مایع ۱۰۰ گرم (تقریبا یک سوم تا نصف لیوان لیوان) آب ۲۵۰ گرم (۱ لیوان) گلاب ۱/۴ لیوان هل ۱ ق چ زعفران به میزان لازم شربت : شکر و آب رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و پودر هل و گلاب ریختم و بعد از حرارت برداشتم . آرد (من از آرد سنگک این جا استفاده کردم ) رو الک کردم و روی حرارت رو به کم تفت دادم . میزان تفت دادن شما توی رنگ حلواتون تاثیر داره ، من حدود ۴۵ دقیقه روی حرارت کم تفت دادم . بعد آرد تفت داده شده رو الک کردم . داخل تابه کره و روغن رو ریختم تا با هم ترکیب بشن ، خامه رو هم ریختم و با هم مخلوط کردم . بعد آرد رو داخلش ریختم و مخلوط کردم و کمی تفت دادم . حالا شربت رو کم کم و به تدریج ریختم و مخلوط کردم تا زمانی که حلوا بسته بشه و به شکل گهواره ای دربیاد . بعد داخل دیس ریختم و به دلخواه تزیین کردم . از کاتر استفاده کردم و روش طرح زدم . ماسوره 2D استفاده کردم . حلوا گرم رو داخل قیف ریختم و طرح رزت زدم و در رویه کار از گل محمدی ، بادام پرک و خلال پسته استفاده کردم ‌. @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳