🌺دسر عربی😍
✍ مواد لازم🔻
یک بسته کرم کارامل
2 لیوان شیر
یک بسته بیسکویت پتی بور
خامه صورتی یک بسته
نسکافه یک ق غذاخوری
🍲 طرزتهیه:
١قاشق غذاخورى پودر ژلاتين رو داخل ١/٤پيمانه آب سرد بريزيد صبر كنيد تا حالت اسفنجى بشه بعد بنمارى كنيديعنى بذاريد روى بخار كترى
کرم کارامل را طبق دستور روی پاکت بادو لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی شعله قرار بدین در حدی که کرم کارامل در شیر حل شود و همونجور داغ بریزید داخل مخلوط کن . پودر نسکافه و خامه و بیسکویت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد ژلاتين رو اضافه كنيددوباره خوب بزنيد
داخل قالب بریزید و در یخچال بزارید تا ببنده
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمص
اول اندازه یک فنجون کوچیک از لوبیا سفید و نخود بزارید تا یک شب خیس بخوره.
فرداش آبکش کنید، بشورید و بزارید ۳ ساعت خوب بپزه.
وقتی خنک شد، داخل غذاساز با موارد زیر همه رو میکس کنید:
ارده کنجد: ۱ فنجون
روغن زیتون:
زیره
تخمگشنیز
فلفل سیاه
من از هر کدوم ۱ قاشق کوچیک رو تازه آسیاب میکنم.
اما از نصف قاشق کوچیک کمتر نریزید.
روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه: ۳ عدد
نمک
پودر پاپریکا: ۱ قاشق کوچیک
خوب که یکدست شد، داخل کاسه بریزید، به اون شکل بدید و با روغن زیتون، ارده، آب لیموتازه، پاپریکا و جعفری پُر کنید.
نوش جونتون
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیده مرغ
خمیر پیده:
آرد: ۳ لیوان (۳۷۰ گرم)
نمک: نصف قاشق چایخوری
پودر مایه خمیر: نصف قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان غنچه پلاس: ۸ قاشق غذاخوری
آب: ۱ لیوان (۱۹۰ گرم)
۱۰ دقیقه ورز بدید و اجازه بدید یک ساعت استراحت کنه.
این خمیر رو با روغن آفتابگردان غنچه پلاس درست کردم که توش آنتی اکسیدان طبیعی توکوفرول
تو این مدت استراحت خمیر،
سینه مرغ رو بُرش بدید و توی سس زیر مرینیت کنید:
پودر پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
ریحون خشک: ۲ قاشق غذاخوری
یک حبه سیر
آب نصف لیمو
روغن آفتابگردان غنچه پلاس: ۷ قاشق غذاخوری
.
خمیر رو ۴ قسمت کنید، مثل من با وردنه صاف کنید، مرغ رو بریزید، پنیر پیتزا و بره توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا طلایی بشه.
نوش جونتون
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
هدایت شده از تبلیغات کدبانو🌹
❌😢نیاز به فالگیر و دعا نویس نیست،من یادت میدم چطوری دعا کنی🤲
شنیدین میگن طرف از در و دیوار براش میباره🙃دوست داری مشکلاتت حل بشه؟
این دعاهایی که میگم رو اگه یاد بگیری
از جایی که فکر نمیکنی پول و خوشبختی وارد زندگیت میشه...👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/509542621Cb5f2778711
#ختم های مجرب که رد خور نداره 👆
پیام های حاجت روایی و قرعه کشی قرآن رنگیش رو حتما ببین
14.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت این مینی کیک های خوش بافت کلا ۱۰ دقیقه زمان میبره،همزنم نمیخواد و طعم و بافتش مثل پنکیک میمونه😍🥞
برای عصرونه بچه ها در کنار شیر یا شیرکاکائو عالی میشه
مواد لازم 🔻
تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چ خ
روغن نصف پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چ خ
شیر نصف پیمانه
⭕️این مدل کیک علاوه بر خوشمزگی خیلی هم به صرفه هست،چون با این مقدار مواد حدود ۲۵ تا مینی کیک دارین😍
⭕️اگر دستگاه ساندویچ ساز ندارید،یک تابه رو روی حرارت بزارید تا کاملا داغ بشه و از مایه کیک با قاشق با فاصله از هم داخل تابه بریزید(شعله ملایم)
⭕️این مینی کیک ها کم شیرین هستن،چون ما با شکلات یا مربا سرو میکنیم.اگر خواستین خالی میل کنید میتونید یکم شکرش رو بیشتر بریزید😉
🌸هر سؤالی داشتید بپرسید،حتما جواب میدم🌸
نوش جااان
🩷🫶🏻🩷
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای درست کردن این غذای فوری احتیاج داریم به 👇
مواد لازم 🔻
📌 سینه مرغ : نصف یک سینه کامل
📌 قارچ : ۲۰۰ گرم
📌 پیاز : ۲ عدد متوسط
📌 فلفل دلمه ای : ۱ عدد (من فلفل سبز استفاده کردم)
📌 خامه : ۱۰۰ گرم
📌 ادویه ها : نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر
📌 نان باگت
__
🌯 برای درست کردن پنینی مرغ داخل تابه کافیه کمی تابه رو چرب و گرمش کنید ساندویچ داخل تابه بذارید و یک بشقاب که یک جسم سنگین داخلش گذاشتین روی ساندویچ ها قرار بدین تا کاملا گریل بشه .
🌯 زیاد از حد داخل نون از مواد و یا پنیر پیتزا پر نکنید تا موقع گریل از ساندویچ ها بیرون نزنه.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک کاری و کدو حلوایی
اگه داخل قابلمه چینی این غذا رو درست کنید، متوجه میشید که چقدر مزه غذا ثابت و درست باقی میمونه، حواستون باشه که بعد از استراحت توی یخچال، اجازه بدید تا قابلمه هم دمای اتاق بشه.
اول قسمتی از گوشت گوسفندی(یا گوساله) (حدود ۴۰۰ گرم) رو با ۳ قاشق چایخوری پودر کاری مخلوط کنید، ۲ ساعت داخل یخچال، نیم ساعت توی دمای اتاق بزارید تا استراحت کنه.
بعد از مزه دار شدن،
کدو حلوایی (یا تنبل)
هویج
گوجه گیلاسی
سیر
رب انار ترش
کره
نمک
و آب به اون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
و بعد داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید.
بعد از ۲ ساعت به اون سر بزنید و اگه نیاز بود به اون آب اضافه کنید. ۱ ساعت دیگه اجازه بدید تا بپزه.
تو این مدت کته رو بار بزارید
با
دارچین
هل
بادیان ستارهای
نمک و روغن
سِرو کنید و نوش جون کنید.
قابلمهای که میبینید برای چینی ذرین هست. برای پخت غذا داخل فر و ماکروفر عالیه.
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوفله سیب زمینی
🔻
اول پیاز رو بزارید تا سرخ بشه، سیبزمینی هم بزارید تا بپزه.
پیاز که سرخ شد، ۳۰۰ (تا ۴۰۰) گرم گوشتچرخکرده رو اضافه کنید.
نمک، فلفلسیاه، رزماری، آویشن (یک قاشق چایخوری)
سه حبه سیر، و یک عدد هویج رنده شده رو اضافه کنید (حرارت زیاد) ۴ دقیقه بعد ۲ قاشق ربگوجه فرنگی رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.
دو لیوان آب مرغ (یا آب جوش) اضافه کنید و با حرارت کم اجازه بدید تا غلیظ بشه. تمام سس آمادهس.
سیبزمینی پخته رو آبکش کنید و به نمک و فلفلسیاه، و پنیر پارمسان بزنید، و خوب بکوبید.
داخل ظرف مناسب فر، سس گوشت رو بریزید، روی اون پوره سیبزمینی، پارمسان، فلفل سیاه بزنید، با چنگال چندتا سوراخ بزنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید تا روی اون طلایی بشه.
نوش جونتون
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرامبل مربا انجیر
برای هر کیلو انجیر، ۹۰۰ گرم شکر عالیه
من ۵۰۰ گرم انجیر دارم، پس ۴۵۰ گرم شکر استفاده میکنم
اول شکر رو توی یک لیتر آب (با دمای اتاق) حل کنید، بعد از اینکه با چنگال انجیرهارو سوراخ کردید، توی محلول آب شکر بریزید و حرارت رو روشن کنید، وقتی جوشید، حرارت رو کم کنید، یکم زعفرون بزنید تا ۹۰ دقیقه آروم بجوشه. بعد از آماده شدن، اجازه بدید تا خنک بشه.
خمیر کرامبل🔻
آرد: ۱۰۰ گرم
کره (تو دمای اتاق): ۵۰ گرم
یکم جوز هندی رنده کنید
بک سرانگشت نمک
یک قاشق غذاخوری شکر
خوب ورز بدید تا مثل ویدیو شکل بگیره.
اون رو توی فر با دمای ۱۸۰ درجه (که از قبل داغ شده) بزارید (به مدت ۳۰ دقیقه)
دقت کنید که مربا و کرامبل باید کامل خنک باشه.
برای خامه زعفرونی:
پنیر خامهای: ۴ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
خوب مخلوط کنید و ۲ قاشق غذا خوری خامه و یکم زعفرون رو بریزید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی متری تردوخوشمزه🍟
عالی ترین مدلی که میتونی یه سیب زمینی تردو خوشمزه آماده کنی
مواد لازم 🔻
_سیب زمینی ۳عدد
_نشاسته ذرت ۱ ق غ
_نمک وفلفل پاپریکا آویشن نصف ق چ
_خب اول سیب زمینی هاروپوست بکنید بعد خوردش کنید وابپز کنید بعد هم بریزید تو یه صافی تا ابش کاملا خشک بشه بعد لهش کنید بهش نشاسته ذرت وادویه ها رو بزنید بعد هم خوب مخلوط کنید تا منسجم بشه بعد بین دوتا کاغذ روغنی پهن کنید بزارید تو یخچال یساعت استراحت کنه بعد برش بدید تو روغن فراوون و داغ سرخ کنیذ یا تو ایرفرایر بپزید روش روغن اسپری کنید به همین راحتی
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
کوکی با طعم کاپوچینو
مواد لازم👇
ارد سفید قنادی ــــ 115گرم
تخم مرغ ــ یک عدد بدون پوست 65گرم
کـره بدون نمک ـــــ 50 گرم
شکلات سکه ای تلخ ــــ 50گرم
شکـر دانه ریز ـــــ 85 گرم
پودر کاکائو ـــــ 10گرم
پودر کاپوچینو ــــ15گرم
نمـک یک پنس
وانیل نوک قاشق چ خ
بکینگ پودر ــــ نصف قاشق چ خ
جوش شیرین ـــــ نوک قاشق چ خ
طرز تهیه👇
کره و شکلات رو میزیزیم داخل ظرف میزاریم رو حرارت کتری بنماری میکنیم تا وقتی ذوب بشه و کنار گرفتیم تا سرد بشه
تخم مرغ و وانیل شکر با هم می ریزیم داخل ظرف هم زن با دور تند میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه
بعد شکلات و کره که سرد شده رو اضافه میکنیم ودرحد مخلوط شدن هم میزنیم
بعد پودر کاپوچینو می ریزیم مخلوط میکنیم
بعد ارد بکینگ پودر نمک و جوش شیرین و پودر کاکائو رو که از قبل باهم مخلوط و الک کردیم رو به مواد طی سه مرحله اضافه میکنیم با لیسک هم میزنیم
موادتون نباید زیاد شل یا خیلی سفت باشه
داخل سینی کاغذ نسوز یا کاغذ روغنی پهن میکنیم مواد داخل قیف می ریزیم و با فاصله پایپ میکنیم کوکی داخل فر پهن میشه
کوکی رو داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 فر گازی و 170 فر برقی میزاریم به مدت 10 دقیقه المنت پایین روشن و فن فر روشن کنید خیلی نزارین تو فر بمونه خشک میشه
بعد پخت کوکی ها بزارید سرد بشه بعد از سینی جدا کنید
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روی خوشمزگی این دسر ادعا دارم🙋 محاله ممکنه درستش کنی و عاشقش نشی🥰
دسر عربی
مواد لازم 🔻
یک بسته پودر کرم کارامل
دو لیوان شیر
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک بسته بیسکوییت پتی بور
خامه صبحانه ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم
نسکافه یک عدد
یه نکته بگم اگه میخواید دردسر جدا کردن از قالب هم نداشته باشید توی ظرف پیرکس یا هرظرف گودی هم میتونید بریزید حتما نیاز به قالب نیست😁
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو