eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
22.7هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.6هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮 نصف قوطی شیرعسلی رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە ارد یک لیوان کره دە گرم روغن مایع یک سوم لیوان پودر هل و زعفران به میزان لازم گردو خرد شده نصف پیمانه رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه مراقب باشین نسوزه چون نازکه ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید) گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید و تمام @ashpazibanoo 👩‍🍳
حلوای دارک فندق @ashpazibanoo 👩‍🍳
✔️حلوای ژورنالی دارک فندق رسپی این حلوای ژورنالی با طعم عالی از بانو مریم دائم الحضورهستش. با کل مواد در این قالب، 6 قطعه حلوا داشتم.میتونید از قالب های کوچک استفاده کنید که تعداد بیشتری حلوا داشته باشید. در آخر کار اگر حلواتون انسجام نداشت 15 تا 20 گرم شکلات آب شده اضافه کنید. قالب اصلا نیاز به چرب کردن ندارد. مواد رو توی قالب ها خوب فشرده کنید و حدود یک ساعت بذارید توی فریزر بعد برگردونید.توی قالب ها فقط حلوا ریختم شکلات ته قالب نیست. توضیحات تکمیلی را توی پرانتز به دستور اضافه کردم. شکلات تلخ 63 گرم (من از شکلات پارمیدا استفاده کردم. خرد کردم و روی بخار کتری ذوب کردم) کره 20 گرم (به دمای محیط رسیده باشد) پودر قند الک شده 15 گرم (اگر شکلات شما نیمه تلخ بود 10 گرم و اگر شیرین بود پودر قند را حذف کنید) آرد سفید تفت داده شده و الک شده 62 گرم آرد نخودچی تفت داده شده و الک شده 30 گرم فندق تست شده و ریز شده50 گرم دارچین 1/2ق چ هر کدام از آردها را جداگانه تفت دهید تا بوی خامی آرد ها گرفته شود وکمی تغییر رنگ دهند و بعد الک کنید و بعد وزن کنید. هردو آرد را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آرد گرم شود و بعد کره را اضافه کنید و با پشت قاشق به خورد آردها دهید.دراین مرحله حالت پودری دارد نگران نباشید از روی حرات بردارید بلافاصله شکلات ذوب شده گرم + دارچین +فندق ریز شده +پودر قند را اضافه کنید وتمام مواد باپشت قاشق به خوردهم دهید . حتی میتوانید برای یکدست شدن سریع مواد از دستتان کمک بگیرید. تا موادتان داغ است قالب های کوچک سلیکونی را به هر طرح وشکلی که دارید پر کنید وکاملا فشرده کنید بطوری که فضای خالی درآن نماند.نیازی نیست قالبها را چرب کنید.تقریبا 1 تا 2 ساعت درفریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند اینجوری خیلی تمیزتر و راحتتر ازقالب در می آید. @ashpazibanoo 👩‍🍳
🍛 😋 🔸برنج رو از قبل خیس کردم یه سیب زمينى بزرگ رو به صورت مکعبی خرد کردم ،آب رو جوش آوردم نمک زدم برنج رو ریختم سیبزمینیهارو هم اضافه کردم بعداز چندجوش آبکش کردم ته قابلمه مقداری روغن ریختم تهدیگ رو انداختم لایه لایه اول مخلوط برنج وسیب زمينى بعد شوید تا آخر، روش روغن دادم و بعد هم گذاشتم دم. دوست داشتین بین لایه ها ادویه پلویی هم بزنین من ساده درست میکنم @ashpazibanoo 👩‍🍳
🌯 😋 ▫️گوشت راسه گوساله ۲۵۰ گرم ▫️قارچ۵-۶ عدد ▫️خامه ۳۵ گرم ▫️شیر نصف لیوان ▫️آرد ۱ قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل ،آویشن و رزماری ▫️روغن زیتون مقدار لازم ▫️پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم 🔸گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا و‌گودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم @ashpazibanoo 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️شیر ۱ پیمانه ▫️آرد الک شده ۱ پیمانه ▫️نمک کمی ▫️جعفری ، شوید ، پیازچه ساطوری 🔸مواد رو دوقسمت کردم به یکیش جعفری و به یکیش ریحون اضافه کردم که با پنیر خامه ای عالی شد و پیازچه رو حذف کردم 🔸شیر و تخم رو بزنید تا یکدست بشه سپس آرد و نمک رو اضافه و مجددا هم بزنید و در نهایت سبزیجات رو اضافه کنید کف تابه رو چرب کنید و کمی از مواد رو داخلش بریزید و با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید و نوش جان کنید @ashpazibanoo 👩‍🍳
😋 ‌ مرحله اول:👇 قابلمه رو روی حرارت بذارید. یک لیتر شیر یک لیوان آرد یک لیوان شکر رو هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و بجوش آید.‌ یک ق غ کره و یک قاشق چایخوری وانیل را اضافه می کنیم و هم میزنیم.۱۲ عدد لیدی فینگر نصف شده رو در کرم بریزید و مخلوط کنید.حالا مخلوط رو در ظرف مورد نظر بریزید و بذارید یخچال به مدت یک ربع. ‌ مرحله دوم:👇 ‌قابلمه رو روی حرارت بذارید. یک لیوان میوه دلخواه رو بریزید و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت بهش اضافه کنید. و یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری نشاسته و دو قاشق غذاخوری مربا یا شکر اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.از روی حرارت بردارید.وقتی که از داغی افتاد ،روی دسرتون بریزید و به مدت سه ساعت در یخچال بذارید @ashpazibanoo 👩‍🍳
پیراشکی مرغ🍗💛 . مواد لازم خمیر💛 آرد نان ۵۰۰ تا ۶۵۰ گرم آب گرم / شیر گرم / روغن مایع هر یک ۱۶۰ میل لیتر نمک نصف ق چایخوری شکر ۲ ق غذاخوری خمیرمایه فوری ۱۰ گرم . طرز تهیه💛 شیر گرم + خمیرمایه و ۱ ق از شکر مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید سپس بقیه مواد بریزید هم بزنید و آرد را طی ۳ مرحله اضافه کنید ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست بیاد💛 خمیر ۱ ساعت در کاسه ای چرب شده استراحت دهید سپس پف خمیر با دست بگیرید کمی ورز دهید تا هوای خمیر خارج شود و خمیر به چونه های مساوی تقسیم کنید.💛 هر چونه را دایره شکل با وردنه باز کنید💛 هر دایره را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.💛 یه طرف خمیر مواد میانی و طرف دیگر را به صورت نواری ببرید ، سپس خمیر بپیچید و در سینی چرب شده بزارید ، ۱ زرده تخم مرغ + ۲ ق غ شیر رقیق کنید و رومال بزنید بمدت ۲۰ دقیقه در فر گرم با درجه ۱۸۰ بپزید💛 . مواد میانی💛 ۳۰۰ گرم مرغ پخته و ریز خرد شده / ۱ عدد سیب زمینی متوسط آب پز رنده شده / ۳ ق غ پیاز داغ طلایی / نصف لیوان کالباس ریز خرد شده نمک فلفل ، آویشن، پودر سیر ، ۳ ، ۴ ق غ روغن مایع همه را مخلوط کنید تا حالت خمیری بگیرد سپس به شکل مخروطی فرم دهید @ashpazibanoo 👩‍🍳