#کتلت_شیرازی
دوستان توی شهر ما به اینا میگن کتلت و به اون موادی که گوشت داره میگن شاااااامی اینو گفتم ک در جریان باشید😁😁
دوستاي گلم روزتون بخير و شادي اينم طرز تهيه كتلت شيرازي طرز تهيه اين كتلت خوشمزه كاملا از خودم هستش دستورات متفاوتی داره ک همرو امتحان کردم فقط همین دستور کتلت رو ترد و پوک و خوشمزه و کم چرب میکنه 😊😋😋 هر چي از تردي و خوشمزگي اين كتلت بگم كم گفتم دقيقا عين كتلت هاي بيرون شده .
براي اين كتلت خوشمزه ما نياز داريم به يك ليوان اب - يك ليوان ارد گندم يا ارد كيك پزي - كره يا روغن جامد بيست گرم يعني يك ق غ پر- سيب زميني سه عدد متوسط - تخم مرغ يك عدد - ارد سوخاري سه تا چهار ق غ (كه حتما هم بايد خودتون ارد سوخاري رو درست كنيد نون باگت رو بزاريد خشك شه بعد اسیاب کنید)
نمك وفلفل مقداري - زرد چوبه يك ق چ- پياز يك عدد متوسط و اب گرفته
سيب زميني رو ابپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد، يك ليوان اب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته بعد زردچوبه را اضاف كنيد و بعد از اينكه روي اب يكم حباب ايجاد شد ارد رو اضاف كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد حسابي با پشت قاشق ارد رو سه دقیقه زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين برن و ارد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه. بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد اجازه بديد يكم خنك شه بعد سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه کنید نمك و پودر سير و فلفل پياز اب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضاف كنيد ومخلوط كنيد.بعد كم كم ارد سوخاري رو اضاف كنيد بايد يه خمير لطيف ونچسب بما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بزارید تو یخچال) یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید بعد از خمير به اندازه ي گردوي بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط سرخ كنيد يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم ارد سوخاري اضاف كنيد.
نکته___اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه
اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره مواد اگه داع باشه کتلت وا میره
باید حرارت متوسط رو ب کم باشه و اروم اروم سرخ و مغز پخت شه . با اين مقدار مواد تقريبا هفده تا كتلت بما میده
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای جنوبی خوشمزه
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#ناگت_مرغ
مواد لازم :👇
سینه مرغ نیم کیلو یا ۵۰۰ گرم
(از مخلوط سینه و ران هم میتونید استفاده کنید)
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۳ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد معمولی نصف پیمانه
آرد سوخاری نصف پیمانه
نمک،فلفل سیاه،پاپریکا به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده یک پیمانه سرخالی
پودر سوخاری نارنجی به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
.
دستور تهیه :👇
پیاز را رنده کنید و آبش رو بگیرید، سینه مرغ را داخل غذاساز بریزید و پیاز رنده شده رو بهش اضافه کنید، حبه های سیر را هم میتونید رنده کنید بعد به مرغ اضافه کنید ولی من بدون اینکه رنده کنم توی غذاساز ریختم، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا رو هم اضافه کنید و همه ی موادو با هم میکس کنید بعد پنیر پیتزا رو اضافه کنید و دوباره موادو میکس کنید تا مواد خوب مخلوط و چرخ بشن و تا حدودی چسبناک بشن.
کف یک سینی آرد معمولی بپاشید و مواد گوشتی رو کمی با قاشق مخلوط کنید و داخل سینی روی آرد قرار بدید و با کفگیر خیس مواد گوشتی را روی سینی پهن کنید، بعد از اینکه سطح مواد صاف شد کمی آرد معمولی روی مواد گوشتی داخل سینی بپاشید و یک کیسه فریزر را روی مواد گوشتی بذارید و با دست سطح موادو صاف کنید و سینی را نیم ساعت داخل فریزر بذارید تا راحتتر بتونید قالب بزنید.
بعد از اینکه از فریزر درآوردید دوتا تخم مرغو با چنگال خوب بزنید،با کاتر فلزی ناگتها رو قالب بزنید و اول داخل آرد سوخاری معمولی بغلتونید سپس داخل تخم مرغ بزنید و در آخر داخل پودر سوخاری نارنجی بغلتونید و در قابلمه ای روغن سرخ کردنی بریزید و نوک قاشق چایخوری زردچوبه بهش اضافه کنید و وقتی روغن گرم شد آروم ناگتها رو داخلش قرار بدید تا با حرارت ملایم سرخ بشن، چندین بار ناگتها رو برگردونید تا هردوطرفشون طلایی بشه، بعد ناگتها رو از روغن خارج کنید، پودر سوخاری نارنجی زود میسوزه پس موقع سرخ کردن حرارتو زیاد نکنید و مراقب ناگتها باشید تا نسوزن.
میتونید یک قاشق سس خردل هم موقع چرخ کردن گوشت به مواد گوشتی
اضافه کنید.
ناگتها رو بعد از اینکه داخل آرد سوخاری زدین میتونید فریز کنید و هر وقت لازم شد از فریزر دربیارید تا کمی نرم بشن و اول داخل تخم مرغ زده شده بعد داخل پودر سوخاری نارنجی بغلتونید و سرخ کنید.
من از پودر سوخاری مارک گوگی استفاده کردم ولی مارک پانکو یا هر مارک دیگه ای میتونید استفاده کنید.
.@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا
مینی رولت حلوا
باید حلوا کمی سفتر درست بشه و داغ روی نون بستنی پهن کنین تا کمی نون رو نرم کنع بشه راحت رول کرد
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#كالجوش 🍲
▫️کشک نيم كيلو
▫️نعنا خشک ٢ق غ
▫️پیاز خرد شده ١عدد
▫️گردو خرد شده به مقدار لازم(بنا به ذائقه)
▫️نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
كمى روغن براى سرخ كردن. پیاز را در مقداری روغن تفت بديد تا طلایی بشه،نعنا خشک و کمی زردچوبه وفلفل سياه بهش اضافه کنید اگه كشكتون شوره نمك رو حذف كنيد.گردوى خرد شده رو هم اضافه كنيد. کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد اضافه كنيدو هم بزنید تا جوش بیادو یکی دو قل بزنه
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#دونات_شکلاتی 🍩
مواد لازم:👇
آرد : یک پیمانه
پودر کاکائو :1/4پیمانه
بیکینگ پودر : نصف ق چ
جوش شیرین : نصف ق چ
نمک : کمی
تخم مرغ بزرگ : یک عدد
شکر : 1/2 پیمانه
شیر : 1/3 پیمانه
ماست : 1/4 پیمانه
کره : 30 گرم
وانیل : 1/8 ق چ
طرز تهیه:👇
فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم بشه قالب های دونات را چرب و آرد پاشی کنید و کنار بزارید داخل ی ظرف آرد + کاکائو بکینگ پودر جوش شیرین و نمک را الک و قاطی کنید تخم مرغ شکر و وانیل را در ظرف دیگری با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه کره ماست و شیر را به مخلوط بیفزایید و فقط در حد مخلوط شده هم بزنیدو در آخر مخلوط آرد را اضافه کنید مایه کیک غلیظه برای راحتی کار مایه را داخل قیف بریزید و به قالب منتقل کنید و در طبقه وسط فر ده دقیقه بپزید بعد از پخت روی توری خنک کنید.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی کلم به سبک رستوران👌
مواد لازم:
۱عدد کلم قرمز متوسط یک فنجان سرکه انگور
یک فنجان آب
یک قاشق چایخوری جوهرلیمو
یک قاشق چایخوری نمک
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو