eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
22.7هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.7هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه🍡 🔸یه مقدار رطب رو پوست وهستشو جدا کردم،درواقع خرمارو فیله کردم،نصف بسته بسکوییت پتی بور پودرشده 2ق غ پودرنارگیل نصف لیوان گردوی ریزخردشده(خیلی له نشه چون زیردندون بیاد خوشمزه تره) همه روباهم مخلوط کردم،دستمو تو آب زدم به اندازه یه گردوی کوچیک برداشتم،وسطشو مغزگردو گذاشتم وگردش کردم،بعدتو کنجد،پودرنارگیل،پودرپسته،پودرگل محمدی،بادوم خلالی وترافل رنگی غلطوندم،یه کم میذاریم تویخچال تاخودشو بگیره وبعد نوش جان میکنید. @ashpazibanoo 👩‍🍳
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای خمیر: • 4.15 فنجان آرد • 12 گرم مخمر • 90میلی لیتر آب • شیر 140 میلی لیتر • 1/3 فنجان شکر • 1 تخم مرغ • کره 50 گرم • 1 ق غ وانیل • نمک برای کرم شیرینی پزی: • 4 زرده تخم مرغ • شیر 500میلی لیتر • 2/3 فنجان شکر • 1 قاشق غذاخوری وانیل • نشاسته 50 گرم تمام مواد لازم را برای خمیر مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید. بگذارید 1 ساعت استراحت و پف شود. خمیر را به 12 قسمت تقسیم کنید. چانه را تشکیل دهید. هر چانه را درون یک کیک کوچک بچرخانید. بگذارید 30 دقیقه پف کند . عمیق سرخ کردن ودر پودر قند را بغلتونید کاستارد را آماده کنید. برش داده و با خامه پر کنید. امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید🌈 @ashpazibanoo 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🌼 آرد سه صفر(گندم)>> ٢ ليوان شكر يا پودر قند>> ١ ليوان آب>> ١ و نيم ليوان روغن مايع >> ١ ليوان گلاب >> نصف ليوان كره گياهي>> ٥٠ گرم زعفرون دم كرده >> ٥ قاشق غ خ هل >> كمی @ashpazibanoo 👩‍🍳
4_5819207505238032896.mp3
2.6M
استاد فرهمند التماس دعا🙏 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی زعفرانی من اومدم با یه شیرینی خوش طعم و عطر و خوشمزه برای عید عزیزان توجه کنید برای شیرینی های خشک و سنتی میزان گرم دقیق ترین اندازه هستش و حتما اون هایی که ترازو ندارن در اسرع وقت ترازو بخرن من داخل لیوان هم ریختم براتون اندازه لیوان دسته دار فرانسه رو هم گذاشتم . کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم حدودا یک سوم لیوان (یا پودر شکر ) آرد سفید ۱۵۰ گرم حدودا یک لیوان زرده تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ زعفران آب کرده غلیظ ۱ ق غ کره نرم شده رو با پودر قند الک شده مخلوط کردم کمی با قاشق مخلوط کردم و بعد با همزن زدم تا کرم رنگ و یکدست بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رواضافه کردم و کمی زدم و بعد زعفران رو ریختم و بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج اصافه کردم و با قاشق هم زدم . از خمید به اندازه بک قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گرد کردم و یه مقداری پهن و بعد با هر وسیله ای کم دستتون هستش، وسطش رو کمی عمق ایجاد کردم . داخل سینی فر قرار دادم . فر حتما از یه ربع قبل گرم بشه . داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما توجه کنین . ممکنه این تایم پخت برای یه عده بیشتر بشه تا زمانی که زیر شیرینی تغییر رنگ نده . بعد از پخت و خنک شدن داخل شیرینی کمی شکلات اب شده و مارمالاد و بریلو و مربای له شده می تونین بریزین . من کمی پودر پسته هم روش ریختم . در مورد ماندگاری در ظرف درب بسته تا یک ماه در جای خنک با کیفیت می مونه . حدودا ۲۵ عدد شیرینی زعفرانی میشه . @ashpazibanoo 👩‍🍳