8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهیچه
مواد لازم :
ماهیچه (من از ماهیچه گوسفندی استفاده کردم ، از هایپر بسته بندی خریدم)
۲ عدد پیاز نگینی شده
کره ۲۰ گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه
۲حبه سیر
چوب دارچین
زعفرون
طرز تهیه :
اول از همه پیاز هارو با کمی روغن و کره داخل قابلمه تفت میدیم تا یکم سبک بشه،بعد آروم ماهیچه هارو که از قبل شستیم و خشک شده میزارین داخلش،در قابلمه رو میزاریم و ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا یکم بپزه،بعد از ۱۰ دقیقه میبینیم که رنگش یکم عوض شده و داره میپزه،حالا برمیگردونیمشون تا اون طرفش هم بپزه،همین حین سیر رو توش رنده میکنیم،نمک و فلفل میزنیم ، حالا قسمت مهمش که زعفرون آبکرده رو حسابی به همه ی گوش اضافه میکنیم(این ماهیچه کلا با زعفرون باید بپزه پس کمی در استفاده زعفرون باید دست و دل بازی به خرج بدیم)،بعد چوب دارچین رو هم میزاریم داخلش،و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم،دقیقا بعداز زعفرون،توی فیلم مشخصه (من یادم رفت این تیکه رو جداگانه به فیلم اضافه کنم)،و تا جایی که یکم روی گوشت ها رو بگیره آب جوش میریزیم داخلش(تاکید که زیاد نریزین آب)،بعد درشو میزاریم تا ۳ ساعت با شعله ملایم تا گوشت ها حسابی بپزه و خوش بافت بشه.┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم:
3 بسته کیک شکلاتی
1 بسته خامه
دو بسته شکلات تخته ای
برای پوشاندن قسمت بیرونی؛
دو بسته شکلات
1 مشت بادام تازه
#فینگر_فود🔝
شیرینی هلالی فندقی (برای16 عدد)
مواد لازم
آرد ... 1 پیمانه
کره ... 125 گرم
پودر قند ... 1/3 پیمانه
فندق خرد شده ... 1/2 پیمانه
اسانس وانیل ... 1/4 قاشق چایخوری
شکلات تخته ای یا پودر قند ... مقداری برای تزیین
طرز تهیه
1- کره نرم شده در دمای اتاق ، اسانس وانیل و 1/3 لیوان پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا کرم رنگ و سبک شود سپس آرد را قاشق قاشق اضافه و مخلوط کنید ( با قاشق اضافه و مخلوط کنید ).
2- فندق خرد شده را به خمیر اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود، با دست تکه هایی از خمیر بردارید و به شکل هلال حالت دهید ( اندازه هر خمیر کمی کوچکتر از انگشت دست باشد، حجم خمیر پس از پخت بیشتر میشود )همچنین میتوانید خمیر را به آرامی باز کنید و قالب بزنید.
3- داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را با فاصله داخل سینی قرار دهید ، سینی را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها آماده شوند.
4- شیرینی های پخته را پس از سرد شدن در پودر قند بزنید یا مقداری شکلات تخته ای را روی حرارت بخار ذوب کنید و روی شیرینی بریزید ، این شیرینی ها تا 1 هفته در دمای اتاق و ظرف دربسته قابل نگهداری میباشند.
نکات
👈 بدلیل وجود کره خمیر شیرینی را ورز ندهید و به ملایمت با خمیر رفتار کنید ، میتوانید به جای 125 گرم کره از 90 گرم روغن جامد استفاده کنید.
👈 اگر خمیرها پیش از قرار دادن در فر شل شده بودند 30 دقیقه داخل فریزر استراحت دهید تا سرد شوند.
#کوکو_اردبیلی
مواد لازم:
سبزی کوکو 2 لیوان
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
گوشت 3 قاشق
گردو 3 قاشق
زرشک 1 قاشق
تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
سیب زمینی رو میپزیم و له میکنیم. پیاز و ریز خرد کرده و تفت میدهیم بعد گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم بعد گردو و زرشک شسته شده به همراه کمی نمک را به گوشت مخلوط میکنیم. سبزی کوکویی خرد شده و سیب زمینی له شده و مواد گوشتی را مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و نمک و کمی زردچوبه خوب مخلوط میکنیم. و بعد سرخ میکنیم. اگر مواد سفت شد به ان یک تخم مرغ دیگر هم اضافه میکنیم و اگر مواد خیلی شل شد به آن کمی پودر نان اضافه میکنیم.
نان شیرمال بدون تخم مرغ:
.
ارد۵۰۰ گرم
خمیرمایه ۲ قاشق غذاخوری
آب ولرم تاجایی که خمیربدست نچسبد
روغن مایع یک سوم لیوان
شکریک لیوان
سیاه دانه یک قاشق غذاخوری
وانیل کمی
نمک یک پنس
زرده تخم مرغ ،کنجدوزعفران برای رومال
آردرودرظرفی میریزیم وتمام موادخشک (نمک،خمیرمایه، سیاه دانه، شکر،وانیل ،آرد)راباهم مخلوط کرده بعدروغن مایع رااضافه میکنیم ودرآخرآب ولرم راکم کم به مواداضافه میکنیم تاجایی که خمیر به دست نچسبد(البته یک چسبندگی کوچولوبایدداشته باشه)خمیررو یکم ورزمیدیم تا یک خمیرلطیفی داشته باشیم خمیررادریک جای گرم میزاریم تاحجمش دوبرابربشه وبه اصطلاح دوبرابربشه حدودایک ساعت ونیم زمان میبره بستگی به گرمای محیط داره بعدخمیرراپهن میکنیم یاقالب میزنیم ویاباچاقوبرش میدیم ورومال میزنیم وحدود۲۰ دقیقه دیگه خمیر روتوسینی استراحت میدیم وبعدداخل فرمیزاریم
.
رومال:زرده تخم مرغ،زعفران راباهم مخلوط مبکنیم وبابرس روی خمیرهامی مالیم وروش روباکنجدتزیین میکنیم ودرفر۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم
#پای_سیب_زمینی
سیب زمینی....۳عدد
کره....۳۰گرم
گوشت چرخ کرده......۲۵۰ گرم
پیاز.....۱عدد
فلفل دلمه ای.....۱عدد
رب.....۱قاشق
نمک،فلفل،آویشن
پنیر پروسس.....به مقدار لازم
پنیر پیتزا.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذای خوشمزه که حتما پیشنهاد می کنم درست کنید.
سیب زمینی را بپزید.با رنده ریز رنده کنید.من زمانی که سیب زمینی داغ هست با پشت چنگال له می کنم.تا کاملا نرم بشه.به نظرم از رنده کردن راحتره.کره بهش اضافه کنید تا کاملا با هم مخلوط بشه.کمی نمک و فلفل بزنید.شروع به درست کردن مواد میانی میشیم.پیازرا خرد کنید.با کمی روغن سرخش کنید.گوشت اضافه کنید.بزارید کمی تفت بخوره.نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.سپس فلفل دلمه ای خرد شده رو بریزد.سپس رب بریزد تا کاملا مواد با هم سرخ بشه.می تونید ذرت و قارچ هم بریزد.بزارید مواد یکم خنک بشه.برای درست کردن این غذا بهتره از قالب دارای استفاده کنید که کف قالب جدا میشه یا قالب کمربندی باشه.اول کمی چرب کنید.کف و دیواره ها را با سیب زمینی بپوشانید.حواستون باشه خیلی نازک نباشه.پنیر پروسس روی سیب زمینی بزارید سپس مواد گوشتی رو بریزد.روشم پنیر پیتزا بدید.داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.در آخر گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه.
#سالاد_ماکارونی
مواد لازم:
خیار شور 200 گرم
هویج پخته شده 2 عدد بزرگ
ماکارونی فرمی 1 بسته
فلفل دلمه 1 عدد
نخود فرنگی کنسروی 200 گرم
ذرت کنسروی یا پخته شده 250 گرم
ژامبون مرغ 300 گرم
آب لیمو ترش 1 عدد
سس مایونز 500 گرم
روغن زیتون به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان دلخواه
دستور تهیه :
اول ماکارونی رو توی ظرف پر از آب جوش ریخته و روغن زیتون، نمک و زردچوبه بهش اضافه میکنیم و میذاریم کامل بپزه. ماکارونی ها رو با آب خنک آبکشی میکنیم تا سرد بشن. حالا بقیه مواد غیر از سس مایونز، فلفل سیاه و آبلیمو رو به ماکارونی پخته اضافه کرده و مخلوط میكنیم.
توی یه ظرف دیگه سس مایونز، آبلیمو و فلفل سیاه رو خوب میزنیم و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم. سالاد آماده شده رو تو ظرفمون میریزیم، میپوشونیم و چند ساعت تو یخچال میذاریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت بـاش ، خودت رو خوب بشناس
و به خودت احترام بگذار
شبیه بقیه بـودن ، شبیه بقیه حرف زدن ،
شبیه بقیه پوشیدن ، از تو فقط
یک کپی میسازه و یک کپی هر چقدر هم
که زیبا به نظر بـرسه ، در نهایت
یک کپی بـاقی میمونه
پس ،بـرند خودت بـاش ، تو بهترینی.
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
برای داشتن یخ های زیبا تکه های میوه یا برگ نعنا و یا تخم شربتی خیس خورده و پف کرده رو داخل قالب های یخ بریزید و روشون آب جوشیده ی سرد بریزید تا یخ ها شفاف باشن سپس برای دیزاین شربت ازشون استفاده کنید 👍😍
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#طعم_خوش_آشپزی
#معجون_چربیسوز_شکم🍹
معجون موز وپرتقال و زنجبیل🍌🍊
موز١
پرتقال١
زنجبیل١ق
پودر تخم کتان٢ق
همه مواد درمخلوط کن تایکدست شود ناشتا بجای صبحانه میل شود
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یخچالی🍩🍰🧁
.
.
مواد لازم :
5بسته بیسکوییت پتی بور
1 فنجان شیر
100 گرم کره
پودر کاکائو
1 فنجان چای خوری شکلات سکه ای
1 فنجان چای خوری مغز فندق
برای تزیین:
خامه قنادی 1 بسته
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
خوب دیگه ماه رمضون نزدیکه
اینم یک آموزش برای افطار
فرنی پسته
شیر 2 لیوان
آرد برنج 3 ق غ
نشاسته ذرت 1 ق غ
شکر 6 ق غ
کره 1 ق غ
خامه صبحانه 100 گرم
گلاب 2 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
پسته نیم کوب 1/3 لیوان
پودر پسته و پرک پسته برای تزیین
آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم.
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو