دلمه برگ مو
مواد لازم برای پنج نفر
پیاز 2 عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده یک بسته
برنج یک لیوان
لپه سه چهارم لیوان
سبزی معطر خشک شامل(شوید. ریحون. مرزه. جعفری) (میتونید سبزی تازه استفاده کنید)
سرکه نصف لیوان
شکر چهار قاشق(کم و زیادش به ذائقتون بستگی داره)
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین و کاری میزان لازم
ماست یا خامه یا سرشیر(نصف لیوان)(اختیاری) (خامه یا ماست مواد دلمه رو چسبناک و منسجم و خوشمزه میکنه)
روغن میزان لازم .
.
1. پیاز رو ریز کرده و تفت میدیم و با گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم.
2و3 . ادویه ها رو میریزیم و تفت میدیم.
4.لپه رو جداگانه پختم.
5. برنج رو بصورت کته میذارم تا آبش تبخیر بشه.(میتونید آبکش کنید)
6.برنج و لپه رو به گوشت اضافه میکنیم. 7.مخلوط میکنیم
8.سبزی ها و خامه و سرکه و شکر رو میریزیم.
9. کامل مخلوط میکنیم و آماده است برای داخل دلمه. . .
برگ ها رو یکی دو دقیقه داخل آب درحال جوش میذارم که نرم بشن و راحت پیچیده بشن و بچسبن. مواد دلمه رو حاضر کردم رول کردم دلمه ها رو . کف قابلمه روغن ریختم. دلمه ها رو بصورت فشرده میچینم سس شامل سرکه و شکر و اب و کمی رب انار رو روشون میریزم و حدود یک ساعت با حرارت خیلی کم دم میذارم. این روش منطقه ماست. بعضی جاها داخل سس با رب و پیازداغ و آلو درست میکنند. ما فقط با سرکه و شکر و آب.و گاهی کمی رب انارم میریزم.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
حلوای بادام تبریز
آرد سفید قنادی= 250 گرم یا 2 و 1/4 پیمانه
پودر قند یا شکر= 150 گرم یا 1 و 1/4 پیمانه
کره= 130 گرم
پودر بادام= 100 گرم یا 1 پیمانه سر پر
پودر هل سبز= 1 الی 2 ق س
پودر زنجبیل= 1/2 ق چ
گردوی نگینی خرد شده= 30 گرم(اختیاری)
برای شروع کار آرد رو داخل تابه مناسبی الک کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و با قاشق چوبی مدام هم بزنید تا خامی آرد گرفته بشه دقت کنید که توی این نوع حلوا رنگ آرد نباید تغییر پیدا کنه بنابراین بهتره آرد رو با حرارت خیلی کم و به صورت مداوم تفت بدین این کار ممکنه پنجاه دقیقه زمان ببره اما مراقب باشید تا بخار از آرد بلند نشه( بسته به قدرت شعله و جنس تابه و میزان حرارت زمان متغیره) وقتی بوی خوش آرد بلند شد تابه رو از روی حرارت بردارید
آرد رو مجددا الک کنید و داخل تابه برگردونید کره نرم رو به آرد اضافه کنید و روی حرارت بذارید تا کره آب بشه و به خورد آرد بره حدود پنج دقیقه با حرارت ملایم ترکیب کره و آرد رو تفت بدید تا آب اضافی کره تبخیر بشه
بعد از تفت دادن، تابه رو از روی حرارت بردارین و پنج الی شش دقیقه زمان بدید تا کمی از حرارت بیفته و بعد پودر بادام و پودر قند الک شده و پودر زنجبیل و پودر هل رو به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی مواد رو کاملا به خورد هم بدید تا مواد کاملا با هم ترکیب بشن( در مقادیر زیاد برای ترکیب مواد میتونید از دست استفاده کنید)
در آخر گردوی نگینی ریز خرد شده رو به مواد اضافه و مخلوط کنید، استفاده از گردو اختیاری هست( من از گردو استفاده نکردم)
برای سرو حلوا از رو"u063ترکیب بشن( در مقادیر زیاد برای ترکیب مواد میتونید از دست استفاده کنید)
در آخر گردوی نگینی ریز خرد شده رو "u04 های مختلفی میتونید استفاده کنید
یکی از روش های سرو حلوا به این صورته که میتونید حلوا رو داخل سینی دیواره دار به صورت یک لایه به ضخامت دو سانت صاف و کاملا منسجم و فشرده کنید و بعد با چاقوی تیر به شکل مربع یا لوزی برش بزنید یا اینکه از انواع کاتر های دلخواه در شکل های متنوع استفاده کنید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
مواد لازم:
3 لیوان آرد سفید
1 و 1/4 لیوان آب گرم
2 قاشق چایخوری شکر
2.5 قاشق چایخوری خمیر مایه فوری
2 قاشق چایخوری نمک
1/4 لیوان روغن زیتون
مواد میانی👇
500 گرم اسفناج
1/4 لیوان جعفری یا گشنیز تازه خرد شده
1 عدد پیاز خرد شده
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری آب لیمو(اختیاری)
1 قاشق غذا خوری سماق
1 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
آب گرم ، شکر و خمیرمایه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید بعد کم کم و با کنترل آرد الک شده و نمک را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و خمیر را جمع کنید،سپس خمیر را روی سطح کار بگذارید و حدود 5 دقیقه ورز دهید و روغن را اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا یک خمیر نرم و یکدست داشته باشید، سپس خمیر را دریک کاسه چرب شده بگذارید و روی انرا بپوشانید برای حدود 90 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود،خمیر استراحت شده را ورز دهید تا پف آن گرفته شود،بعد به 30 چانه یک اندازه تقسیم کنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانید و چرب کردید بچینید و پارچه نخی تمیز روی انها بکشید و اجازه دهید حدود 30 دقیقه دیگر استراحت کند،در این فاصله مواد میانی را اماده کنید در یک کاسه اسفناج پخته و خنک شده،پیاز تفت داده شده ،جعفری،روغن زیتون ، آب لیمو ، سماق و نمک را با هم مخلوط کنید،سپس چانه ها را با دست یا وردنه باز کنید و مقداری از مخلوط اسفناج را وسط خمیر گذاشته،و دو لبه ی پایینی خمیر را بهم بچسابانیم و بعد لبه بالا را فیکس کنید تا به شکل مثلث شود،بعد سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه برای حدود 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانیکه روی فطایر ها طلایی شود ،قرار دهید،نوش جان😊
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی مربایی و نگینی
مواد لازم:
آرد....یکو نیم پیمانه+ یک ق غ
پودر قند....یک دوم پ
شیرولرم....یک ق غ سرپر نباشه
عسل یا شربت بار....یک ق م
نمک....نوک ق چ
زرده تخممرغ....یک عدد
کره....صد گرم
وانیل... یک سوم ق چ
کره و پودر قند وانیل و نمکو دودقیقه با همزن بزنید بعد زرده رو اضافه دو دقیقه دیگه بزنید ،بعد عسل و شیرو با قاشق باهاشون مخلوط کنید ،بعد آرد رو اضافه کنید،خیلی همش نزنید همین که مخلوط بشه کافیه ،حالا خمیر رو در کیسه فریزر کمی باز کنید بعد بره یخچال حدود نیم ساعت تا کمی سفت بشه سپس خمیرو باز کنید و کاتر بزنید
فرو از یک ربع قبل با دمای 175 درجه روشن کنید وشیرینی رو حدود ده دقیقه در فر بذاریدتا زماتی که زیرش کمی تغییر رنگ بده
وقتی خنک شد بینش مارمالاد بزنید
نکات:
_بعد از اضافه کردن ارد خمیر رو زیاد هم نزنید در حد مخلوط شدن کافیه چون خمیر به روغن میافته و شیرینی سفت میشه
_اگر احساس کردین خمیر شله و انسجام نداره میتونید یک قاشق ارد مخلوطش کنید
_ضخامت خمیر باید حدود 4میلیمتر باشه چون بعد پخت ضخیمتر هم میشه
_خمیر رو بین دوتا نایلون باز کنید تا راحتتر باز بشه
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
ادامه آموزش در پست بعدی👇❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش شیرینی مربایی و نگینی
_مارمالاد رو که وسط شیرینی گذاشتین در ظرف در بسته یک شب در یخچال بذارید، شیرینی رطوبت مارمالاد رو جذب میکنه و حسابی نرم و لطیف میشه، مارمالادهم حالت پاستیلی و سفت میشه
_تو پستهای قبلی آموزش مارمالا هست
_بعدش میتونید در ظرف دربسته با بسته بندی مناسب فریز کنید
_سعی کنید از کاتر کوچیک قطر 3 یا 4 سانت استفاده کنید،شکیلتر میشه
شیرینی نگینی :
بعد از اینکه شیرینی مربایی هاروکاتر زدم اضافه های خمیر رو جمع کردم و باهاشون شیرینی نگینی درست کردم مطابق فیلم اگر دیدین خمیر خشکه خیییلی کم کره نرم یا روغن جامد رو باهاش مخلوط کنید اوکی میشه
من قبل اینکه داخل فر بذارم مارمالاد شیرینی نگینی رو ریختم به دو دلیل
_ یکی اینکه بعدا که تو ظرف می چینیم دیگه از قسمت مرباییش بهم نمیچسبن
_دوماْ بدون مارمالاد اون حفره ای که ایجاد کردیم داخل فر پف میکنه و صاف میشه
_ میتونید بعد از پخت دوباره کمی مارمالاد داخلش بریزید
_شیرینی نگینی رو در فر از قبل گرم شده دمای 170 درجه بذاربد تا زمانی که زیرش طلایی بشه حدود 20 دقیقه.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
نان ترکی
مواد لازم:
1 فنجان آب گرم
1.5 فنجان شیر گرم
روغن نیم فنجان (60 میلی لیتر)
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1 بسته مخمر
6.5-7 فنجان آرد
در یک کاسه شیر ، آب ، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید. روغن و نمک را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید ، خمیر نرم را ورز دهید. 1 ساعت استراحت دهید
خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کرده به یک ورقه پخت روغنی منتقل دهید. دست ها را با روغن کنید و با انگشتان نان ها را فشار دهید. بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
سس را بریزید
برای سس👇👇
2 تخم مرغ
1 فنجان ماست
کنجد
100میلی لیتر روغن نباتی
در اخر در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بپزید ، تا قهوه ای طلایی شوند.
نوش جان😘
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت بیسکویتی با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍
500 گرم هویج
1 لیوان چایخوری شکر
1 لیوان آب
3 بسته بیسکویت پتی بور
100 گرم کره
2 ق غ پودر کاکاعو
شیر 2 لیوان
برای سس شکلاتی:
1 بسته خامه صبحانه
1 لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃✨جمعه
داستانش با تمام
روزای دیگه ی هفته
فرق میکنه...
جمعه تنها روزیه که
لذت داشتن خانواده
و یک دورهمی ساده
و صمیمی چند برابر میشه
جمعه تون پر از عشق وصمیمیت به
همراه خانواده و عزیزانتون🥰🙏
هدایت شده از یا صاحب الزمان ادرکنی💚
🍀💚
#تلنگری💥
مےگفت هر ڪارے مے خواهم بكنم
اول #نگاه میڪنم ببينم #امام_زمان
از اين ڪار راضيه؟🌱
مےگفت اگر مے بينيد امام زمان
از ڪاری ناراحت مےشود انجام ندهيد !
#سردارشهید_نادر_مهدوی...🌷
#صبحانتظار
#صبـح_مهدوی
#جمعههای_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
☘☘☘💚💚💚