فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهاد میکنمیکبار اینبقچه سبزیجات خوشمره رو درست کنید
مواد لازم:
2 عدد پیاز
1 پیمانه برگ پیاز سبز
500 گرم اسفناج
1 دسته جعفری
1 لیوان شیر 200 میلی لیتر
1 لیوان چای خوری 90 میلی لیتر آب
1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم.
۱ عدد سفیده تخم مرغ را برای خمیر و زرده را برای روی آن جدا می کنیم.
آرد گندم 3.5 پیمانه، 420 گرم.
کره 1 قاشق چایخوری 15 گرم.
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی، 12 میلی لیتر.
9 عدد مرنگ مساوی درست می کنیم. برای پر کردن. 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز، 5 گرم. 1 قاشق چایخوری نمک 4 گرم.
فلفل سیاه، زیره، نعناع از هر کدام 1 قاشق چایخوری. به دلخواه می توانید فلفل تند یا. شیرین اضافه کنید.
1 قاشق غذاخوری شیر و روغن نباتی را به زرده تخم مرغی که جدا کرده ایم اضافه می کنیم. بیایید آن را مخلوط کرده و برس بکشیم. کنجد و زیره سیاه را بپاشیم. در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت ۳۵تا ۴۵ دقیقه می پزیم.
معرکست طعمش حتما یکبارمشده امتحانش کنید
#لبیک_یا_خامنه_ای
#تخریب_چی
#فاطمیه
--------------------------
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک خونگی
یک عدد تخم مرغ
یک دوم لیوان شیر
مقداری وانیل
۳ تا ۴ قاشق شکر
یک پیمانه آرد
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزاومدم بایک غذای خوشمزه به اسم کباب لای پلو که عالیه حتما توی لیست غذایتون بزارین😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
پیازدرشت یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
برنج ۴ پیمانه
زعفران به میزان لازم
سماق دوقاشق مرباخوری
ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
#سالادپاییزی😍♥️
شامل گل کلم ریز خرد شده کلم بنفش خلال شده انار دون شده ذرت تازه گردوی خرد شده مایونز و نمک و شکر و آبلیمو هست دوس داشتید میتونید کمی پودر گلپر هم بپاشید بخاطر انار بسیار خوشمزه است🌽🌽
🎀 🌸 🎀
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_یلدا
ببین وبپز 👏👏
مخصوص یلداتون 👏👇👇
#ایـده 🔮
#خـلاقیـت 💡
#خـانه_داری 🎀
✅ هرچی #ترفند میخوای اینجاست😍👇
@ashpaziibaham
#دسر_یلدایی
در این زمان باید ژله انار را با آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید و بعد بن ماری کنید و صبر کنید تا خنک شود و زمانی که مایه پنیری خودش را گرفت از یخچال خارج کنید و کمی دانه های انار را اضافه کنید و بعد از ژله انار بریزید و به مدت ۲ ساعت دیگ در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید. به همین راحتی دسر شب یلدا حاضر است. نوش جان
@ashpaziibaham
🍰 تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده ( حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه).
🍰مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و ...دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.
🍰میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده.
🍰 دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم ( اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه )
🍰 فر از قبل گرم نشده ( اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه.
🍰مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختید. این موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره.
🍰از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و به مواد اضافش کردید.
🍰بیکینگ پودر یا جوش شیرین به نسبت آرد کم بوده یا خیلی کهنه بوده ( اگر آرد مرغوب ندارید میزان رو باید 2 تا 3 برابر دستور بریزید تا نتیجه خوب بشه).
🍰روغن یا کره رو بیشتر از حد معمول ریختید یا ظرف رو زیاد چرب کردید.
🍰 اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ یا خیلی کوچیک بوده. یا اینکه میزان یک سوم توش رعایت نشده ( یعنی فقط یک سوم قالب باید پر از مایه کیک بشه )
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_هندوانه بدون قر و فر😂 و بدون خامه 🤩🤩🤩🤩
@ashpaziibaham
#دیزاین_پفیلا
#یلدا
دوستان عزیزم بادکنک سفید را باد می کنید بعد روش چسب میزنیم و پفیلا می چسبانید به همین سادگی میتونید یه دیزاین شیک درست کنید.😘
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_زبان 😍😍
یک بسته خمیر هزار لا
مواد لازم برای شربت:
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه آب
یو چهارم پیمانه گلای
زعفران مقداری
جوهر لیموی ترکیب شده با آب نصف قاشق چایخوری برای دور گیری قابلمه شربت
نکات مهم
اگر کاتر شیرینی زبان نداشتین میتونید با چاقو برش های مستطیلی بزنید.
دمای فر ۲۰۰ درجه یک ربع قبل روشن کنید.
هر وقت روی شیرینی هاتون طلایی شد از فر خارج کنید.
حتما کاتر و کاغذ روغنی و سینی فر را از قبل داخل فریزر بذارید تا کاملا خنک بشه چون اگر خمیر گرم بشه دیگه حالت لایه لایه نداره و کیفیتش میاد پایین.
غلظت شهد از عسل باید رقیق تر باشد که به راحتی جذب شیرینی ها شود.
بعد از اینکه شیرینی هارو از فر خارج کردین سه چهار دقیقه داخل شهد ولرم بذارید تا جذب شیرینی بشه بعد داخل صافی بذارید
@ashpaziibaham