eitaa logo
آشپزی با هم
3.9هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
10.7هزار ویدیو
14 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر نارگیل1 ونیم لیوان دسته دار فرانسوی، پودر قند الک شده 1 لیوان دسته دار فرانسوی سرخالي، 1/2 پیمانه شیر عسلی، وانیل 1/3 ق چ 🔴پودر قند، نارگیل، وانیل رو مخلوط و شیر عسلی رو اضافه و خوب مخلوط کنید باید حالت خمیر سفت و منسجمی بشه اگر منسجم نبود دوباره کمی شیر عسلی اضافه کنید. باید وقتی در دست فشرده ش میکنید ذراتش به هم بچسبند ولی شل نباشن که در دمای محیط شکلشون رو از دست بدن، یک ظرف چهار گوش رو کمی چرب کنید و کفش نایلون بندازید نصف مواد رو کف ظرف با ته لیوان پرس کنید به نصف دیگه مواد رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید تا صورتی بشه روی لایه اول پخش و فشرده کنید بذارید یخچال تا سفت بشه. با یک چاقوی تیز برش بزنید. قابل نگهداری در ظرف دردار حداقل یک هفته داخل یخچال و دوماه در فریزر. 🔴2 لیوان شیر ونصف لیوان شکر رو در یک قابلمه ی بزرگ بریزید و روی حرارت کم مدام هم بزنید تا ته نگیره و سر شیر نبنده، دیواره هار رو اصلا کاری نداشته باشید و هم نزنید وقتی کمی غلیظ شد 1ق غ کره اضافه میکنیم ودوباره مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسه. -------------------------- @ashpaziibaham
: مواد لازم: تخم مرغ ٣ عدد شير نيم ليتر مايه خمير يك ق س پر شكر يك و نيم ليوان روغن مايع نصف ليوان روغن جامد يك ليوان نمك يك دوم ق چ زردچوبع يك ق چ آرد به ميزان لازم آب نصف ليوان مواد مياني: شكر يك ليوان آرد ٣ ليوان كره ١٠٠ گرم روغن مايع تا جايي كه مواد حالت خرده نان و پودري بشه هل و زنجبيل اگه دوست داشتيد طرز تهيه: ابتدا مايه خمير و اب و يك ق شكر را مخلوط كرده صبر مي كنيم تا عمل بيايد.تخم مرغ ها و شكر و روغن و شير و زرچوبه و بعد مايه خمير را اضافه كرده مخلوط مي كنيم در آخر آرد را كم كم اضافه كرده تا جايي كه خمير لطيفي به دست بياد اگر زياد باشه نان سنگين و خشكي خواهيد داشت.سپس خمير را ٢ ساعت استراحت داده تا ور بيايد و حجمش دو برابر شود.براي تهيه مواد مياني آرد را كمي تفت مي دهيم تا فقط بوي خامي اش از بين بره بعد شكر را اضافه كرده بعد هم كره و روغم مايع را تا جايي اضافه مي كنيم كه حالت پودري بشه اگر دوست داشتيد مي توانيد از هل و زنجبيل هم داخلش بريزيد.بعد از اينكه خميرتان خوب ور آمد خمير را چونه هايي به اندازه يك پرتقال گرفته مثل كوفته وسطش را باز كرده مواد مياني مي گذاريم و مي بنديم بعد در سيني چرب كرده گذاشته با دست فشار مي دهيم رويش را تا مسطح بشه بعد رويش را رومال زرده تخم مرغ و زعفران زده نقش مي اندازيم بعد با سوزن چند تا سوراخ روش مي زنيم تا هنگام پخت باد نكنه.در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ مي پزيم تا طلايي بشه و بپزه.اگر دوست داشتيد مي تونيد داخل مواد مياني از گردو خرد شده هم استفاده كنيد. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر آدمی باید یه کیک یخچالی بلد باشه تا در مواقع اضطراری درست کنه😉 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
🥪کوکوی قارچ و جوانه🍘🍘 🥣مواد لازم- قارچ: ۳۰۰ گرم، تخم مرغ: ۴ عدد، جوانه ماش: ۱۰۰ گرم، پیاز: یک عدد، ذرت: ۲ قاشق غذاخوری، زیره: یک قاشق چای‌خوری، زعفران: یک قاشق چای‌خوری، نمک و فلفل به میزان لازم.🥣 🍴ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید. قارچ را هم خرد و به پیاز اضافه کنید. حرارت را زیاد کرده و به مدت سه دقیقه سرخ کردن را ادامه دهید. مواد را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس تخم مرغ‌ها را به همراه جوانه، نمک و فلفل، زیره، ذرت و زعفران به پیاز و قارچ اضافه کنید. مایع کوکو را داخل روغن داغ بریزید و بعد از این‌که یک طرف آن سرخ شد، برگردانید. این کوکو را همراه گوجه تازه نوش جان کنید.🍅 @ashpaziibaham
شیر ۴ لیوان خامه صبحانه ۱ پاکت پودر کارامل ۲ عدد پودرنسکافه ۲ ق غ شکر ۲ ق غ کیک شکلاتی به میزان لازم شیر + پودر کارامل + شکر + پودر نسکافه را داخل قابلمه متوسطی مخلوط کنید و روی حرارت بزارید وهم بزنید تا بجوشه وقتی بجوش آمد دو دقیقه زمان بدید و بعد از روی حرارت بردارید و بزارید خنک شه و خامه صبحانه رو بهش اضافه و خوب با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شه. ۱/۳ از کف لیوان سرو رو کیک شکلاتی که با دست خرد کردید بریزید وسطحشو صاف کنید وکمی فشار بدید که منسجم شه.مقداری مایع کارامل که داخل جعبه همراه پودره را روی کیک بریزید وبعد کارامل روش بریزیدوبزارید یخچال تا ببنده.برای تزیین روش هم خامه فرم گرفته رو با کمی پودر نسکافه زدم وبا ماسوره روی دسر رو تزیین کردم و توت فرنگی و بیسکوییت اورئو و ویفر لوله ای و یه مقدار چیپس شکلاتی. شما به سلیقه خودتون میتونید تزیینش کنید. @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔉 تخم گشنيز آسياب شده و ادويه پاپريكا مواد لازم ( ٥ الي ٦ نفر) ران مرغ نيم كيلو سينه مرغ نيم كيلو پياز ١ عدد بزرگ سير ٢ عدد جعفري خرد شده (٣ قاشق غ خ ) تخم مرغ ١ عدد پودر سوخاري ١ پيمانه زعفران دم كرده ٤ قاشق غ خ نمك ١ قاشق چ خ فلفل سياه ١ قاشق چ خ پاپريكا ١ قاشق چ خ زرد چوبه نصف قاشق چ خ تخم گشنيز آسياب (نصف قاشق چ خ ) ليمو تازه ١ قاشق غ خ گوشت رون و سينه مرغ رو ٢ بار چرخ كنيد،پياز و سيرو چرخ كنيد و كاملا آبش رو بگيريد،حالا موادمون كه شامل گوشت ،پياز وسير جعفري تخم مرغ زعفرون ادويه ها و آب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بزاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري بهش اضافه كنيد و باز ٥ دقيقه ورز بديد،دستتون رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد ✦ @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورچین_غذا تزیین_بادمجان برای کنار کشک_بادمجان، میرزاقاسمی ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ -------------------------- @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتف و بال میتونه خوشمزه‌ترین قسمت جوجه باشه،بشرطیکه به شیوه من کباب کنی🥰 براے ۲ کیلوگرم کتف و بال مرغ، ۳قاشق غذاخورے ماست فلفل سیاه پاپریکا نمک هرکدوم ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید، درآخر،آب یڪ عدد لیمو ترش تازه رو بگیرید و اضافه کنید کتف و بالها رو بریزید و حسابے با هم مخلوط کنید روشو سلفن بکشید و ۳الی۴ ساعت داخل یخچال قرار بدید. وقتیکتف وبالها مزه دار شدن،داخل سبد بریزید تا آب اضافه شون گرفته بشه بعد مرغ ها رو داخل سینے فر بچینید و به مدت ۱ ساعت با دماے ۲۰۰ درجه بذارید توے فر تا پخته بشن. براے سس: ۱/۵قاشق غذاخورے رب گوجه ۵۰ گرم کره ۱ قاشق سس فلفل ۱ قاشق سس باربیکیو کمے فلفل و نمڪ رو روے حرارت با هم مخلوط کنید و وقتے مرغ ها پخته شدن،با سس رومالشون کنید این کتف و بال ترد و خوشمزه بهترین گزینه برا مهمونیاس -------------------------- @ashpaziibaham
🔷️مواد لازم: 5نان باگت(نان حتما تازه باش) 2-3 حبه سیر جعفری (می تواند آویشن ، ریحان و غیره باشد) پنیر چدار 🔷️آماده سازی: کره را ذوب کرده و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. نان ها را نازک برش داده و مخلوط روغنی را بین آنها پخش کنید. سپس بین برشهای چدار را قرار دهید. مخلوط روغنی را با برس در همه جای نان پخش کنید و آن را در فر قرار دهید. 5-7 دقیقه در دمای 200 درجه کافی است. وقتی چدار ذوب شد ، آن را از فر خارج کنید. نان های سیر معطر آماده هستند. عطر و طعم شگفت انگیز داره حتما امتحان کنید. . . .نوش جان @ashpaziibaham
دو عدد تخم مرغ رو با یه ق چ وانیل هم میزنیم. بعد نصف لیوان ماست و دو ق غ روغن مایع اضافه میکنیم هم میزنین بعد دو پیمانه ارد و دو ق چ پکینگ پودر اضافه کرده ورز میدهیم نیم ساعت استراحت داده بعد با وردنه باز میکنیم دایره شکل قالب زده و بشکل پاپیون جمع میکنیم و ی نوار دور خمیر میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم. برای شربتش دو لیوان شکر و دو لیوان اب و کمی زعفران و ی ق چ ابلیمو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه ویکم قوام بیادبعدشربت باید خنک باشه وخاگینه هامون داغ باشه °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
🍡 😋😍 ▫️تخم شربتی ۱ ق غ ▫️ژله در طعمهای مختلف ۳ بسته ▫️ژله الوورا ۱ بسته ▫️بستنی وانیلی ۱ لیوان 🔸تخم شربتی رو در کمی آب حل میکنیم تا باز بشه و لعاب بندازه هر بسته ژله رو بجز آلورا با ١/۵ لیوان آبجوش حل میکنیم. چند قاشق از یکی از رنگها کنار میذاریم(برای قسمت قلب ها) مابقی رو میذاریم یخچال تا ببنده. ژله الوورا هم با ۱ لیوان ابجوش حل میکنیم, وقتی خنک شد بهش ۱لیوان بستنی آب شده اضاف میکنیم و کنار میذاریم. کف قالب مورد نظر تخم شربتی رو با اون چند قاشق ژله ای که نگه داشته بودیم میریزیم و اجازه میدیم ببنده بعد یک لایه از ژله الوورا با بستنی میریزیم مابقی ژلها رو ریز خرد میکنیم و با ژله الووا و بستنی مخلوط میکنیم و روی لایه های قبلی میریزیم.و میذاریم ببنده °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری 😍😋 مواد لازم: سینه مرغ🍗 ۲ عدد خردل🥣 ۲ قاشق مایونز🥣 ۲ قاشق کچاب🍅 ۱ قاشق خیار شور🥒 یک عدد لیمو🍋 ۱ عدد زعفرون ۱ قاشق روغن ۳ قاشق نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر و تخم گشنیر (از هرکدوم یک قاشق چای خوری ) 🌶🧂🍃 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گردویی خوشمزه و آسون😍🍰🍫 . . 💛مواد لازم👇: . 🔸تخم مرغ ۳ تا 🔸شکر ۱۳۰ گرم 🔸روغن مایع ۴۵ گرم 🔸ماست ۱۱۰ گرم 🔸آرد ۱۸۵ گرم 🔸بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری استاندارد قنادی 🔸دارچین ۱/۴ قاشق چ استاندارد 🔸نمک یه پینچ 🔸گردو یه فنجون 🔸پودر کاکائو (در صورت دلخواه طبق فیلم) . 🔹قالب لوف ده در بیست یا گرد ۲۰ سانت . 🔹دمای فر گازی ۱۸۰ درجه 🔹فر برقی و سولاردوم ۱۶۰ درجه 🔹توستر ۱۵۰ 🔹روی گاز هم میشه پخت . 🔹زمان تقریبی ۴۰ دقیقه . . . . . . 💕کانال ما رو دنبال کنید👇 @ashpaziibaham
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار 👇👇👇👇👇👇 از ابتدایی تا متوسطه کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن. 👌👌👌👌👌👌👌👌👌 جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه در ۱۵ کانال مجموعه تدریس یار با ما در ارتباط باشید @teacherschool ✅✅✅✅✅✅✅
به بزرگترین مجموعه دانش‌آموزی در بپیوندید. 🌺دریافت ، و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇 کلاس اولی ها 👇👇👇 @tadriis_yar1 کلاس دومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar2 کلاس سومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar3 کلاس چهارمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar4 کلاس پنجمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar5 کلاس ششمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar6 کلاس هفتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar7 کلاس هشتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar8 کلاس نهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar9 کلاس دهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar10 کلاس یازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar11 کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar12 کانال کلی برای معلمان @tadriis_yar کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات @ltmsme کانال ایده و نقاشی و کاردستی @naghashi_ghese کانال فیلم و قصه کودکانه @ghesehayekoodakaneeh کانالی حاوی مطالب مفید فرهنگی و پرورشی ویژه اولیا و معلمان @madrese_yar کانال ترفند و خلاقیت @khalaghbashh کانال آشپزی و نکات جالب @ashpaziibaham کانال خانواده سبز @familygreen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره نرم شده: ۱ قاشق غذاخوری مخمر: ۲۰ گرم تخم مرغ کامل: ۱ عدد زرده تخم مرغ: ۱ عدد شکر: ۱ قاشق غذاخوری ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل خالص نمک: مقدار اندکی (نوک چاقو) شیر گرم: ۱/۲ لیوان آرد: ۲۸۰-۲۶۰ گرم نوتلا: برای پر کردن داخل شکر: ۱ فنجان و دارچین: ۱ قاشق چایخوری ۲۰۰ گرم آرد را در کاسه بریزید وسط آن را باز کنید مخمر را به قسمت وسط اضافه کنید، شیر را به آن اضافه کنید سپس ۱ تخم مرغ، ۱ زرده تخم مرغ، یک قاشق شکر و وانیل را روی مخمر اضافه کنید و حدود ۵-۴ دقیقه خوب ورز دهید. اگر خمیر جمع نشد بقیه آرد را با دقت به آن اضافه کنید، سپس روی خمیر را بپوشانید و آن را به مدت ۱ ساعت استراحت دهید بدون اینکه خمیر را ورز دهید، مستقیماً گلوله هایی از خمیر مثل ویدئو بردارید و گرد کنید ۳-۲ دقیقه صبر کنید و سپس گلوله های خود را یکی پس از دیگری سرخ کنید. بعد از سرخ کردن پیراشکی ها را روی دستمال بگذارید تا روغنشون گرفته بشه بعد داخل مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و داخل پیراشکی ها نوتلا یا هر شکلات صبحانه ای که دوست دارید تزریق کنید @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش کیک شکلاتی ویژه🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش گرفتن دوغ کره🧈🧈 نکته ها با این روش کره ی شما آب میان بافتیش خارج شده و کامل هواگیری و خالص میشود از هر کره ای ای میتونید استفاده کنید برای شیرینی‌های عید ب هیچ عنوان روغن مایع رو با کره یا جامد جایگزین نکنید،مگر اینکه داخل دستور ذکر شده باشه روغن مایع،اگر فقط نوشته شده بود روغن،منظور همون روغن جامد البته برای سرخ کردن بعضی از شیرینیها هم از روغن مایع استفاده میشه ┄ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @faneashpazii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 خرما را با یک روش ساده به شیرینی خوشمزه تبدیل کن.😋 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈🏻حتما تا اخر ويديو ببينيد كه تمام مراحلش رو گذاشتم براتون♥️ . برای تهیش هم اصلا نیازی به مواد انچنانی نیست فقط ژله الوورا، ژله انار و دونه های انار و خامه قنادی یا بستنی وانیلی لازمه که مراحل تهیه توی ویدیو کاملا واضحه و هر مرحله رو بیست دقیقه داخل فریزر قرار بدید و بعد مرحله بعد رو انجام بدید. . 👈🏻برای اینکه دسرتون خیلی تمیز از قالب جدا بشه حتما قبلش اونو خیلی کم چرب کنید . °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
🍜 😋 🔸یک لیوان بلغور گندم ( و یا خود گندم ) رو بعد تمییز کردن و شستن داخل قابلمه بریزید و هشت لیوان آب بریزید تا بپزه نصف یک عدد مرغ.اگه مرغ بزرگ باشه یک سینه کافیه. رو با پیاز وبرگ بو و نمک بزارید تا کاملا بپزه. وقتی پخت استخونش روجدا کنید و با گوشت کوب بکوبید و یا ریش ریش کنید .( آب مرغتون رو دور نریزید )وقتی بلغور تون کاملا پخت بذارید خنک بشه بعد داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید اینجوری حلیم یک دست و صافی خواهید داشت ( من بعد از این باز هم با صافی صافش میکنم که روان بشه ) وقتی میکس شد داخل قابلمه بریزید و مرغ کوبیده ومقداری از آب مرغ رو داخلش ریخته وروی شعله ملایم بذارید تا جا بیفته .اگه کم نمک باشه مقداری نمک بزنید. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpaziibaham