eitaa logo
آشپزی با هم
3.9هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
10.9هزار ویدیو
14 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
🍺 مواد لازم: بادام 1 لیوان نشاسته 1.5 قاشق غذاخوری آرد برنج 4 قاشق غذاخوری شیر 1 لیتر شکر 1 لیوان پودر پسته 2 قاشق غذاخوری . طرز تهیه: بادام ها را از قبل خیس کنید پوست آن ها را جدا و خرد کنید. یک لیوان شیر درون قابلمه بریزید، آرد برنج و نشاسته را اضافه کرده و با هم زدن آن ها را کامل حل کنید. سپس بادام و شکر را اضافه کرده و بقیه شیر را به قابلمه اضافه کنید. مدام هم بزنید تا به غلظت برسه از روی حرارت بردارید و پودر پسته را اضافه کنید. درون ظرف مورد نظر سرو کنید و دلخواه تزئین کنید. نوش جان 😍 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فر رو گرم میکنیم روی ۳۵۰ درجه فارنهایت چهار پیمانه جو پرک ، نصف پیمانه عسل ، یک و یک چهارم پیمانه ماست کم چرب، دو عدد تخم مرغ، یک چهارم پیمانه روغن مایع، یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر و یک قاشق مربا خوری پر دارچین رو میریزیم توی مخلوط کن یا غذا ساز روشن می کنیم تا موقعی که یک مایع نسبتا یک دست به دست بیاد. قالب کاپ کیک رو چرب میکنیم یک قاشق غذا خوری سر پر از مواد میریزیم داخل هر قسمت و شکلات میذاریم روش . میذاریم توی فر تا بپزه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا وقتی که دورش یکم طلایی بشه. ۱۶ تا شیرینی بزرگ برای من شد. میتونین به جای شکلات کشمش، گردو یا مغزهای خرد شده دیگه هم استفاده کنین. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چای به چای پاییزی🍵🍵🍵🍵 روش درست کردن چای به کدبانوباشی مواد لازم: به زرد کاملا رسیده در ابتدا به ها رو شسته و به چهار قسمت برش میزنیم بعد دانه های به را با قاشق از آن خارج کرده و در ظرفی جدا ریخته تا به عنوان به دانه استفاده کنیم ، مرحله بعد با یک رنده درشت رنده کرده و داخل یک آبکش یا سینی ریخته و به مدت دو روز در معرض آفتاب قرار میدهیم میتونید روی شوفاژ یا فن کوئل هم قرار دهید بعد که به ها کاملا خشک شد آنها را داخل ظرفی که از قبل روی حرارت بوده می‌ریزیم و به مدت ۲ دقیقه مدام هم میزنیم تا خوب تفت داده بشه فقط مراقب باشین به ها نسوزند مرحله آخر به های تفت داده شده رو داخل سینی ریخته تا خنک شود و درظرفی در دار میریزیم که رطوبت نبینه و به عنوان چای به استفاده می‌کنیم. اگر در دمنوش به از دارچین و هل ویک پر زعفران استفاده کنید محشر میشه نوش جان🙌🌹 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
ماقوت زعفرانی 😍😍 نصف لیوان نشاسته گل رو در سه لیوان آب سرد حل میکنیم کاملا هم زده روی شعله خیلی ملایم میزاریم و هم میزنیم وقتی که جوشید زعفرون و شکر رو اضافه میکنیم .اندازه شکر به خودتون بستگی داره ولی من حدود سه چهارم لیوان ریختم اگه شیرین دوست دارین تا یک لیوان هم جا داره که شکر بزنین.انقدر هم میزنیم که غلظتش مثل فرنی بشه بعد خلال بادام رو که از قبل داخل گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم و یک ق چ هل.در نهایت بیست و پنج گرم کره و گلاب رو اضافه کنید .هر چی بیشتر هم میخوره شفاف تر و شیشه ای تر میشه.حتما با شعله ملایم مدام هم بزنید تا هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه و هم کاملا پخته بشه.بعد که کمی از داغی افتاد همون طور گرم گرم داخل ظرف سروتون بکشید..دو سه ساعت داخل یخچال بزارید بعد خنک میل کنید . 🍟🍔🍗🥩🥓🌮🌭🍕🧀 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراك مرغ آبدار وخوشمزه موادلازم : ران مرغ نمك به مقدار لازم ادويه مرغ شامل كارى ،پودرسير،آويشن،پودرتخم گشنيز، روغن زيتون سس خردل يه قاشق مربا خورى سس مايونز يه قاشق غذا خورى پر سيب زمينى گوجه نمك روغن زيتون پودر آويشن طرز تهيه : ران مرغ نمك ادويه روغن زيتون سس خردل سس مايونز همه را با هم مخلوط كرده به مدت نيم ساعت استراحت ميدهيم تا ران ها مزه داربشن در ظرفى ديگر سيب زمينى وگوجه را طبق كليپ برش ميزنيم نمك وروغن زيتون وپودر آويشن اضافه كرده تا مزه دار بشه كف سينى فر را كاغذ روغنى ميزاريم ران ها را توى سينى گذاشته وسيب زمينى وگوجه ها رو لابه لاى ران ها قرار ميدهيم سينى رو در كيسه ى پخت مخصوص فر قرار ميديم وان را به مدت ١:٢٠در دماى ١٨٠درجه در فر قرار ميدهيم نوش جان 😋😋 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید. قارچ رو در کمی روغن تفت بدید تا آب اون کشیده بشه. حالا مرغ ریش ریش شده به همراه فلفل دلمه نگینی و ذرت پخته رو به قارچ افزوده و حرارت رو ملایم کنید تا همه مواد با هم تفت بخورن و طعمشون به خورد هم بره. در پایان کمی نمک و فلفل و آویشن اضافه و حرارت رو خاموش کنید. یک لیوان سس بشامل درست کنید و به مایه مرغ و سبزیجات اضافه و هم بزنید. کف ظرف فر رو خیلی کم چرب و یک لایه سیب زمینی سرخ شده بچینید و مواد مرغ رو روی سیب زمینی ها پهن کنید و کمی پنیر پیتزا بپاشید و در آخر بقیه سیب زمینی های سرخ شده رو روی مواد بچینید. در پایان با پنیر پیتزا روی مواد رو بپوشانید و مقداری فلفل دلمه رنگی برای تزیین روی پنیر بریزید(در صورت تمایل) ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدید تا پنیر ذوب و طلایی بشه. @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر سوخاری برای این که سوخاری ما خوب پولکی بشه باید از ارد گندم استفاده کنیم و این که حتما به نوع سوخاری کردن توجه کنید تا پولکی جذابی داشته باشید مواد لازم ۶ عدد سینه مرغ ۳ عدد نان برگر ۶ عدد مواد مزه دار کردن 👇 شیر ۱ و نیم پیمانه نصف لیمو سس تند ۲ قاشق غ خ تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری مواد روکش 👇 ارد گندم یا سفید ۴ پیمانه نمک ۲ قاشق چ خ فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،پودر آویش ،پودر پاپریکا ،پودر سیر( از هر کدوم ۱ قاشق چ خ ) مواد سس برگر👇 سس مایونز ۲ قاشق غ خ سس کچاب ۱ قاشق غ خ سس خردل ۱ قاشق غ خ نصف لیمو خیار شور ۲ عدد رنده شده . سینه مرغ رو بکوبین تا نرم بشه و داخلش بپزه،بعد ۱ ساعت مزه دارش کنید ،حالا روغن و داغ کنید ،دما رو کم کنید و سینه مرغ و ۱۰ دقیقه سرخ کنید @ashpazburak
فر رو گرم میکنیم روی ۳۵۰ درجه فارنهایت چهار پیمانه جو پرک ، نصف پیمانه عسل ، یک و یک چهارم پیمانه ماست کم چرب، دو عدد تخم مرغ، یک چهارم پیمانه روغن مایع، یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر و یک قاشق مربا خوری پر دارچین رو میریزیم توی مخلوط کن یا غذا ساز روشن می کنیم تا موقعی که یک مایع نسبتا یک دست به دست بیاد. قالب کاپ کیک رو چرب میکنیم یک قاشق غذا خوری سر پر از مواد میریزیم داخل هر قسمت و شکلات میذاریم روش . میذاریم توی فر تا بپزه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا وقتی که دورش یکم طلایی بشه. ۱۶ تا شیرینی بزرگ برای من شد. میتونین به جای شکلات کشمش، گردو یا مغزهای خرد شده دیگه هم استفاده کنین. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
هدایت شده از Ltms
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ...🔆 🍃🌾صبح نو تنها برای تو آغاز شده است 🍃🌾و تو باید در تمام آن لبخند بزنی 🍃🌾به این که دیروز چه اتفاقی افتاده فکر نکن 🍃🌾چون امروز یک روز کاملاً جدید است 🍃🌾 با امید به خدا از امروزت نهایت استفاده را ببر ☀️ سلام؛ صبحتون بخیر و همراه با شور نشاط و سرزندگی 🌐 📲 @ltmsme
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا بالهای متفاوت Czn را دوست دارید؟🤗❤️😂🙈 . دوستان خود را تگ کنید🤗❤️😂🙈 . دوستان خود را تگ کنید🤗 . @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 به خرد شده یک کیلو شکر یک کیلو چوب دارچین دو تیکه هل چندتا آبلیمو یک قاشق دانه به چندتا ╰ 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
🍛🍲سوشی سبزیجات مواد لازم🍛🍛🍛 ▢300 گرم برنج سوشی ▢4 قاشق غذا خوری سرکه برنج ▢2 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای ▢3 قاشق غذا خوری سس مایونز ▢1 قاشق غذا خوری سس سویا ▢4 ورقه جلبک سوشی ▢1 عدد خیار ▢200 گرم گوشت ماهی سالمون (دودی) ▢1 عدد آووکادو ▢2 عدد پیازچه دستور تهیه🧇 برنج رو به صورت کته نرم میپزیم. در یک طرف 3 قاشق سرکه و شکر رو خوب با هم مخلوط کرده و به پرنج پخته شده اضافه می کنیم و می گذاریم تا برنج اندکی سرد بشه. قاشق سرکه رو با سس مایونز و سویا سس به خوبی مخلوط می کنیم. ورقه های جلبک رو بر روی سطح صاف و نچسبی پهن می کنیم.(بهتر از حصیر سوشی که مخصوص این کار است استفاده می کنیم. دست خود رو اندکی خیس کرده و مقداری از برنج را با دست برمی داریم و بروی 3/4 جلبک پهن می کنیم. دقت کنید بهتره ضخامت برنج بیشتر از 2 سانتی متر نباشه. مخلوط سس مایونز رو با قاشقی بر روی برنج پخش می کنیم و سپس ماهی دودی، آووکادو، خیار، پیازچه رو بصورت لایه لایه کنار هم بروی برنج قرار میدیم. سپس یک سمت جلبک رو گرفته و اون رو رول می کنیم. برای چسبوندن دو لایه جلبک به یک دیگر میتونید از اندکی آب استفاده کنید تا رول ها باز نشه. 🍃🌸 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥒🍳🥗🥙 هر چه قدر هم دست پختت خوب باشه باید هنر تزیین کردنش رو داشته باشی ☺️ 🎀 🌸 🎀 ✨ به دوستاتونم بفرستین💞 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 3 عدد کدو 250 گرم گوشت چرخ شده گوساله 1 استکان آرد 3 عدد تخم مرغ ادویه های مورد دلخواه (نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده) طرز تهیه ابتدا کدوها را بشویید و پوست کدو را بکنید و رنده کنید کمی نمک به کدوها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. سپس با دست آب اضافی کدو را بگیرید. یا داخل آبکش بریزید و آب کدو را بگیرید. کدو ها را داخل ظرف بزرگی بریزید و بقیه مواد را اضافه کنید و ورز بدید تا با هم مخلوط شوند. با قاشق از مواد بردارید و داخل ماهیتابه ای که روغن دارد و از قبل داغ شده بریزید و پشت و رو بپزید و سپس سرو کنید. نوش جان 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
🍔همبرگر خیس 🥩مواد لازم: 🔸گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم 🔸تخم مرغ ۱ عدد 🔸پیاز ۱ عدد 🔸جعفری مقداری 🔸نمک و فلفل سیاه 🔸آرد سوخاری 🔸نان همبرگر 🍔طرز تهیه : در یک کاسه گوشت چرخ شده را ریخته رویش تخم مرغ می ریزیم سپس پیاز رنده شده , جعفری ریز خرد شده, نمک و فلفل سیاه و آرد سوخاری می ریزیم و خوب ورز میدهیم و شکل همبرگر می دهیم در تابه روغن مایع می ریزیم و همبرگها را سرخ میکنیم حالا سس را درست می کنیم برای این کار گوجه فرنگی ها را مکعبی خرد میکنیم سپس سیر می ریزیم , رب, نمک و فلفل می ریزیم و در بلندر ریخته تا پوره شود در تابه روغن مایع می ریزیم و سس را اضافه کرده و میگذاریم بجوشد حالا نان همبرگر را از وسط نصف کرده و در سس می مالیم سپس همبرگرها ر ا قرار می دهیم و سرو میکنیم. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
🌟🌟🌟🌟🌟 یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه ) با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید . 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: تخم مرغ:۳ عدد شکر:۱/۵ لیوان آب نارنگی:۱ فنجون ماست:۱ فنجون روغن:۱ لیوان وانیل:نصف قاشق چایخوری آرد:۲/۵ لیوان بیکینگ پودر:۱/۵ قاشق غذاخوری نکات: دمای فر برای فر گازی:۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ الی ۴۵ دقیقه بازم دمای فرها باهم متفاوته به ۴۵ دقیقه رسید به یه سیخ چوبی چک کنید اگه پخته بود ار فر دربیارین دمای فر برقی:۱۶۵ به مدت ۵۰ دقیقه ✅فر رو ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید ✅همه ی مواد کیک هم دمای محیط باشه 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
✏️موادلازم: به ازاي هر ليوان شير يك ق غ آرد برنج(٤ليوان شير من استفاده كردم) يك ليوان خرما بدون هسته كره يك ق غ دارچين يك ق چ ✍طرزتهيه: هسته و پوست خرما هارو گرفته، سپس شير و آرد برنج و خرما و دارچين رو داخل مخلوط كن ريخته و ميكس كرده،سپس داخل قابلمه ريخته و رو ااجاق قرار داده و كره هم اضافه كرده تا قوام بياد،وقتي جوشيد و قوام اومد آماده ست.. ✅نكته:مي تونيد گردو هم داخل مواد ميكس كنيد 🔆من فرني رو دو رنگ كردم: :سه ليوان شير رو با سه ق غ آرد برنج و ٥ ق غ شكر مخلوط كرده و يك ق غ كره و دو ق غ پودر نارگيل اضافه كرده و رو اجاق گذاشتم وقتي جوشيد و قوام اومد نوك ق چ وانيل هم زدم حالا فرني آمادست،مي تونيد به جاي پودر نارگيل از گلاب استفاده كنيد.. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
🥓ژامبون با تخم مرغ فنجانی 🥚 مواد لازم : ▫️ژامبون : ۶ تکه ▫️نان : ۶ تکه ▫️پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه ▫️تخم مرغ : ۶ عدد ▫️نمک و فلفل : به مقدار کافی 🥣روش تهیه : فر را از قبل گرم کنید.درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید.درون تابه بزرگی ژامبون ها را به مدت ۵- ۳ دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آن ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک کن قرار دهید.نان ها را درون کف قالب ها قرار دهید.تکه های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان ها بپیچانید. در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید.روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم مرغ بشکنید.قالب را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا حدی که ژامبون ها ترد شده و تخم مرغ ها بپزند، حرارت دهید.سپس با یک چاقو دور دیواره هر قالب را آزاد کرده و آن ها را بیرون آورید. نمک و فلفل به آن ها اضافه کرده و تا سرد نشده، میل کنید. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
شیر : ۳ لیوان شکر : سه چهارم پیمانه آب سرد : یک سوم پیمانه پودر ژلاتین : ۳ قاشق غذاخوری پودر کافی میکس : 2 بسته(مهام:منظور بسته های کوچک هست که برای یک لیوان استفاده میشه) خامه صبحانه:100گرم شیر را به همراه شکر و کافی میکس روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا یکدست شود .(به اندازه ای که شکر حل شود).سپس از روی حرارت برمیدارم. سپس ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم و به مواد داغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . بعد از اینکه مواد کمی خنک شد کم کم با خامه مخلوط میکنیم.تا یکدست شود و مواد را داخل قالب از قبل چرب شده ریخته و در یخچال می گذاریم 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍