eitaa logo
آشپزی با هم
3.9هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
10.7هزار ویدیو
14 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 سیب زمینی بزرگ 4 عدد نشاسته ذرت نصف پیمانه پیازچه خرد شده نمک ،فلفل 🫔🥔 . . .@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ۲ پیمانه آرد سفید ۲ پیمانه شیر ۱.۵ پیمانه روغن مایع و۱۰۰ گرم کره برای شربت ۲.۵ پیمانه شکر و ۲.۵ پیمانه آب ۱ لیوان گلاب و مقداری عصاره زعفران ¼ پیمانه عسل بریزین 🍪🥜 . . @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان جو . . داخل این نون می تونین از رازیانه ، زیره ، شوید ، مغز گردو ، تخمه بریزین وقتی خمیر گیری رو انجام دادین آخرش می تونین این مواد رو اضافه کنین . مواد لازم: آرد جو 150 گرم (یک لیوان) کامل از آرد جو استفاده نکنید چون نونتون سفت و شکننده میشه آرد گندم 150 گرم (یک لیوان) میتونید از سبوس هم استفاده کنید تا رنگ نونتون تیره بشه. آب یا شیر ولرم 200 میلی (یه کم کمتر از یک لیوان) شکر در 1 ق غ بجای شکر از شیره انگور و عسل می تونین استفاده کنین نمک نصف ق چ پودر خمیر مایه 7 گرم (1.5 ق م) روغن مایع 2 تا 3 ق غ یه قاشق م شکر رو داخل آب ولرم مخلوط کنید خمیر مایه رو اضافه کنید در طرف رو گذاشته 5 تا 10 دقیقه استراحت بدید تا به عمل بیاید . توی ظرفی روغن ، نمک ، یه کم شکر یا عسل، خمیر مایه به عمل اومده رو مخلوط کنید. آرد جو و آرد گندم مخلوط و سه بار الک شده رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود (مراقب باشید خمیر رو با آرد زیاد سنگین نکنید چون نان خشک و خمیری خواهد شد) خمیر رو خوب حدودا 10 دقیقه ورز بدید . خمیر رو داخل یه ظرف تمیز که خیلی کم چرب کردید قرار بدید‌ روش رو بپوشونید و در محیط نسبتا گرم قرار بدید حدودا یک و نیم تا دو ساعت . زمانی که خمیر حجمش دو برابر شد کافیه. بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید. به چانه های مساوی تقسیم کنید. می تونین کل خمیر رو یه نون درست کنین . چونه ها رو داخل سینی فر قرار بدید یه. روش طرح با چاقو ایجاد کنید. دوباره روش رو بپوشونید 20 دقیقه استراحت بدید رومال نان: یه قاشق آرد و یه کم آب حدودا . @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 500 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط 1 عدد پیاز متوسط 3 حبه سیر 1 عدد جعفری 1 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری فلفل قرمز آسیاب شده، پاپریکا، فلفل سیاه، زیره سبز، نمک 🔺️بقیه مواد بادمجان 3-4 عدد فلفل قرمز 1 عدد 3-4 فلفل سبز 2 حبه سیر 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک، فلفل کره ۲ قاشق 🍢🌮 . @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش ادویه کاری🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 ۷ تا سیبزمینی متوسط ۱ ق غ روغن زیتون ۱ ق چ نمک ۱ ق چ فلفل ۱ پیمانه پنیر خامه ای فلفل سبز تند ۶ عدد خورد شده پنیر چدار نصف پیمانه پنیر موزارلا نصف پیمانه خامه سه چهارم پیمانه نمک ۱ ق چ فلفل ۱ ق چ گوشت ۱۲ تیکه پنیر چدار ورقه 💖 💖 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش اوتمیل🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش فینگرفود جیب تاجر🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔉 6-7 سیب زمینی (700 گرم) ؛ 2 عدد تخم مرغ؛ آرد 60 گرم (½ فنجان) ؛ نمک و فلفل؛ پنیر و ژامبون سیب زمینی را با چنگال سوراخ کنید و در مایکروویو با حداکثر تنظیمات به مدت 8-10 دقیقه قرار دهید یا ابپز کنید بگذارید سیب زمینی ها خنک شوند ، سپس پوست آنها را گرفته و له کنید.تخم مرغ ، آرد ، نمک و فلفل را به پوره سیب زمینی اضافه کنید.یک ظرف نچسب را با روغن چرب کرده و نیمی از مخلوط سیب زمینی را روی آن پخش کنید.پنیر ورقه شده و ژامبون را اضافه کنید. روی آن را با نصف سیب زمینی باقیمانده بریزید.هر طرف را 5-4 دقیقه با حرارت متوسط بپزید 💖 💖 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش اسنک سیب زمینی🍓 😋 سیب زمینی نصف قاشق چای خوری نمک و ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 @ashpaziibaham
طرز تهیه نان قتلمه مازندرانی شیر را گرم کرده تا حدی که وقتی انگشتتون را داخلش نگه می دارید نسوزه. بعد مایه خمیر را به همراه یک قاشق شکر اضافه کرده و ده دقیقه میذاریم کنار تا عمل بیاد و حجمش دو برابر شه. تخم مرغ را داخل ظرفی شکسته، وانیل، زعفران و گلاب را اضافه کرده و شیر و مایه خمیر را هم اضافه می کنیم. آرد را با الک و کم کم اضافه می کنیم تا زمانی که غلظت مواد به حالت مواد کیک بشه نه خیلی شل و نه خیلی غلیظ. مواد را جای گرم، لای پارچه می پیچیم. یکساعت صبر می کنیم تا حجمش دو برابر شه و حالت اسفنجی پیدا کنه. داخل قابلمه کوچیک روغن داغ می کنیم. گفتم کوچیک بخاطر اینکه ارتفاع روغن زیاد بشه. با قاشق یا ملاقه کوچیک کم کم از مواد داخل روغن میریزیم. با حرارت کم سرخ می کنیم تا حدی که طلایی شه. نان قتلمه را داخل آبکش میگذاریم و بعد از خنک شدن روش پودر قند الک می کنیم. @ashpaziibaham
تخم مرغ ۵ عدد شیر ۱ لیوان مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری وانیل و گلاب مقداری زعفران دم کرده (برای رنگش) مقداری آرد ۷۰۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نارنگی 😍😋 نارنگی هارو پوست بگیریدکف تابه رو چرب و آرد پاشی کنید (تابه ۲۵ سانتی) نارنگی هارو کف تابه بچینید ۲ عدد تخم مرغ رو با نصف ق چ‌ وانیل نصف لیوان شکر ۳ دقیقه هم بزنید. روغن و شیر از هر کدوم نصف لیوان بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. به ۱.۵ لیوان آرد ۱ ق چ بکینگ پودر اضافه و تو دو مرحله به مایع تخم مرغی اضافه و خوب ترکیب کنید. مایع کیک روی نارنگی ها بریزید. با شعله پخش کن با حرارت متوسط ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان بدین تا بپزه. با سیخ چوبی تست کنید اگر سیخ تمیز بود برگردونید تا طرف دیگه هم کمی برشته بشه.(حدودا ۱۰ دقیقه) (تو فر ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه زمان میبره تا بپزه) واقعا این کیک عطر بی نظیری داره. با خیال راحت این دستور رو امتحان کنید @ashpaziibaham
مواد لازم: سیب زمینی کوچک دو عدد بیکینگ پودر نصف ق.چ نمک یک ق.چ تخم مرغ یک عدد کره پانزده گرم آب دو سوم پیمانه آرد دو سوم پیمانه طرز تهیه: سیب زمینی رو آبپز کردم و همونطور داغ رنده کردم. آب و کره رو روی حرارت ملایم گذاشتم تا جوش بیاد. همه آرد رو یک مرتبه در قابلمه ریختم و کره و آب هم اضافه کردم تا خمیر منسجم و مثل توپ وسط ظرف جمع‌شه ودیگر نشه با قاشق هم زد. خمیر رو داخل یک ظرف ریختم و تخم‌مرغ رو بهش اضافه کردم و ورز دادم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره. بکینگ پودر، نمک و سیب‌زمینی رو اضافه کردم و خوب ورز دادم. مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره‌دار ریختم و از مواد به اندازه سه چهار سانت با قیچی چرب شده بریدم و داخل روغن داغ سرخ کردم. از مقداری آویشن هم برای خوش طعم‌تر شدن میشه استفاده کرد. بعد از این که روغن اضافی سیب‌زمینی بامیه‌ای رو گرفتم تو یه ظرف چیدم و همراه با سس سرو کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ یک عدد(میتونید ازمخلوط ران وسینه مرغ استفاده کنید) دنبه گوسفندی ۱۰۰گرم پیاز یک عدد نمک فلفل زرچوبه به میزان دلخواه زعفران سخاوتمندانه😊 نان لواش یکی دوکف دست گوشت مرغ دنبه و پیاز را خرد کرده ادویه ها و زعفران را اضافه کنید هم بزنید و چرخ کنید در آخر نان لواش رو هم داخل چرخ گوشت بیندازید هم چسبندگی کوبیده زیاد میشه هم چرخ گوشت به راحتی تمیز میشه مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید. ۱_برای سیخ گرفتن حتما مرتب دستتان را با آب خیس کنیدوسر وته کباب را جمع کنید ۲_روی زغال را خاکستر بگیرد که کباب نسوزد ومغز پخت شود ۳_مرتب سیخها رو روی آتش زیرورو کنید @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت‌تر و سه سوته‌تر و فوری‌تر از این کیک نداریم😁👌 (نه فر میخواد نه تخم مرغ نه آرد فقط با بیسکوییت و سس شکلاتی آماده میشه) @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱ عدد تخم مرغ رو زدم تا کمی باز بشه یک لیوان شیر، نوک قاشق نمک، شیره انگور سفید، ۳ قاشق غذا خوری روغن و وانیل و یک استکان گردوی خردشده رو مخلوط کردم (بهتره گردو رو خیلی ریز کنید تا شکل پنکیک بهتر در بیاد) یک لیوان+۱ قاشق غذا خوری ارد و یک قاشق مربا خوری پکینگ پودر رو اضافه کردم وبا همزن دستی مخلوط کردم تا صاف و یکدست بشه بعد ماهیتابه رو روی حرارت گذاشتم تا کاملا داغ بشه و از مایه پنکیک با ملاقه کوچیک داخل ماهیتابه ریختم و حرارت رو کم کردم و همینکه روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد برش گردوندم(تو فیلم نشون دادم) تا ظرف دیگش هم طلایی بشه وبعد با شیره انگور و موز و گردو برا صبحانه عصرانه عالی میشه امیدوارم شماهم درست کنید وخوشتون بیادمیتونید بجای گردو از مغزهای دیگه استفاده کنید @ashpaziibaham
دوپیازه_سیب_زمینی اول سه تا سیب زمینی درشت و آب پز میکنیم پوستشو میکنیم و قشنگ له میکنیم داخل یه ماهیتابه دویست گرم کره رو با کمی روغن مایع آب میکنیم و دوتا پیاز درشت رو خلالی خرد و داخل کره و روغن سرخ میکنیم بعدکه قشنگ سرخ شد دوتا بوته بزرگ سیر و رنده کرده و اضافه میکنیم یک قاشق غذاخوری زردچوبه زده و هم میزنیم حالا سیب زمینی هامونو اضافه و قشنگ مخلوط میکنیم یک قاشق نعنا خشک اضافه و نمک میزنیم یک فنجان آب میریزیم و مخلوط میکنیم و در ظرفمونو میزاریم تا با شعله ملایم ده دقیقه جابیفته این غذا باید پر سیر باشه و چرب و چیلی😉 نوش جان🙏 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 @ashpaziibaham
43.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳 🍱 دیگه غصه نخورین که.. ناهار چی درست کنم🤦🏻‍♀ 😍😋 🍁مواد لازم برای۴ نفر :۴۰۰ گرم فیله مرغ ۵۰ گرم گردو پودر شده زردچوبه فلفل نمک ۳ .۴ قاشق رب انار یک لیوان آب سرد یک عدد پیاز رنده شده 🍁طرز تهيه: همه مواد بالا رو مخلوط کن بریز تو تابه😄 بزار رو حرارت ملایم به مدت یکساعت و بعد نوش جونتون طعم و مزه ی فسنجون رو یکساعته تجربه کنید @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده ۳تا پیاز متوسط(رنده کنید ولی اب اونو‌ نگیرید) نمک،فلفل سیاه،ادویه های معطر خشک شده،زیره،پودر پاپریکا،پودر سیر م زردچوبه فلفل دلمه ای،سیب زمینی،گوجه رب ۱ ق غ اویشن،فلفل سیاه،نمک نصف ق چ روغن مایع ۱ ق غ نصف لیوان اب جوش 🧆🍚 . . @ashpaziibaham