فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_تره_فرنگی
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_جوجه_ترش
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_براونی
کره ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه
شکلات ۱،۱/۲ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
شكر ١،١/٢ پيمانه
نمك نوک ق چ خ
وانیل
تخم مرغ ۳ عدد
مواد پنیری
پنیر ۴۵۰ گرم
شکر ۳/۴ ویا کمتر
وانیل
تخم مرغ ۲ عدد
۱-برای شروع کره رو آب کنین و شکلات رو بهش اضافه کنین هم بزنین تا آب بشه
۲-نمک اضافه کنین
۳-پودر کاکائو +وانیل اضافه کنین پودرکاکائو رو حتما الک کنین
۴-شکر رو مخلوط کنین
۵-تخم مرغ هاتون رو اضافه کنین و هم بزنین
۶-آرد الک شده رو اضافه کنین با لیسک هم بزنین
موادتون آمادس فقط سرعت عمل داشته باشین تا
شکلات و کره نبنده
از قالب ۲۵*۲۵ میتونین استفاده کنین
میتونین کلا نصف کنین و از قالب کوچک استفاده کنین
مقداری از مواد رو بردارین برای رویه
بلافاصله مواد پنیری رو آماده کنین و روی مواد کیک بریزین
مواد پنیری
۱-پنیر رو به همراه وانیل هم بزنین با همزن برقی تا باز بشه
۲-تخم مرغ و شکر رو اضافه کنین
۳-روی مواد کیک بریزین
۴-با مواد کیک روی. کرم پنیری طرح دلخواهتون رو بزنین
داخل فر به. دمای ‘۱۷۵
به مدت ۵۰ دقیقه بپزین
مواد پنیری بعد از ۵۰ دقیقه همچنان شل هست نگران نباشین
یه ساعت بیرون یخچال استراحت کنه و برش بزنین
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_مشهدی
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لبو
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساج_کباب
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک
مواد لازم 🥞از این مقدار با ملاقه نرمال ۸ عدد پنکیک دارین👌🏻
📌آرد ۳/۴ لیوان
📌تخم مرغ ۱ عدد
📌شکر ۲ ق غ خ
📌شیر ۳/۴ لیوان
📌کره یا روغن ۲۰ گرم حدودا ۲ ق غ خ
📌وانیل
📌بکینگ پودر ۱ ق چ خ
۱-شکر و تخم مرغ رو هم بزنین تا سفید و کف کنه (ترجیحا با همزن)
۲-شیر+کره رو اضافه کنین
۳-در آخر بکینگ پودر و آرد الک شده اضافه کنین هم بزنین تا یکدست بشه
۴-تابه کوچک رو داغ کنین به اندازهی یک ملاقه داخل ظرف بریزین حدود۲ دقیقه صبر کنین وقتی روش حباب زد برگردونین و ۲ دقیقه سمت دیگه
پنکیک شما آمادس نگم چقدر لطیف و خوشمزس گذینهی مناسب صبحانه
درست کنین و لذت ببرین😋✌🏻🥞
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خاگینه_قالبی
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاسه_مرغ
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سینه_مرغ_آبدار
مواد لازم:
1 کیلو سینه مرغ
برای سس:
80 میلی شیر
50 میلی روغن زیتون(یا روغن مایع)
1 قاشق غذاخوری سرپر رب گوجه فرنگی
3 حبه سیر له شده
1 قاشق مرباخوری آویشن
1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده (پول بیبر)
نصف قاشق مرباخوری فلفل سیاه
نصف قاشق مرباخوری ادویه کاری
نمک
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
هدایت شده از تدریس یار پایه نهم
به بزرگترین مجموعه دانشآموزی در #ایتا بپیوندید.
🌺دریافت #نمونهسوال، #جزوه و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇
کلاس اولی ها 👇👇👇
@tadriis_yar1
کلاس دومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar2
کلاس سومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar3
کلاس چهارمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar4
کلاس پنجمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar5
کلاس ششمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar6
کلاس هفتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar7
کلاس هشتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar8
کلاس نهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar9
کلاس دهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar10
کلاس یازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar11
کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar12
کانال کلی برای معلمان
@tadriis_yar
کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات
@ltmsme
کانال ایده و نقاشی و کاردستی
@naghashi_ghese
کانال فیلم و قصه کودکانه
@ghesehayekoodakaneeh
کانالی حاوی مطالب مفید فرهنگی و پرورشی ویژه اولیا و معلمان
@madrese_yar
کانال ترفند و خلاقیت
@khalaghbashh
کانال آشپزی و نکات جالب
@ashpaziibaham
کانال خانواده سبز
@familygreen
هدایت شده از تدریس یار پایه دوازدهم
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
هدایت شده از تدریس یار پایه دوازدهم
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#لقمه_جذاب
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_کلم
گل کلم متوسط یک چهارم (حدود ۴۰۰ گرم)
یک لیوان آرد سوخاری
تخم مرغ یک عدد
نصف لیوان نشاسته ی ذرت
هویج متوسط رنده ریز
پیاز جعفری
نمک و فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه و پودر سیر و آویشن
کلم حتما با آب پخته شود ....
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_لاکچری
با صدا ببینید🔈
مواد لازم براي چهار نَفَر :
١: جو پرك يك و نيم ليوان
٢: يك عدد هويج رنده شده
٣: يك عدد پياز
٤: پانزده شاخه جعفري
٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك
٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان
٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله
سس سوپ :
١: دو قاشق غذاخوري آرد
٢: يك ليوان شير
٣: ده تا پانزده گرم كره
مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_اسفناج
با صدا ببینید🔈
اسفناج حدود ۵۰۰ گرم
خمیر یوفکای
پنیر پیتزا یا پنیر خامه ای
قارچ در صورت دلخواه
سیر 1حبه
نمک ، فلفل ، زردچوبه،پولبیبر
تخم مرغ یک عدد
آب یا شیر نصف استکان
زده تخم مرغ 1عدد
کنجد و سیاه دونه
اول از همه اسفناج هارو شسته و ساقه های بلندش رو کوتاه میکنیم،خشک که شد،داخل تابه با یکم روغن زیتون یا روغن مایع به همراه قارچ و یک حبه سیر رنده شده و فلفل و پاپریکا و نمک و ادویه کاری تفت میدیم تا اسفناج ها و قارچ آب بندازن بعد مواد اسفناج و قارچمون که آماده شد،داخل یه کاسه میریزیم میزاریم کنار یدونه تخم مرغ رو با یکم فلفل و نصف استکان آب(یا شیر) حسابی مخلوط میکنیم تا لختگی تخم مرغ بره،میزاریم کنار. خمیر یوفکا رو ۲ لایه روی یه سطح پهن میکنیم،از مواد تخم مرغی بهش میزنیم و از قسمت طول خمیر مواد اسفناج و قارچ رو میریزیم و از همون سمت طول خمیر آهسته لول میکنیم،خمیر لول شده رو داخل ظرف دایره،بصورت حلقوی میچینیم،بعد با زرده تخم مرغ رومال میکنیمش و روش کنجد و سیاه دونه میریزیم ، میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_پیتزایی 🥳🥳🥳🥳
▫️پیاز متوسط یک عدد
▫️سیب زمینی متوسط یک عدد
▫️گوشت چرخ شده ۲۵۰گرم
▫️قارچ هشت عدد
▫️سوسیس نگینی خردشده یک پیمانه ▫️ادویه: نمک،آویشن،فلفل سیاه،پودر lپاپریکا،زرد چوبه به مقدارلازم
▫️پنیر پیتزا به مقدار لازم
▫️نان لواش نرم به مقدار لازم🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیبِ بستنی با اسپرسو رو امتحان کردی تا حالا؟😋🤌🏻
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پانصد گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد تخم مرغ
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زردچوبه،دارچین، پودر سیر و ریحان خشک
یک عدد پیازِ رنده و آبگیری شده رو با هم مخلوط کنین و با دست خوب ورز بدین
روی نایلون به شکل مستطیل پهن کنین
روش پنیر پیتزا بریزین و با وردنه صاف کنین
از یک طرف به آرومی رول کنین، دورش نایلون بپیچید و پنج ساعت داخل فریزر بزارین
دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی نمک هم بزنین
یک پیمانه شیر
هفت قاشق غذاخوری آرد اضافه و یکدست کنین
رول گوشت رو از یخچال خارج کنین و برش بزنین
رولت ها رو داخل مواد بزنین و داخل تابه، دو طرفش رو سرخ کنین
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شکم_پر
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_شور
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_تنوری
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_کاسه_ای
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدس_پلو
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#فینگر_فود پنیری👩🍳
مواد لازم 🥣 :
پیاز : یک عدد🧄
سینه مرغ : یک عدد🍗
فلفل دلمه ای : یک عدد🌶(مثلا فلفل دلمه س☹️)
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری🍅
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا : به مقدار لازم🧂🥄
نان لواش یا ترتیلا یا تافتون : یک بسته 🌮
پنیر پیتزا : به مقدار لازم🧀
جعفری، نعنا، پونه و... : برای تزئین☘️
انواع سس : برای تزئین🥫
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
نبات فوری چگونه تهیه میشود؟😍😋
🍶شیر یا آب یک لیوان
🍥شکر سه لیوان
🍮زعفرون وعرق هل به مقدار دلخواه 🥤من دو قاشق زعفرون غلیظ زدم وسه قاشق عرق هل
☕️طرز تهیه:
شیر وشکر رو روی حرارت متوسط بزارید وگهگاهی هم بزنید تا به غلظت ایده آل در بیاد در حدی باشه که مایع غلیظ وسنگین بشه ولی به کف قابلمه نچسبه.
بعد ته یه سینی فلزی رو کمی با روغن مایع چرب کنید ومواد رو داخل سینی بریزید وروش رو تا گرمه کمی خلال پسته وگلبرگ گل محمدی بریزید وبزارید در دمای محیط تا خودش رو بگیره.
من ۱۰دقیقه بعداز ریختن مواد داخل سینی اونا رو با چاقوی تیز برش زدم.
بعداز تهیه نبات بهتره در ظرف در بسته در فریز نگهداری کنید.
من اولین بارم بود که درست کردم وبسیار طعمشو دوس داشتم تقریبا مثل شکر پنیره ولی زعفرونی همراه چای محشر میشه.
فقط مثل نبات داخل چای حل نکنید بهتره
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_فسنجون_مجلسی😍😋
سينه و ران مرغ >> ١ كيلو
مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم
مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم
پياز>> ١ عدد
رب انار ترش>> ١ پيمانه
رب انار ملس>> ١ پيمانه
آب سرد >> ١ ليتر ❄️
زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ
شكر>> ٣قاشق غ خ
نمك>> ١/٢ قاشق چ خ
زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح
پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم بزنيد
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اکبرجوجه😍😋
جوجه زیر ۱ کیلو
کره محلی ۲۵۰ گرم روغن مایع تقریبا نیم لیتر
ادویه ها:
چوب دارچین ۱ عدد
هل ۱ عدد
میخک ۲ عدد
برگ بو ۱ عدد
رزماری تازه یا اویشن ۱ شاخه کوچک
نمک ۱ ق.غ
دان فلفل سیاه ۱۰ عدد
سس:
رب انار ۳ ق.غ
پودر گردو ۱ ق.غ
اگر رب ترش بود ۱ ق.چ عسل
زعفران دم کرده ۱ ق.چ
نکات مهم :
مرغ برای گرفتم بوی نامطبوع زمانیکه آب به جوش امد ۳ دقیقه بیشتر نجوشد . و بلافاصله خشک کنید و سرخ کنید .
حرارت پخت جوجه در حد ریز جوش باشه (حرارت خیلی کم) تقریبا ۹۰ تا ۹۲ درجه سانتیگراد .
مدت زمان پخت ۳ تا ۴ ساعت میباشد
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش