eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.6هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
19.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا داریم مدل لازانیا ولی بدون فر😍 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 مواد لازم برای خمیر: سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر فوری ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ آب ولرم۲ پیمانه آرد ذرت ۱ پیمانه آرد سفید شیرینی پزی ۳ پیمانه روغن نصف پیمانه برای داخل نان: سیبزمینی ۳ عدد فلفل تند ۲ عدد فلفل کاپی ۱ عدد نمک ۱ ق چ روغن ۵ ق غ پنیر چدار رنده شده زرده تخم مرغ ۱ عدد .ابتدا یک عدد سفیده ی تخم مرغ و دو پیمانه آب ولرم رو مخلوط میکنیم و ۱ ق غ شکر و ۱ ق چ نمک و ۱ ق غ پودر خمیر فوری و آرد ذرت و آرد شیرینی پزی و‌روغن اضافه و ورز میدیم حدود ده دقیقه با سلفون روش رو میپوشانیم و در جای گرم چهل الی یک ساعت استراحت میدیم و سیبزمینی و فلفل کاپیا و فلفل سبز رو خورد کرده و در روغن تفت میدیم و نمک میزنیم و خمیرو دوباره مقداری ورز و به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و از مواد داخلش ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته میچینیم و روش رو با پارچه میپوشانیم و یکربع دیگه استراحت میدیم و بعد زرده تخم مرغ رومال میکنیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه میپزیم کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
برای این غذا باید گردن گوسفندی داشته باشیم که اول از صبح گردن گوسفند رو با یه دونه پیاز و مقداری روچوبه گذاشتم خوب بپزه بعدش که خوب پخت یه دونه پیاز رنده کردم نیمه سرخ کردم بعد گوشت گردنی که از قبل پختم گذاشتم رو پیاز رنده شده مقداری نمک و فلفل زدم و نصف فنجان زعفرون دم کرده و مقداری زیره سیاه بعد در اون گذاشتم که گوشت گردن همراه پیازها سرخ بشه بعد نصف لیوان از اب گوشت ریختم روش درش رو گذاشتم تا همونجور که قشنگ طعم دار میشه با حرارت ملایم ابش هم به خوردش بره و خیلی غلیظ بشه درحدی که ابی نباشه باهاش بعد همراه پلو زعفرونی هویج پخته و لوبیا سبز پخته و سیب زمینی سرخ شده تو فر دورچین و سرو کردم کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر آدمی باید یه کیک یخچالی بلد باشه تا در مواقع اضطراری درست کنه😉 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
هدایت شده از Ltms
به بزرگترین مجموعه دانش‌آموزی در بپیوندید. 🌺دریافت ، و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇 کلاس اولی ها 👇👇👇 @tadriis_yar1 کلاس دومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar2 کلاس سومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar3 کلاس چهارمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar4 کلاس پنجمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar5 کلاس ششمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar6 کلاس هفتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar7 کلاس هشتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar8 کلاس نهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar9 کلاس دهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar10 کلاس یازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar11 کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar12 کانال کلی برای معلمان @tadriis_yar کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات @ltmsme کانال ایده و نقاشی و کاردستی @naghashi_ghese کانال فیلم و قصه کودکانه @ghesehayekoodakaneeh کانالی حاوی مطالب مفید فرهنگی و پرورشی ویژه اولیا و معلمان @madrese_yar کانال ترفند و خلاقیت @khalaghbashh کانال آشپزی و نکات جالب @ashpaziibaham کانال خانواده سبز @familygreen
هدایت شده از Ltms
با سلام و عرض ادب بنا به درخواست دوستان و همکاران و اولیا گروه درسی پایه های مختلف درسی تشکیل می‌شود. لینک را به همکاران گرامی بدهید . پایه اول دبستان https://eitaa.com/joinchat/2838561015C9b93b1c1bd پایه دوم دبستان https://eitaa.com/joinchat/2346058024C62b0905ada پایه سوم ابتدایی https://eitaa.com/joinchat/2348548343Ccc7ed234f2 پایه چهارم دبستان https://eitaa.com/joinchat/3129409822C99b9231cd9 پایه پنجم ابتدایی https://eitaa.com/joinchat/4038852895C73efe08774 پایه ششم ابتدایی https://eitaa.com/joinchat/2426208538C231a05d739 پایه هفتم متوسطه https://eitaa.com/joinchat/3152085278Cb69fdb9dd1 پایه هشتم متوسطه https://eitaa.com/joinchat/2360607016Cd3b70332c6 پایه نهم متوسطه https://eitaa.com/joinchat/2469003546C8ef86ce53b
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨استاک مرغ✨ 🔹موادلازم: فلفل دلمه ای. هویج. گوجه. پیاز. سیر. گشنیز.جعفری.اب مرغ. برگ بو. پودر زنجبیل.  چوب دارچین. ادویه. مرغ 🔶نکات 🔹میتونید به جای استفاده از آب مرغ یک عدد سینه و ران مرغو با ۴ پیمانه آب بپزین بعد مرغهارو جدا کنید و از آبش استفاده کنید ⠀ 🔹۷ الی ۸ ساعت بذارین تو فریزر بمونه بعد برش بزنید میتونید تو ظرف در بسته یا تو فویل بذارین و تا ۱ ساعت تو فریزر نگهداری کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨یک فست فود جالب✨ 🔹موادلازم: سیب زمینی. فلفل دلمه ای. کالباس. ذرت. پنیرپیتزا. نمک و فلفل 🔺دمای فر: ۱۸۰ درجه سانتیگراد 🔺 مدت زمان: حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه 🔺 فقط شعله پایین نوشجااان کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
18.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨کوکو پیتزا✨ 🔹موادلازم: فلفل دلمه ای. سوسیس. تخم مرغ. نمک. ادویه. پنیر پیتزا. ماست. جعفری. بیکینگ پودر. ارد سفید نوشجان کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨بادمجان شکم پر✨ یک اموزش اوردم متفاوت😍👌 🔹موادلازم: بادمجان. گوشت چرخ کرده. روغن. پیاز. جعفری. ادویه. سیب زمینی. کره. شیر. نمک. پنیر چدار. فلفل قرمز نوشجان کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨خمیر پیتزا✨ 🔹موادلازم: ارد سفید. اب. روغن مایع. شکر. نمک. بکینگ پودر. مخمر. 🔸روی خمیرها رو با چنگال سوراخ بزنید تا پف زیاد نکنه و بعد روش رو سس بزنید و پنیر پیتزا و بعد مخلفات پیتزا هر چی دوست دارید بریزید و دوباره پنیر و بعد اماده فر .حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه نسبت به دمای فرتون زمان می بره .باید قبلا لم فرتون دستتون باشه تا نسوزه. روش رو هم گریل یک دقیقه یا کمتر تا طلایی بشه بزنید‌ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨بوریتو مرغ✨ 🔹موادلازم: فیله مرغ. فلفل دلمه ای. پیاز. سیر. سس مایونز.سس کچاپ. نان ترتیلا. پنیر. ادویه. 🔹برای فیکس کردن لبه نان در یک کاسه آرد و آب را با هم مخلوط کنید، نان ها را طبق ویدیو کنار هم بچینید و لبه ها را روی هم فیکس کنید،سپس وسط نان پنیررنده شده بگذارید و بعد مخلوط مرغ را اضافه کنید و مجدد پنیر گذاشته و نان ها رو جمع کنید و کف سینی فر بذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15_20 قرار دهید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨مرغ لَوَنگی✨ اگه گفتین این غذا واسه کدوم شهره؟؟😀 🔹موادلازم: مرغ. ادویه. پیاز. روغن . گردو. رب االوچه. رب ازگیل یا انار. 🔹مرغ لونگی معمولا با گوجه و سیب زمینی سرخ شده میل میکنن کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨دیزی سنتی✨ به به بهترین غذای سنتی ایران😍😍 🔹موادلازم: نخود و لوبیا. گوشت. پیاز. سیر. سیب زمینی. گوجه فرنگی. رب گوجه. نمک. فلفل. لیمو عمانی ☺️نوشجان کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨رولت سیب زمینی✨ کیا عاشق این غذا هستن⁉️ دستا بالا😌 🔹موادلازم: سیب زمینی. شیر. سس مایونز. شوید خشک. خیارشور. ادویه. ژامبون. فلفل شیرین کاپی یا دلمه ای . هویج کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨کاپوی اسفناج✨ 🔹موادلازم: اسفناج. پنیر فتا. پنیر خامه ای. پنیر موزارلا. نمک و فلفل سیاه. پول بیبر. کره. جعفری. روغن زیتون. سیر 🔹ویدیو رو ببینید و قدم به قدم با من این عصرونه لذیذ و سالم رو درست کنین. کل زمان پخت رول کاپو ۲۰ دقیقه‌اس و باید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنین و  بعد از ۱۰ دقیقه، روغن و جعفری رو به رول بزنین و دوباره به فر برگردونین. 🔹راستی اگه پول بیبر نداشتین می‌تونین به جاش از پاپریکا استفاده کنین کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق انار کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۲ عدد نان تست فلفل دلمه ۲۵ گرم کره ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ گرم پنیر فتا ۲ عدد گوجه فرنگی خورد شده بدون پوست ۸ عدد تخم مرغ ۱ فنجان شیر روغن مایع نصف لیوان چای خوری ابتدا داخل ظرف نان تست هارو بچینید و با کره چرب کنید و مقداری پنیر پیتزا بپاشید و فلفل دلمه و گوجه فرنگی و پنیر ریخته و تخم مرغ و شیر و روغن رو با همزن زده و نصفیش رو روی مواد میریزیم و دوباره یک لایه نان تست گذاشته و بقیه مواد تخم مرغی و پنیر پیتزا رو ریخته و حدود ۲۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میذاریم😘 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ قارچ با سبزیجات . مواد لارم: 250 گرم قارچ 1 عدد هویج 1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد فلفل سبز 1 عدد پیاز 1-2 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری پر از آرد 1 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 4.5-5 لیوان آب گرم 1 لیوان شیر گرم شوید یا جعفری تازه خرد شده نمک و فلفل چاشنی سبزیجات (اختیاری) . طرز تهیه: هویج، فلفل کاپیا، فلفل سبز، پیاز و سیر را خیلی ریز خرد کنید،روغن زیتون و کره را در قابلمه مناسبی گرم کنید،پیاز و سیر را 1 دقیقه تفت دهید،سپس هویج های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید،بعد قارچ ها را اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید و در آخر فلفل ها را اضافه کنید و نیم دقیقه با هم تفت دهید،سپس آرد را اضافه کرده و با سبزیجات به مدت 1 دقیقه تفت دهید و بعد آب جوش را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه می پزیم و هر از گاهی هم می زنیم و در پایان پخت، حرارت را کمی کم کنید، 1 لیوان شیر گرم، نمک و فلفل و شوید یا جعفری را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و بعد از 10 دقیقه استراحت سرو کنید،نوش جان 🥦 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مرغ: ۱ کیلوگرم پیاز: ۳ عدد مغزگردو: ۱۰۰ گرم شکر: ۲ قاشق غذاخوری رب انار: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به مقدار لازم ابتدا مغزگردو ها را میکس یا چرخ می کنیم و پیاز ها میکس یا رنده می کنیم داخل تابه روغن ریخته و مرغ ها را به خوبی سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را داخل تابه ریخته و سرخ می کنیم، به ترتیب گردو، رب انار، شکر، نمک و ادویه ها را اضافه و تفت می دهیم و هم می زنیم.سه لیوان آب اضافه می کنیم بعد جوش آمدن مرغ ها را داخل مواد چیده، شعله را کم می کنیم و درب تابه را قرار می دهیم و حدود دو ساعت با شعله ملایم می پزیم.ابتدا با روغن بیشتر مرغ ها را سرخ می کنیم، روغن اضافه را برداشته و پیاز ها را سرخ می کنیم.مقدار شکر و رب انار به ذائقه شما (ملس، ترش) بستگی دارد و به اختیار می توانید کم یا زیاد کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای مرغ یا کتلت مرغ شایدم ناگت مرغ🤌 برای کباب تابه ای مرغ همه ی مواد همینه فقط سیب زمینی نمیخاد بجاش یکم دنبه و جعفری ساطوری بهش اضافه کنید و دیگه پودر سوخاری نمیخاد به شکل کباب داخل تابه گریل کنید برای ناگت مواد همینه فقط فلفل دلمه و سیب زمینی نمیخاد بجاش پنیر پیتزا اضافه کنید و یکم ضخیمتر شکلش بدین و داخل روغن غوطه ور بشه و سرخ بشه برای کتلت هم که مواد ویدیو هست موادی که استفاده شده:ترکیب ران و سینه ی مرغ مساوی،فلفل دلمه ای،پیاز و سیر، سیب زمینی پخته ،نمک و فلفل و پاپریکا پودر سوخاری برند پانکو هست. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شش انداز خرما شش انداز خرما مواد لازم: ۱-پیاز داغ ۳ ق.غ ۲-خرما ۱۰ الی ۱۲ عدد ۳-کشمش ۱ ق.غ ۴-زرشک (سلیقه ای) ۱ ق.غ ۵-گردو خرد شده ۲ ق.غ ۶-تخم مرغ ۴ عدد ۷-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم 🥦 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 این مدل مرغ خیلی آسون و خوشمزه س برای مهمونی هم میتونید توی دیس بچنید خیلی شیک میشه 😍😍😍 درست کردنشم که واضحه داخل سینه مرغ بدون استخون رو کاملا با چاقو خالی کنید فقط خیلی احتیاط کنید که بالا و پایین مرغ سوراخ نشه 😐که موادش موقع پر کردن بیرون بریزه⁣⁣ داخلش رو با زرشک و پیاز داغ یا حتی گردو خرد شده پر کنید یکمم به داخلش زعفرون بزنید ⁣⁣بعد بیرونش رو هم کاملا زعفرون بزنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید ⁣⁣حالا برای سسش یکم پیاز داغ ،برگ بو ،نمک،فلفل و ابجوش بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه حدودا نیم ساعته آماده س و مغز پخت میشه ⁣⁣بعد از پخت هم همین مدلی با سس میتونید سرو کنید هم مثل من یکم که خنک شد برش بدید با یه چاقو تیز و اره ای ،سسش هم توی کاسه کوچیک کنارش بذارید (اگه سرد شد که خیلی نمیشه میتونید گرمش کنید داخل مایکروفر )⁣ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧁اسلایس یخچالی فوری کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 ✅موادلازم:🔽🔽🔽 💕مرغ چرخ شده ترکیب سینه و ران 250 گرم 💕بادمجان کبابی سه عدد 💕گوجهء رنده شده سه عدد 💕رب یک قاشق 💕زعفران غلیظ مقداری 💕نمک فلفل پاپریکا به میزان لازم 💕پیاز رنده شده یک عدد 💕سیر دو حبه 💕روغن مقداری ✅طرزتهیه:🔽🔽🔽 💕سینه و ران مرغ و چرخ می کنیم و با پیاز رنده شده و زعفران و نمک و فلفل و پاپریکا خوب ورز میدیم و یکی دو ساعت داخل یخچال بهش استراحت میدیم. 💕با دست خیس کوفته ها رو شکل میدیم و تو روغن دو طرفشو سرخ می کنیم و یکم مجدد زعفرون میزنیم. 💕سه تا بادمجون رو کبابی و پوست میگیریم و لهش می کنین و تو روغنی که کوفته های مرغ رو سرخ کردیم با نمک و فلفل تفت میدیم. 💕بعد پنج دقیقه سه تا گوجه ی رنده شده رو اضافه می کنیم و وقتی آب گوجه کشیده شد سیر رنده شده و رب رو اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خوشرنگ شه. 💕کوفته هارو داخل سس میریزیم و بهش نصف لیوان آب جوش اضافه میکنیم و درب تابه رو میبندیم تا نیم ساعت کوفته هامون با سس جا بیفته. 💕بشدت خوشمزه میشه حتما درستش کنید و لذت ببرید😍 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🥜🍪 .کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی سوخاری کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
13.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 👩‍🍳مواد لازم: گوجه ۵ کیلو گل کم نسبتا بزرگ ۱ عدد کرفس یک بوته متوسط هویج ۷۰۰ گرم سیر ۱۰۰ گرم نمک ۳/۴ لیوان فرانسوی سرکه ۲ لیوان فلفل تند ۲ عدد ترخون خشک ۲ ق غ نعنا خشک ۱ ق غ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 برنج: ۵ پیمانه رشته پلویی: ۳ پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم مرغ : ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham