eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.6هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
18.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک بسته ژله هلو پودر ژلاتین ۲ ق غ هلو پوست گرفته شده و پوره شده ۵ عدد خامه ۱۰۰ گرم بستنے وانیلے ۱ لیوان شڪر نصف لیوان دسر ساده آسون و خیلے خوشمزه حتما امتحان ڪنید. ابتدا ژله هلو را با یک لیوان آب جوش هم زده و بعد نصف لیوان آب سرد روش بریزید و روے بخار ڪترے بزارید تا شفاف بشه. بعد ژلاتین را روے مقدار ڪمے آب سرد بپاشید و روے بخار ڪترے بزارید تا حل بشه وقتے آماده شد با ژله هلو قاطے ڪنید و در آخر سر به مواد اضافه ڪنید. هلو را در دستگاه مخلوط ڪن بریزید و پوره ڪنید و به بقیه مواد اضافه ڪنید. در قالب چرب شده م بریزید بعد در یخچال بمدت ۱۲ ساعت بزارید. وقتے آماده شد چند دقیقه بیرون یخچال بمونه لبه ها را با چاقو جدا و اگه قالبتون فلزے چند ثانیه در آب گرم بزارید تا از قالب به راحتے جدا بشه بعد روے ظرف مورد نظر برگردانید. من ڪمے خامه فرم گرفته تو فریزر داشتم رنگ صورتے هم داشت از اون استفاده ڪردم. از خامه صبحانه هم میشه استفاده ڪرد. @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پفکی مواد لازم : روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری ران مرغ : ۶ عدد بدون پوست عصاره مرغ : ۱ عدد حل شده در ۱ پیمانه آبجوش رزماری : ۴ شاخه سیر : ۴ حبه سیب زمینی پخته : ۳ عدد پنیرموزارلا : ۲۲۰ گرم آردگندم : ۱.۵ پیمانه فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری پودرخردل : ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ : ۴ عدد پودرسوخاری : ۱۵۰ گرم پولکی نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم. ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه. بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم. در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳😍😍 گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پرده سیرابی ۲ عدد نمک و فلفل سیاه فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری پیاز ۱ عدد مواد سس گوجه ۶ عدد نمک و فلفل سیاه روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری @ashpazburak
هدایت شده از Ltms
❌❌❌با فیلتر و به بزرگترین مجموعه دانش‌آموزی در بپیوندید. 🌺دریافت ، و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇 کلاس اولی ها 👇👇👇 @tadriis_yar1 کلاس دومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar2 کلاس سومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar3 کلاس چهارمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar4 کلاس پنجمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar5 کلاس ششمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar6 کلاس هفتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar7 کلاس هشتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar8 کلاس نهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar9 کلاس دهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar10 کلاس یازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar11 کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar12 کانال کلی برای معلمان @tadriis_yar کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات @ltmsme کانال ایده و نقاشی و داستان @naghashi_ghese
هدایت شده از تدریس یار پایه اول
📝📝📝📝 کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار 👇👇👇👇👇👇 از ابتدایی تا متوسطه ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️ کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن. با ما دیده شوید. جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه در ۱۵ کانال @teacherschool ✅✅✅✅✅✅✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🌺🍂صبح از راه رسید سبدش پر ز گل خور‌شید است نگهش آینه‌ے امید است هم نفس با همه مرغان خوش الحان سحر نغمه خوان غزل توحید است صبح آغوش گشودست بپا خیز و ببین با نگاهے ڪه پر از مهر و صفاست بخدا صبح قشنگ است قشنگ باغ پر نقش خدا ، رنگ به رنگ سهراب سپهرے صبحتون آراسته به مهر الهی🌹 ✅جهت سفارش ؛ https://eitaa.com/teacherschool ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @tadriis_yar
😍 سیب زمینی پخته معطر از غذاهای سنتی استان اردبیل است که در عین سادگی طعم فوق العاده ای دارد.این غذا را می توانید به عنوان پیش غذا و یا شام میل نمایید. مواد لازم سیب زمینی متوسط ... 3 عدد زیره سبز ... 1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده ... 1 قاشق غذاخوری سیر له شده ... 3 حبه تخم گشنیز ... 1 قاشق غذا خوری تخم رازیانه ... 1 قاشق غذا خوری پودر فلفل ... نصف قاشق غذا خوری فلفل سبز ... 2 الی 3 عدد خرد شده(بدون دانه ) زردچوبه ... به مقدار لازم برگ گشنیز ... به مقدار لازم نمک ... به مقدار لازم روغن ... به مقدار لازم طرز تهیه 1- ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید وبه شکل مکعب خرد کنید. 2- آب جوش را آماده کنید وسیب زمینی ها را به همرا نمک به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. پس از اینکه سیب زمنی ها پخت آب آن را بگیرید و بگذارید کنار. 3- در این مرحله در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود سپس دانه های زیره ، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تفت داده شوند تا زمانی که سیر و زنجبیل قهوه ای وطلایی شوند. 4- سپس در این مرحله دانه رازیانه له شده ، تخم گشنیز ، پودر فلفل را اضافه کنید ومقداری تفت دهید. 🌹
✍️ مواد لازم: خرما ٢٠٠ گرم آب ٢٥٠ ميلي ليتر معادل ١ پيمانه جوش شيرين نصف قاشق چايي خورى كره ١١٠ گرم شكر ١٨٠ گرم من شكر قهوه اي زدم تخم مرغ ٣ عدد آرد ٢٢٠ گرم دارچين اختيارى 🍜طرز تهيه: خرماي هسته گرفته را داخل ظرف مناسبي همراه آب روي حرارت قرارميديم تا جوش بياد با پشت چنگال خرماهارو له كنيد سپس حرارت را خاموش كرده و جوش شيرين را اضافه و مخلوط كنيدو اجازه دهيد خنك شود، شكر و كره به دماي محيط رسيده را با همزن برقي هم بزنيد وتخم مرغ ها را هم يكي يكي اضافه نموده و مخلوط كنيد. بعد از آن مواد خرما را كه خنك شده داخل مواد تخم مرغي بريزيد و با همزن برقي خوب هم بزنيد پس از مخلوط شدن موادباهم، آرد را هم اضافه كرده و مخلوط كنيد. كف قالب را كاغذ روغني قرار داده و مواد كيك را داخل قالب بريزيد، فر را با دماي ١٨٠ درجه از يك ربع قبل گرم كرده و قالب كيك را به مدت ٤٥ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا پخته شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه ی آسون و خوشمزه😍 ✨ ✨ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 گوجه ----> یک عدد هویج ----> ۲ عدد پیاز ----> ۱ عدد فلفل دلمه‌ای ----> ۱ عدد گشنیز ----> ۱ پیمانه فلفل شمشیری قرمز ----> ۱ عدد فلفل شمشیری سبز ----> ۱ عدد زنجبیل ----> ۲ بند انگشت سیر ----> ۳-۴ حبه چوب دارچین ----> ۱ عدد برگ بو ----> ۲ عدد آب مرغ ----> ۱ لیتر (یا چند تیکه مرغ و ۱ لیتر آب) روغن ----> ۱ پیمانه آرد قنادی یا نشاسته ذرت ----> ۱ پیمانه نمک ----> ۱ ق غ خ فلفل قرمز / پاپریکا ----> ۱ ق غ خ پودر تخم گشنیز ----> ۱ ق غ خ فلفل سیاه ----> ۱ ق غ خ زردچوبه ----> ۱ ق غ خ گراماسالا ----> ۱ ق غ خ پودر زیره ----> ۱ ق غ خ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍧🍦🍕 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیرترشی اعلا 🎥🔝 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
هدایت شده از Ltms
🖼 ...🔆 🍁صبح بوی زنـدگی 🍁بوی راستگویی 🍁بوی محبت و دوست داشتن 🍁بوی عشق و مـهربـانی می‌دهـد 🍁در روز آخر آبان 🍁آسمانتون آبی 🍁دلـتون از غـصهٔ دنیـا خـالی 🍁لطف خدا در زندگیتون جاری ☀️ سلام؛ صبحتون بخیر و نیکی و سرشار از لطف و رحمت بی کران 📲 ✅جهت سفارش ؛ https://eitaa.com/teacherschool ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @ltmsme
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طلوعی_دیگر...🔆 🍃بِسْمِ الله الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🍃آیت الطاف خدای کریم 🌸بِسْمِ الله الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌸نص صحیح است وکلام حکیم 🌺بِسْمِ الله الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺طایر فرخنده وحی قدیم 🌾بِسْمِ الله الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌾کعبه جان و دل اهل نعیم 🤲 خـدایـا بـه امـیـد تـو🤲 ☀️ سلام؛ صبحتون بخیر و مملو از سلامتی، صفا و صمیمیت @ghesehayekoodakaneeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشقاب مرغ و مارچوبه با سس خامه برای ۲ تکه سینه مرغ: پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز: نوک قاشق چای‌خوری(خیلی کم) فلفل‌سیاه و نمک شیر: ۱ لیوان (با ظرف در بسته، ۱ ساعت درون یخچال بزارید) بعد از یک ساعت، اونهارو خارج کنید، اجازه بدید هم دمای اتاق بشه (۱۰ دقیقه) و بعد اونهارو داخل ماهیتابه داغ به همراه روغن زیتون (یا هر روغنی) بخوابونید. ۲ الی ۳ دقیقه بعد برگردونید، حرارت رو کم کنید و ۲ دقیقه بعد شیر رو اضافه کنید. عالیه! مرغ هارو خارج کنید. یک عدد پیاز رو سرخ کنید تا کاراملی بشه! ۵ قاشق غذاخوری خامه، یک لیوان شیر، سیر تازه(یا خشک) و جعفری رو اضافه کنید (حرارت رو کم کنید) و مرغ هارو توی سس خامه بزارید. اجازه بدید ۵-۶ دقیقه بجوشه تا سس غلیظ بشه. مارچوبه رو توی ماهیتابه داغ بریزید، نمک و فلفل بزنید و ۳ دقیقه بعد یکم روغن زیتون بریزید. ۲-۳ دقیقه بعد آماده هست. سِرو کنید و نوش جونتون.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا خوشمزه در یک تابه برای 3 نفر مواد: 250 گرم اسپاگتی 1 عدد پیاز 2 حبه سیر فلفل قرمز تند 1 عدد 1 فنجان گوجه فرنگی رنده شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان  خامه (100 میلی لیتر) یا شیر 3 قاشق غذاخوری پارماسان یا چدار کهنه، باگت ازمیر 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک روی آن ریحان تازه و فلفل کاپیا پاشیدم. ▪️▪️▪️ آماده سازی: ابتدا روغن زیتون گرم می شود. پیاز و سیر ریز خرد شده را به مدت 3 دقیقه تفت دهید. سپس فلفل تند قرمز را اضافه می کنیم. اگه میخواین خیلی تلخ نباشه دانه هاش رو جدا کنید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. سپس خامه، پارماسان، نمک و ادویه را اضافه کرده و پس از چند نوبت مخلوط کردن، ماکارونی از قبل جوشانده و کمی سفت اضافه می کنیم. بعد از هم زدن خوب به صورت گرم سرو می شود. اگر پاستا بلافاصله بعد از پخت مصرف شود خوب است، زیرا سس را به همان شکلی که می ماند جذب می کند. اشتهاتون مبارک 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه قهوه و چهار مدل متنوع نوشیدنے کافے شاپی.😍 و جالبتر از همه این که قهوه‌ساز هم نمیخواد😋 دو قاشق غذاخورے نسکافه ، دوقاشق غذاخورے شکر ، دوقاشق غذاخورے آب ، با همزن برقے بقدرے هم بزنین تا اینجورے فرم بگیره. با همزن دستے هم میشه اما مدت طولانی‌ترے باید هم بزنین. قهوه ے دالگونا بهمین سادگے اماده شد حالا بریم باهاش چند مدل جذاب نوشیدنے درست کنیم.😊 براے مدل اول: داخل لیوان چند تکه یخ بریزین ، یڪ قاشق چایخورے شکر در صورت دلخواه ، وشیر ، درآخر چند قاشق قهوه دالگونا بریزین و کمے هم بزنین. مدل دوم: چندقطعه یخ ، آب سرد ، وچند قاشق دالگونا ، کمے هم بزنین . مدل سوم: یڪ قاشق چایخورے شکر، چند قاشق دالگونا ، شیر گرم ، مخلوط کنید، مجددا چند قاشق دالگونا ، کمیهم بزنین. مدل چهارم: دیواره‌ے لیوان رو با سس شکلاتے طرح بندازین ، چند قطعه یخ، یڪ قاشق چایخورے شکر ، شیر سرد، چند قاشق دالگونا ، سس شکلاتی، کمے هم بزنین . دالگونا رو داخل ظرف درددار تا چهار روز توے یخچال میتونید نگهدارے کنید.
ترفند_آشپزی چجوری میتونم رنگ خورش رو ثابت نگه دارم؟ هنگام اضافه کردن آبلیمو به خورش باید زیرش خاموش باشد اگر خورش درحال جوش خوردن باشد باعث تغییر رنگ میشود نوش جان 💝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر دستی . . خوشمزه بودن این برگر برای استفاده از گوشته که من ۲۰ درصد از گوشت گوسفندی استفاده کردم . . مواد لازم👇 گوشت ۷۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل سیاه مواد ماست و بادمجون👇 ماست ترش ۲ پیمانه بادمجون ۴ عدد سیر ۱ حبه لیمو نصف روغن زیتون ۲ قاشق نمک وفلفل سیاه پیاز کاراملی👇 پیاز ۳ عدد شکر قهوه ای ۱ قاشق سرکه بالزامیک ۲ قاشق نمک وفلفل سیاه 🍔🍛 @ashpazburak
👈اگر هنگام درست کردن سیب‌زمینی آب‌پز، ابتدا اجازه دهید آب جوش بیاید، سپس سیب‌زمینی ها را اضافه کنید؛ ویتامین‌های سیب زمینی حفظ خواهند شد و از بین نمیروند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مرغ تیکه شده پیاز درشت خلالی زعفرون دم کرده آبلیموی تازه فلفل سیاه فلفل دلمه ی رنگی روعن مایع سس کچاپ سس فرانسوی سیر رنده شده و نمک.... 🍔🍛 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشی بدون خمیرمایه ♡پیشی بدون خمیرمایه♡ 🥟مواد لازم👇🏻 ۱/۵ لیوان آب ولرم ۱ ق غ سرکه ۱ ق م نمک حدود ۴ لیوان آرد (کنترل شده بریزید) 🥟برای مواد داخلش👇🏻 نیم کیلو اسفناج ۱ عدد پیاز پنیر نمک پول بیبر 🥟طرز تهیه👇🏻 برای خمیر داخل ظرفی مواد رو ریخته و ورز می دیم یه خمیر خیلی نرمی نمیشه. برای مواد داخلش اسفناج ها رو خوب شسته و خرد می‌کنیم داخل تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و پیاز های نگینی خرد شده رو اضافه کرده تا وقتی که کمی طلایی بشن تفت میدیم سپس اسفناج ها رو اضافه می کنیم. وقتی اسفناج ها آبشو پس داد و دوباره جذب کرد نمک و پول بیبر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و از روی اجاق برمی داریم و می ذاریم خنک بشه. به اسفناج های خنک شده پنیر اضافه می کنیم خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم کرده و آرد پاشی می کنیم و با کمک وردنه بازش می کنیم. مواد داخلی خنک شده رو قسمت وسط خمیر قرار میدیم و خمیر رو می بندیم بعد با کمک چاقو کناره هاشو برش زده و خمیر رو داخل روغن سرخ می‌کنیم. نوش جان 🍔🍛 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم آرد قنادی حدودا ۲ تا ۲/۵ پ آب ولرم رو به داغ ۱ پ تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱ ق. چ خمیر مایه ۲/۵ ق. م شکر ۱ ق. مَ 🍔🍛 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ کتلت مرغ🥰 سلام به روی ماهتون مواد لازم مرغ (۱ کیلو) پیاز ( ۳۰۰ گرم) سیر (۱ حبه) کره نان تست ( ۶ تکه) شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر) مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری) نمک،فلفل و پاپریکا جعفری تازه کمی روغن برای سرخ کردن طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت بشه. 🍔🍛 @ashpazburak
طبقه اول كيك شكلاتي خورد شده با گردو خوردشدست، شش ق غ پنیر خامه اي رو با سه ق غ شير عسل كه ميتونين خودتون كم و زيادش كنين، همه مواد رو ميريزيم تو ميكسر تا صاف و يكدست بشه مقداري از موادمون برميداريم يك يا دو ق غ نوتلا و يك ق غ پودر كاكاو ريخته هم ميزنيم يكدست كه شد ميريزيم روي كيك مواد سفيد كه جدا كرده بوديم ميريزم و روشو با يك پاكت اوريو خوردشده مقداري كيك و پودر بادام مخلوط كردم و ريختم گذاشتم يخچال 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┄• °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 🌈خامه قنادی دو لیوان (حدود۳۰۰ گرم) 🌈پنیر خامه ای (۴ قاشق پر) 🌈نسکافه یا کافی میکس ۲ تا ۳ قاشق پر 🌈بيسکوئيت پتی بور دو بسته(بسته به اندازه ی ظرفتون ممکنه کمتر یا بیشتر لازم بشه) 🌈پودر کاکائو برای الک کردن روی دسر حتما بيسکوئيت ها رو اول داخل اسپرسو یا نسکافه ی دم شده ی سرد بزنید و مرطوب کنید بعد بچینید. من داخل کافی میکس زدم. از خامه ی صبحانه هم میتونید استفاده کنید که در اینصورت باید با کمی پودر قند مخلوط کنید و بزنید تا کمی فرم بگیره. در آخر پودر کاکائو روش الک کنین °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 قارچ ۲۰۰گرم فلفل سبز ۳ تا مرغ ۲۰۰ گرم تره ۵۰ گرم کره ۲۰ گرم پیاز یک عدد متوسط سس سویا دو قاشق غلیظ یا چهار قاشق رقیق(باید باشید چون سس سویا ها طعم و‌شوریش متفاوت هست) فلفل قرمز کنجد ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
طرز تهيه : آرد ٩٠٠گرم پودر قند ٤٠٠گرم روغن جامد يا كره ٣٥٠گرم هل دو ق غ براي مواد مياني: خرماي بدون پوست و هسته: ٤٠عدد پودر دارچين يك ق غ مغزگردوي خرد شده يك فنجان . ۳۰ گرم کره اب شده . خرما را كامل چرخ يا به كمك چنگال يكدست كرده،با پودر دارچين و کره و گردو مخلوط ميكنيم، بعدآرد را روي شعله ي ملايم تفت داده تا بوي خامي آن گرفته شود،اين مقدار آرد حدودا نيم ساعت زمان ميبرد سپس روغن را اضافه كرده،٥دقيقه ديگر تفت داده بعد از روي شعله برداشته،پودر قند و هل را اضافه كرده مواد را دو قسمت كرده؛ يك قسمت را كف ظرف پيركس (یا هر قالب دیگری)بيست سانتي ،که از قبل با کاغذ روغنی پوشاندیم ،پهن كرده سپس مایه ی گردویی را روي حلوا ريخته و بعد باقي حلوا... در اخر براي چند ساعت داخل يخچال قرار داده بعد برش ميزنيم (دقت كنيد كه آرد حتما با شعله ملايم تفت بخورد وگرنه بدرنگ و تيره خواهد شد) . .(همینطور اگر خواستید رنگ مواد خرماتون تیره تر باشه،یک و نیم قاشق غذاخوری پودرکاکائو بهش اضافه کنید) . . (اگر برای تزیین رنگینک از مغزها استفاده میکنید توی مرحله اخر قبل از گذاشتن توی یخچال،بپاشید روی سطح کار. اگر خواستید از پودر قند استفاده کنید بعد از خنک و سفت شدن روی کار الک کنید.) .. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗🐠 زردچوبه ۵۰گرم پودر زیره سیاه ۵۰گرم دارچین ۵۰ گرم فلفل سیاه ۵۰گرم پودر سیر ۳۰ گرم پودر پیاز ۳۰گرم تخم گشنیز ۳۰گرم هل ۲۰گرم میخک۲۰ گرم برگ بو ۲۰ گرم 🥦 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak