eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.6هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
14.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه کباب😀 مواد لازم : گوشت چرخ‌کرده ۱۵۰ گرم جعفری ۳۰ گرم ریحان ۵۰ گرم آرد یک ق پیاز ۱ عدد مواد سس : گوجه ۳ عدد پیاز ۱‌ عدد پنیر پیتزا اورگانو یا آویشن پاپریکا مواد سس ماست: ماست ۲ ق غ ارده ۱ ق غ لیمو ۱ عدد بادمجان ۱ عدد ریحان نان پیتا یا لواش ⤹ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🐠🎈☘ 😍🎊یه دنده کبابی بی نظیر و عالی🦋🍎👏 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
17.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🐠🎈☘ 😍🎊این‌نون خوش طعم و چقدر جذابه🦋🍎👏 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مرغ: ۱ کیلوگرم پیاز: ۳ عدد مغزگردو: ۱۰۰ گرم شکر: ۲ قاشق غذاخوری رب انار: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به مقدار لازم ابتدا مغزگردو ها را میکس یا چرخ می کنیم و پیاز ها میکس یا رنده می کنیم داخل تابه روغن ریخته و مرغ ها را به خوبی سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را داخل تابه ریخته و سرخ می کنیم، به ترتیب گردو، رب انار، شکر، نمک و ادویه ها را اضافه و تفت می دهیم و هم می زنیم.سه لیوان آب اضافه می کنیم بعد جوش آمدن مرغ ها را داخل مواد چیده، شعله را کم می کنیم و درب تابه را قرار می دهیم و حدود دو ساعت با شعله ملایم می پزیم.ابتدا با روغن بیشتر مرغ ها را سرخ می کنیم، روغن اضافه را برداشته و پیاز ها را سرخ می کنیم.مقدار شکر و رب انار به ذائقه شما (ملس، ترش) بستگی دارد و به اختیار می توانید کم یا زیاد کنید 🥗🍔 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه گوشت😋😍 🥗🍔 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 • اسفناج ۱ کیلو • پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم • پنیر فتا ۵۰ گرم • پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم • نمک و فلفل سیاه • پول بیبر ۱ قاشق چای خوری • کره ۱۰ گرم • جعفری ۲ قاشق چای خوری • روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری • سیر ۱ حبه ویدیو رو ببینید و قدم به قدم با من این عصرونه لذیذ و سالم رو درست کنین. کل زمان پخت رول کاپو ۲۰ دقیقه‌اس و باید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنین و بعد از ۱۰ دقیقه، روغن و جعفری رو به رول بزنین و دوباره به فر برگردونین. راستی اگه پول بیبر نداشتین می‌تونین به جاش از پاپریکا استفاده کنین 🥗🍔 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت گوسفندی 😍😋 در تهیه این چلو گوشت من از راسته گوشفندی استفاده کردم. شما میتونید از ماهیچه، سردست و حتی ران گوسفندی هم استفاده کنید. . مرحله اول برش دادن پیاز‌ها، راسته گوسفندی و سیر هست. پیاز: ۵ عدد راسته گوسفندی سیر: ۲ بته (یکی ریز شده و دیگری سالم) . مثل من اونهارو توی قابلمه بریزید ادویه‌ها و آب بریزید و اجازه بدید حدود ۴ ساعت به خوبی بپزه. ادویه‌ها: دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری (سر پُر) زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری (سر پُر) پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری (سر پُر) پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری (سر پُر) فلفل سیاه و نمک یک ساعت آخر پخت، کته بار بزارید و نیم ساعت آخر پخت، سیب‌زمینی رو بُرش بدید، نمک، فلفل‌سیاه و روغن زیتون بزنید و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید تا‌کباب بشه. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش خوراک لوبیا👌 👨‍🍳کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماهی رو با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید. داخل تابه گریل اونو سرخ کنید سبزیجات رو هم داخل همون تابه سرخ کنید روغن لازم نداره همون مقداری که به ماهی زدین کافیه. دوستان ماهی سالمون ادویه لازم نداره اما اگه با ماهی های دیگه خواستین درست کنین و دوست دارین مزه دار باشه از پودر تخم گشنیز، ادویه ماهی، پودر زنجبیل، سیر و پیاز، فلفل، زیره یا هر ادویه دلخواه میتونید استفاده کنید 👨‍🍳کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای تهیه پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز خوشرنگ مثل فلفلای من که وقتی تو مغازه چشمم بهشون خورد فکر کردم مصنوعین اینقدر که خوشگل بودن اینقدر دلبری کردن تا خریدمشون این ادویه برای مرغ ناگت مرغ انواع خورشت ها انواع سالاد ها سس ها ماکارونی انواع کو کو ها و کتلت استفاده میشه و خیلی خوشمزش میکنه تو فروشگاه ها میشه امادش رو هم پیدا کرد ولی چیزی که خوده ادم ادرست کنه یه چیز دیگست امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد فقط دوسه روز طول میکشه که خشک بشه و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب بشه چون تو محیط بمونه دوباره نرم میشه بعد از اینکه پودر شد هم یک روز بمونه تا کامل خشک بشه بعد تو هر شیشه ای که دارید میتونید نگه داری کنید 👨‍🍳کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🍆🍆 👨‍🍳کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪😍😋 آرد سفید حدود ۳۵۰_۳۰۰ گرم (تقریبا دو تا دو ونیم لیوان،البته ارد کم کم و تا جایی ریخته شود که خمیر کاملا لطیفی شکل گیرد ممکنه کمتر یا حتی کمی بیشتر ازاین میزان هم استفاده شود زیاد ازحد نریزین بافت نون سفت میشه) خمیر مایه ۱ق غ سرصاف شیر ولرم ۱/۲لیوان روغن مایع یا کره اب شده ۱/۳لیوان وانیل کمی زعفران دم کرده ۱ق غ (دلخواهه اگر خواستین رنگ خمیر زردرنگ بشه) شکر ۲ق غ سرپر شیرخشک ۲ق غ (نداشتین حذف بشه) تخم مرغ کوچک ۱عدد مواد لازم برای بین خمیر: خرمای پوست وهسته گرفته ۳۰۰گرم گردوی نگینی،پودرهل،پودر دارچین به مقدار لازم کره ۱ق غ 👨‍🍳کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهیِ شکم پُرِ گِردِبیج مردم شمال ایران رسم دارند روز اول سال نو ماهی سفید بخورند (ماهی سفید، یک از ماهی های پر طرفدار دریای کاسپین است) این غذا به روش های مختلفی طبخ میشود و روشی که من برای طبخ انتخاب کردم یک روش سنتی و محلی در منطقه ما هست که به آن گردبیج میگویند. در این روش داخل شکم ماهی را با مواد مقوی مثل گردو، رب انار سیر و سبزیجات محلی، اَشپَل (تخم ماهی سفید) پر میکنند و آن را به روش "سَر تَش، بُن تَش" که یک روش قدیمی و محلیِ تنوری کردن است درست می کنند. برای طبخ تنوری ماهی تعدادی چوب زیر ماهی قرار دادم، به این دلیل که ماهی به کف تابه نچسبد. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 برای ۴ نفر: هویج: ۲ عدد متوسط پیاز: ۱ عدد سیب زمینی ۲ عدد متوسط (خیلی بزرگ نباشه) گوجه فرنگی: نیم کیلو پودر سیر، فلفل سیاه، زردچوبه: ۱ قاشق چایی‌خوری از هر کدام نمک: ۲ قاشق چایی‌خوری آب: ۴ لیوان رشته ورمیشل: ۳ قاشق‌ غذاخوری جعفری خوردشده: ۱ قاشق غذاخوری آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری ۱۵ دقیقه بعد از اضافه کردن ورمیشل، کره و جعفری، آبغوره رو اضافه کنید. ۲ دقیقه بعد از اضافه کردن آبغوره، سوپ شما آماده هست. مدت زمان پخت: حدود ۲ ساعت کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
28.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ماکارونی ساده1 بسته، ماکارونی فرم دار1 بسته، گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم، رب ۲ ق غ که بستگی به کیفیتش داره، پیاز 1 عدد، لازانیا تعدادش بستگی به بزرگی و کوچکی قابلمه دارد، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن 🔴در تابه پیاز را تفت داده زردچوبه زده گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را اضافه و تفت داده رب را اضافه میکنیم اب ریخته تا رب در مواد حل شود بعد تابه را روی شعله ملایم گذاشته درش را حتماً میگذاریم تا مواد جا بیفته در قابلمه آب ریخته جوش که اومد ماکارونی فرم دار را ریخته نمک و روغن می ریزیم. کمی که نرم شدن ماکارونی ساده را اضافه میکنیم. نباید زیاد نرم بشن وگرنه ماکارونی شفته میشه بعد آبکش کرده و با مواد گوشتی مخلوط میکنیم برای تهدیگ لازانیا: آب که جوش اومد لازانیا را به تعداد دلخواه در آب جوش ریخته نرم که شد آبکش کرده در قابلمه روغن ریخته داغ شد کمی زردچوبه زده و لازانیا را کمی به کف قابلمه مالیده بعد میچینیم و ماکارونی ها را روی لازانیا ریخته بعد از نیم ساعت نوش جان کنید🥰 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
19.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳(غذالبنانی) برای سس: بادمجون ۲ عدد شیر ۲ لیوان (۴۰۰ میلی لیتر) پنیر پیتزای رنده شده نصف فنجان آرد نصف فنجان نمک و فلفل سیاه کره ۳۰ گرم روغن برای کوفته: گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۲ حبه تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری نصف فنجان روغن مایع ۲ ق غ نمک،فلفل سیاه، پودر فلفل شیرین( یا پودر پاپریکا ) واسه اون سس خوشرنگ هم کافیه یکم روغن زیتون رو گرم کنید و بهش یه ذره پودر فلفل شیرین ( یا پودر پاپریکا) اضافه کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمول جادویی قرمه سبزی کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
للک يا گمنه همون بلغور گندم خرد شده ست که هر شهر به يه اسم ميشناسنش و با شيوه هاي متفاوتي طبخ ميشه. شما چه سيش ميگين؟ و خوشحال ميشيم با شيوه طبخ اين غذا تو شهر شما آشنا بشيم ساده ترين روش پخت للک اينه که يه پياز داغ بگيريم و زردچوبه و يک قاشق مرباخوري رب گوجه اضافه کنيم و به ازاي هر پيمانه للک بو داده يک و نيم تا دو پيمانهدفعه ي اول به ازاي هر پيمانه للک يک پيمانه آب مرغ اضافه ميکنيم و شعله اجاق گاز رو خاموش ميکنيم و در مرحله دوم به ازاي هر پيمانه للکي که پختيم اگر دونه هاي للک درشت باشه نصف پيمانه آب مرغ و اگر دونه هاي للک ريز هست ربع پيمانه آب مرغ اضافه ميکنيم. و بعد از پانزده دقيقه استراحت ، للک رو دم ميديم. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🐠🎈☘ 😍🎊تا فصل گرما تموم نشده این دوغ رو توی ظرف یا سفالی درست کنید و با غذا میل کنید☘🍄 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین مرغ فسنجونی😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشکنه کشک☺️ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بادمجون شکم پر☺️ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش اوماج😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جغوربغول😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
سلام شیره ی انگور نیاز به تجربه ی زیاد داره چون صاف شدن آب انگور نکاتی میخواد ما از پریروز مشغولیم چون مقدار انگور زیاد برای اینکه خوب آبش گرفته شه دون کردیم بعد از اون ریختیم داخل گونی که ضخیم باشه و لعاب انگور نریزه بیرون و با پوشیدن چکمه ی تمیز و لگد کردن آبش خوب می گیریم ظرف مخصوص داره اگه نداشتین ی قابلمه بر می دارید روش آبکش روحی میذارید گونی انگور هم روی اون قرار داده میشه که موقع لگد کرد آب از آبکش خارج بشه بعد از این مراحل خاک سفید که تو عطاریها هم موجود هست می ریزیم داخل آب انگور خوب هم می زنیم بعد ز اون شب تا صبح باید بمونه تا گل ته نشین بشه و آب شفاف و صاف انگور دیده بشه آب انگور را به آرامی داخل ظرف دیگه میریزن تا گل بالا نیاد و باهاش مخلوط بشه و روی اجاق میذارن تا دو سوم آب انگور بجوشه و شیره آماده بشه کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
🌹🌸🌹🌸 زمانی که به هدر میرود... همان، ثروتی است که از دست میرود! سلام🌺❤️ امروز تمرین کنیم تمام وقت خود را بر روی هدف اصلی مان متمرکز کنیم🍃❤️🌺🌹🌸🌹🌸🌺❤️🍃 •┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈۰ مطالب مفید علمی و فرهنگی پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی @madrese_yar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیاپلو باگوشت تکه ای😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاس کباب😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham