eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.6هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای تهیه پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز خوشرنگ مثل فلفلای من که وقتی تو مغازه چشمم بهشون خورد فکر کردم مصنوعین اینقدر که خوشگل بودن اینقدر دلبری کردن تا خریدمشون این ادویه برای مرغ ناگت مرغ انواع خورشت ها انواع سالاد ها سس ها ماکارونی انواع کو کو ها و کتلت استفاده میشه و خیلی خوشمزش میکنه تو فروشگاه ها میشه امادش رو هم پیدا کرد ولی چیزی که خوده ادم ادرست کنه یه چیز دیگست امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد فقط دوسه روز طول میکشه که خشک بشه و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب بشه چون تو محیط بمونه دوباره نرم میشه بعد از اینکه پودر شد هم یک روز بمونه تا کامل خشک بشه بعد تو هر شیشه ای که دارید میتونید نگه داری کنید 👨‍🍳کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🍆🍆 👨‍🍳کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪😍😋 آرد سفید حدود ۳۵۰_۳۰۰ گرم (تقریبا دو تا دو ونیم لیوان،البته ارد کم کم و تا جایی ریخته شود که خمیر کاملا لطیفی شکل گیرد ممکنه کمتر یا حتی کمی بیشتر ازاین میزان هم استفاده شود زیاد ازحد نریزین بافت نون سفت میشه) خمیر مایه ۱ق غ سرصاف شیر ولرم ۱/۲لیوان روغن مایع یا کره اب شده ۱/۳لیوان وانیل کمی زعفران دم کرده ۱ق غ (دلخواهه اگر خواستین رنگ خمیر زردرنگ بشه) شکر ۲ق غ سرپر شیرخشک ۲ق غ (نداشتین حذف بشه) تخم مرغ کوچک ۱عدد مواد لازم برای بین خمیر: خرمای پوست وهسته گرفته ۳۰۰گرم گردوی نگینی،پودرهل،پودر دارچین به مقدار لازم کره ۱ق غ 👨‍🍳کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهیِ شکم پُرِ گِردِبیج مردم شمال ایران رسم دارند روز اول سال نو ماهی سفید بخورند (ماهی سفید، یک از ماهی های پر طرفدار دریای کاسپین است) این غذا به روش های مختلفی طبخ میشود و روشی که من برای طبخ انتخاب کردم یک روش سنتی و محلی در منطقه ما هست که به آن گردبیج میگویند. در این روش داخل شکم ماهی را با مواد مقوی مثل گردو، رب انار سیر و سبزیجات محلی، اَشپَل (تخم ماهی سفید) پر میکنند و آن را به روش "سَر تَش، بُن تَش" که یک روش قدیمی و محلیِ تنوری کردن است درست می کنند. برای طبخ تنوری ماهی تعدادی چوب زیر ماهی قرار دادم، به این دلیل که ماهی به کف تابه نچسبد. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 برای ۴ نفر: هویج: ۲ عدد متوسط پیاز: ۱ عدد سیب زمینی ۲ عدد متوسط (خیلی بزرگ نباشه) گوجه فرنگی: نیم کیلو پودر سیر، فلفل سیاه، زردچوبه: ۱ قاشق چایی‌خوری از هر کدام نمک: ۲ قاشق چایی‌خوری آب: ۴ لیوان رشته ورمیشل: ۳ قاشق‌ غذاخوری جعفری خوردشده: ۱ قاشق غذاخوری آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری ۱۵ دقیقه بعد از اضافه کردن ورمیشل، کره و جعفری، آبغوره رو اضافه کنید. ۲ دقیقه بعد از اضافه کردن آبغوره، سوپ شما آماده هست. مدت زمان پخت: حدود ۲ ساعت کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
28.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ماکارونی ساده1 بسته، ماکارونی فرم دار1 بسته، گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم، رب ۲ ق غ که بستگی به کیفیتش داره، پیاز 1 عدد، لازانیا تعدادش بستگی به بزرگی و کوچکی قابلمه دارد، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن 🔴در تابه پیاز را تفت داده زردچوبه زده گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را اضافه و تفت داده رب را اضافه میکنیم اب ریخته تا رب در مواد حل شود بعد تابه را روی شعله ملایم گذاشته درش را حتماً میگذاریم تا مواد جا بیفته در قابلمه آب ریخته جوش که اومد ماکارونی فرم دار را ریخته نمک و روغن می ریزیم. کمی که نرم شدن ماکارونی ساده را اضافه میکنیم. نباید زیاد نرم بشن وگرنه ماکارونی شفته میشه بعد آبکش کرده و با مواد گوشتی مخلوط میکنیم برای تهدیگ لازانیا: آب که جوش اومد لازانیا را به تعداد دلخواه در آب جوش ریخته نرم که شد آبکش کرده در قابلمه روغن ریخته داغ شد کمی زردچوبه زده و لازانیا را کمی به کف قابلمه مالیده بعد میچینیم و ماکارونی ها را روی لازانیا ریخته بعد از نیم ساعت نوش جان کنید🥰 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
19.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳(غذالبنانی) برای سس: بادمجون ۲ عدد شیر ۲ لیوان (۴۰۰ میلی لیتر) پنیر پیتزای رنده شده نصف فنجان آرد نصف فنجان نمک و فلفل سیاه کره ۳۰ گرم روغن برای کوفته: گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۲ حبه تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری نصف فنجان روغن مایع ۲ ق غ نمک،فلفل سیاه، پودر فلفل شیرین( یا پودر پاپریکا ) واسه اون سس خوشرنگ هم کافیه یکم روغن زیتون رو گرم کنید و بهش یه ذره پودر فلفل شیرین ( یا پودر پاپریکا) اضافه کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمول جادویی قرمه سبزی کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
للک يا گمنه همون بلغور گندم خرد شده ست که هر شهر به يه اسم ميشناسنش و با شيوه هاي متفاوتي طبخ ميشه. شما چه سيش ميگين؟ و خوشحال ميشيم با شيوه طبخ اين غذا تو شهر شما آشنا بشيم ساده ترين روش پخت للک اينه که يه پياز داغ بگيريم و زردچوبه و يک قاشق مرباخوري رب گوجه اضافه کنيم و به ازاي هر پيمانه للک بو داده يک و نيم تا دو پيمانهدفعه ي اول به ازاي هر پيمانه للک يک پيمانه آب مرغ اضافه ميکنيم و شعله اجاق گاز رو خاموش ميکنيم و در مرحله دوم به ازاي هر پيمانه للکي که پختيم اگر دونه هاي للک درشت باشه نصف پيمانه آب مرغ و اگر دونه هاي للک ريز هست ربع پيمانه آب مرغ اضافه ميکنيم. و بعد از پانزده دقيقه استراحت ، للک رو دم ميديم. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🐠🎈☘ 😍🎊تا فصل گرما تموم نشده این دوغ رو توی ظرف یا سفالی درست کنید و با غذا میل کنید☘🍄 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین مرغ فسنجونی😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشکنه کشک☺️ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بادمجون شکم پر☺️ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش اوماج😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جغوربغول😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
سلام شیره ی انگور نیاز به تجربه ی زیاد داره چون صاف شدن آب انگور نکاتی میخواد ما از پریروز مشغولیم چون مقدار انگور زیاد برای اینکه خوب آبش گرفته شه دون کردیم بعد از اون ریختیم داخل گونی که ضخیم باشه و لعاب انگور نریزه بیرون و با پوشیدن چکمه ی تمیز و لگد کردن آبش خوب می گیریم ظرف مخصوص داره اگه نداشتین ی قابلمه بر می دارید روش آبکش روحی میذارید گونی انگور هم روی اون قرار داده میشه که موقع لگد کرد آب از آبکش خارج بشه بعد از این مراحل خاک سفید که تو عطاریها هم موجود هست می ریزیم داخل آب انگور خوب هم می زنیم بعد ز اون شب تا صبح باید بمونه تا گل ته نشین بشه و آب شفاف و صاف انگور دیده بشه آب انگور را به آرامی داخل ظرف دیگه میریزن تا گل بالا نیاد و باهاش مخلوط بشه و روی اجاق میذارن تا دو سوم آب انگور بجوشه و شیره آماده بشه کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
🌹🌸🌹🌸 زمانی که به هدر میرود... همان، ثروتی است که از دست میرود! سلام🌺❤️ امروز تمرین کنیم تمام وقت خود را بر روی هدف اصلی مان متمرکز کنیم🍃❤️🌺🌹🌸🌹🌸🌺❤️🍃 •┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈۰ مطالب مفید علمی و فرهنگی پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی @madrese_yar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیاپلو باگوشت تکه ای😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاس کباب😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت ماهی سالمون😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج پلو😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
همیشه به ما گفتن که زندگی تو زمان حال لذت دیگه ای داره،میگن گذشته که دیگه گذشت و آینده هم که هنوز نیومده، ولی من فکر میکنم گاهی اوقات برای ما فکر کردن به گذشته حکم لذت از زمان حال رو داره، مثلا فکر کن در زمان کنونی با یه عالمه مشکل تو آپارتمان تنگ و تاریکی نشستی و داری به گذشته فکر میکنی، به خونه ی باصفای مادربزرگت، داری به اون زمان فکر می‌کنی که دور از هر دغدغه ای به بچه ها تو حیاط بازی میکردی، داری به اون زمان فکر می‌کنی که هیچکس استرس آینده رو نداشت، به نظر من که گاهی اوقات فکر کردن به گذشته یعنی لذت از زمان حال❤ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادگاری های خوشمزه🤗🤩 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
17.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🐠🎈☘ 😍🎊این باقالا پلو با ماهی در کنار یه سالاد عجب می چسبه☘🍄 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
17.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🐠🎈☘ 😍🎊رسپی این غذای و جدید رو برای دوستات هم بفرست که اونا هم یادبگیرن و استفاده کنن☘🍄 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🐠🎈☘ 😍🎊انقدر و و بو هست این غذا، واقعا حیفه از دستش بدید☘🍄 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : سینه مرغ ۲ عدد زرشک رب گوجه🥫 روغن مایع کره🧈 پیاز🧅 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه🍳• یک صبحانه جدید و متفاوت که عاشق طعمش میشی🤩 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی سرخ کرده🍟😍😋 عمرا با این دستور دیگه چیپس بخری😋 طرز تهيه:😋 2 عدد سیب زمینی بزرگ رو چند برش بزنید و به مدت 15 دقیقه در آب بپزید . سپس آبکش کنید و با هر وسیله ای که دارید آنرا پوره کنید و 1/2 پیمانه نشاسته ذرت و 1/4 پیمانه پنیر رنده شده و 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مواد را در کیسه زیپ لاک بریزید و کامل یکدست پهن کنید و به مدت 30 دقیقه در فریزر بزارید و طبق ویدئو به شکل نوار برش بزنید و در روغن داغ شناور سرخ کنید.نوش جان کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham