eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
#سالاد_سیب_زمینی 🔸طرز تهیه: سیب زمینی آب پز شده و نگینی خورد شده،لوبیا چیتی پخته شده، پیازچه خورد شده(اختیاریه)، خیاشور نگینی، هویج پخته و نگینی خورد شده، ذرت و نخود فرنگی هم دلخواهه، شوید تازه یا خشک ۱قاشق غذاخوری، نمک و فلفل سیاه رو خوب مخلوط کردم... برای تهیه سس ۵قاشق ماست رو با ۱قاشق غذاخوری سس مایونز، نمک و فلفل،۱قاشق غذاخوری لیموترش تازه مخلوط و داخل مواد ریختم، ۱ساعت داخل یخچال گذاشتم و بعد داخل ظرف سرو ریختم... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گوشت خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#آش_رشته 🔸مواد لازم: 📝 سبزی مخصوص آش ( تره – جعفری – اسفناج – گشنیز ): ۱ کیلو (خرد شده) رشته آش: نصف بسته حبوبات ( نخود – لوبیا – عدس ): از هر کدام نصف لیوان نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری کشک پیاز سیر روغن زرد چوبه، نمک و فلفل ✍طرز تهیه: حبوبات را از شب قبل در آب خیس کرده و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. (این کار برای از بین بردن نفخ حبوبات لازم است.)درون قابلمه ای بزرگ آب بریزید و صبر کنید تا بجوش آید سپس نخود و لوبیایی که از شب قبل خیس کرده بودید را در آن ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم نیم پز شود (کمی نرم شود) سپس عدس را اضافه کنید. (چون زمان پخت عدس کوتاه تر است، آن را دیرتر اضافه می کنیم.)پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه زردچوبه داخل روغن داغ سرخ نمایید تا طلایی شوند. وقتی عدس هم پخته شد، سبزی را به همراه نصف سیر داغ و پیاز داغ به حبوبات اضافه کرده و اجازه دهید که مواد بپزند. (در قابلمه را نگذارید تا سبزی ها بد رنگ نشوند.) وقتی آش با حرارت ملایم جا افتاد میتوانید رشته ها را اضافه کنید.(حدودا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه برای پختن رشته کافی است.) ۵ دقیقه قبل از خاموش کردن آش می توانید نمک و فلفل آن را اندازه کنید. (توجه داشته باشید که رشته و کشک شور هستند پس به هنگام افزودن نمک مراقب باشید که آش شور نشود.) بعد از آنکه آش رشته کاملا پخت و جا افتاد اجازه دهید کمی از دما بیافتد سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با نعناع داغ، نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ، کشک و … تزئین کرده و سرو نمایید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دیزاین سالاد الویه با چیپس گوجه‌های تزیینی و زیتون 🍅🍅 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝 #سالاد_ساندویچ_استرالیایی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝 #کیک_یک_تخم_مرغی #کلیپ_آموزشی یه کیک با تخم مرغ کم و اتفاقا بافتی بسیار عالی و خوشمزه و پف خوبی هم داره تخم مرغ ۱ عدد ماست ۲۵۰ گرم (یک لیوان) (می تونین شیر هم به همین اندازه بریزین) روغن مایع ۱۱۰ میلی (حدودا نصف لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (تقریبا یک لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) وانیل نوک قاشق بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) ♨️تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه زدم و وانیل رو هم داخلش ریختم. روغن رو اضافه کردم و کمی هم زدم و بعد ماست رو ریختم و هم زدم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک یا قاشق مخلوط کردم. مایه این کیک غلیظ هست اصلا نگران نباشید. من به دلخواه داخلش کشمش هم ریختم قبلش کشمش رو داخلش کمی ارد ریختم و داخل مواد کیک ریختم و خیلی کم مخلوط کردم. (دلیل ریختن آرد به خاطر ته نشین نشدن کشمش هست). داخل قالب دلخواه برای من قالب میان تهی به قطر ۲۲ سانت با روغن جدا کننده چرب کردم و مواد رو داخلش ریختم. در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون آوردم و روش کمی پودرقند پاشیدم. قالب رو با ارده یا روغن جدا کننده چرب کنین. روغن جدا کننده : ۵۰ گرم کره یا روعن جامد + ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد با همزن ۵ الی ۶ دقیقه بزنید این مخلوط رو داخل ظرب در دار در یخچال نگه داری کنید هر وقت خواستید مقداری ازش بردارین و قالب رو باهاش چرب کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_چینی 1.5 لیوان آب بکینگ پودر ۲۰ گرم یا ۵ گرم جوش شیرین ۱۴ قاشق غذاخوری آرد آب سودا یا آب گازدار ۲ حبه سیر له شده فلفل سیاه، زیره، فلفل قرمز، نمک به مقدار لازم 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر ☕ 🌸 😊 به اولین پنجشنبه آبان ماه خوش آمـدید 🌸🍃 یک روز بی نظیر 👌 یک صبح دلنشین☀️ یک لبخند از ته دل😊 یک خدای همیشه همراه🌸🍃 با هـزارآرزوی زیبـا🌸🍃 تقدیم لحظه هاتون
🌸🍃🌸🍃🌸 صبحونه خوشمزه 😋 روی یک سوسیس رو برش برش بزنید و به صورت گرد داخل تابه بزارید و داخلش تخم‌مرغ نیمرو کنید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی_مرغ_با_سس_گوجه فرنگی_خامه ای غذایی ساده و فوری و البته خوشمزه😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
ایده آسون برای پوست گرفتن و برش دادن به آناناس🍍🍍 شیک و مجلسی 👏👏 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی لعابدار کردن خورشت مقداری جو پرک اسیاب کرده نصفه قاشق غذا خوری به تمام خوروشت ها اضافه کنید 😍 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍫😋🍫😋 شکلات را ذوب کنید و داخل قالب یخ بریزید وقتی خودشو گرفت ولی هنوز نرمه چوب بستنی داخلش بزارید و وقتی سفت شد از قالب خارج کنید اینجوری میتونید یه هات چاکلت یا شیر شکلات فوری داشته باشید😍 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی #روشهای_خالی‌کردن_کدو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝 #مرغ_شکمپر_با_مارچوبه😍😋 #کلیپ_آموزشی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
# کوکو_اسفناج . طرزتهيه: سه عدد سيب زميني متوسط نیم پخته و رنده شده يك پيمانه اسفناج خام ريز خرد شده ۲ عدد تخم مرغ زعفرون دم کرده زرشک به مقدار دلخواه ادويه و نمك و فلفل . سیب زمینی نیم پخته ❌كاملا سرد شده❌ را پوست گرفته و رنده ميکنیم. ۲ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک ، فلفل سياه و زعفرون دم كرده ميزنيم تا یکدست شود. اسفناج شسته و ريز خرد شده را با سيب زمينيها وتخم مرغها همه رابا هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود. روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم نكته: تموم مواد كوكوبايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد وسرخ كنيد وگرنه كوكو وا میره 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#اسموتی_هویج_و_انبه آب پرتقال1ونیم پیمانه موز1عددمتوسط انبه خردشده1عدد هویج یخ زده1پیمانه همه موادرابه ترتیب درمخلوط‌کن بریزیدوباهم مخلوط کنیدتامایع صاف ویکدست شود.سپس درلیوان ریخته وخنک سروشود 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝 #خاگینه_مغزدار_با_خمیر_جادویی #کلیپ_آموزشی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝 #موزائیک_کیک #کلیپ_آموزشی 📝مواد لازم دو بسته بيسکوئيت پتی بور وانیلی یک لیوان شیر کره آب شده سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری شکر دو قاشق غذاخوری رنده ی پوست لیمو ترش یا پرتقال یک قاشق چایخوری شکلات شیری یا سفید به میزان لازم ♨️طرز تهیه ابتدا دو بسته بيسکوئيت رو خرد میکنیم، هر بيسکوئيت به دو یا سه قسمت تقسیم کنید، سپس یک لیوان شیر هم دمای محیط و کره ی آب شده و سرد شده رو بیافزایید. پودر کاکائو، شکر، رنده ی پوست لیمو و مغز گردو ی خرد شده را نیز مخلوط کرده به آرامی هم بزنید، سی گرم شکلات آب شده را افزوده، همه ی مواد را با هم ترکیب میکنیم. در قالب سیلیکونی مقداری شکلات ‌شیری یا سفید آب شده می ریزیم کمی که شکلات سفت شد مواد آماده شده را با قاشق روی شکلات ها می ریزیم و به مدت ده دقیقه در فریزر قرار می‌دهیم تا کاملا سفت شوند. سپس به راحتی از قالب جدا میکنیم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝 #سفره_آرایی 🍅🌽🍅 #کلیپ_آموزشی #دورچین بشقاب بسیار زیبا👏👏 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخیز و بخند و زندگی کن با عشق صبح دگری دوباره از راه رسید 🌸روزتون پرانرژی و شاد🌸 ❣❣❣
ماست چكيده رو با یه ق غ سس مایونز، یک حبه سیر رنده شده و پیازچه ریز ساتوری شده و تركيبي از فلفل سياه و قرمز وکمی نمک و سبزیجاتی مثل شوید یا ریحون مخلوط کنید بعد سرد شد سرو کنید ‌ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#زرشک پلوبامرغ مرغ هارو با نمک ‌فلفل وزردچوبه و زعفران مزه دار کنید و بعد با حرارت کم دو‌طرفش روسرخ کنید،توی تابه ای پیاز خرد کنید و تفت بدید تا سبک و طلایی بشه و بعد رب گوجه رو چند دقیقه توش تفت بدید و‌بعد مرغ های که سرخ شده رو‌اضافه کنید و آب بریزید و‌بذارید تا بپزه،نیم ساعت آخر کمی غوره یا ابغوره بهش اضافه کنید و بذارید سسش غلیظ بشه..... چند تا هم هویج سرخ کنید و به سس مرغ اضافه کنید و بذارید بپزه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati ‌