فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ با کته🍚
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر دو سوته و شیک🍮
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ رژیمی🥙🍗
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش غذای متفاوت🍓
#کلیپ_آموزش_غذای_متفاوت😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_خاکشیر_و_گلاب🍮🍭
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیراشکی_سیب_زمینی👩🍳
سیب زمینی ابپز ۴ عدد
جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
آردیک لیوان
پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
بکینگ پودریک ق مربا خوری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#زرشک_پلو_مرغ👩🍳
اول مرغ رو با دو قاشق غذاخوری زعفرون
یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و
یک قاشق چایخوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
پودر زنجبیل و آب نصف لیمو ترش
یه پیاز درشت
یه دونه فلفل دلمه ای
دو حبه سیر و دو عدد برگ
یک قاشق روغن
دو قاشق رب
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#رنگینک👩🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش چنجه نرم🍓
#کلیپ_آموزش_چنجه_نرم😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش قورمه سبزی سیاه و جا افتاده🍓
#کلیپ_آموزش_قورمه_سبزی_سیاه_و_جا_افتاده😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کتلت سبزیجات🍓
#کلیپ_آموزش_کتلت_سبزیجات😋
سیب زمینی
هویج پخته شده
سوسیس
آرد تخم مرغ
نمک و فلفل
پیازچه سس سویا
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت خرما 🫔
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش شامی بادمجان🍓
#کلیپ_آموزش_شامی_بادمجان😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب مارپیچی🍢🥩🍖
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از پیشنهاد ویژه 😍 👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه خانوما با ناز و #عشوه دلبری میکنن منم با #دستپختم🙈😅😍
شوهرم عاشق دستپختم شده😜
https://eitaa.com/joinchat/4217503956Ce878ef7c72
وقتی مهمون دارم یه #سفره هایی میچینم که همه محو تماشا میشن😉
از اینجا کلی #کیک و #شیرینی #بدون_فر و #دسر و #فینگرفود و #غذاهای_نونی و #برنجی سه سوته یاد گرفتم😍👇
https://eitaa.com/joinchat/4217503956Ce878ef7c72
زود بیا تا پاک نکردم😱👆❌
هدایت شده از پیشنهاد ویژه 😍 👇👇👇
یعنی هنوز تو فر #کیک میپزی؟😳😢
سخت نگیر اینجا آموزش کلی کیک #بدون_فر و #بدون_همزن داریم😍👇
https://eitaa.com/joinchat/4217503956Ce878ef7c72
همه ی آموزش هامون تو #قابلمه و #بدون_فر😋👇
https://eitaa.com/joinchat/4217503956Ce878ef7c72
من که کلی طرفدار پیدا کرده #کیک هام تو فامیل😉
كوفته
مواد لازم:
گوشت یک کیلو با چند تکه استخوان
برنج گرده نیم پیمانه
پیاز دو عدد متوسط
سبزی خشک شامل: تره - جعفری - شنبلیله - ترخون - مرزه - شوید _پیازچه– ریحان
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
تخم مرغ یک عدد
لپه یک پیمانه
طرز تهیه:
اول از هر کاری مقداری گوشت و استخوان را همراه با پیاز و کمی روغن و نمک و فلفل و زردچوبه درون یک قابلمه تفت داده و می گذاریم که بپزد یک شب قبل لپه را خیس میکنیم و لپه و یک لیتر اب را به گوشتمون اصافه میکنیم و میگذاریم خوب بپزد.
دراین فاصله مقداری دیگر گوشت خام را به تکه های کوچیک برش میزنیم و با یک عدد پیاز متوسط با گوشتکوب چرخ میکنیم و به اندازه ۳ کفگیر از لپه پخته شده داخل ابگوشت را جدا میکنیم و با گوشتکوب چرخ میکنیم و برنج پخته و سبزی های خشک را با گوشت و لپه چرخ کرده کاملا مخلوط می کنیم و نمک و زردچوبه و تخم مرغ را به اضافه می کنیم و آنقدر آنها را خوب ورزميدهيم تا مواد کامل به خورد هم بروند. بعد به شکل کوفته هایی متوسط شکل داده و در آب گوشتی که از قبل در حال جوشیدن است می گذاریم با شعله ملایم تا بپزند.
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم سلام😍طرز تهیه یه مدل مرغ سیخی
📍مواد لازم:
🥠فیله مرغ ۴۵۰ گرم یا ۳ پیمانه (کاملا نازک برش بزنید که زودتر بپزه)
🧂نمک و پودر سیر هر کدام ۱ ق چ
🥄میتونین ادویه های دیگه هم در صورت تمایل اضافه کنید.
🥚تخم مرغ ۱ عدد
🍥کفیر ۳۰۰ میلی لیتر یا ۲۸۳ گرم (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه در دسترس نداشتین ماست معمولی)
🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ
🥡آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
🌽آرد ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
🧂نمک نصف ق چ
💠کفیر نوعی دانه پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین K است که برای اولین بار بیش از ۲۰۰۰ سال پیش در کوه های قفقازکشف شد.این مردمان همیشه به داشتن عمری طولانی و داشتن سلامتی در تمامی سنین معروف بودند.کفیر اصولا درشیر بیشترین فعالیت را دارد و محصول نهایی مایعی بسیار پرخاصیت است که مهمترین خواص آن ایجاد حس سرزندگی، تقویت سیستم ایمنی وگوارش، زیبایی پوست و مو است.
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست برگر
از نکته های که میشه اشاره کرد:
۱. پنیر رومیتونید بر اساس ذائقتون تغییر بدین. پنیر گودا، چدار، پروسس و ... که دوست دارین.
۲. خیلی خیلی زود سرخ میشه حواستون باشه نسوزه.
۳. بعد از اینکه درست کردین، روی دستمال جذب روغن یا دستمال کاغذی (ضخیم) بزارین تا روغنش گرفته بشه.
۴. ادویه هایی که به گوشت اضافه کردم رومیتونین بر اساس ذائقتون تغییر بدین.
۵. خورده های کنار نون همدور نریزین میتونین داخل فر گریل کنید به عنوان نان سالاد سزار یا خشککنید و پودر نان درست کنید برای کتلت و کوکو و....
۶. میتونین برای مواد میانی از چیز دیگه ای هم استفاده کنید. .
۷.روغنی که گوشت رو سرخ میکنید کم باشه. در حدی که تابه چرب بشه فقط.
۸. نون تست هم هرچی بیشتر وردنه بکشید و صاف کنید هم روغن کمتری میگیره هم شکیل تره
🔺️🔻
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#بادام _روسی
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 لیوان
پودر شكر 1 لیوان
روغن جامد آب شده 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/3 قاشق چایخوری
مواد میانی
پسته پودر شده 2 پیمانه
هل به ميزان دلخواه
شیر عسل براي خمیر کردن مواد به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را سه الي پنج دقیقه با همزن میزنیم.پودر شکر را اضافه کرده و باز کمی میزنیم،سپس بکینگ پودر ،روغن و آرد را اضافه ميكنيم و ورز میدهیم تا خمیر لطیفی بدست آید.با دست گلوله های کوچکی(به اندازه فندق) درست کرده ودر قالب مخصوص #بادام_روسی میگذاریم.بعد قالب رو میبندیم و روی شعله اجاق گاز نگه میداریم. هر چند لحظه قالب را برعکس میکنیم تا هر دو طرف آن پخته شود. قالب را از روی گاز برداشته وآن را باز میکنیم وپوسته ها را بیرون می آوريم.
براي تهيه مواد مياني شيرعسلي را كم كم به پودر پسته و پودر هل اضافه ميكنيم تا خميري بدست آيد.سپس به صورت اشك در آوره و داخل پوسته ها قرار ميدهيم و با كمك شربت بار دو طرف را به هم ميچسبانيم.
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست برگر
از نکته های که میشه اشاره کرد:
۱. پنیر رومیتونید بر اساس ذائقتون تغییر بدین. پنیر گودا، چدار، پروسس و ... که دوست دارین.
۲. خیلی خیلی زود سرخ میشه حواستون باشه نسوزه.
۳. بعد از اینکه درست کردین، روی دستمال جذب روغن یا دستمال کاغذی (ضخیم) بزارین تا روغنش گرفته بشه.
۴. ادویه هایی که به گوشت اضافه کردم رومیتونین بر اساس ذائقتون تغییر بدین.
۵. خورده های کنار نون همدور نریزین میتونین داخل فر گریل کنید به عنوان نان سالاد سزار یا خشککنید و پودر نان درست کنید برای کتلت و کوکو و....
۶. میتونین برای مواد میانی از چیز دیگه ای هم استفاده کنید. .
۷.روغنی که گوشت رو سرخ میکنید کم باشه. در حدی که تابه چرب بشه فقط.
۸. نون تست هم هرچی بیشتر وردنه بکشید و صاف کنید هم روغن کمتری میگیره هم شکیل تره
🔺️🔻
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#بادام _روسی
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 لیوان
پودر شكر 1 لیوان
روغن جامد آب شده 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/3 قاشق چایخوری
مواد میانی
پسته پودر شده 2 پیمانه
هل به ميزان دلخواه
شیر عسل براي خمیر کردن مواد به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را سه الي پنج دقیقه با همزن میزنیم.پودر شکر را اضافه کرده و باز کمی میزنیم،سپس بکینگ پودر ،روغن و آرد را اضافه ميكنيم و ورز میدهیم تا خمیر لطیفی بدست آید.با دست گلوله های کوچکی(به اندازه فندق) درست کرده ودر قالب مخصوص #بادام_روسی میگذاریم.بعد قالب رو میبندیم و روی شعله اجاق گاز نگه میداریم. هر چند لحظه قالب را برعکس میکنیم تا هر دو طرف آن پخته شود. قالب را از روی گاز برداشته وآن را باز میکنیم وپوسته ها را بیرون می آوريم.
براي تهيه مواد مياني شيرعسلي را كم كم به پودر پسته و پودر هل اضافه ميكنيم تا خميري بدست آيد.سپس به صورت اشك در آوره و داخل پوسته ها قرار ميدهيم و با كمك شربت بار دو طرف را به هم ميچسبانيم.
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
كوفته
مواد لازم:
گوشت یک کیلو با چند تکه استخوان
برنج گرده نیم پیمانه
پیاز دو عدد متوسط
سبزی خشک شامل: تره - جعفری - شنبلیله - ترخون - مرزه - شوید _پیازچه– ریحان
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
تخم مرغ یک عدد
لپه یک پیمانه
طرز تهیه:
اول از هر کاری مقداری گوشت و استخوان را همراه با پیاز و کمی روغن و نمک و فلفل و زردچوبه درون یک قابلمه تفت داده و می گذاریم که بپزد یک شب قبل لپه را خیس میکنیم و لپه و یک لیتر اب را به گوشتمون اصافه میکنیم و میگذاریم خوب بپزد.
دراین فاصله مقداری دیگر گوشت خام را به تکه های کوچیک برش میزنیم و با یک عدد پیاز متوسط با گوشتکوب چرخ میکنیم و به اندازه ۳ کفگیر از لپه پخته شده داخل ابگوشت را جدا میکنیم و با گوشتکوب چرخ میکنیم و برنج پخته و سبزی های خشک را با گوشت و لپه چرخ کرده کاملا مخلوط می کنیم و نمک و زردچوبه و تخم مرغ را به اضافه می کنیم و آنقدر آنها را خوب ورزميدهيم تا مواد کامل به خورد هم بروند. بعد به شکل کوفته هایی متوسط شکل داده و در آب گوشتی که از قبل در حال جوشیدن است می گذاریم با شعله ملایم تا بپزند.
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔸آنتی_بیوتیک_طبیعی
🔹آبلیمو : بعد از صبحانه
🔹دمنوش بابونه : قبل از نهار
🔹دوغ : همراه پونه
🔹سیر : همراه ماست قبل شام
🔹زنحبیل : همراه عسل
🔹مصرف روغن زیتون
🔹نخوردن آب در بین غذا
👆✨👆✨👆✨👆
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭