🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
خورشت خلال 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#خورشت_خلال
مواد لازم برای 3 تا 5 نفر :
گوشت گوساله یا گوسفند 400 گرم
پیاز 1 عدد
خلال بادام درختی 50 تا 80 گرم
زرشک سیاه 3 تا 5 ق غ
لیمو عمانی 2 تا 3 عدد
رب 2 تا 3 ق غ
روغن کرمانشاهی به میزان لازم
زعفران چند ق غ
گلاب چند ق غ
هل 2 عدد
چوب دارچین 1 تکه
آب 3 تا 4 لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز را نگینی ریز خرد کنید.
روغن را در قابلمه بریزید و اجازه دهید داغ شود سپس پیاز را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس گوشت را اضافه کنید و همراه با پیاز خوب تفت دهید.
زردچوبه و کمی فلفل نیز اضافه کنید و همراه با پیاز و گوشت تفت دهید.
رب را نیز به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ باز کند.
چوب دارچین و به میزان لازم آب جوش اضافه کنید و چند ساعت زمان دهید تا گوشت نیم پز شود.
در این فاصله خلال بادام را در گلاب و مقداری زعفران دم کرده بخیسانید.
دانه های هل را سوراخ کنید و داخل خورشت بیندازید.
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد، خلال بادام را اضافه کنید تا همراه با گوشت بپزد.
لیمو عمانی را چند سوراخ بزنید و در لیوان آب قرار دهید و جسم سنگینی روی آنها قرار دهید تا کاملا درون آب قرار گیرند. چند مرتبه آب را عوض کنید تا تلخی لیموها کاملا گرفته شود.
لیموها را به خورش اضافه کنید تا بپزند.
در اواخر پخت نمک خورش را اندازه کنید.
زرشک سیاه را که از قبل شسته اید و آب آن رفته است با کمی روغن تفت کوتاهی دهید.
زرشک تفت خورده را به قابلمه اضافه کنید و کمی زعفران آب کرده در خورشت بریزید و بعد از 5 تا 10 دقیقه شعله را خاموش کنید و خورشت را به همراه پلوی زعفرانی سرو کنید.
پ.ن: میزان زرشک و خلال بادام را میتوانید بر حسب ذائقه تغییر دهید و بجای #روغن_کرمانشاهی از روغن جامد یا مایع و بجای #زرشک_سیاه از #زرشک_قرمز استفاده کنید. گوشت این خورشت باید قیمه ای باشد در حد نصف بند انگشت. برای نرم شدن خلال ها میتوانید آنها را کمی تفت دهید سپس در خورش بریزید. برای شفاف شدن خورش، گوشت را بجوشانید تا خونابه و کف سیاه آن خارج شود.
#خورش_خلال
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بال_مرغ 😋
نووووووش جان
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_جو_رستورانی
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مرغ درسته تو فر با مواد اصلی این کار😋
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#آش_شله_قلمکار
نخودنصف پیمانه
لوبیا سفید1/4 پیمانه
لوبیا چیتی1/4 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی1/3 پیمانه
عدس نصف پیمانه
ماش نصف پیمانه
برنج1 پیمانه
گندم نصف پیمانه
گوشت سردست یا گردن گوسفند500 گرم
سبزی آش ۱ کیلو ( تره - جعفری - گشنیز - اسفناج - برگ چغندر - کمی هم شوید)
مرزه و ترخون نصف پیمانه
پیاز داغ، نعناع داغ برای تزیین
نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم. ابتدا نخود، لوبیا سفید، لوبیا چیتی و گندم را از شب قبل خیس بدین و آب آنها را چند بار عوض کنید.باقی حبوبات یعنی؛ لوبیا چشمبلبلی، عدس، ماش و برنج را صبح همان روزی که میخواهید آش شله قلمکار را بار بگذارید خیس کنید.
حبوبات را به طور جداگانه بپزید زیرا زمان پخت حبوبات با هم متفاوت است.گندم و برنج را هم بپزید و کنار بگذارید.پیاز داغ فراوان تهیه کنید و آن را نیز کنار بگذارید.گوشت را با یک عدد پیاز و 2-3 تکه چوب دارچین، نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید تا خیلی خوب پخته و نرم شود.
حبوبات پختهشده را با چرخ گوشت یا هر وسیله ی دیگری که دارید چرخ کنید میتونین نصف حبوبات رو چرخ و نصفش رو همونطوری بریزید با آب گوشت روی حرارت بگذارید.گندم و برنج را کوبیده و یا داخل غذاساز بریزید. گوشت ریششده را هم مثل برنج و گندم کوبیده یا داخل غذاساز له کنید. این کار، آش شما را کشدار می کند. وقتی حبوبات به جوش آمدند، گندم و برنج کوبیده راهم داخل دیگ ریخته و پیاز داغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.سبزی آش خردشده را هم داخل دیگ ریخته و گوشت ریششده را به آن اضافه کنید.
نمک، فلفل، زیره (دلخواه)، زعفران را هم به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزایین_سالاد
با این #هویج😍😍😍 خوشگلمون
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
روزتون نوتلاییییییی
مواد لازم:
روغن مایع(ترجیحا گیاهی) ۳ق غ
عسل۲ق غ
شیر خشک قنادی(ترجیحا برند نیدو) ۲ق چ
فندق تست شده یک پ
پودر کاکائو( مرغوب) ۳ق چ
شیر سرد ۳ ق غ
خُب اول از همه فندقهاتونو تست کنید، ده دقیقه تو فر ۲۰۰ درجه قرار بدید، بعد بریزید رویه دستمال و مالش بدید تا پوست قهوه ایش ازش جدا بشه، اینکه تمام پوستها جدا بشه اولین تجربه س که گفتم، فندقهاروبریزد تومیکسر با موتور قوی، حداقل یک ربع با درو تند نیاز داره تا خوب میکس بشه و روغنش دربیاد و موقع خوردن دون دون نباشه، ما در واقع به کره فندق نیاز داریم که باید صاف و یک دست باشه، حالا وقت اضافه کردن روغنه، روغن رو قاشق قاشق اضافه کنید، عسل و پودر کاکائو رو اضافه کنید، پودر کاکائوی مرغوب تو طعم نهایی کرم شکلاتیتون خیلی موثره، سعی کنید حتما هلندی یا ترک تهیه کنید
اینجا به بعدش مهمه، باید میکسرتون رو با دور کند راه بندازید، هی خاموش کنید دوباره روشن کنید که در اثر دور پره های میکسر روغن از کرمتون جدا نشه، مجازید اگر حس کردید که کرمتون روون نیست یک قاشق دیگه هم روغن اضافه کنید و دوباره میکس، تا اینجای کار اگر به بافت روون نوتلا رسیدید که نیاز به شیر ندارید ولی اگر کرمتون مطلوب نبود قاشق قاشق بهش شیر سرد اضافه کنید، دلیل اضافه کردن شیر سرد اینه که حرارتی که طی مخلوط کردن کرم ایجاد شده با شیر سرد تعدیل بشه و کرم به روغن نیفته، میزان شیرینیِ کرم هم دست خودتونه پس میتونید عسل اضافه کنید، با اضافه کردن شیر و روغن میتونید غلظت کرمتون رو متعادل کنید، دلیل اضافه کردن پودر شیر خشک در رنگ نوتلاست که کرممون رو روشن میکنه، چون پودر کاکائو تیره س، شیر خشک یه قهوه ایِ نوتلاییِ مطلوب بهمون میده
برسیم به راه آسونه که بیشتر موافع من همینودرست میکنم
فندق تست شده یک پ
شکلات شیری ریز خرد شده یک دوم پ
شیرعسلی سه چهارم پ
ما در این روش از روغن استفاده نمیکنیم و دغدغه شلی و سفتی کرم رو نداریم
شکلات رو بن ماری میکنیم
فندق هارو تست میکنیم، تو میکسر به کرم فندق تبدیل میکنیم
شیرعسلی رو به شکلات ذوب شده و کرم فندق اضافه میکنیم؛ چهار دقیقه با دور بالای میکسر میزنیم ونوتلای ما آماده س
خودتون انتخاب کنید چه روشی برای داشتن نوتلا پیش میگیرید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#باسلوق_انار
مواد لازم :
آب انار طبیعی 2 پیمانه
نشاسته گل (نشاسته گندم) 2 ق س
آب سرد 1/4 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
کره 1 ق چ
طرز تهیه:
نشاسته را در آب سرد حل کنید و در صورت نیاز از صافی رد کنید تا مایه کاملا یکدست باشد.
آب انار و ترکیب آب و نشاسته و شکر را در قابلمه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید و برای حدود 60 تا 90 دقیقه مدام بزنید تا نشاسته کاملا بپزد و خامی آن از بین برود.
میزان شکر را با توجه به شیرینی یا ترشی آب انار میتوانید تغییر دهید.
در صورت نیاز چند قطره رنگ خوراکی قرمز در اواخر پخت اضافه کنید.
در پایان پخت، کره را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.
#باسلوق_لیمو
مواد لازم:
ژله لیمو 1 بسته
شکر 1/4 پیمانه
آب سرد 2 پیمانه
نشاسته گل 2 ق س
کره 1 ق چ
طرز تهیه :
نشاسته را در آب بریزید و کمی صبر کنید تا نشاسته درون آب حل شود. خوب مخلوط کنید تا نشاسته گلوله ای باقی نماند. شکر و پودر ژله را نیز به ظرف اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا خامی نشاسته کاملا گرفته شود و مایه غلیظ شود.
بجای ژله لیمو میتوانید از طالبی، موهیتو، سیب یا هر ژله سبز دیگری استفاده کنید.
پخت حداقل یکساعت طول میکشد و در تمام این مدت باید مدام مشغول هم زدن باشید. در انتهای پخت کره را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.
اگر از قالب بستنی عمودی استفاده می کنید اول باسلوق انار را بپزید و قالب را با برس کمی چرب کنید و باسلوق را در قالب ها بریزید و سپس باسلوق لیمو (یا هر طعم دلخواه دیگری) را بپزید و در قالب ها بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#كيك_تى_تاپى
تخم مرغ ٤ عدد
شكر ١ ليوان
روغن مايع يك ليوان سرخالى
ماست يك ليوان سرخالى
آرد ٢ ليوان
وانيل ١ق چ
بكينگ پودر ٢ ق چ
رنده پوست پرتقال ١ ق غ
پودر كاكائو دو ق غ
ابتدا تخم مرغها و شكر و وانيل رو پنج دقيقه با دور تند ميزنيم تا سفيد و كشدار بشه بعد روغن مايع و رنده پوست پرتقال و ماست رو اضافه و در حد مخلوط شدن ميزنيم، در آخر مخلوط آرد ر بكينگ پودر رو كه قبلا سه بار الك كرديم رو به آرامى به دستور اضافه و با ليسك بشكل دورانى مخلوط مينماييم، مايع كيك را داخل قالب ٢٥ در ٣٥ كه كاغذ انداخته ايم و يا چرب و آرد پاشى كرده ايم ميريزيم طورى كه مقدار خيلى كمى از مايع داخل ظرف مخلوط بماند( بمقدار حدودا يك ليوان) مقدار باقيمانده رو با پودر كاكائو مخلوط ميكنيم
مايع كاكائويى رو داخل قيف و يا كيسه فريزرى ريخته و نوك قيف رو كمى قيچى ميكنيم و به آرامى طول قالب رو خط ميندازيم ، بعد با كمك يك خلال يا نوك چاقو روى خطها ميكشيم.
قالب رو داخل فر ١٨٠ درجه بمدت نيم ساعت ميگذاريم، اين كيك چون قطر زيادى نداره خيلى زود ميپزه،
بعد از سرد شدن برش زده و نوش جان نماييد.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
سلام سلام🙋♀️
اين دستور #پيراشكى كه براتون ميذارم فوق العاده است حتما امتحانش كنيد😉
.
مواد لازم
✔️كره ٥٠ گرم اب شده
✔️دو ليوان و نيم ارد سفيد
✔️تخم مرغ دو عدد
✔️اب ولرم نصف ليوان
✔️شكر دو ق غ خورى
✔️خمير مايه يه ق چ خ
✔️نمك نوك ق م خ
___
اب ولرم و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و چند دقيقه صبر مى كنيم تا ور بياد،تخم مرغ و نمك و كره رو هم اضافه مى كنيم و بعد ارد رو الك مى كنيم و بهش اضافه مى كنيم و ورز ميديم تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياد،روى خمير رو مى پوشونيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديم.
خمير كه اماده شد،خمير رو به كمك وردنه پهن مى كنيم به قطر يك سانت و بعد با يه قالب گرد به هر اندازه كه دوست داريد قالب بزنيدو روى كاغذ روغنى بذاريد و روش يه دستمال بندازيد و بعد يك ربع شروع كنيد توى روغن داغ وبا شعله ى كم تا سرخ بشه،بعد اينكه سرخ شد روى دستمال بذاريد تا روغنش جذب دستمال بشه ...
براى سس شكلاتى
يه قاشق كره رو اب مى كنيم و شكلات تخته اى رو خرد مى كنيم و توش مى ريزيم وروى بخار اب ميذاريم تا اب بشه و كمى شير بعد اب شدن شكلات اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا يكدست بشه....
.
.
✔️اون شكلاتهاى انارى هم #ايده ى شب يلداست كه خيلي هم راحت و بى دردسر و شيكه👌
.
شکلات تخته ای رو به روش بنماری آب کنید و یکی دو قاشق توی قالب های کوچیک یا کپسول های کیک یزدی بریزید و روش دونه های انار بریزید و بعد کمی شکلات روی انارها بریزید تا جلد نشن،بعد بذارید تو دمای محیط سفت بشن....
.
پس با خيال راحت مى تونيدبراى شب #يلدا درستش كنيد🤗
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سیمیت_ترکیه😋
✔️شير ولرم يك ليوان ✔️آب ولرم يك ليوان
✔️آرد چهار ليوان
✔️روغن نصف ليوان
✔️خمير مايه يه ق غ خ
✔️شكر يه ق غ خ ✔️نمك يه ق چ خ
_
✔️شيره ى انگور سه ق غ خ
✔️يك ليوان آب ولرم
✔️كنجد به ميزان لازم
——————————
اب ولرم و خمير مايه و شكر رو توى كاسه ميريزيم و دربش رو ميذاريم و پنج دقيقه بعد اگر كف كرده بود (يعنى خمير مايه سالم )شير و روغن و نمك رو اضافه مى كنيم،آرد رو آلك مى كنيم و نصفش رو به مواد اضافه مى كنيم و هم ميزنيم،باقى آرد رو كم كم اضافه مى كنيم تا خمير نرم و لطيفى بدين بياريم،روى خمير سلفون ميكشيم و يك ساعت استراحت ميديم تا حجمش چند برابر بشه.
خمير كه اماده شد روى ميز كار رو آرد پاشى ميكنيم و خمير رو روش ورز ميديم و به ١٨چون مساوى تقسيم مى كنيم،سه تا از چونه ها رو ورز ميديم و لول مى كنيم و بعد از قسمت بالا به هم ميچسبونيم و به هم ميبافيم و قسمت انتهايي رو بهم ميچسبونيم،بعد گرد مى كنيم و دوسر خمير رو به هم فيكس ميكنيم،همه ى خمير ها رو به اين شكل اماده كنيد و كنار بذاريد،شيره ى إنكور رو با يه ليوان آب ولرم مخلوط كنيد،سيميت ها رو اول توى اب و شيره اى كه مخلوط كرديد بذاريد بعد داخل كنجد بذاريد و بعد روى كاغذ روغنى،توى فرى كه از قبل با حرارت ١٩٠ درجه گرم شده بذاريد تا زير و روش طلائي بشه،مى تونيد در اخر گريل رو روشن كنيد تا روش طلائي تر بشه....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
#خانوم با #سلیقه ای که دنبال #درآمدخونگی هستی💰
خیلی از چنلها این #آموزشها 👆👆رو با هزینه زیاد میدن ولی اینجا #رایگانه😎
بیش ازهزارمدل بافت #عروسک برای #بچه_های نازتون👇👇👇❣
http://eitaa.com/joinchat/3496804366C08c8748756
☝️☝️☝️
#بدو_بیا_اینجا
#مرغ_اناری
مرغا رو یکم نمک و زعفرون زدم تو تابه با حرارت کم با یکم کره سرخ کردمو برداشتم. تو همون تابه دوتا پیاز متوسط رو خلالی و نازک خرد کردم گذاشتم کاملا طلایی شه یکم نمک و زرد چوبه و فلفل و یک ق غ رب گوجه زدم و تفت دادم. بعد یک و نیم لیوانانار قرمز دون شده رو بهش اضافه کردم انارم ملس بود.
و بعد مرغ ها رو روی انارها چیدم و نصف لیوان آب ریختم و درب تابه رو گذاشتم و حرارت رو کم کردم تا دو ساعت. اواخر کار یکم از مزش تست کردم اگه نمک یا فلفل کم داشت بهش اضافه کردم و دو ق غ رب انار ریختم
اگه دیدید خیلی ترشه رب انار نزنید لازم نیست. اما در کل رب انار مزشو بهتر میکنه . بعد از دو دقیقه خاموش کردم و در ظرف مورد نظر ریختم و تمامممم😊
اگه زعفرون در دسترس ندارید با یکم زرد چوبه مرغ ها رو سرخ کنید .
مزه ی این غذا واقعا عالیه پیشنهاد میکنم درست کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#باسلوق_انار 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#باسلوق_انار
مواد لازم :
آب انار طبیعی 2 پیمانه
نشاسته گل (نشاسته گندم) 2 ق س
آب سرد 1/4 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
کره 1 ق چ
طرز تهیه:
نشاسته را در آب سرد حل کنید و در صورت نیاز از صافی رد کنید تا مایه کاملا یکدست باشد.
آب انار و ترکیب آب و نشاسته و شکر را در قابلمه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید و برای حدود 60 تا 90 دقیقه مدام بزنید تا نشاسته کاملا بپزد و خامی آن از بین برود.
میزان شکر را با توجه به شیرینی یا ترشی آب انار میتوانید تغییر دهید.
در صورت نیاز چند قطره رنگ خوراکی قرمز در اواخر پخت اضافه کنید.
در پایان پخت، کره را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.
#باسلوق_لیمو
مواد لازم:
ژله لیمو 1 بسته
شکر 1/4 پیمانه
آب سرد 2 پیمانه
نشاسته گل 2 ق س
کره 1 ق چ
طرز تهیه :
نشاسته را در آب بریزید و کمی صبر کنید تا نشاسته درون آب حل شود. خوب مخلوط کنید تا نشاسته گلوله ای باقی نماند. شکر و پودر ژله را نیز به ظرف اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا خامی نشاسته کاملا گرفته شود و مایه غلیظ شود.
بجای ژله لیمو میتوانید از طالبی، موهیتو، سیب یا هر ژله سبز دیگری استفاده کنید.
پخت حداقل یکساعت طول میکشد و در تمام این مدت باید مدام مشغول هم زدن باشید. در انتهای پخت کره را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.
اگر از قالب بستنی عمودی استفاده می کنید اول باسلوق انار را بپزید و قالب را با برس کمی چرب کنید و باسلوق را در قالب ها بریزید و سپس باسلوق لیمو (یا هر طعم دلخواه دیگری) را بپزید و در قالب ها بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
نعناع 🌱و طعم بادمجون كبابى🍆
وقتى عطر اين دو تو فضاى آشپزخونه بپيچه
مطمئنا غذاى خوشمزه اى در راهه😍
#حمص_بادمجون_كبابى
✔️بادمجون كبابى ٢عدد
✔️نخود پخته يك و نيم ليوان ✔️روغن زيتون يك دوم استكان
✔️ارده دو سوم استكان
✔️سير دو حبه
✔️فلفل قرمز نصف ق م خ
✔️فلفل سياه نصف ق م خ
✔️نمك يه ق م خ
✔️پودر زيره نصف ق م خ
✔️ليموترش يك عدد
✔️برگ نعنا تازه یه مشت
نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت)
بادمجونهاى كبابى رو هم پوره كنيد،همه ى مواد رو توى ظرف گودى بريزيد و با ميكسر با هم مخلوط كنيد تا همه ى مواد با هم تركيب بشن و به شكل يه سس غليظ در بيان،اگر احساس كرديد كه حمص تون يكم غلظتش زياد،ليموترش يا يه قاشق ماست اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشه و بعد بذاريد به دماى محيط برسه ،توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید.
كنار فلافل يا كتلت يا با نان ترديلا يا مثل من نان پیتا رو برش هاى كوچيك بزنيد و به روغن زيتون و فلفل سياه و قرمز و اويشن اغشته كنيد و چند دقيق توى فر بذاريد تا كاملا برشته و طلائي بشه،بعد كنار حمص سرو کنید😊
#حلوا_بدون_شکر
#حلوا_با_شیره_انگور
۱لیوان شیره انگور (که با آب ولرم رقیق شده)
۱لیوان آرد گندم (آرد قنادی یا آرد سنگک فرقی نداره)
روغن مایع نصف لیوان
کره ۱ق غ
گلاب(دلبخواه)۱ ق غ
آرد و روغن مایع رو مخلوط کرده روی حرارت گذاشتم و با شعله متوسط خوب تفت دادم تا رنگش کمی تغییر کنه حالا کره رو اضافه کردم و هم زدم ،حرارت رو خیلی کم کردم و در نهایت شیره انگور و گلاب رو بهش اضافه کردم و تند تند هم زدم وقتی مخلوط و یکدست شدن حرارت رو کمی بالا بردم تا حلوا یه تیکه وسط تابه جمع بشه. دیگه حرارت رو خاموش کرده و زیاد نذارین روی حرارت بمونه وگرنه حلوا کمی که بگذره سفت و خشک میشه.دسته های تابه رو گرفته مثل گهواره تکون دادم تا حلوا براق بشه.
نکته:
🌹به جای تمام روغن مایع و کره از کره حیوانی محلی استفاده کردم.
🌹زعفران نزدم چون دوشاب (شیره انگور)به اندازه کافی خوش عطر هست.
🌹میتونید داخل این حلوا کنجد و یا انواع مغزهای خورد شده هم بریزید که خیلی مقوی میشه.
🌹وقتی کره رو اضافه کردین و احساس کردین حلوا سفته و روان نیست میتونید یکی دوقاشق غذاخوری روغن مایع مجددا بهش اضافه کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati