eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_لقمه_ای_فانتزی😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#سوپ_جو_با_مرغ مواد لازم : بلغور جوی پاک شده: دو پیمانه سینه مرغ: یک عدد هویج: دو عدد سبزی سوپ: یک کاسه ماست‌خوری رب: یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه: به میزان لازم پیاز: یک عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر آویشن: به میزان لازم طرز تهیه: بلغور جویی که از قبل خیس کرده‌اید را درون قابلمه ریخته، آب بریزید، نمک اضافه کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید. در قابلمه را نگذارید چون در غیر این صورت سوپ سر می‌رود. اجازه دهید آب به جوش بیاید. حال باید شعله را کم کنید و سینه مرغ را درون قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را نیمه باز بگذارید. بلغور جو و مرغ باید مدت دو ساعت پخته شوند. اما به یاد داشته باشید باید در این مدت مرتب مواد درون قابلمه را با کفگیر چوبی هم بزنید تا ته نگیرد. حال در این فرصت پیاز و هویج‌ها را رنده کنید و سبزی سوپ را خرد کنید. بعد از گذشت زمان ذکر شده سینه مرغ را از قابلمه درآورید و با کمک چنگال ریش ریش کنید. حال مرغ را با هویج و پیاز و ربی که زده شده به قابلمه اضافه کنید. به میزان لازم فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را نیز اضافه کنید و اجازه دهید مواد نیم ساعت بپزند. سپس سبزی خرد شده را با آبلیموی تازه به قابلمه اضافه کنید و یک ربع با هم ترکیب کنید. می‌توانید از چند برگ جعفری و تکه های لیمو سوپتان را تزیین کنید. زمان سرو این سوپ خوشمزه و مفید رسیده است، قطعا این سوپ جو با مرغ یک پیش غذای به یاد ماندنی خواهد شد. نوش جان! 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_لاکچری😋🤭 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی #کلیپ آموزشی #ترشی_بامیه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم ۱ ق غ آب لیموی تازه ۲ ق چ پوست لیموی تازه ۶ عدد تخم مرغ درشت زرده سفیده جدا پودر شکر ۱۴۰ گرم ۶۰ گرم کره ۱۰۰ میلی لیتر شیر پرچرب ۶۰ گرم آرد کیک خیلی سبک ۲۰ گرم نشاسته ذرت ۱/۴ ق چ نمک ۱/۴ ق چ کرم تارتار داخل یک کاسه آب جوش میریزیم و کاسه حاوی پنیر خامه ای تکه تکه شده را روی کاسه حاوی آبجوش می گذاریم تا زمانی که پنیر نرم شود . پنیر را با همزن دستی هم میزنیم بعد زردها را یکی یکی به پنیر اضافه کرده و دوباره ویسک میکنیم تا زرده ها تمام شود نصف مقدار پودر شکر را به مخلوط زرده ها اضافه میکنیم مجددا هم میزنیم تا یکدست شود. شیر و کره را داخل ماکروویو یا روی گاز گرم میکنیم تا کره آب شود بهد به مخلوط زرده و پنیر اضافه کرده و هم میزنیم. نمک و پوست لیمو و آب لیمو را هم اضافه کرده هم میزنیم .کاسه حاوی مخلوط را از روی کاسه آب جوش برداشته و آرد و نشاسته را در چند مرحله به وسیله الک به مخلوط اضافه می کنیم . سفید ها و کرم تارتار را با همزن میزنیم باقی شکر را به سفیده اضافه کرده دوباره میزنیم تا به سافت پیک برسد. حالا مرنگ را در سه مرحله به زرده ها و پنیر اضافه میکنیم و به آرامی فولد میکنیم که پف سفید ها نخوابد . مواد را داخل قالب ریخته و درونتابه بزرگی حاوی آب جوش در داخل فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۱۸ دقیقه قرار میدهیم بعد دما را به ۱۴۰ میرسانیم به مدت ۳۰ دقیقه. بعد فر را خاموش میکنیم و در فر را بسته میگذاریم و اجازه میدهیم کیک ۳۰ دقیقه دیگر داخل فر بماند بعد در فر را کمی باز میکنیم و ۳۰ دقیقه دیگر کیک را بدون تابه آبجوش در آنجا قرار میدهیم . تابه را به آرامی از کیک جدا کنید. کیک شما آماده است با پودر قند تزیین کنید نوش جاش 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمایید کباب دل و قلوه😋😋😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
خوبِ من صبحِ دل انگیزت بخیر ماه مهر است و پاییزت بخیر صبحِ زیبا و هوایى دلفریب بوی پاییز گلریزت بخیر سلام🌺 صبح دوشنبه ی پائیزیتون پر از عطر عشق و مهربانی🍂💞 ❣❣❣
#کاچی😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کاچی😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
سلام وصبحتون به خیر دوستان خوبم❤🌹اگه یه صبحونه گرم ومقوی دوست داشتین کاچی رو امتحان کنید وحتما پشت بندش یک لقمه نون وپنیر بزنید تا لذتش چند برابر بشه😊 طرز تهیه: اول صد گرم شکر یا نبات رو با سه لیوان اب بزارین بجوشه کمی زعفرون ابشده اضافه وبزارین کنار تا سرد بشه .صد گرم کره(ترجیحا محلی)رو درقابلمه روی حرارت ملایم ذوب کنید ویک لیوان ارد (لیوان دسته دار فرانسوی)اضافه ومرتب هم بزنید روی حرارت ملایم تقریبا یکربعی تفت بدین وبعد نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه ویکی دو دقیقه دیگه تفتش بدین وبعد از روی حرارت بردارین وشیره رو کم کم اضافه ومرتب هم بزنید تا گلوله نشه دوباره برگردونید روی حرارتو وهم بزنید قل که زد حرارتو تا جایی که میشه کم کنید ودرب قابلمه دم کنی بزارید وصبر کنید تا قوام بگیره وبه روغن بیافته وسپس با گردو ودارچین تزیین کنید بعد اضافه کردن شیره روی گاز اگه به نظرتون سفت بود می تونید کمی ابجوش اضافه کنید،مقدار شیرینی کاچی سلیقه ایی هست این مقدار شیرینش متعادل هست اگه شیرینتر دوست دارید شکر یا نباتشو بیشتر کنید.اگه دوست داشتین به شیره تون دوسه قاشق گلاب هم می تونید اضافه کنیدودراخر اگه دوست داشتین میتونید از عطاری ادویه کاچی گرفته وموقع افزودن زردچوبه اونم اضافه کنید دوستان با این مقدار مواد اندازه همین دو تا ظرف تصویر کاچی دارین که تقریبا میشه چهار پیاله متوسط 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#شامی_گیلانی مواد لازم 👇 گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیب زمینی: 2 عدد نخود 300گرم لپه: 250 گرم مغز گردو: در صورت تمایل سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم به جای این سبزیها میتونید فقط از جعفری هم استفاده کنید تخم مرغ: 5 تا 6 عدد میتونید کمتر هم استفاده کنید روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: گوشت، پیاز و لپه و نخود را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
یک ژله رنگ قرمز رو با یک لیوان اب جوش روی حرارت میزارم ژله حل بشه یک چهارم لیوان یکبار مصرف رو با ژله ها پر میکنیم اگه میخوایین رنگ قرمز مات بشه نصف لیوان شیر یا بستنی به ژله اضافه کنید وقتی ژله نیم بند شد توی هر لیوان چند شکلات چپسی بریزید بعد از بسته شدن ژله قرمز ،ژله الورا رو با یک لیوان اب درست کنید و نصف لیوان شیر یا بستنی اضافه کنید و بزارید کمی از حرارت بیفته با قاشق اروم اروم روی ژله قرمز بریزید به اندازه ای که مثلا قسمت سفید رنگ پوست هندوانه باشه بعد از بسته شدن ژله سفید هم ژله رنگ سبز رو با یک لیوان اب اماده کنید و به عنوان پوست هندوانه کمی بریزید بزارید یخچال تا خوب ببنده بعد لیوان ها رو چند ثانیه در اب جوش بزنید و برگردونید توی ظرف قبل از برگردونید کمی بشقاب رو با اب خیس کنید تا ژله ها به بشقاب نچسبن 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
ایده #شب_یلدا #موس_انار مواد لازم: سفیده ی تخم مرغ 2 عدد پودر قند 40 گرم پنیر خامه ای 100 گرم خامه 100 گرم آب انار 3 ق غذاخوری انار 1 عدد طرز تهیه موس انار : ابتدا تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم.سپس سفیده را جدا کرده و با همزن برقی به خوبی میزنیم تا حالت اسفنجی پیدا کرده و از ظرف نریزد.پودر قند را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم . پنیر خامه ای، خامه و آب انار را جداگانه مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس خیلی آرام آنها را به سفیده افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا پف آن نخوابد. روی مواد را با یک لایه (نایلون یا سلفون) کاملا چسبیده به سطح میپوشانیم و برای یک ساعت در یخچال میگذاریم، بیشتر دانه های انار را در دو ظرف مخصوص سرو ریخته و موس را اضافه کنید و با باقی مانده های دانه های انار تزیین و سرو کنید. نکات: در صورت تمایل از مقداری خامه زده شده نیز برای تزیین استفاده کنید. میتوانید از یک لایه پودر بیسکویت هم در ظرف سرو استفاده کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#محلبي_دورنگ_ليواني شير 1ليتر آرد 3 ق غ نشاسته ذرت 2 ق غ وانيل 1ق م كره 1 ق غ شكر 1 ليوان بيسكويت بتي پور 2 بسته شكلا تخته ايي 80 گرم شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو مينماييم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#رولت_گوشت 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#رولت_گوشت 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🔴طرز تهیه چهارصد گرم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده،دو قاشق.غذاخوری آرد سفید،یک عدد تخم مرغ.نمک فلفل و ادویه کاملا ورز دادم . برای مواد میانی هم قارچ خورد شده و هویج نگینی و فلفل دلمه ای نگینی و زرشک را باهم تفت دادم بعد موادم را روی نایلون گذاشتم و یه نایلون دیگه هم روش گذاشتم و با وردنه پهن کردم و مواد میانی را ریختم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و نیم ساعت در یخچال استراحت دادم سپس از یخچال خارج کرده و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و اجازه تا غذام بپزه و کاملا جابیفته. برای درست کردن سس یه عدد پیاز نگینی رو سرخ کردم،دو عدد گوجه رو رنده کردم و با یک قاشق .غ ۷رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب اضافه کردم و کنار گذاشتم . موقع رول کردن کاملا طرفین و سروته رولت رو فشرده کنید که به هم بچسبه، درغیر اینصورت موقع پخت وامیره. پس حتما در رول کردن دقت کنید که کاملا منسجم بشه. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مرغ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#مربا_به به اين خوشرنگى ديده بوديد؟؟!!😜😍 . اينم دستورش👇👇 يك كيلو به رو پوست كندم و خرد كردم،دونه هاى به و پوست به رو تو قابلمه اى با دو ليوان اب گذاشتم به مدت دو ساعت جوش امد،بعد ابكش كردم و ابش رو ريختم توى قابلمه اى كه به رو خرد كرده بودم،سه ليوان شكر و دو ق غ خورى ابليمو كه از قبل روش ريخته بودم تا سياه نشه رو روى اجاق گذاشتم تا جوش بياد،بعد اينكه جوش امد شعله رو كم كردم و در قابلمه رو گذاشتم تا سه ساعت كم كم بجوشه و به اين رنگ كه مى بينيد در بياد(من تو قابلمه مسى مرباى به رو مى پزم) 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک حلقه های لازانیا مواد لازم: 1 بسته لازانیا، پخته شده 700 گرم گوشت چرخ کرده طرز تهیه کرم ریکوتا: 1 و 1/2 فنجان پنیر ریکوتا 2 عدد تخم مرغ 1 بسته ریحان، ریز ریز شده طرز تهیه: فر را از قبل با دمای 390 درجه فارنهایت گرم کنید. برای تهیه کرم ریکوتا در یک کاسه ،پنیر ریکوتا، تخم مرغ و ریحان را مخلوط کنید. نیمی از بسته ی لازانیا را نصف کنید، کف قالب را با لازانیاهای درسته پر کنید تا از ظرف خارج شود ، سپس مایه ی گوشتی رو اضافه کنید سپس یک لایه از لازانیا را بریزید. در میان کیک لازانیامون کرم ریکوتا را اضافه کنید و به طور مساوی گسترش دهید و لایه دیگری از لازانیا را اضافه کنید و به دنبال آن سس گوشتی را بریزید. روی قالب را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید. بعد از پخت یک کاسه سس گوجه را در مرکز ظرف قرار دهید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی گوشت و بادمجان مواد لازم 500 گرم گوشت گاو یا گوساله 3 قاشق غذاخوری پودر سوخاری 1 عدد پیاز متوسط رنده شده جعفری ساطوری 100 گرم نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم ادویه جات به مقدار لازم 2 عدد بادمجان متوسط گوشت ، جعفری ، پیاز نمک و ادویه جات را با هم مخلوط میکنیم 2 عدد بادمجان را بعد از پوست گرفتن رنده میکنیم و به مواد اضافه کرده و خوب ترکیب کرده و به آن استراحت دهید. در پایان مواد را داخل روغن سرخ کنید و سرو‌ نمایید. نوش جان 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#كيك_ميكري تخم مرغ:دوعدد شكر:يك پيمانه شير :سه چهارم پيمانه ارد:دوپيمانه سرپر وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري روغن مايع:يك چهارم پيمانه شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
.دسر_زعفرونی ..شیر سه لیوان شکر یک لیوان آب سرد نصف لیوان__ پودر ژلاتین دو ق غذاخوری سر پر زعفران نصف ق چ خامه صبحانه نصف بسته ( از این بسته های صورتی رنگ ) وانیل نصف ق چ گلاب سه ق غذاخوری . اولش دوتا قاشق سرپر پودر ژلاتین روی آب سرد می پاشیم کاسه رو روی بخار کتری می زاریم اصلا هم نزنید خودش حل میشه و شفاف میشه . بعدش که حل شد بزارین کنار خنک بشه . ‌حالا میریم سراغ شیر .. ما به سه لیوان شیر نیاز داریم . یک لیوان شکر وزعفران .. اینا رو با هم مخلوط کنید روی حرارت بزارین تا کمی بجوشه و شکر حل بشه . در نهایت وقتی خاموش کردین وانیل و گلاب را اضافه کنید . یه قاشق از این مواد داخل خامه میریزیم و هم میزنیم ، برای اینکه یهویی خامه بریزیم داخل شیر میبره ، پس باید کم کم با معجونی که خنک شده رقیق بشه و یکدست که شد اونوقت خامه رو داخل قابلمه میریزیم در اخر ژلاتین که خنک شد به موادمون اضافه میشه و هم میزنیم و مخلوط میکنیم ، بعدشم داخل قالب که کمی چرب شده . حدود شش ساعت داخل یخچال بزارین( یه شب تا صبح بهتره)  دورش رو با چاقو آزاد کنید و بعد ده ثانیه داخل آب ولرم بزارین ، راحت برمیگرده. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
🌸
 سوپ ذرت یه سوپ خوشمزه ست که میتونین برای مهمانی های ماه رمضان درست کنید و لذت ببرید تو روزای آینده دستور سوپ گشنیز رو هم براتون میذارم برای درست کردن این سوپ باید یه سینه مرغ رو از قبل بپزین(برای اینکه مرغتون بو نده علاوه بر پیاز یک یا دو حبه سیر داخل آبش بندازین ) فقط بدون رب باشه که سوپتون قرمز نشه داخل یه قابلمه یه پیاز رو نگینی خرد کنید و با یه کم کره تفت بدین و قارچ اسلایس شده رو بریزین و دو قاشق آرد سفید بهش اضافه کنین و مدام هم بزنین آب مرغ رو بریزین و سینه مرغ ریش ریش شده و نخود فرنگی رو هم اضافه کنین و یک عدد هویج رو رنده کنین و اضافه کنید درش رو بذارین تا یه کم قل بخوره و جابیفته در آخر نمکش رو اندازه کنین و یه کم شیر که توی دمای محیط بوده بهش اضافه کنین و ذرت کنسروی رو بریزین یه کم که جوش خورد جعفری خرد شده رو اضافه کنین و گازو خاموش کنید فقط بعد از اینکه ذرت رو ریختین زیاد نذارین روی حرارت بمونه و قل بخوره چون سوپتون شیرین میشه و با لیموی تازه نوش جان کنین